סעמק עם ההנהלה הזאת.Jack55 כתב:סעמק עם העונה הזאת
Sent from my iPhone using Tapatalk
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
סעמק עם ההנהלה הזאת.Jack55 כתב:סעמק עם העונה הזאת
סעמק עם הקורונה הזאתTAYO כתב:סעמק עם ההנהלה הזאת.Jack55 כתב:סעמק עם העונה הזאת
ShiriV כתב:סעמק עם הקורונה הזאתTAYO כתב:סעמק עם ההנהלה הזאת.Jack55 כתב:סעמק עם העונה הזאת
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Jack55 כתב:והכי גרוע השאירו 10 נקודות על הקו
מביך מאוד
בום!אחדשיודע כתב:ShiriV כתב:סעמק עם הקורונה הזאתTAYO כתב:סעמק עם ההנהלה הזאת.Jack55 כתב:סעמק עם העונה הזאת
סעמק עם ראול נטו.
פאק אני שעה מגרדת בראש בבקשה תסביר לי למה הוא התכווןשמואל1 כתב:בום!אחדשיודע כתב:ShiriV כתב:סעמק עם הקורונה הזאתTAYO כתב:סעמק עם ההנהלה הזאת.Jack55 כתב:סעמק עם העונה הזאת
סעמק עם ראול נטו.
בדיחה פנימית של צופי דני אבדיהShiriV כתב:פאק אני שעה מגרדת בראש בבקשה תסביר לי למה הוא התכווןשמואל1 כתב:בום!אחדשיודע כתב:ShiriV כתב:סעמק עם הקורונה הזאתTAYO כתב:סעמק עם ההנהלה הזאת.
סעמק עם ראול נטו.
ראול נטו זה הטייריק אוואנס של דני אבדיה?שמואל1 כתב:בדיחה פנימית של צופי דני אבדיהShiriV כתב:פאק אני שעה מגרדת בראש בבקשה תסביר לי למה הוא התכווןשמואל1 כתב:בום!אחדשיודע כתב:ShiriV כתב:סעמק עם הקורונה הזאת
סעמק עם ראול נטו.
אהבתי את מה שכתבת. בולאדם כתב:דבר נוסף שאני חיב כבר להגיד.
זוסמן בחור נחמד באמת אהל הוא הכי רחוק משחקן כדורסל ,נכון מכבי רוצה התקשורת רוצה האוהדים רוצים אבל אין לו אם כל מה שמנסים ליחס לו וליצור ופשוט בשטח אין כלום .
גמלוני ,שלא לדבר על דברים בסיסים ,מכדרר רחוק מהגוף לא מסוגל להעביר כדור ליד שמאל,גוף לא מאוזן וחלש ,כל נגיעה מוציאה אותו מאיזון והוא נופל.
לא מכין את הגוף בהגנה לתת קונטרה לשחק המתקיף ונדחף בקלות.
ידיים חלשות כמו הרבה פעמים הכדור נלקח לו מהיד כמו לדוגמה במהלך האחרון.
גם שהוא תוקף ומנסה לחדור אז הוא משאיר את הכדור למטה ולוקחים לו מהיד את הכדור בקלות כמו מראה של ילד קטן.
באמת אם כל הכבוד להגנה שלו שהיא שנויה במחלוקת כי זה מאוד תלוי נגד מי ומתי ובהרבה מקרים מול שחקנים קטנים או בעלי הרבה הטעיות הוא לא בכיוון ונראה רע.
מול שחקנים גדולים הוא מצליח לשמור קו ראשון אבל ברגע שתוקפים לעומק הוא אויר.
בקיצור אני הכי היתי רוצה שמשו שם יקרה אבל זה מעבר לביטחון ,היה פה ילד בן 19 שלא מפסיק לעבוד ולהישתפר ,מה זוסמן עושה כדי לשפר את עצמו והחולשות שלו.
זה לא הסבר, אתה חופר לי בפצעים עם את חפירהשמואל1 כתב:בדיחה פנימית של צופי דני אבדיהShiriV כתב:פאק אני שעה מגרדת בראש בבקשה תסביר לי למה הוא התכווןשמואל1 כתב:בום!אחדשיודע כתב:ShiriV כתב:סעמק עם הקורונה הזאת
סעמק עם ראול נטו.
טייריק אוונס זה בראדלי ביל.Holiday_Armadillo כתב:ראול נטו זה הטייריק אוואנס של דני אבדיה?שמואל1 כתב:בדיחה פנימית של צופי דני אבדיהShiriV כתב:פאק אני שעה מגרדת בראש בבקשה תסביר לי למה הוא התכווןשמואל1 כתב:בום!אחדשיודע כתב:סעמק עם ראול נטו.
אדם כתב:דבר נוסף שאני חיב כבר להגיד.
זוסמן בחור נחמד באמת אהל הוא הכי רחוק משחקן כדורסל ,נכון מכבי רוצה התקשורת רוצה האוהדים רוצים אבל אין לו אם כל מה שמנסים ליחס לו וליצור ופשוט בשטח אין כלום .
גמלוני ,שלא לדבר על דברים בסיסים ,מכדרר רחוק מהגוף לא מסוגל להעביר כדור ליד שמאל,גוף לא מאוזן וחלש ,כל נגיעה מוציאה אותו מאיזון והוא נופל.
לא מכין את הגוף בהגנה לתת קונטרה לשחק המתקיף ונדחף בקלות.
ידיים חלשות כמו הרבה פעמים הכדור נלקח לו מהיד כמו לדוגמה במהלך האחרון.
גם שהוא תוקף ומנסה לחדור אז הוא משאיר את הכדור למטה ולוקחים לו מהיד את הכדור בקלות כמו מראה של ילד קטן.
באמת אם כל הכבוד להגנה שלו שהיא שנויה במחלוקת כי זה מאוד תלוי נגד מי ומתי ובהרבה מקרים מול שחקנים קטנים או בעלי הרבה הטעיות הוא לא בכיוון ונראה רע.
מול שחקנים גדולים הוא מצליח לשמור קו ראשון אבל ברגע שתוקפים לעומק הוא אויר.
בקיצור אני הכי היתי רוצה שמשו שם יקרה אבל זה מעבר לביטחון ,היה פה ילד בן 19 שלא מפסיק לעבוד ולהישתפר ,מה זוסמן עושה כדי לשפר את עצמו והחולשות שלו.
ShiriV כתב:פאק אני שעה מגרדת בראש בבקשה תסביר לי למה הוא התכווןשמואל1 כתב:בום!אחדשיודע כתב:ShiriV כתב:סעמק עם הקורונה הזאתTAYO כתב:סעמק עם ההנהלה הזאת.
סעמק עם ראול נטו.
אוקי בחיים לא הייתי מבינה שהתכוונת לזה. תודה על ההסבראחדשיודע כתב:ShiriV כתב:פאק אני שעה מגרדת בראש בבקשה תסביר לי למה הוא התכווןשמואל1 כתב:בום!אחדשיודע כתב:ShiriV כתב:סעמק עם הקורונה הזאת
סעמק עם ראול נטו.
הוא פשוט לא אחד מהמבודדים של וושינגטון
ShiriV כתב:אוקי בחיים לא הייתי מבינה שהתכוונת לזה. תודה על ההסבר
Jack55 כתב:אגב סקוטי היה עם שיא מועדון שלילי של 8 איבודים
אמנם 25 נק' ו3 אס' אבל בפועל משחק זוועה.
הוא מצליח לסחוב יפה את הקבוצה עד הדקה האחרונה אבל אז משהו קורה לו, זה משחק לפחות חמישי העונה שבשניות האחרונות הוא לא מצליח להכריע.
קרה לו גם בזניט, גם בולנסיה, גם במילאנו, גם באנדולו, גם בוילרבאן וכו' וכו'...
מבאס אבל איך אמרתם פה - נחיה ונמות עם סקוטי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים