המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:מישהו יכול לבדוק בבקשה כמה נקודות מכבי סופגת כשהוא על המגרש וכמה כשהוא נח?
החציל האצטקי כתב:A.Parker כתב:מישהו יכול לבדוק בבקשה כמה נקודות מכבי סופגת כשהוא על המגרש וכמה כשהוא נח?
הרייטינג ההגנתי שלו ביורוליג עומד על 106.2 נק׳ ב100 פוזשנים. זה מקום רביעי מהסוף בקבוצה.
ההתקפי על 96.8 נקודות ב100 פוזשנים. זה שלישי מהסוף (אחרי קווינסי וסנדי).
מבחינת נט רייטינג, יש פה מינוס של 9.4. גם כן- שלישי אחריהם.
לסנדי, נייט ולאלייז׳ה יש רייטינג הגנתי פחות טוב ממנו.
אצל וולטרס הרייטינג ההתקפי חיובי ככה שבנט הוא יוצא בפלוס 6. אצל בראיינט במינוס צנוע יותר של 1.2.
סנדי לא באמת רלוונטי.
קווינסי היחיד שבאמת מזיק אפילו יותר ממנו.
החציל האצטקי כתב:תכל׳ס- הוא כנראה היוצר מכדרור הכי טוב בקבוצה אחרי סקוטי כרגע.
יותר מגוון מזוסמן (שמכדרר לרוחב), דורסי (שמכדרר צפון דרום), ובראיינט (שמכדרר slo-mo).
זה שווה הרבה מאוד כי כשההתקפה נתקעת, אתה חייב שחקן שייצר לך *משהו* אמין מכדרור.
מפה- יהיו לו מצבים.
Runner30 כתב:מתאים לקרקס האמריקאי הרבה יותר מאשר לקבוצה רצינית ביורוליג.
איתו משחק ההגנה מתפרק כמו מגדל קלפים.
כל דקה שהוא וכהן על המגרש מורידה שנה מהחיים של יאניס.
כספי היה נהדר בקבוצה גרועה עם הרבה פחות הייפשמוליק כתב:לא מבין את הבכי והנהי על אבדיה. כספי לא נתן משחקים כאלו במכבי לפני שעזב לליגת שואוטיים.
Holiday_Armadillo כתב:כספי היה נהדר בקבוצה גרועה עם הרבה פחות הייפשמוליק כתב:לא מבין את הבכי והנהי על אבדיה. כספי לא נתן משחקים כאלו במכבי לפני שעזב לליגת שואוטיים.
הוא גם היה נפלא איפה שאבדיה מסריח את הפרקט - בהגנה
Holiday_Armadillo כתב:לא הייתה מאחוריו מכונת פרופוגנדה של כל הארץ, רק אבא שרב עם מכבי
Holiday_Armadillo כתב:למה צריך לעניין אותי שהוא רק סיים תיכון ומה הוא עושה ''ביחס לגילו''? הוא לא צריך לשחק ביורוליג והוא משחק בגלל לחץ תקשורתי
אין לי שום אינטרס שהוא יצליח, האינטרס היחידי שלי זה שמכבי תשחק טוב והיא משחקת יותר טוב בלעדיו אז ממש לא אכפת לי אם הוא הרגע סיים תיכון או תואר שני (חח, הוא לא יסיים תואר שני)
אני לא יודעת מה אני אעשה עם עצמי עכשיוהחציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:למה צריך לעניין אותי שהוא רק סיים תיכון ומה הוא עושה ''ביחס לגילו''? הוא לא צריך לשחק ביורוליג והוא משחק בגלל לחץ תקשורתי
אין לי שום אינטרס שהוא יצליח, האינטרס היחידי שלי זה שמכבי תשחק טוב והיא משחקת יותר טוב בלעדיו אז ממש לא אכפת לי אם הוא הרגע סיים תיכון או תואר שני (חח, הוא לא יסיים תואר שני)
לא התחברתי לפוסט.
Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת מה אני אעשה עם עצמי עכשיוהחציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:למה צריך לעניין אותי שהוא רק סיים תיכון ומה הוא עושה ''ביחס לגילו''? הוא לא צריך לשחק ביורוליג והוא משחק בגלל לחץ תקשורתי
לא התחברתי לפוסט.
כבדו את הפרטיות שלי בזמן שאני עושה חשבון נפש
Holiday_Armadillo כתב:למה צריך לעניין אותי שהוא רק סיים תיכון ומה הוא עושה ''ביחס לגילו''? הוא לא צריך לשחק ביורוליג והוא משחק בגלל לחץ תקשורתי
A.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:למה צריך לעניין אותי שהוא רק סיים תיכון ומה הוא עושה ''ביחס לגילו''? הוא לא צריך לשחק ביורוליג והוא משחק בגלל לחץ תקשורתי
עזבי, זה מאבק אבוד
אני נתחרפן כל פעם מחדש כמה שזה אבוד, אבל זה המצב
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, omerk, גל גל ו־10 אורחים