המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:למכבי אין מספיק אתלטיות וזריזות בצבע, זה העניין. זאת אומרת, לטיוס יש - אבל בגלל הנחיתות הפיזית שלו, הוא צריך להגיע מוכן מנטלית כדי לעצור את השחקנים שלו. זה לא קורה מספיק השנה, בטח לא במשחקי החוץ.
השוו פה לאחרונה בין הקבוצה של 13/14 (עונת הניסים) לזאת הנוכחית. אם הקבוצה של 13/14 סבלה מבעיות הגנתיות דומות בעמדה 5, היא ידעה לפצות על כך התקפית; 1) סופו היווה שובר שוויון התקפי בעמדה 5 - הוא משך אליו שמירה כפולה וידע להוציא כדורים לקלעים. 2) אמרנו קלעים? מכבי הייתה מבין הקבוצות הטובות ביורוליג בקליעה מחוץ לקשת באותה עונה. מקום 2 באחוזים ל-3, ומקום 4 בממוצע שלשות למשחק (אנחנו מדברים על מפעל של 24 קבוצות). שתי הנקודות הללו עזרו למכבי בכל הקשור למשחק עומד. למכבי הנוכחית אין את זה, היתרון ההתקפי היחידי שלה על קבוצות אחרות הוא משחק ריצה. ובשביל לרוץ או להצליח במשחק הריצה, אני אחזור על זה - אתה צריך לעשות עצירות בהגנה.
felix_r כתב:למכבי יש יותר אתלטיות מרוב קבוצות היורוליג, אבל אין לה מוח! השחקנים המובילים של מכבי הם טיפשים כמו נעל! זאת הבעיה היחידה של מכבי. זאת הסיבה למה שחקנים מוכשרים ואתלטים מאפשרים לשחקנים פחות מוכשרים ופחות אתלטיים מהם לעשות עליהם סלים! כי הם טיפשים. פשוט טיפשים עם אגו מנופח.
jay כתב:זה שהשחקנים אשמים זה האובייסט.
אני מאוהדי ספאחיה, אבל לחשוב שכל החולי מבני בסגל ושאין למאמן חלק בזה זה לחטוא למציאות.
אם צסק"א הייתה נותנת לנו 99 בראש אף אחד לא היה פוצה פה (וככל הנראה אנחנו בדרך לשם במקרה הטוב), אבל אנחנו רואים את חומר השחקנים של שאראס - הוא חביב, אבל בשום צורה לא עליון לזה של מכבי.
ספאחיה נראה במשחק הזה כמו גודס משודרג לכל היותר. רבאק, אותה קבוצה, עם אותו סגל, הייתה אחת מקבוצות ההגנה הטובות ביורוליג בשליש הראשון של העונה. למאמן היה חלק בזה אז, ויש לו חלק במה שקורה היום.
MTA2311 כתב:כמובן שאף אחד לא יזכור שקבוצת האליפות הסריחה את הפרקט, באופן שמציג את הקבוצה הנוכחית כמו צסקא, משהו כמו 80% מהעונה.
בקשר לספאחיה, אף אחד לא אומר שהוא חף מטעויות. הנקודה היא שעם סגל כזה, המיקום שהקבוצה נמצאת בו בשלב הזה של העונה מגמד את הטעויות האלה.
jay כתב:אני מאוהדי ספאחיה, אבל לחשוב שכל החולי מבני בסגל ושאין למאמן חלק בזה זה לחטוא למציאות.
MTA2311 כתב:כמובן שאף אחד לא יזכור שקבוצת האליפות הסריחה את הפרקט, באופן שמציג את הקבוצה הנוכחית כמו צסקא, משהו כמו 80% מהעונה.
הייתי גם מעדיף את גולדהאר על הפדרמנים.. אז מה?!גל גל כתב:ךלא הייתם מעדיפים את בלאט על ספאחיה ? או שאראס?
החציל האצטקי כתב:בסך הכל, הפסדנו בחוץ לקבוצת יורוליג איכותית שעדיפה עלינו ומאומנת מצויין.
Jack55 כתב:הזיכרון הכי מתוק מהאולם הזה :
felix_r כתב:למכבי יש יותר אתלטיות מרוב קבוצות היורוליג, אבל אין לה מוח! השחקנים המובילים של מכבי הם טיפשים כמו נעל! זאת הבעיה היחידה של מכבי. זאת הסיבה למה שחקנים מוכשרים ואתלטים מאפשרים לשחקנים פחות מוכשרים ופחות אתלטיים מהם לעשות עליהם סלים! כי הם טיפשים. פשוט טיפשים עם אגו מנופח.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים