המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:גדולים מיאמי. 108:111, צימקו ל-3:2.
Jimmy Butler forces a Game 6.
35 PTS
12 REB
11 AST
5 STL
He played all but 48 seconds tonight
Jimmy Butler last 4 games:
35-12-11-5-1
22-10-9-3-1
40-11-13-2-2
25-8-13-1-0
The Heat are 2-0 this Finals when Jimmy Butler has a triple-double.
0-3 when he doesn't
Jimmy Butler joins LeBron James as the only players in Heat franchise history with multiple triple-doubles in a Finals series. LeBron had two triple-doubles in the 2013 Finals
Players with multiple triple-doubles in a Finals series in NBA history:
- Wilt Chamberlain
- Magic Johnson
- Larry Bird
- LeBron James
- Draymond Green
- Jimmy Butler
Jimmy Butler is the 2nd player since steals were first tracked in 1973-74 with a 30-point triple-double and 5 steals in a single playoff game.
He joins Gary Payton, who did so in the First Round of the 2000 playoffs
Tyler Herro has scored in double-digits in 20 straight playoff games — the longest streak by a rookie in NBA history
Duncan Robinson hit 7 threes tonight.
Only Ray Allen and Steph Curry has hit more in a Finals game
Duncan Robinson made 7 threes tonight, setting a new record for 3PM by an undrafted player in an NBA Finals game. Previous was 6 3PM by Gary Neal in 2013
שמואל1 כתב:הצגה אדירה של ג'ימי באטלר ולברון ג'יימס. אבל האקס פקטור של המשחק לדעתי הוא דאנקן רובינסון, שחקן שבכלל לא נבחר בדראפט.
הייתי טיפה חצוי אבל גדולה שנאתי ללברון מאהבתי לליקרס בכמה רמות, אני שמח בשביל המועדון של קובי ועצוב בגלל מה שהשחקנים של הקבוצה הזאת היום מייצגים ותפיסת הכדורסל שלהם שגרמה לי לסלוד מהNBAJack55 כתב:מגיע ללברון וללייקרס
אדגר פו כתב:גם אני חצוי כאן. אני עם הלייקרס מאז מג'יק, הבעיה שאני לא מחבב את לברון.
A.Parker כתב:אליפות עם כוכבית
A.Parker כתב:בעיני עונה מהסוג הזה די מקבלת כוכבית. לא כוכבית "משמעותית", אבל כן כוכבית קטנה. בכל זאת, קבוצות הגיעו לסיטואציה מוזרה מאוד ויריבות חזקות נפלו בדרך. אפשר להגיד שהלייקרס התגברו על הדברים האלה בדרך לתואר, אבל עדיין מרגיש לי שזה לא כמו תואר בעונה "רגילה".
עידן כתב:A.Parker כתב:בעיני עונה מהסוג הזה די מקבלת כוכבית. לא כוכבית "משמעותית", אבל כן כוכבית קטנה. בכל זאת, קבוצות הגיעו לסיטואציה מוזרה מאוד ויריבות חזקות נפלו בדרך. אפשר להגיד שהלייקרס התגברו על הדברים האלה בדרך לתואר, אבל עדיין מרגיש לי שזה לא כמו תואר בעונה "רגילה".
זה לא הוגן בעיני. אתה מסתכל רק על הדברים "החיוביים" כביכול עבור הלייקרס, אבל מתעלם מהעובדה שגם לא היה להם יתרון ביתיות בשום שלב, שהם היו סגורים במשך חודשים ארוכים בלי המשפחה ועוד ועוד.
מעבר לכך, מאוד יכול להיות שגם העונה הקרובה תתנהל בצורה דומה כזו או אחרת ושונה מאלו שקדמו לה, אז מעכשיו על כל עונה תשים "כוכבית"?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים