yarin150 כתב:לגבי חוקי זרים - יש הגבלות אבל מאוד קל להשיג שם אזרחות אחרי שנתיים אתה מקבל אוטמוטית בחלק מהמדינות ( ספרד למשל )
זה לא כמו פה שאתה צריך סבא יהודי.
שו?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarin150 כתב:לגבי חוקי זרים - יש הגבלות אבל מאוד קל להשיג שם אזרחות אחרי שנתיים אתה מקבל אוטמוטית בחלק מהמדינות ( ספרד למשל )
זה לא כמו פה שאתה צריך סבא יהודי.
yarin150 כתב:felix_r כתב:רק בשביל לראות את קיין מתעלל ברייס, היה שווה להחזיק אותו עונה שלמה
הגזמת
לא היה צריך להגיע מההתחלה
עדיף שחקן שמחרב את חדר ההלבשה מאשר שחקן שמחרב את הפרקט.
felix_r כתב:yarin150 כתב:felix_r כתב:רק בשביל לראות את קיין מתעלל ברייס, היה שווה להחזיק אותו עונה שלמה
הגזמת
לא היה צריך להגיע מההתחלה
עדיף שחקן שמחרב את חדר ההלבשה מאשר שחקן שמחרב את הפרקט.
אני בדיעה אחרת. אנחנו לא צריכים שכל הזרים שלנו יהיו כוכבים. ראינו בעונה שעברה, שזה לא עובד ככה. זה גם לא עובד ככה אפילו בקבוצות הכי עשירות ביבשת. תמיד יש שחקנים שהם כוכבים, ויש שחקנים שהם עושים את העבודה השחורה.
כמו שאמר בזמנו אוסקר שמידט ה-א-ג-ד-י : יש מי שסוחב את הפסנתר, ויש מי שמנגן עליו !
חוץ מזה, שנה ראשונה ביורוליג (ועוד בקבוצה לחוצה כמו מכבי) היא תמיד קשה עבור כל אחד. צריך להתייחס בהבנה לעונה ראשונה.
אני עדיין זוכר את דריק שארפ הצעיר מקבל צעקות מפיני גרשון על החטאת ליי-אפ. פיני היה אומר לו ללמוד מבריסקר איך נכנסים לסל ומסיימים ליד הטבעת באגרסיביות.
החציל האצטקי כתב:נשבר לי מרול וקיין.
7 משחקים בדאבל פיגרס לשניהם יחד מתחילת עונת היורוליג. זה 31 הופעות.
רול לא קולע פאקינג שלשה למשחק. הבן אדם לא מגיע לקו.
עד מתי יספרו לי סיפורים על המשחק החכם והאלגנטי שלו?
במקרה של קיין זה כבר ממש צער בעלי חיים.
שניהם לא מספיק טובים כדי לקחת אותנו לאנשהו, והגיע הזמן להתחזק בעמדה שלהם ולהשאיר אותם לריב מי פחות גרוע על השאריות.
felix_r כתב:התחלנו עם עונת המלפפונים?
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:נשבר לי מרול וקיין.
7 משחקים בדאבל פיגרס לשניהם יחד מתחילת עונת היורוליג. זה 31 הופעות.
רול לא קולע פאקינג שלשה למשחק. הבן אדם לא מגיע לקו.
עד מתי יספרו לי סיפורים על המשחק החכם והאלגנטי שלו?
במקרה של קיין זה כבר ממש צער בעלי חיים.
שניהם לא מספיק טובים כדי לקחת אותנו לאנשהו, והגיע הזמן להתחזק בעמדה שלהם ולהשאיר אותם לריב מי פחות גרוע על השאריות.
זה החור הכי גדול כרגע בסגל, והוא לא ישתפר גם כשקול ודשון יחזרו, מה שאומר, שזה קלאסי לחיזוק.
הבעיה היא שלהביא עכשיו שחקן חמישייה בעצם, זה לא דבר קל. אני עדיין מתבאס שמכבי לא השכילו להביא את קוזמינסקס.
אמנם הוא יותר לכיוון ה-4, אבל כמו תומאס, הוא יכול לשחק גם 3, והוא יכול לשחק גם עם תומאס, ועם בולדן, ועם קול ופייר...
ובלי קשר הוא שחקן מעולה.
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:התחלנו עם עונת המלפפונים?
כדאי שמכבי תתחיל.
קודם כל לוודא שהרכזים נשארים כאן. שתומאס ממשיך בתור הג׳וקר על הספסל.
ואז להתחיל לחפש סנטר, שני סווינגמנים וכנראה שגם עוד 4.
יש הרבה עבודה לעשות.
לא היה מזיק אם מכבי הייתה מכניסה לסיסטם שלה כבר עכשיו שחקן שיכול להמשיך איתה גם בעונה הבאה- נאמר מקדניאלס או פרנקלין.
אפשר לחשוב על זה מהזווית הזאת.
felix_r כתב:התחלנו עם עונת המלפפונים?
jol9 כתב:אם מסתכלים על חצי הדרך, אז אני חושב שפייר, קול, תומאס, בולדן וארט צריכים להמשיך.
חושב שלפראחובסקי, מגיעה עונה נוספת בצהוב.
jol9 כתב:אם מסתכלים על חצי הדרך, אז אני חושב שפייר, קול, תומאס, בולדן וארט צריכים להמשיך.
אם היה לנו סווינג ברמה, אז אני חושב שהיינו מתקדמים 2-3 מקומות בטבלה, וזה בדיוק החור של קיין ורול.
אם היה לנו סקנד ברמה, אז אני חושב שהסגל הזה שווה אפילו טופ 5.
מה שאומר, שיחד עם חמישייה שציינתי, צריך לשים את הכסף על עמדות 2,3. זה 7 זרים, פלוס טיוס, זוסמן, כהן, דיבה ושגב (או מישהו
במקומו, וכבר נאמר שזה לא ממש משנה).
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אם מסתכלים על חצי הדרך, אז אני חושב שפייר, קול, תומאס, בולדן וארט צריכים להמשיך.
למה?
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:אם מסתכלים על חצי הדרך, אז אני חושב שפייר, קול, תומאס, בולדן וארט צריכים להמשיך.
אם היה לנו סווינג ברמה, אז אני חושב שהיינו מתקדמים 2-3 מקומות בטבלה, וזה בדיוק החור של קיין ורול.
אם היה לנו סקנד ברמה, אז אני חושב שהסגל הזה שווה אפילו טופ 5.
מה שאומר, שיחד עם חמישייה שציינתי, צריך לשים את הכסף על עמדות 2,3. זה 7 זרים, פלוס טיוס, זוסמן, כהן, דיבה ושגב (או מישהו
במקומו, וכבר נאמר שזה לא ממש משנה).
מה פרחובסקי עשה שמצדיק השארות? הבן אדם נותן את העונה הגרועה בקריירה שלו במכבי.
יש למכבי עמדה אחת שנראית טופ-יורוליג והיא עמדת הרכז. פייר ונוריס שניהם שחקני יורוליג מצויינים, וגם ג'ון די הוא מחליף סביר לגמרי למשימות מיוחדות.
לפני הכל צריך לשמור על הגרעין הזה.
גם בהנחה שטיוס ותומאס עדיין יהיו כאן, יש למכבי המון עבודה לעשות. אני לא רואה סיבה שלא יתחילו לעשות אותה עכשיו, כשדי ברור שקיין (אולי גם רול) לא ימשיכו.
הפסד מול באמברג וההיסטריה תתחיל פה בענק.
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אם מסתכלים על חצי הדרך, אז אני חושב שפייר, קול, תומאס, בולדן וארט צריכים להמשיך.
למה?
כי אני חושב שאפשר להפיק ממנו הרבה יותר. אני מסייג את העניין הזה כמובן. יש לנו עוד חצי עונה. בשלושת המשחקים האחרונים הוא
על 13.5 נק', 6.5 רב' ב-20 דקות בערך.
אם הקו הזה יימשך, אז אני לגמרי בעד.
jol9 כתב:חוץ מלהביא חיזוק עכשיו לעונה הזאת, אתה לא יכול להתחיל לבנות את העונה של העונה הבאה. אם יש שחקנים בלי חוזה, ורוצים להשאיר אותם, אז כן, אבל לא שחקנים מבחוץ. זה מוקדם מדי.
yarin150 כתב:felix_r כתב:התחלנו עם עונת המלפפונים?
לא , אבל לאנשים נמאס פה לראות כמה שחקנים בקבוצה . ובצדק.
קח סגל לעונה הבאה בתקציב שמכבי עמדה בו בעבר :
1.גקסון , קול .
2. נדוביץ, ג'ונדי \בר טימור .
3.מקדניאלס , קי סי ריבס ( ישראלי) ,זוסמן \ משעור.
4. בולדן \ 4 הגנתי אחר , תומאס , זלמנסון.
5.טיוס , קהם בירץ , גייק כהן.
ShiriV כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אם מסתכלים על חצי הדרך, אז אני חושב שפייר, קול, תומאס, בולדן וארט צריכים להמשיך.
למה?
כי אני חושב שאפשר להפיק ממנו הרבה יותר. אני מסייג את העניין הזה כמובן. יש לנו עוד חצי עונה. בשלושת המשחקים האחרונים הוא
על 13.5 נק', 6.5 רב' ב-20 דקות בערך.
אם הקו הזה יימשך, אז אני לגמרי בעד.
ואיך מחביאים את הבעיות הכרוניות שלו בהגנה? כל פיק אנד רול הכי קטן מפרק אותו ומשאיר את השחקן שלו חופשי בצבע.. אני לא יודעת אם זה שווה את התפוקה ההתקפית הסבירה שהוא מסוגל לתת.
אחדשיודע כתב:yarin150 כתב:felix_r כתב:התחלנו עם עונת המלפפונים?
לא , אבל לאנשים נמאס פה לראות כמה שחקנים בקבוצה . ובצדק.
קח סגל לעונה הבאה בתקציב שמכבי עמדה בו בעבר :
1.גקסון , קול .
2. נדוביץ, ג'ונדי \בר טימור .
3.מקדניאלס , קי סי ריבס ( ישראלי) ,זוסמן \ משעור.
4. בולדן \ 4 הגנתי אחר , תומאס , זלמנסון.
5.טיוס , קהם בירץ , גייק כהן.
מעבר לזה שריברס מחזיק בחוזה רב שנתי מנופח בפאו, הוא לא ישראלי. הוא יכול פוטנציאלית להשיג אזרחות, אבל הליך מדורג של קבלת אזרחות הרבה יותר ארוך מקבלת אזרחות מתוקף חוק השבות.
לגבי הישראלים - טימור לא באמת רלוונטי (מחזיק כרגע בחוזה בירושלים) וגם פחות טוב מג'ון די.
זלמנסון? לא תודה. צריך עוד לעבוד על עצמו אם הוא רוצה לחזור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים