ת'רד המלפפונים V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V4

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 יולי 2018, 21:29

Mmm כתב:חציל מה זה ליגת הtbt שאמרת שכנראה אחריה נראה ההחתמות?

תקרא את ההודעות האחרונות שלי. הסברתי בגדול במה מדובר.
או שתחפש The Basketball Tournament בגוגל.

אתה מוזמן לחזור אליי לבדיקת שיעורי הבית.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 יולי 2018, 21:30

felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:אסור לשכוח, שאף שאף ילד לא הופך מייד לכוכב ביורוליג.

אפילו עילוי עולמי כמו דונצ'יץ' (שב-5 רמות יותר מוכשר מזוסמן) בכושי שיחק ביורוליג בעונתו הראשונה, בעונה השניה נהיה מחליף לא רע, ורק בעונה השלישית הפך לשחקן יורוליג מצוין.

אף אחד לא מבקש או מצפה מזוסמן להיות כוכב יורוליג בעונה הבאה, מן הסתם.
מצפים שהוא יעשה התקדמות, שעל סמך מקרי עבר, במכבי הוא יתקשה לעשות.

ברור לכולם ששחקן צעיר צריך לעשות דרך, אבל הדרך של דונצ'יץ' היא לא הדרך של זוסמן. דונצי'ץ' הוא לא דוגמה טובה לאף אחד כמעט. אם זוסמן בגיל 17 היה מקבל את הדקות שדונצ'יץ' קיבל בגיל 17 ביורוליג, הוא היה שמח ומאושר מאוד בחלקו. אבל זוסמן כבר בן 20 (גדול אגב מדונצ'יץ' כמעט בשנה), וזה גיל משמועתי מאוד בהתפתחות של שחקן. הוא רוצה לקבל דקות משמעותיות, ולא פחות חשוב - תפקיד משמעותי. לקבל אחריות.

אם אתה רוצה לראות התקדמות, אז צריך לתת לו עוד עונה ביורוליג ואז להשוות אם התקדם או לא. אי אפשר לנחש.

לא מנחש שום דבר. מסתכל על מקרי עבר ומנסה לחשוב מה כדאי עבורו.
אפשר גם להתעלם מניסיון העבר ולחשוב שמכבי תפעל הפעם אחרת, אבל זה לא בטוח שזה חכם.

אני בכל מקרה לא חושב שנכון עבורו להישאר.

איזה בדיוק מקרי עבר שאתה מסתכל? גם אין על מה בדיוק להסתכל, וגם כל מקרה לגופו. מה שאתה עושה, זה בדיוק מה שאמרתי - מנסה לנחש.

איזה בדיוק מקרי עבר? איזה לא? קח כל צעיר ישראלי, ב-30 שנים האחרונות נניח. כמה מהם לא עברו עונת התחשלות בקבוצה אחרת בליגת העל (הישראלית או הסלובנית לצורך העניין), לפני שהפכו לשחקנים משמעותיים במכבי?

אתה אומר כל מקרה לגופו? אז על אחת כמה וכמה עם אחד כמו זוסמן, שנחבא אל הכלים ולא מספיק אסרטיבי. בדיוק בגלל זה הייתי רוצה שייצא מחוץ למכבי, למקום שהמעמד שלו יהיה קצת בכיר יותר - שייקח על עצמו יותר וינסה דברים חדשים על המגרש.

אני לא מנחש שום דבר. לא יודע מה יהיה עם זוסמן ומה יהיה עם מכבי. להבדיל מהעתידנים שיש פה, אני מציג את מה שהיה עד כה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי moring1 » 24 יולי 2018, 22:05

חציל אתה זיין שכל. הגיע הזמן להגיד לך את זה...
moring1

הודעהעל ידי Assaf M » 24 יולי 2018, 22:11

moring1 כתב:חציל אתה זיין שכל. הגיע הזמן להגיד לך את זה...

הלוואי על כל איש כדורסל בארץ 20% מהידע והמקצועיות של חציל. ופעם הבאה תשתדל להתנסח בצורה קצת יותר עדינה. הלוואי כולם זייני שכל כמוהו.
Assaf M

הודעהעל ידי TAYO » 24 יולי 2018, 22:23

איכס, מה שווה הפורום אם כל מה שיישאר לנו זה הודעות מגעילות כאלו?

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 יולי 2018, 22:27

עוד הודעה אחת כזאת (לא משנה כלפי מי) ויגיע הזמן להגיד לך משהו (ספויילר - ''ביי'')
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 24 יולי 2018, 22:32

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:אף אחד לא מבקש או מצפה מזוסמן להיות כוכב יורוליג בעונה הבאה, מן הסתם.
מצפים שהוא יעשה התקדמות, שעל סמך מקרי עבר, במכבי הוא יתקשה לעשות.

ברור לכולם ששחקן צעיר צריך לעשות דרך, אבל הדרך של דונצ'יץ' היא לא הדרך של זוסמן. דונצי'ץ' הוא לא דוגמה טובה לאף אחד כמעט. אם זוסמן בגיל 17 היה מקבל את הדקות שדונצ'יץ' קיבל בגיל 17 ביורוליג, הוא היה שמח ומאושר מאוד בחלקו. אבל זוסמן כבר בן 20 (גדול אגב מדונצ'יץ' כמעט בשנה), וזה גיל משמועתי מאוד בהתפתחות של שחקן. הוא רוצה לקבל דקות משמעותיות, ולא פחות חשוב - תפקיד משמעותי. לקבל אחריות.

אם אתה רוצה לראות התקדמות, אז צריך לתת לו עוד עונה ביורוליג ואז להשוות אם התקדם או לא. אי אפשר לנחש.

אפשר גם להתעלם מניסיון העבר ולחשוב שמכבי תפעל הפעם אחרת, אבל זה לא בטוח שזה חכם.

איזה בדיוק מקרי עבר שאתה מסתכל? גם אין על מה בדיוק להסתכל, וגם כל מקרה לגופו. מה שאתה עושה, זה בדיוק מה שאמרתי - מנסה לנחש.

איזה בדיוק מקרי עבר? איזה לא? קח כל צעיר ישראלי, ב-30 שנים האחרונות נניח. כמה מהם לא עברו עונת התחשלות בקבוצה אחרת בליגת העל (הישראלית או הסלובנית לצורך העניין), לפני שהפכו לשחקנים משמעותיים במכבי?

אתה אומר כל מקרה לגופו? אז על אחת כמה וכמה עם אחד כמו זוסמן, שנחבא אל הכלים ולא מספיק אסרטיבי. בדיוק בגלל זה הייתי רוצה שייצא מחוץ למכבי, למקום שהמעמד שלו יהיה קצת בכיר יותר - שייקח על עצמו יותר וינסה דברים חדשים על המגרש.

אני לא מנחש שום דבר. לא יודע מה יהיה עם זוסמן ומה יהיה עם מכבי. להבדיל מהעתידנים שיש פה, אני מציג את מה שהיה עד כה.

איזה 30 שנה? על מה אתה מדבר? למה לא 60 שנה? מה זה הקישקוש הזה?

כמו שאמרתי, כל מקרה לגופו. קח דוגמא:

השחקן שהכי דומה לזוסמן בסייז וביכולות הוא טל בורשטיין. גם בורשטיין הוביל את העתודה לגמר (אם כי הפסיד בזריקה האחרונה לסלובניה). טל בורשטיין יליד 1980. הוא הגיע למכבי בעונת 99-00. בדיוק באותו גיל כמו זוסמן (יליד 98, הגיע בעונת 17-18). בורשטיין לא עזב את מכבי לשום מקום ומרגע שהגיע, המשיך במכבי, והשתפר בכל עונה ועונה עד שהפך לשחקן חמישיה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי moring1 » 24 יולי 2018, 22:59

Holiday_Armadillo כתב:
עוד הודעה אחת כזאת (לא משנה כלפי מי) ויגיע הזמן להגיד לך משהו (ספויילר - ''ביי'')

וואו איזה איום, ממש הרתעת אותי חח. תצאי פתטית על נתינת באן לאדם שדובר אמת...החציל כבר מסריח מכל הכיוונים ואתם יודעים את זה. משחק אותה מינימום כתב הבית של מכבי ומתנשא על אנשים.
moring1

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 יולי 2018, 23:00

ביי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Jack55 » 24 יולי 2018, 23:12

אחדשיודע כתב:
Jack55 כתב:
אחדשיודע כתב:
Jack55 כתב:מה יעזור להוציא אותו עכשיו מהרמה שהוא במילא יצטרך להתרגל אליה בשנים הקרובות ?
גלבוע לא משחקת בשום מפעל אירופאי, ואם כן לא הייתי אומר שום דבר, אבל היא לא .

אתם מדברים פה כאילו במכבי הוא לא הולך לקבל דקות בכלל, כולם פה יודעים שזה לא נכון, אני אחזור ואגיד את זה :
ככל הנראה מכבי לא תביא זר בכיר לעמדה 3 ולכן מכבי (לפחות בליגה) תצטרך מאוד את הדקות של זוס, גם בגלל החוק הרוסי וגם בגלל שלא יהיה זר בכיר בעמדה הזאת .
למה לא לתת לו לשחק עונה שנייה ברציפות ברמה גבוהה (מכל הבחינות - צוות מקצועי, רמת משחק - יורוליג, שחקנים לקבוצה וכו'...)

ושלא תבינו לא נכון, אני מסכים שדקות משחק זה מאוד אבל מאוד חשוב, אבל אתם מדברים פה כאילו הוא יקבל 10 דק' במכבי בליגה במקרה הטוב .

נו, בוא תסביר לכולנו מה השתנה בזרים של מכבי ביחס לשנה שעברה, שאמור לשפר כל כך את מעמדו? רול עדיין פה, קיין עדיין פה, תומאס התחלף בזר אחר. וכמה דקות הוא קיבל בליגה בעונה שעברה? 13 דקות בממוצע. יכלו ויכולים לתת לו הרבה יותר, כן, אבל מקרי העבר מוכיחים שזה לא קורה. אפשר לנסות לשכנע עד מחר, את העובדות אי אפשר לשנות. בכל מקרה, לא יודע אם טרחת לקרוא את כל הנימוקים שנכתבו פה, אבל זה לא רק עניין של דקות. זה גם תפקיד ומעמד בקבוצה, להרגיש שסומכים עלייך ומאמנים בך, לצבור ביטחון. כל זה בסבירות גבוהה, אלא אם במכבי ישנו פאזה ב-180 מעלות, הוא לא יקבל פה. במקום אחר הוא אולי לא יקבל 5 דקות של יורוליג, אבל הוא גם לא יצטרך לעבור מסעות בדרכים בשביל זה. במקום לבזבז ימים בטיסות ונסיעות, הוא יוכל לעבוד על המשחק שלו.

תומאס התחלף בזר אחר שאת רוב הדקות שלו ישחק בעמדה 4, יכול להיות שקלויארו יקבל דקות בעמדה 3 אבל לא נראלי שהרבה .
התייחסתי לנימוקים האחרים בהודעה האחרונה שעכשיו רשמתי לWeems13 (שעכשיו גיליתי שמחקו לי אותה כנראה בגלל שרשמתי שאני שחקן כדורסל).
מה בנוגע לרמה ולכל הנימוק שהטענה שלי מבוססת עליו, לא ראיתי שאתה התייחסת אליו .

לא יודע כמה ואיפה ישחק הזר שהחליף את תומאס (אין לי כדור בדולח לצערי), אבל תומאס שיחק בשנה את הרוב המוחלט של הדקות שלו בעמדה 4. דקות ספורות בלבד בעמדה 3. ככה שהטיעון שלך יומרני משהו. מבחינת זרים שיושבים על המשבצת של זוסמן (עמדות 2-3), מצבו לא השתפר. אפשר לספר סיפורים עד מחר.

רמה? על איזה רמה אתה מדבר? לשבת על הספסל ביורוליג זו הרמה שהוא צריך להתרגל אליה? אם הוא היה משחק בקביעות ביורוליג לדקות משמעותיות, הטיעון הזה היה יכול להיות רלוונטי. אבל זה לא קרה בעונה שעברה ואף אחד לא יכול להבטיח לו שזה יקרה העונה. אם זה יקרה, הכל טוב ויפה, אבל אנחנו חוזרים לנקודת ההתחלה - היסטורית, מכבי עדיין לא הוכיחה שהיא מסוגלת לעשות זאת.

לא מסכים, מזכיר שמכבי צריכה לשים בצד 2 זרים כל משחק (שמן הסתם אחד מהם ברוב המקרים לפחות יהיה שחקן מהקו האחורי), זה יכול להיות ריי\רול\קיין .
יכולים להיות משחקים שגם ספאחיה יחליט להשאיר שני זרים מהקו האחורי בצד או להוציא גם את קלויארו וגם את רול\קיין, אנחנו לא יכולים באמת לדעת אבל מה שכן אנחנו יכולים לדעת שרוב הסיכויים שאחד מן הזרים שלא ירשמו יהיו מהקו האחורי, זה אומר שחד וחלק מצבו מבחינת זרים השתפר .

ודרך אגב בליגה היו הרבה מאוד פעמים שתומאס שיחק יחד עם שילובים של בולדן וטיוס\כהן טיוס\בולדן ושגב, היו גם פעמים שספאחיה הלך על סמול בול ובגלל זה הוא נתן דקות בעמדה 4, אבל אין פה וויכוח בכלל על זה שהוא גם חלק מזה שזוסמן קיבל פחות דקות בליגה, יכול להיות חלק קטן או חלק גדול, זה לא כזה משנה כי בכל מקרה היה לו חלק והוא עזב אז זה אחד (וקלויארו הוא 4, מצטט את ספאחיה בהחתמה שלו : אני נרגש מאוד שיש לנו את אנג'לו בסגל", הגיב המאמן נבן ספאחיה. "יש לו IQ כדורסל מדהים והוא חבר לקבוצה נהדר. העמדה הטבעית שלו היא stretch 4 ואנחנו חושבים שהוא יתאים לשיטה שלנו".)
זה אומר שספאחיה בעצמו מייעד אותו לעמדה 4, יכול להיות שהוא ייתן דקות בעמדה 3 אבל כנראה שאת הרוב הוא ייתן ב4, שנינו באמת לא יכולים לדעת אבל לפי מה שאפשר לראות נכון לעכשיו אז זה נכון ככל הנראה .

בקשר לרמה, שנינו יודעים שזה לא ריאלי שזוסמן יקבל 20 דקות למשחק ביורוליג, אבל הסגל הזה נבנה קצת לטובתו, יש הרבה הרכבים טובים של קלעים שהוא יכול להשתלב בהם וכן מכבי יכולים לתת לו את ה5-10 דקות שלו כל משחק ולשלב אותו ברוטציה, זה לא מופרך ומכבי עוד יכולים לעשות את זה (וכן אני מודע לזה שיהיו גם קצת משחקים שהוא ישב בצד לאורך כולם) .
לשחק ברמות האלה, באינטנסיביות הזאת ובפיזיות הזאת רק ישפר אותו, הוא ישמור על שחקנים מהטופ של אירופה וגם הם ישמרו עליו, זה רק יחשל אותו ולך תדע, יכול להיות פתאום שבתחילת ינואר הוא יראה שיפור גדול מתחילת העונה ובמכבי יתנו לו מקום קבוע ברוטציה, הכל יכול להיות .

ושאני אומר רמה אני לא מתכוון רק לדקות משחק ביורוליג, אני מדבר להכל - שחקנים שאיתו בקבוצה עם ניסיון גדול (טיוס\פארגו\ווילבקין) אני בטוח שהוא ילמד כמה דברים להמשך הקריירה שלו מהחבורה הזאת .
אני מדבר על הצוות המקצועי עם הניסיון הגדול באירופה שגם מהם הוא יכול ללמוד ולשמוע הרבה דברים .
ובקשר לסגל הקבוצה בכללי, רמת האימונים שיש במכבי זה לא מה שיש בגליל (גם בגלל רמת השחקנים שיש במכבי וגם בגלל שמכבי משחקים ב2 מפעלים) .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Rampel » 24 יולי 2018, 23:45

felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:

השחקן שהכי דומה לזוסמן בסייז וביכולות הוא טל בורשטיין. גם בורשטיין הוביל את העתודה לגמר (אם כי הפסיד בזריקה האחרונה לסלובניה). טל בורשטיין יליד 1980. הוא הגיע למכבי בעונת 99-00. בדיוק באותו גיל כמו זוסמן (יליד 98, הגיע בעונת 17-18). בורשטיין לא עזב את מכבי לשום מקום ומרגע שהגיע, המשיך במכבי, והשתפר בכל עונה ועונה עד שהפך לשחקן חמישיה.
עם כל כמה שאני מסכים עם ההשוואה לבורשטיין, יש הבדל אחד קטן אבל משמעותי והוא שטל שיחק 3 שנים בליגת העל, במדי הרצליה, לפני שהגיע למכבי והוא היה הישראלי הבכיר שלה בגיל 19!

אין את זה לזוס ברקורד וזה בדיוק מה שהוא בעצמו (לא ברור לי למה מתעלמים מהפרט הזה..) מבקש להשיג.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 יולי 2018, 23:51

moring1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

וואו איזה איום, ממש הרתעת אותי חח. תצאי פתטית על נתינת באן לאדם שדובר אמת...החציל כבר מסריח מכל הכיוונים ואתם יודעים את זה. משחק אותה מינימום כתב הבית של מכבי ומתנשא על אנשים.

אין לי מושג מי אתה, מה עשיתי לך, או למה הגעת לתובנות האלה, אבל אמיתי? פשוט כואב לי לקרוא את זה.
גם כשאני כותב למישהו בחצי-הומור-מתנשא אין לי שום כוונה לפגוע. גם כשאני כותב דברים בצורה "נחרצת" זה כי אני מרגיש שיש לי בסיס להגיד אותם.
אני לא צריך לתת דין וחשבון פה על למה אני אומר את זה או עושה את זה כי זה פורום אוהדים באינטרנט.

אני אוהב את הפורום הזה, אוהב לקרוא בו, לכתוב בו, ואוהב לדבר עם חברים שלי על מה שאני חושב ויודע.
אני חושב שזה המקום של כולם לעשות את זה כאן בדיוק כמוני.

אני מקווה שלא חסמו אותך, וגם אם כן- הייתי שמח שכשתחזור, תגיד לי בדיוק למה אני זיין שכל, למה אני מסריח מכל הכיוונים ולמה "הם יודעים את זה".
דבר איתי גבר. אני לא הולך לשום מקום...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 יולי 2018, 23:53

הוא נחסם ולא היה צורך בהודעה הזאת, זה היה long time coming
אולי תדברו על זה עוד שבועיים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי cifkcv » 24 יולי 2018, 23:54

החציל האצטקי כתב:
moring1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אין לי מושג מי אתה, מה עשיתי לך, או למה הגעת לתובנות האלה, אבל אמיתי? פשוט כואב לי לקרוא את זה.
גם כשאני כותב למישהו בחצי-הומור-מתנשא אין לי שום כוונה לפגוע. גם כשאני כותב דברים בצורה "נחרצת" זה כי אני מרגיש שיש לי בסיס להגיד אותם.
אני לא צריך לתת דין וחשבון פה על למה אני אומר את זה או עושה את זה כי זה פורום אוהדים באינטרנט.

אני אוהב את הפורום הזה, אוהב לקרוא בו, לכתוב בו, ואוהב לדבר עם חברים שלי על מה שאני חושב ויודע.
אני חושב שזה המקום של כולם לעשות את זה כאן בדיוק כמוני.

אני מקווה שלא חסמו אותך, וגם אם כן- הייתי שמח שכשתחזור, תגיד לי בדיוק למה אני זיין שכל, למה אני מסריח מכל הכיוונים ולמה "הם יודעים את זה".
דבר איתי גבר. אני לא הולך לשום מקום...

חציל מה אתה מתייחס אליו בכלל? סתם חתיכת יצור הזוי.
cifkcv

הודעהעל ידי ShiriV » 25 יולי 2018, 00:03

חציל, אתה ממש לא צריך להסביר את עצמך לטיפוסים כמוהו, שלא נותנים כבוד מינימלי לאדם שהם מדברים איתו. כל הודעה שלו היתה מלווה בארס ובזלזול ואני אישית כבר הרגשתי לא נעים. אחד הבאנים המוצדקים.
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי שמוליק » 25 יולי 2018, 00:33

Holiday_Armadillo כתב:ביי

:laugh3
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי גל גל » 25 יולי 2018, 00:47

מה שזיין מוח מוחלט כל הקיץ הזה זה דווקא הוא.
לאף אחד פה לה היה כוח להתמרמרות שלו
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי felix_r » 25 יולי 2018, 01:25

Rampel כתב:
felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:לא מנחש שום דבר. מסתכל על מקרי עבר ומנסה לחשוב מה כדאי עבורו.

עם כל כמה שאני מסכים עם ההשוואה לבורשטיין, יש הבדל אחד קטן אבל משמעותי והוא שטל שיחק 3 שנים בליגת העל, במדי הרצליה, לפני שהגיע למכבי והוא היה הישראלי הבכיר שלה בגיל 19!

אין את זה לזוס ברקורד וזה בדיוק מה שהוא בעצמו (לא ברור לי למה מתעלמים מהפרט הזה..) מבקש להשיג.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

איזה רקורד הוא צריך להשיג? מילא לפני שנה, אבל עכשיו הוא כבר נמצא אחרי ששיחק עונה בליגת העל. ושיחק לא מעט. וזה לא שאם הוא ישאר במכבי, אז הוא לא ישחק בליגה.

אם בעונה שעברה, כשמכבי הייתה בלחץ אחרי איבוד אליפות נוסף ו 12 שחקנים ומאמן חדש, והוא עצמו עוד היה ילד חדש בקבוצה, ובכל זאת שיחק בליגה 423 דקות, אז העונה הוא ישחק פי שתיים. אין לו צורך לחפש דקות בליגה בקבוצה אחרת.

כמובן שדקות יורוליג בקבוצה ישראלית אחרת הוא לא יכול לקבל. אז למה לו לעזוב?

בנוסף, אסור לשכוח, שמכבי מביאה מאמנים אישיים מחו"ל כדי שישפרו לשחקנים את היכולת האישית. בתקשורת עכשיו כותבים על המאמן הקרואטי שעבד עם זוסמן, אבדיה ופליישר. אבל אנחנו יודעים שמכבי הביאה בהרבה כסף מאמן אישי גם לשגב בניסיון נואש לשפר את בול העץ הזה. לקבוצות הקטנות בליגה אין את התקציב להביא מאמנים אישיים.

אז בשביל מה לזוסמן לעזוב? אחרי שחשבתי על כל האספקטים, הדבר היחיד שבשבילו זוסמן יכול לעזוב, זה אם הוא ורוצה להפוך לשחקן מוביל (כמו בנבחרת העתודה), כי במכבי זה נראה כאילו בונים עליו כשחקן משלים (גם בעתיד). אם ככה, אם הוא באמת רוצה להפוך לשחקן מוביל, מנהיג שמזיז את כל המשחק, סבבה. שילך על זה וינסה להפוך לשחקן מוביל בקבוצה קטנה, ואז יחזור למכבי כדי להיות שחקן חמישיה, ישראלי מוביל, שהקבוצה תלויה בו. אני לא בטוח ב 100% אם יש לו מספיק כישרון לזה, אבל שינסה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 25 יולי 2018, 01:37

חצילוש אוהבים אותך פה ❤
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי קובי » 25 יולי 2018, 01:37

היה פה באן? וואוו! מתי קרה בפעם האחרונה לפני זאת?

שאפו כרמל. באן זו לא מילה גסה, או בדיחה - מצווה להשתמש בזה כשצריך. תודה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים