08 נובמבר 2018, 23:47
~Box & 1~ כתב:שועל כתב:~Box & 1~ כתב:שועל כתב:~Box & 1~ כתב:לא יכול לשמוע יותר את התירוץ הזה של "סגל לא בריא".
גם עם כל הבעיות שעברנו עד כה ספאחיה לא הוציא אפילו 40% מאיכות הסגל שעמדה לרשותו.
הבן אדם משדר לוזריות כרוני, גם אם לברון ישחק אצלנו אני לא אאמין שניקח את היורוליג תחת לוזר כמו ספאחיה.
מה? מדובר כאן באחת משלוש הקבוצות הטובות באירופה. מכבי עם הסגל הנוכחי היא קבוצת טוב ליגה ישראלית אולי.
לא היה משחק אחד עד עכשיו שלא שמעתי שלל סיבות מדוע אנחנו נראים גועל נפש.
פעם דרסנו את אירופה, היום אנחנו עם לשון חלקלקה שעסוקה בלהתפלפל למה זה בסדר שאנחנו נראים כל כך רע.
פעם היו לנו סגלים ראויים. יש המון על מה להתלונן, ספאחיה הוא האחרון ברשימה.
ספאחיה הוא הראשון ברשימת השינויים האפשריים.
הסגל הזה שווה הרבה יותר ממה שהמאמן החלש והאדיש הזה הוציא ממנו.
08 נובמבר 2018, 23:48
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:שריקות בוז בהיכל.
צריך לארגן עוד קהל, שיעמוד מחוץ להיכל ושישרוק בוז לאידיוטים שבחרו להגיע ולעודד
אתה לא אוהד
עוכר מכבי מהגדולים שהיו
yanay21 כתב:ShiriV כתב:מסוג המשחקים שמבשרים על החלפת מאמן באופק. מתי סוף סוף יגיע המשחק שיבשר על החלפת ההנהלה?
תלוי מה תוחלת הגיל הממוצעת לגברים בישראל
yanay21 כתב:ShiriV כתב:מסוג המשחקים שמבשרים על החלפת מאמן באופק. מתי סוף סוף יגיע המשחק שיבשר על החלפת ההנהלה?
08 נובמבר 2018, 23:49
yellowaura כתב:ברור שספאחיה איבד את השחקנים..
פשוט סף שבירה נמוך, שפת גוף רעה מאוד, שמירה נוראית ועוד בערב בינוני של ריאל במיוחד בתחילת המשחק.
הבכיינות של ספאחיה מחלחלת לשחקנים..זו לא גישה של מאמן זו גישה של אוהד בצהבת (וזה בסדר לאוהד)
מאמן צריך לתת גב ולגרום לשחקנים להילחם.
לדעתי ספאחיה היה שמח לעזוב וגם מכבי אבל משיקולים כספיים לשני הצדדים זה לא קורה.
ספאחיה מראה כבר תקופה יהירות וזלזול לכן קשה לו לראות איפה הטעויות שלו ולתקן אותם וזה מרחיק אותו מהשחקנים.
08 נובמבר 2018, 23:49
שועל כתב:~Box & 1~ כתב:שועל כתב:~Box & 1~ כתב:שועל כתב:מה? מדובר כאן באחת משלוש הקבוצות הטובות באירופה. מכבי עם הסגל הנוכחי היא קבוצת טוב ליגה ישראלית אולי.
פעם דרסנו את אירופה, היום אנחנו עם לשון חלקלקה שעסוקה בלהתפלפל למה זה בסדר שאנחנו נראים כל כך רע.
פעם היו לנו סגלים ראויים. יש המון על מה להתלונן, ספאחיה הוא האחרון ברשימה.
ספאחיה הוא הראשון ברשימת השינויים האפשריים.
הסגל הזה שווה הרבה יותר ממה שהמאמן החלש והאדיש הזה הוציא ממנו.
לחלוטין לא. לפטר את ספאחיה זה הכי קל אולי, אבל הכי פחות מועיל. אף מאמן לא יצעיד את הקבוצה הזו להישגים תחת ההתנהלות הנוכחית
להזכיר שוב כמה מאמנים נכשלו כאן בשנים האחרונות?
08 נובמבר 2018, 23:50
08 נובמבר 2018, 23:50
ShiriV כתב:yanay21 כתב:ShiriV כתב:מסוג המשחקים שמבשרים על החלפת מאמן באופק. מתי סוף סוף יגיע המשחק שיבשר על החלפת ההנהלה?
אם זה תלוי בשמעון מזרחי, אני ואתה לא נשרוד כדי לראות את השינוי
08 נובמבר 2018, 23:52
שועל כתב:toja27 כתב:~Box & 1~ כתב:שועל כתב:~Box & 1~ כתב:לא יכול לשמוע יותר את התירוץ הזה של "סגל לא בריא".
גם עם כל הבעיות שעברנו עד כה ספאחיה לא הוציא אפילו 40% מאיכות הסגל שעמדה לרשותו.
הבן אדם משדר לוזריות כרוני, גם אם לברון ישחק אצלנו אני לא אאמין שניקח את היורוליג תחת לוזר כמו ספאחיה.
מה? מדובר כאן באחת משלוש הקבוצות הטובות באירופה. מכבי עם הסגל הנוכחי היא קבוצת טוב ליגה ישראלית אולי.
צודק 100 אחוז. יש סיבות כמובן אבל התירוצים יצאו מכל החורים כבר.
להטיל את האשמה על ספאחיה זה התירוץ הכי גדול.
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:שריקות בוז בהיכל.
אתה לא אוהד
עוכר מכבי מהגדולים שהיו
יעזור לך פשוט להודות בזה..אתה אדום ואין לך מה לחפש בפורום אוהדי מכבי..
לאנשרקה כתב:ShiriV כתב:מסוג המשחקים שמבשרים על החלפת מאמן באופק. מתי סוף סוף יגיע המשחק שיבשר על החלפת ההנהלה?
מלבד פיני גרשון שאני חושב שהיה יכול לעשות הרבה יותר אני לא חושב שיש מאמן שיכול לעשות שינוי משמעותי ביכולת.
פשוט קבוצה עלובה בסיטואציה הנוכחית.
08 נובמבר 2018, 23:54
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:
אתה לא אוהד
עוכר מכבי מהגדולים שהיו
יעזור לך פשוט להודות בזה..אתה אדום ואין לך מה לחפש בפורום אוהדי מכבי..
אגב זה. לחלוטין לא עקבתי אחרי העמלקים מירושלים. אז אתמול בדקתי מה מצבם, בניסיון להתנחם קצת. אבל לא.
08 נובמבר 2018, 23:54
08 נובמבר 2018, 23:55
Holiday_Armadillo כתב:לאנשרקה כתב:ShiriV כתב:מסוג המשחקים שמבשרים על החלפת מאמן באופק. מתי סוף סוף יגיע המשחק שיבשר על החלפת ההנהלה?
מלבד פיני גרשון שאני חושב שהיה יכול לעשות הרבה יותר אני לא חושב שיש מאמן שיכול לעשות שינוי משמעותי ביכולת.
פשוט קבוצה עלובה בסיטואציה הנוכחית.
08 נובמבר 2018, 23:55
my man כתב:אני הייתי כל כך מיואש לא מזמן שכבר חשבתי שהם ירדו לליגת האלופות רק כדי שלא נתנחם מההפסדים שלהם..
09 נובמבר 2018, 00:01
09 נובמבר 2018, 00:03
09 נובמבר 2018, 00:04
yanay21 כתב:אני מת שיחתימו את פיני, רק כדי שזה יסיים את הסאגה הזאת. פיני היה מנהל משחק בחסד, מבריק, באמת. אבל לא היו לו את התכונות שדרושות כדי לייצב ספינה, כדי לשפר קבוצה בעבודה סיזיפית. הוא צריך קבוצה שבנוייה טוב, לא לשפר אחת שבנוייה רע. וחלק מזה כתוב בלשון עבר, כי הבן אדם לא אימן כבר יובלות, ולא אימן בהצלחה מאז סוף השושלת.