במהלך השנה, כן.Jack55 כתב:Rampel כתב:7. שניים בחוץ כל משחק.my man כתב:כמה זרים רשומים כרגע?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
וכמו שאמרנו אפשר לרשום רק 8?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
במהלך השנה, כן.Jack55 כתב:Rampel כתב:7. שניים בחוץ כל משחק.my man כתב:כמה זרים רשומים כרגע?
Rampel כתב:במהלך השנה, כן.Jack55 כתב:Rampel כתב:7. שניים בחוץ כל משחק.my man כתב:כמה זרים רשומים כרגע?
my man כתב:Rampel כתב:במהלך השנה, כן.Jack55 כתב:Rampel כתב:7. שניים בחוץ כל משחק.my man כתב:כמה זרים רשומים כרגע?
כולל דורסי רשמו 7? ועוד יש שניים שמחכים בחוץ? כלומר 9 סה"כ?
MTA2311 כתב:החליטו שלא ישחררו שחקן של 700 אלף דולר, והבינו שלחכות לאזרחות זה משהו שפוגע בשחקן וביכולת שלו להשתלב בקבוצה. כשאלה התנאים זאת החלטה סבירה.
בעיני היה עדיף להחליף אותו גם במחיר של הפסד כספי, אבל אם לקחו החלטה שזה לא יקרה, אז אין שום סיבה לא לרשום.
*עורך אחרי שקראתי לא נכון מה שכתבת.my man כתב:Rampel כתב:במהלך השנה, כן.Jack55 כתב:Rampel כתב:7. שניים בחוץ כל משחק.my man כתב:כמה זרים רשומים כרגע?
Rampel כתב:לא. יש כרגע 7 זרים כולל דורסי. בכל משחק ליגה ישבו שניים בחוץ.my man כתב:Rampel כתב:במהלך השנה, כן.Jack55 כתב:Rampel כתב:7. שניים בחוץ כל משחק.
זרים: ווילבקין, וולטרס, בראיינט, דורסי, אייסי, בלאק, האנטר
ישראלים: ג'ונדי, ג'ייק כהן, זוסמן, אבדיה, כספי
מוקצים: סנדי כהן (מחכה לאזרחות), קלויארו
לא בטוח שאני מעדיף אותו על קלויארו ומחליף לעת הצורךmy man כתב:Rampel כתב:לא. יש כרגע 7 זרים כולל דורסי. בכל משחק ליגה ישבו שניים בחוץ.my man כתב:Rampel כתב:במהלך השנה, כן.Jack55 כתב:וכמו שאמרנו אפשר לרשום רק 8?
זרים: ווילבקין, וולטרס, בראיינט, דורסי, אייסי, בלאק, האנטר
ישראלים: ג'ונדי, ג'ייק כהן, זוסמן, אבדיה, כספי
מוקצים: סנדי כהן (מחכה לאזרחות), קלויארו
אה..אז יש מקום לעוד זר..הכל בסדר..
בעיניי זו החלטה נכונה לרשום אותו לליגה. הגיע הזמן שיתחיל לקבל דקות. לדעתי גם הוא יכול לבוא לפני דיבר' ברוטציה..
שמואל1 כתב:החלטה סבירה? זו החלטה שערורייתית, לא משנה איך מסובבים את זה.
טיילר דורסי לא צריך להיות פה.
הוא לא טוב, לא מתאים מקצועית. המאמן לא רוצה אותו ולא מאמין בו.
אין שום סיכוי שזה יצליח.
MTA2311 כתב:החליטו שלא ישחררו שחקן של 700 אלף דולר, והבינו שלחכות לאזרחות זה משהו שפוגע בשחקן וביכולת שלו להשתלב בקבוצה. כשאלה התנאים זאת החלטה סבירה.
בעיני היה עדיף להחליף אותו גם במחיר של הפסד כספי, אבל אם לקחו החלטה שזה לא יקרה, אז אין שום סיבה לא לרשום.
שמואל1 כתב:החלטה סבירה? זו החלטה שערורייתית, לא משנה איך מסובבים את זה.
אין שום סיכוי שזה יצליח.
אם הוא יכנס לקצב זה יהיה על חשבון שחקן אחר. לא מן הנמנע שעל הדרך נאבד גם את בראיינט, שלא יתלבש אחרי הופעה לא טובה שלו בחמישי.Jack55 כתב:שמואל1 כתב:החלטה סבירה? זו החלטה שערורייתית, לא משנה איך מסובבים את זה.
אין שום סיכוי שזה יצליח.
אני מבין מה אתה אומר, אבל שנינו יודעים שמכבי לא יחתימו שחקן אחר במקומו ושלא באמת ישחררו אותו בגלל שיקולים כלכליים.
כרגע צריך להסתכל על המצב הנתון והוא שיש לנו שחקן שהוא כן כישרוני (בניגוד לקנדריק ריי בעונה שעברה) וכן יכול לתרום ביורוליג אבל הוא פשוט לא מקבל דקות והוא לא בעניינים.
לכן בעיניי זאת החלטה דיי טובה בסהכ כי אולי דרך משחקי הליגה הוא יוכל להיכנס לעניינים ולהראות מה הוא באמת שווה, חוץ מזה אתה תצטרך את הדקות שלו נגד פנר ברביעי.
Jack55 כתב:שמואל1 כתב:החלטה סבירה? זו החלטה שערורייתית, לא משנה איך מסובבים את זה.
אין שום סיכוי שזה יצליח.
אני מבין מה אתה אומר, אבל שנינו יודעים שמכבי לא יחתימו שחקן אחר במקומו ושלא באמת ישחררו אותו בגלל שיקולים כלכליים.
כרגע צריך להסתכל על המצב הנתון והוא שיש לנו שחקן שהוא כן כישרוני (בניגוד לקנדריק ריי בעונה שעברה) וכן יכול לתרום ביורוליג אבל הוא פשוט לא מקבל דקות והוא לא בעניינים.
לכן בעיניי זאת החלטה דיי טובה בסהכ כי אולי דרך משחקי הליגה הוא יוכל להיכנס לעניינים ולהראות מה הוא באמת שווה, חוץ מזה אתה תצטרך את הדקות שלו נגד פנר ברביעי.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:החליטו שלא ישחררו שחקן של 700 אלף דולר, והבינו שלחכות לאזרחות זה משהו שפוגע בשחקן וביכולת שלו להשתלב בקבוצה. כשאלה התנאים זאת החלטה סבירה.
או במילים אחרות, סופסוף החליטו לקבל החלטה.
מקווה שזה יעזור לו להשתלב, כי מכבי חייבת עוד עומק ואיכות בקו האחורי.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:החלטה סבירה? זו החלטה שערורייתית, לא משנה איך מסובבים את זה.
אין שום סיכוי שזה יצליח.
כמעט כל מילה שרשמת כאן רחוקה מהמציאות.
היו שתי אלטרנטיבות סבירות - להכניס את דורסי לעניינים כמו כל שחקן אחר בסגל, או לשחרר אותו.
אנחנו לא יודעים את פרטי החוזה, ולכן אולי לא היה ניתן לשחרר אותו מבלי לשלם סכום משמעותי. בלי קשר, גם אם היה ניתן,
ההחלטה לאפשר לו את כל התנאים בשביל להצליח היא החלטה סבירה לכל הפחות, ולטעמי אפילו טובה.
שמואל1 כתב:אני לא מאמין שהוא מסוגל לתרום ביורוליג. הוא לא יכול לשמור על עציץ וזו גם הסיבה שהוא לא מקבל דקות ביורוליג (כמו גם ג'ייק כהן למשל).
אם הוא היה ישראלי אז ניחא.
Jack55 כתב:שמואל1 כתב:אני לא מאמין שהוא מסוגל לתרום ביורוליג. הוא לא יכול לשמור על עציץ וזו גם הסיבה שהוא לא מקבל דקות ביורוליג (כמו גם ג'ייק כהן למשל).
זה משהו אחר, אני מסכים איתך שבצד ההגנתי הוא לא היה מלהיב בלשון המעטה אבל לדעתי בצד ההתקפי הוא יכול מאוד לתרום, אני חושב שהוא כן קלעי ברמה גבוהה ושהוא כן יכול להיות סקורר טוב אם יכנס לעניינים.
Rampel כתב:אם הוא יכנס לקצב זה יהיה על חשבון שחקן אחר. לא מן הנמנע שעל הדרך נאבד גם את בראיינט, שלא יתלבש אחרי הופעה לא טובה שלו בחמישי.Jack55 כתב:שמואל1 כתב:החלטה סבירה? זו החלטה שערורייתית, לא משנה איך מסובבים את זה.
אין שום סיכוי שזה יצליח.
אם הוא היה נותן ערך מוסף מעבר למעמד הפוטנציאלי שלו כמתאזרח, אז היה נכון לרשום אותו לפני שמאבדים אותו. אבל הוא לא נותן ערך מוסף, לא על הנייר ולא דפקטו. לדעתי כל עוד זה לא משתנה אין שום בעיה לאבד אותו. הוא גם שחקן צעיר שהאינטרס שלו הוא לשחק, יכל לחפש מקום אחר ולפחות לחסוך חלק מהעלות שלו.
שמואל1 כתב:Jack55 כתב:שמואל1 כתב:אני לא מאמין שהוא מסוגל לתרום ביורוליג. הוא לא יכול לשמור על עציץ וזו גם הסיבה שהוא לא מקבל דקות ביורוליג (כמו גם ג'ייק כהן למשל).
זה משהו אחר, אני מסכים איתך שבצד ההגנתי הוא לא היה מלהיב בלשון המעטה אבל לדעתי בצד ההתקפי הוא יכול מאוד לתרום, אני חושב שהוא כן קלעי ברמה גבוהה ושהוא כן יכול להיות סקורר טוב אם יכנס לעניינים.
אולי הוא יכול לקלוע שלשה פה ושם, אבל בשאר הדקות הוא יילך עם הראש בקיר (אינטליגנציה זה לא הצד החזק שלו) ובהגנה הוא יהיה חור.
הוא גם משחק בעמדה שבה יש שחקנים עדיפים עליו, כולל יובל זוסמן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים