המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ההבדל באופי בין אבדיה ובנדר אומר הכלאדם כתב:איזה הבדל בין אבדיה לבנדר ,משו מוזר ,אצל אבדיה תמיד,היה רוע חיובי רעב רצון ומין נוכחות כזו.
בנדר חסר רעב חסר רוע ,תנועות מבולבלות ,עיף מעצמו ,משחק בצורה כזו חסרת חדווה וכל מיני דברים של חוסר ביטחון ,לוקח ריבאונד ובלחץ להיפטר מהכדור כמו הנגרים ומוציא את הכדור מהסנטר שלו במקום להרים ראש לחפש מסירה לשחקן אחר דברים של ילד .
גם באנביאי הוא נראה עייף מהמקצוע ,גם באנביאי אותם דברים במקום לטרוף ולשרוט ולהראות כמו גבר אם נוכחות עם קשיחות וניצוץ בעיניים הוא כבוי.
זיזיץ בחור בן 23 בלי רגלים בקושי נייד בקושי זז וקופץ דברים הזויים ומוזרים.
יקח זמן אם זיזיץ לשנות סגנון ,הוא מבולבל מאוד בהגנה ונראה כמעט חסר ידע מה לעשות בהגנה בפיק ,יש הבנת כדורסל וכרגע זה גם נראה שאין לו ,שיש הבנת משחק,אז אתה מתגבר על ידי חוכמה ,על ידי לשים את הגוף חכם להיתמקמם נכון וכאלה.
בנוסף אם הוא במגרש למה מכבי כמעט לא שיחקה עליו ונתנה לו לרוץ מצד לצד בלי לקבל כדור.
אני מקווה שאם הזמן הוא לא יראה כאילו ממש כואבות לו הרגלים וקשה לו ללכת ,באמת מדובר בילד,ילד שבדרושאפקה היה קליל קפיץ הייד.
היום הוא מגושם כבד חזק יותר,אבל בקושי זז,מהרצפה.
מדובר בשתי אירופאים שאחד מהם זיזיץ רוצה מאוד ופשוט נראה סובל ואני מקווה שבאמת הפציעות שדיברו לגביו לא פגעו בו.
השני בנדר,לא נראה רוצה ,נראה שהרבה מלחמות עם עצמו לגבי מה שציפו ממנו ומה שהיה אמור להיות, למציאות כיום והקושי שלו להשלים אם זה ופשוט להתעלות ולהילחם על מקומו ככדורסלן ולשנות את זה ופשוט לבוא ולקרוע את המגרש ולרצות את זה.
אני מקווה שהוא יצא מזה כי פוטנציאל יש אבל כרגע זה הדבר היחיד.
הרי לפני שנה דיברו שהוא יחתום בצסקא וזה גם היה בכסף יפה והם בטח ציפו לקבל כוכב שבא ופשוט לוקח כדור ולא מחכה שיתנו לו או רץ מצד לצד,אוי להם ולו אם ככה היה נראה שהיה חותם שם.
מדובר ב4 שאמור לא ליפול משנגליה וגם לשים כדור על הרצפה.
איזה הבדל בין בלייזר סנדי וקלויארו שנהנים מכל שניה בפרקט ורק רוצים להוכיח לבין בנדר שעלה רדום.
אני מדבר האמת רק על הקריירה של בנדר...A.Parker כתב:לא מאמין שמנתחים פה ככה גם את בנדר, שהגיע רק השבוע אחרי יותר מחצי שנה ללא משחק פעיל, ושיחק דקות בודדות.
וכמובן שחייבים לערבב את אבדיה בסיפור.
Shay_uzan כתב:אני מדבר האמת רק על הקריירה של בנדר...A.Parker כתב:לא מאמין שמנתחים פה ככה גם את בנדר, שהגיע רק השבוע אחרי יותר מחצי שנה ללא משחק פעיל, ושיחק דקות בודדות.
מרגיש לי שבנדר שחקן עם גג באמת גבוה אבל רצון ואופי ברצפה... יכל להיות הכל אבל יצא כלום
אני חושב שכמה חודשים עם יאניס יעשו לו רק טוב
Shay_uzan כתב:אני מדבר האמת רק על הקריירה של בנדר...A.Parker כתב:לא מאמין שמנתחים פה ככה גם את בנדר, שהגיע רק השבוע אחרי יותר מחצי שנה ללא משחק פעיל, ושיחק דקות בודדות.
מרגיש לי שבנדר שחקן עם גג באמת גבוה אבל רצון ואופי ברצפה... יכל להיות הכל אבל יצא כלום
A.Parker כתב:Shay_uzan כתב:אני מדבר האמת רק על הקריירה של בנדר...A.Parker כתב:לא מאמין שמנתחים פה ככה גם את בנדר, שהגיע רק השבוע אחרי יותר מחצי שנה ללא משחק פעיל, ושיחק דקות בודדות.
לא יודע לגבי האופי שלו, אבל צריך לזכור שמדובר בפורוורד (גם אם מנסים להסב אותו לסנטר) שהוא 2.13, בליגה שמקדשת את הסמול בול עם "סנטרים" בגובה שני מטר לפעמים. אני מאמין שחלק לא קטן מהכישלון שלו בינתיים נובע מהתמורות המטורפות שחלות ב-NBA לגבי עמדות הפנים.
itai7 כתב:אגב, מילה טובה לבלייזר שלמרות שנתנו עליו כמה סלים קלים, נתן מלחמה ועשה כמה פעולות יפות
ביטחון מעולם לא היה חיסרון של ישראליםmy man כתב:itai7 כתב:אגב, מילה טובה לבלייזר שלמרות שנתנו עליו כמה סלים קלים, נתן מלחמה ועשה כמה פעולות יפות
הוא בעיקר נראה עם ביטחון..ואם הוא ימשיך ככה אולי יש לנו פה משהו..
Holiday_Armadillo כתב:ביטחון מעולם לא היה חיסרון של ישראליםmy man כתב:itai7 כתב:אגב, מילה טובה לבלייזר שלמרות שנתנו עליו כמה סלים קלים, נתן מלחמה ועשה כמה פעולות יפות
הוא בעיקר נראה עם ביטחון..ואם הוא ימשיך ככה אולי יש לנו פה משהו..
לצערם זה לא מבטל את הפער של הכישרון החסר
לזוס אין את הבעיה באופי כמו של בנדר, יש לזוס בעיה בביטחון במהלך משחק אבל הוא יודע להתאמן כמו שצריך.אחדשיודע כתב:A.Parker כתב:Shay_uzan כתב:אני מדבר האמת רק על הקריירה של בנדר...A.Parker כתב:לא מאמין שמנתחים פה ככה גם את בנדר, שהגיע רק השבוע אחרי יותר מחצי שנה ללא משחק פעיל, ושיחק דקות בודדות.
לא יודע לגבי האופי שלו, אבל צריך לזכור שמדובר בפורוורד (גם אם מנסים להסב אותו לסנטר) שהוא 2.13, בליגה שמקדשת את הסמול בול עם "סנטרים" בגובה שני מטר לפעמים. אני מאמין שחלק לא קטן מהכישלון שלו בינתיים נובע מהתמורות המטורפות שחלות ב-NBA לגבי עמדות הפנים.
אם יש משהו שפגע בו, זה קודם כל ההגעה שלו למכבי בגיל צעיר (מידי). הרבה לפני ה-NBA. אם לצורך העניין היה בוחר במסלול של ז'יז'יץ', ומקבל תפקיד משמעותי בקבוצה בקרואטיה (ולא רק דקות של חסד מהג'נרל מנג'ר) אז ההתפתחות שלו בתור שחקן צעיר הייתה כנראה טובה יותר. יש פה כמובן עניין של אופי (יותר קרוב באופיו לזוסמן מאשר לאבדיה), אבל התקופה במכבי בטח לא עזרה לביטחון הרעוע שלו. הוא רוצה, אבל מאוד רך ובוסרי. כיאה לשחקן שדילג על שלבים בהתפתחות (גם בנוער וגם בבוגרים).
jol9 כתב:היה כיף לראות משחק כדורסל תחרותי אחרי חצי שנה.
משהו עדיין מרגיש קצת מוזר ומלאכותי, אבל עדיין כיף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים