פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג, מח' 5: מכבי ת"א נגד פנרבחצ'ה, רביעי, 21:00

31 אוקטובר 2019, 00:15

felix_r כתב:
BIG sofo כתב:
MTAbasket כתב:
BIG sofo כתב:
divarx כתב:חברה, אל טעו, מכבי שיחקה רע! במיוחד בהתקפה, יאניס עשה מלא טעויות, במיוחד בדקות האחרונות, אם לא ההתקפה המזעזעת של פנר במחצית הראשונה מכבי לא הייתה יכולה לרוץ ולקלוע נקודות במעבר, להגנה של מכבי היה תפקיד משני במחצית הגרועה של פנר.

החל מהרבע השלישי פנר החלה לשחק בינוני מינוס ומכבי התקשתה, משחק לא טוב של מכבי, אבל לפחות ניצחנו

מסכים

דיי נו מכבי ניצחה את אחת הקבוצות הטובות באירופה, ולא זה שהיא במשבר לא אומר כלום!
מותר וצריך לפרגן מכבי הייתה טובה מאוד כזאת יכולת תיתן ניצחון גם בערב שבת, תפרגנו לא יקרה כלום!

כל הכבוד על הניצחון!!! לא מובן מאליו ניצחון על פנרבחצ'ה...
אבל לא הסתנוורתי מהיכולת...

תשמע, העונה ארוכה והכושר של הקבוצות משתנה מחודש לחודש. מה שחשוב זה לא להבריק עכשיו, אלא לנצל את מה שאפשר, לא לפספס לנצח קבוצות שנמצאות בכושר רע. הזדמנות אחת כבר פיספסנו (במדריד). אסור לפספס יותר.

מדוייק לגמרי.

31 אוקטובר 2019, 00:17

בסוף ניצחנו ב 12 הפרש .. זה מה שצריך לקחת מהמשחק

Sent from my MI 8 using Tapatalk

31 אוקטובר 2019, 00:17

אחלה משחק, היה בו כמעט ( חוץ משלשה בשנייה האחרונה אולי :) ) כל מה שצריך בשביל קתרזיס בספורט.

כספי הוא הפתעה גדולה עד עכשיו יחסית לאיך שנראה בהכנה. משחק ענק שלו, בעיקר בהגנה.

31 אוקטובר 2019, 00:18

לפי התגובות פה נראה כאילו מכבי ניצחה את נס ציונה ולא את פנר של אוברדוביץ , גם עם הרכב שני הם יכולים לקחת גביע גם אם עכשיו הם בכושר זוועה .

גם לי יש ביקורת על החילופים , בעיקר אני לא מבין מה ג'ונדי עשה על הפרקט אבל למאמן מותר לטעות ולשקול שיקולים שלו , ומבחינתי מבחן התוצאה קובע ואם מבקרים אותו על המחצית השניה. צריך להגיד כל הכבוד על המחצית הראשונה ששם הוכרע בעצם המשחק .

31 אוקטובר 2019, 00:24

היה משחק לא טוב של מכבי, במיוחד במחצית השנייה.
פנר פשוט פח אשפה.

31 אוקטובר 2019, 00:25

מקאדו 3 כתב:לפי התגובות פה נראה כאילו מכבי ניצחה את נס ציונה ולא את פנר של אוברדוביץ , גם עם הרכב שני הם יכולים לקחת גביע גם אם עכשיו הם בכושר זוועה .

גם לי יש ביקורת על החילופים , בעיקר אני לא מבין מה ג'ונדי עשה על הפרקט אבל למאמן מותר לטעות ולשקול שיקולים שלו , ומבחינתי מבחן התוצאה קובע ואם מבקרים אותו על המחצית השניה. צריך להגיד כל הכבוד על המחצית הראשונה ששם הוכרע בעצם המשחק .

אתה שוכח שניצחנו את פנר של אוברדוביץ' גם עם באגאצקיס וגם עם רמי הדר! :D

31 אוקטובר 2019, 00:31

טוב, התלוננתי הרבה, הגיע הזמן להגיד משהו חיובי.
הקהל, הרגיש לי כמו בימים הטובים. יש לו חלק גדול במחצית הראשונה.
גם מהשנייה הראשונה הופעל לחץ טוב על השופטים.

31 אוקטובר 2019, 00:32

אנחנו במאזן חיובי במחזור ה5 ביורוליג לראשונה מאז 2014, המאמן המושמץ שלנו , הצליח לגרום לווילביקין לשמור , הפך את זוסמן לקילר הגנתי , ועם כל הנהי , כמו שהוא אחראי , על איבוד ההפרש , הוא אחראי גם למחצית ההגנתית הכי טובה שראיתי ממכבי , מאז אנלויודע ממתי, כן , עם כל האפסיות של פנר עד כה. אני לא מאמין , שלאחר 5 השנים האחרונות , יש פה יותר נהי משמחה, על נצחון 6 רצוף בכל המסגרות , ומול פנר בהרכב מלא. קצת פרגון לא יזיק , וכל זה אחרי שכבר פיטרו פה את יאניס ושולחים חצי הרכב הביתה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

31 אוקטובר 2019, 00:34

~Box & 1~ כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני בערך ההפךהמוחלט מהטירוף של רסקין
כל כך הרבה בעיות, כל כך הרבה טעויות, כל כך הרבה שחקנים שלא בא לי לראות

כולם פה מבינים שהמחצית הראשונה היתה שקר אחד גדול.
רק רסקין חי בסרט שהמשחק הזה הוא תצוגה היסטורית שלנו.
גם כשהובלנו ב24 הפרש ידעתי שעם הלוזר היווני על הקווים אנחנו לגמרי יכולים לאבד את זה.

הלוזר הזה הוא היחיד שניתן לקרוא לו מאמן מכבי מאז שבלאט עזב. חלאס עם הבכי הזה, מתגעגע לרמי הדר? בגקציס? אולי לטבק? איפה היית ב5 השנים האחרונות?

31 אוקטובר 2019, 00:35

Mitelka כתב:
Holiday_Armadillo כתב:והקהל המטומטם שלנו שר ליאניס כאילו הוא לא הפסיד לנו את המשחק כמעט
די כרמל, יש גבול לכמה אפשר להתלונן. כספי לא ישחק 40 דקות בערב וגם לא סקוטי והאנטר.היה משחק לפני 48 שעות יהיה משחק עוד 48 שעות. גם זה שיקול. מתי יכניס את דיבה ואבדיה אם לא ב20 פור?

הוא בסדר גמור ומכבי איתו נראית לא רע ומתקדמת ממשחק למשחק.
אי אפשר לבקש הכל.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

צודק בכל אות.

31 אוקטובר 2019, 00:38

ankram כתב:
~Box & 1~ כתב:

גם כשהובלנו ב24 הפרש ידעתי שעם הלוזר היווני על הקווים אנחנו לגמרי יכולים לאבד את זה.

הלוזר הזה הוא היחיד שניתן לקרוא לו מאמן מכבי מאז שבלאט עזב. חלאס עם הבכי הזה, מתגעגע לרמי הדר? בגקציס? אולי לטבק? איפה היית ב5 השנים האחרונות?

אה, היה בגאצקיס וטבק אז אי אפשר להתלונן על יאניס
היגיון 10/10

שמואל1 כתב:היה משחק לא טוב של מכבי, במיוחד במחצית השנייה.
פנר פשוט פח אשפה.

צר לי שלא שימחנו אותך.

Re: יורוליג, מח' 5: מכבי ת

ankram כתב:אנחנו במאזן חיובי במחזור ה5 ביורוליג לראשונה מאז 2014, המאמן המושמץ שלנו , הצליח לגרום לווילביקין לשמור , הפך את זוסמן לקילר הגנתי , ועם כל הנהי , כמו שהוא אחראי , על איבוד ההפרש , הוא אחראי גם למחצית ההגנתית הכי טובה שראיתי ממכבי , מאז אנלויודע ממתי, כן , עם כל האפסיות של פנר עד כה. אני לא מאמין , שלאחר 5 השנים האחרונות , יש פה יותר נהי משמחה, על נצחון 6 רצוף בכל המסגרות , ומול פנר בהרכב מלא. קצת פרגון לא יזיק , וכל זה אחרי שכבר פיטרו פה את יאניס ושולחים חצי הרכב הביתה.

ונאמר אמן!
גם לבלאט הגדול היו חילופים מוזרים וגם להרבה מאמנים טובים אחרים . ואנחנו לא יודעים מה השיקולים שלו לחילופים.
ניצחנו היום וניראנו טוב בהרבה שלבים של המשחק.
וזה לזכותו המלאה של יאניס.
נערך לאחרונה על ידי Or0126 בתאריך 31 אוקטובר 2019, 00:40, נערך 2 פעמים בסך הכל.

31 אוקטובר 2019, 00:39

אחד הדברים היותר משעשעים פה זה לראות כל שנה מחדש איך גדולי המתלהמים, המשמיצים, המקללים והדו קוטביים פתאום מזדעעזים איך מעיזים!!!!!!! לא פחות!!!!!!!!!! להגיד שאולי יש גם בעיות, או שלא הכל ורוד, וזה כי הקבוצה הצליחה לחבר איזה כמה נצחונות רצופים. כל. פאקינג. עונה. מחדש. וכמובן שבשנייה שהמצב מתחיל להשתנות הם חוזרים לקו הידוע והמוכר של לרצוח כל דבר שזז בלי הבחנה.

31 אוקטובר 2019, 00:39

~Box & 1~ כתב:טוב, התלוננתי הרבה, הגיע הזמן להגיד משהו חיובי.
הקהל, הרגיש לי כמו בימים הטובים. יש לו חלק גדול במחצית הראשונה.
גם מהשנייה הראשונה הופעל לחץ טוב על השופטים.

ממש תודה לך. כבר חשבתי לקפוץ לניחום אבלים על הנצחון.

31 אוקטובר 2019, 00:43

Holiday_Armadillo כתב:
ankram כתב:
~Box & 1~ כתב:

היגיון 10/10

יש להתלונן ויש לילל , לא שאני גדול האופטימיסטים פה וגם אני צרחתי על יאניס וקיללתי את ג׳ונדי , והייתי בטוח שמפסידים את זה ברגעים המחורבנים של המחצית השנייה, אבל מה שהלך פה בפורום , זה כבר היה מוגזם. והקהל אוהב את יאניס , מה רע בזה?

31 אוקטובר 2019, 00:44

ניצחון נהדר של מכבי. מחצית ראשונה נהדרת, מכבי גם מובילה את היורוליג בחטיפות כדורים.
ברגע השלישי, דיבה באמת לא שייך, וגם בריאנט נגר כמו שאומרו פה. אבל אני מבין את יאניס בזה שבשלב הזה של העונה רוצה
לראות מי מתפקד, מי יכול לשחק. אני מבין אותו למשל בעניין בריאנט, שבשלב הזה עדיין לא ברור מה הוא יכול לתת.

אבל יותר מהכל אבל מכבי נראית כמו קבוצה עם מנהיגים. וולבקין נכנס בהדרגה למשבצת הנכונה שלו. כספי בשלו כמובן, ווולטרס הוא רכז.
יובל זוסמן לומד מכספי. הריבאונד והיציאה המהירה שלו למתפרצת זה משהו שבא ישירות מכספי.
אוהב גם לראות שדורסי מתחיל להבין איפה הוא נמצא. שיורוליג זה קשה. הוא לקח היום 4 ריבאונד. אחלה

31 אוקטובר 2019, 00:46

כספי סחב את מכבי לניצחון.
דווקא במחצית הראשונה מכבי עשו המון שטויות שכמעט עלו להם במשחק.
פנרבחצ׳ה שיחקו במחצית הראשונה חושך כמו שלא ראיתי הרבה שנים, ולא ניצלנו זאת.

חייב לציין לטובה את ההגנה של מכבי שמשתפרת ממשחק למשחק.
נערך לאחרונה על ידי Runner30 בתאריך 31 אוקטובר 2019, 00:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

בראיינט לא נגר הוא עדיין ילד וקצת מתרגש

ankram כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
ankram כתב:
~Box & 1~ כתב:

היגיון 10/10

יש להתלונן ויש לילל , לא שאני גדול האופטימיסטים פה וגם אני צרחתי על יאניס וקיללתי את ג׳ונדי , והייתי בטוח שמפסידים את זה ברגעים המחורבנים של המחצית השנייה, אבל מה שהלך פה בפורום , זה כבר היה מוגזם. והקהל אוהב את יאניס , מה רע בזה?

אז תסתכלו על המאזן ותיהנו
ניפגש כשנתחיל להפסיד ואז לא תגידו לי שאני ''מתבכיינת''
פרסם תגובה