Holiday_Armadillo כתב:אולי זה קשור לעובדה שהוא משחק עם אצבע שבורה ומפחד ממגע
אז אם אתה עם אצבע שבורה אולי אל תזרוק עשר שלשות וכל עוד הבהונות שלך אינן שבורות יהיה נחמד אם תזיז רגליים בהגנה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אולי זה קשור לעובדה שהוא משחק עם אצבע שבורה ומפחד ממגע
Holiday_Armadillo כתב:להגיד ''מקבל את כל הקרדיט'' כשהוא מסורס ברוב המקרים זה..גובל בטרולינג
אין טעם לדיון הזה יותר, מוצה מזמן
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קבוצות אירופאיות לוקחות שחקנים מהיורוקאפ (מפעל לא רע בכלל) כל הזמן, אני ממש ממש לא מבינה מה הבעיה פה
כמה שחקנים התחילו ביורוליג ולא זזו משם?
וזה עוד לפני שדיברתי על הרצון לקחת כל מיני שחקנים מהליגה הישראלית
אבל אני כן מרגישה חופשי לא להסכים
ברגע שמביאים שחקן כמו ווילבקין שהוכיח באיזה צורת משחק הוא מצליח בצורה הטובה ביותר, אז צריך לתת לו לשחק באותה שיטה
לא מביאים את סופו שכל החיים שלו חי בצבע ואז מתחילים לשחק איתו פיק אנד פופ
כשמביאים שחקן לקבוצה גדולה יותר ולמפעל מאתגר יותר, ואותו שחקן היה שחקן מרכזי בקבוצה שלו או אפילו כוכב, בדרך כלל יש ציפיה שהשחקן יתאים את עצמו לקבוצה הגדולה , שהשחקן יביא את האיכויות שלו לתוך משבצת מסויימת קטנה יותר מקבוצתו הקודמת. עושים את אותו תהליך עם עוד שחקן ועוד שחקן עד שנוצרת קבוצה-שמתפקדת כמו מכונה. ככה נבנות קבוצות רציניות בדרך כלל. זה שהיה לו קרדיט גדול יותר בקבוצתו הקודמת לא אומר שזה מה שחייב לקרות במקום אחר. הוא עדיין יכול לקבל חופש פעולה גדול יותר מהאחרים אבל לא בהכרח כמו שהיה לו בעבר.
אתמול אגב זרק 10 שלושות, קלע 2, לא רואה שמגבילים אותו באיזה צורה.
בכל אופן , כנראה שלא נגיע להסכמה.
אני עדיין שומר לעצמי את הזכות לבקר אותו בדיוק כמו כל שחקן אחר.
SirCharles כתב:Holiday_Armadillo כתב:אולי זה קשור לעובדה שהוא משחק עם אצבע שבורה ומפחד ממגע
אז אם אתה עם אצבע שבורה אולי אל תזרוק עשר שלשות וכל עוד הבהונות שלך אינן שבורות יהיה נחמד אם תזיז רגליים בהגנה.
After the EuroLeague game between Anadolu Efes and Maccabi FOX Tel Aviv, Wilbekin was asked on the matter and he confirmed his presence: “I will be available for the second game, I will not play in the first game”.
ankram כתב:לדעתי בסוף העונה יבקש לעזוב. ספחיה וניקו הביאו אותו. עכשיו יש מאמן חדש וניקולה נצלב. הוא לא שיער שככה תראה העונה הזאת, רואה את החולשה, צוחקים עליו ועל הקבוצה, זה לא שהוא לא יכול להרוויח את זה בכל מקום אחר. נראה לי שהוא סובל, משחק לחוץ, מתוסכל.
3 שנים? לדעתי גג השנה , אחרי זה נשרוף עוד גשר.
אנחנו חייבים לרדת ברמה. אנחנו ממש לא שייכים לכאן. לא באימון , לא בסגל, לא ברמת התחרותיות, הקהל שלנו אוטוטו נעלם , ומקסימום כמה שריקות בוז, לא ברמת הניהול לא ברמת אמינות (סוני ווימס),בית קברות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ankram כתב:לדעתי בסוף העונה יבקש לעזוב. ספחיה וניקו הביאו אותו. עכשיו יש מאמן חדש וניקולה נצלב. הוא לא שיער שככה תראה העונה הזאת, רואה את החולשה, צוחקים עליו ועל הקבוצה, זה לא שהוא לא יכול להרוויח את זה בכל מקום אחר. נראה לי שהוא סובל, משחק לחוץ, מתוסכל.
3 שנים? לדעתי גג השנה , אחרי זה נשרוף עוד גשר.
אנחנו חייבים לרדת ברמה. אנחנו ממש לא שייכים לכאן. לא באימון , לא בסגל, לא ברמת התחרותיות, הקהל שלנו אוטוטו נעלם , ומקסימום כמה שריקות בוז, לא ברמת הניהול לא ברמת אמינות (סוני ווימס),בית קברות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jack55 כתב:20/60 מהשלוש היום העונה .
באמת שאי אפשר להתעלם מזה, הוא פשוט קולע לא טוב העונה .
ואני תמיד הייתי בעדו, אבל כבר אי אפשר להתעלם מזה .
שמואל1 כתב:לפני הפציעה הוא קלע באחוזים טובים.
הפגיעה באצבע הוציאה אותו מהקצב. הוא לא שכח לקלוע.
מה גם , יש עליו לחץ עצום כי הוא הקלעי היחיד בסגל.
עובדתית, הירידה ביכולת התחילה אחרי הפציעה.Jack55 כתב:שמואל1 כתב:לפני הפציעה הוא קלע באחוזים טובים.
הפגיעה באצבע הוציאה אותו מהקצב. הוא לא שכח לקלוע.
מה גם , יש עליו לחץ עצום כי הוא הקלעי היחיד בסגל.
הפציעה כבר עברה ממזמן והוא החלים ממני מלפניי 3 מחזורים, זה כבר לא תירוץ .
אני תמיד אהבתי אותו, אבל הוא פשוט חייב להתחיל להוכיח את עצמו יותר .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], omerk ו־44 אורחים