החציל האצטקי כתב:אני לא זוכר שמכבי פשטה רגל, ואני די בטוח שאחרי העונות המסריחות שעברנו מישהו כן לקח בחשבון שיצטרכו לעשות שינויים בסגל במהלך העונה.
למה לא לעשות את זה מעמדה טובה, ולחכות שהעונה תתחרבן?
לא צריך לחתוך אף אחד, ובליגה אתה יכול לעשות רוטציות גם עם 8 זרים. בטח כשחבר'ה כמו זוסמן, משעור ושגב לא רואים שנייה באירופה ובלאו הכי רוצים שישחקו.
בטח כשיש לך שחקנים כמו רול, קיין ותומאס שיכולים לשחק בהרבה עמדות.
שוב, אף אחד לא אמר שצריך לחתוך מישהו, אלא שזאת הברירה הטובה ביותר לקבוצה שאין לה מספיק מזומנים בשביל להתחזק בשחקן איכותי. למכבי, כמו שכבר אמרתי, האפשרות הזאת די חסומה בשלב הזה, בגלל ההחלטה (הטיפשית בעיניי) להחתים ולרשום מראש 7 זרים לליגה.
מכבי בעונה פיננסית, היא גוררת הפסדים מעונות קודמות ומכניסה פחות כסף מבעבר. אנחנו לא באמת מכירים את המספרים המדויקים, אבל אנחנו יכולים לשער שכבר עכשיו ההוצאות חורגות מההכנסות. תוספת תקציבית יכולה להגיע מהבעלים הנחמדים של מכבי או מהתקציב של העונה הבאה. הראשון לא צפוי לקרות בתחילת העונה או בסכומים גדולים (לצערנו) והשני אסור שיקרה.
אם זה היה תלוי ברצונות שלי ושלך, למכבי היו בעלים אמידים שמוכנים להשקיע סכומים גדולים מכיסם - לא רק לשיפוצים במהלך העונה, אלא גם במהלך בניית הסגל בקיץ. אבל רצונות לחוד ומציאות לחוד. הקבוצה של שנה שעברה הסריחה את הפרקט במשך עונה שלמה, והפדרמנים הואילו בטובם להביא "חיזוק" (אחרי שכזכור שחררו שני שחקנים) רק לקראת סוף העונה ולתקופה של חודש. לא הייתי מפתח ציפיות לגבי זה, גם אם זה מה שצריך לקרות.