31 מאי 2019, 01:05
While Panathinaikos is targeting Roll, Maccabi is working towards keeping him on board. Sources have told Eurohoοps that the Israeli club is already negotiating a contract extension with the player.
31 מאי 2019, 18:23
31 מאי 2019, 18:59
יאניס: "יש ויהיו הרבה ספקולציות. מכל השמות שפורסמו כבר היינו יכולים לבנות 3 קבוצות, לא אחת. קיבלתי מנדט מההנהלה לבנות קבוצה לעונה הבאה. אני לא עוסק בזה עכשיו, אלא בפיינל פור. הדבר היחיד שאני יכול לומר לגבי העונה הבאה זה שקודם נדבר עם השחקנים שלנו ורק אחר כך עם שחקנים מבחוץ"
31 מאי 2019, 19:03
Jack55 כתב:יאניס: "יש ויהיו הרבה ספקולציות. מכל השמות שפורסמו כבר היינו יכולים לבנות 3 קבוצות, לא אחת. קיבלתי מנדט מההנהלה לבנות קבוצה לעונה הבאה. אני לא עוסק בזה עכשיו, אלא בפיינל פור. הדבר היחיד שאני יכול לומר לגבי העונה הבאה זה שקודם נדבר עם השחקנים שלנו ורק אחר כך עם שחקנים מבחוץ"
31 מאי 2019, 19:11
31 מאי 2019, 19:15
01 יוני 2019, 00:54
01 יוני 2019, 01:20
felix_r כתב:השמועה אומרת שאולימפיאקוס עומדת לחתוך את וויליאמס-גוס עד ה 30 ביוני. אולי שווה לקחת אחרי שהעונה הוא הגלח על הזקן של אולימפיאקוס. הוא רק בן 25
01 יוני 2019, 01:23
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:השמועה אומרת שאולימפיאקוס עומדת לחתוך את וויליאמס-גוס עד ה 30 ביוני. אולי שווה לקחת אחרי שהעונה הוא הגלח על הזקן של אולימפיאקוס. הוא רק בן 25
מפתיע. איפה שמעת את זה?
הוא שחקן נהדר, ואחד שהייתי שמח לראות במכבי. אני חושב שהוא לא הראה כלום ממה שיש לו בעונה הזאת באולימפיאקוס.
יכול להתאים מאוד גם ליד ווילבקין.
According to Greek media and 24SEK, if Olympiacos will release William-Goss, Zalgiris will be a favorite team to sign him this off-season.
01 יוני 2019, 01:44
01 יוני 2019, 02:40
החציל האצטקי כתב:אני מניח שזה נובע מהצרות הכלכליות של אולימפיאקוס.
התרשמתי שדייויד דווקא מאוד אוהב אותו.
אם זה קורה- מכבי צריכה להיות חזקה בתמונה. אם שאראס רוצה אותו- זה כבר סימן טוב.
הוא לא נוצץ, אבל הוא חכם, בנוי מצויין, ותורם בכל האספקטים של המשחק. ברור שהיה צריך להסתגל ליורוליג- אבל בסה״כ הצליח לא רע.
הוא פיט טוב מאוד ליד סקוטי.
01 יוני 2019, 05:03
01 יוני 2019, 05:10
arie85 כתב:דיברתי עם אוהד הכוכב האדום בלגרד והוא אמר לי שבמקומון בבלאגרד יש פרסום שמכבי מעוניינת בג'ו רגלנד
01 יוני 2019, 05:48
לא יקרה.1.82 נקסטJack55 כתב:arie85 כתב:דיברתי עם אוהד הכוכב האדום בלגרד והוא אמר לי שבמקומון בבלאגרד יש פרסום שמכבי מעוניינת בג'ו רגלנד
תבקש ממנו מקור אולי?
לא ראיתי על זה שום אזכור בשום מקום...
01 יוני 2019, 05:49
יכול להיות שיחוק. גם אני חושב שהוא פיט אדיר לסקוטיהחציל האצטקי כתב:אני מניח שזה נובע מהצרות הכלכליות של אולימפיאקוס.
הוא לא נוצץ, אבל הוא חכם, בנוי מצויין, ותורם בכל האספקטים של המשחק. ברור שהיה צריך להסתגל ליורוליג- אבל בסה״כ הצליח לא רע.
01 יוני 2019, 12:21
Blondjam כתב:לא יקרה.1.82 נקסטJack55 כתב:arie85 כתב:דיברתי עם אוהד הכוכב האדום בלגרד והוא אמר לי שבמקומון בבלאגרד יש פרסום שמכבי מעוניינת בג'ו רגלנד
תבקש ממנו מקור אולי?
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
01 יוני 2019, 12:24
Jack55 כתב:arie85 כתב:דיברתי עם אוהד הכוכב האדום בלגרד והוא אמר לי שבמקומון בבלאגרד יש פרסום שמכבי מעוניינת בג'ו רגלנד
תבקש ממנו מקור אולי?
01 יוני 2019, 14:26
Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:אני מניח שזה נובע מהצרות הכלכליות של אולימפיאקוס.
לא ממש עקבתי אחריו העונה, איך הוא בצד ההגנתי?
01 יוני 2019, 19:10
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:אני מניח שזה נובע מהצרות הכלכליות של אולימפיאקוס.
מזכיר קצת את ג׳ונדי.
קטן אבל חזק ואתלט מצויין.
הוא מסתובב באירופה כבר תקופה ארוכה, קשה לי לראות את זה קורה דווקא עכשיו.
01 יוני 2019, 19:20
SirCharles כתב:החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:אני מניח שזה נובע מהצרות הכלכליות של אולימפיאקוס.
מזכיר קצת את ג׳ונדי.
קטן אבל חזק ואתלט מצויין.
הוא מסתובב באירופה כבר תקופה ארוכה, קשה לי לראות את זה קורה דווקא עכשיו.
אתה מדבר על וויליאמס-גוס? כי הוא דוקא 1.90 יחסית פיזי אבל איטי ולא אתלט גדול. או על רגלנד שהזכירו מקודם?