אשכול המלפפונים / סגל - יהיה מחליף לפארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - יבוא או לא יבוא?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 אוקטובר 2011, 17:27

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:פדרמן דיבר עכשיו אצל אופירה ופיני במשך משהו כמו 10 דקות.
לא שמעתי שום דבר חדש למען האמת. איכשהו השיחה איתו התגלגלה לעניינים פילוסופיים, ומה הוא חושב על המחאה החברתית...

לגבי הקו האחורי - פיני הגניב איזשהי שאלה, ופדרמן אמר שאולי נעשו שגיאות, ואולי זה או פה, אבל שום דבר ענייני. הוא אמר גם שהם השתכנעו להביא את פארמר כי הוא עשה רושם
של בחור ממש ממש נחמד :-)

בקיצור, לא הייתי בונה יותר מדי על רכש קרוב

לא יודעת,אני חושבת שפשוט מחפשים ולא מוצאים :neutral
לא קמצנות ולא כלום..פשוט לא מוצאים..

אני לא אמרתי מילה על קמצנות...
אני פשוט תיארתי את מה שהוא אמר.

פשוט ידעתי שזה יגיע ממישהו אחר אז כבר כיסיתי את זה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 אוקטובר 2011, 18:08

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:פדרמן דיבר עכשיו אצל אופירה ופיני במשך משהו כמו 10 דקות.
לא שמעתי שום דבר חדש למען האמת. איכשהו השיחה איתו התגלגלה לעניינים פילוסופיים, ומה הוא חושב על המחאה החברתית...

לגבי הקו האחורי - פיני הגניב איזשהי שאלה, ופדרמן אמר שאולי נעשו שגיאות, ואולי זה או פה, אבל שום דבר ענייני. הוא אמר גם שהם השתכנעו להביא את פארמר כי הוא עשה רושם
של בחור ממש ממש נחמד :-)

בקיצור, לא הייתי בונה יותר מדי על רכש קרוב

לא יודעת,אני חושבת שפשוט מחפשים ולא מוצאים :neutral
לא קמצנות ולא כלום..פשוט לא מוצאים..

אני לא אמרתי מילה על קמצנות...
אני פשוט תיארתי את מה שהוא אמר.

פשוט ידעתי שזה יגיע ממישהו אחר אז כבר כיסיתי את זה..

:laugh2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי פארוק » 06 אוקטובר 2011, 06:16

היחיד שדיבר אתמול נכון היה אלי סהר בחדשות הספורט. בתכלס למכבי היום חסר שחקן בעמדה 2 (יוגב זה בדיחה לא מצחיקה וטל זו טרגדיה). אחרי שפארמר יחזור יהיה גם חסר שחקן בעמדה 1. לכן כל ההתנהלות של ההנהלה שמחפשים היום מחליף לפארמר זה סוג של רמאות כי צריך עוד שני שחקנים.
פארוק

הודעהעל ידי itai7 » 06 אוקטובר 2011, 06:38

איזה רמאות? לא מוצאים שחקנים מתאימים, אין בעיה להביא שחקני פח מהNBDL ולגמור תעונה
itai7

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 אוקטובר 2011, 06:43

פדרמן בעצמו אומר שמכבי עשתה כנראה טעות אחת או שתיים בקו האחורי, אז בואו לא נהיה יותר צדיקים מהאפיפיור. ( חוץ מזה הוא נשמע לא מי יודע מה אופטימי לגבי העונה הקרובה ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 06 אוקטובר 2011, 06:55

פארוק כתב:היחיד שדיבר אתמול נכון היה אלי סהר בחדשות הספורט. בתכלס למכבי היום חסר שחקן בעמדה 2 (יוגב זה בדיחה לא מצחיקה וטל זו טרגדיה). אחרי שפארמר יחזור יהיה גם חסר שחקן בעמדה 1. לכן כל ההתנהלות של ההנהלה שמחפשים היום מחליף לפארמר זה סוג של רמאות כי צריך עוד שני שחקנים.

מה בדיחה ביוגב אוחיון?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 06 אוקטובר 2011, 06:57

yarinsaky כתב:פדרמן בעצמו אומר שמכבי עשתה כנראה טעות אחת או שתיים בקו האחורי, אז בואו לא נהיה יותר צדיקים מהאפיפיור. ( חוץ מזה הוא נשמע לא מי יודע מה אופטימי לגבי העונה הקרובה ).

מכבי עשתה טעות גדולה בכך שכאשר היא ידעה שפארגו לא יגיע ונשאר לה רק השכר שלו כדי להביא שני שחקנים (לא ברור איך, אבל זה נושא לדיון אחר), ההחלטה היתה להביא רכז מחליף ב-500 אלף דולר (מתוך 900) ואת היתר לשים על שחקן שיעזוב באמצע העונה (ורק אחרי שיעזוב ידעו כמה כסף נשאר למחליף עבורו). אין ספק שזו לא ממש קבלת החלטות נבונה שמונעת בעיקר מפאניקה.

כשפרמאר יעזוב מכבי תמצא את עצמה עם קו אחורי פשוט נורא - אוחיון ופאפאס רכזים, בורשטיין סקנד גארד ושאייר מעודד מהספסל (אין מה להיות אופטימיים לגביו, תקראו גם את הכתבה עליו של אבי סגל מהיום שה בעצם גם אנשי מכבי מודים שהוא נראה כמו נפילה). כל סיפורי ה"אין שחקנים בשוק" פשוט לא רלוונטיים לחלוטין. לא זוכר מתי מכבי טענה שהקבוצה חלשה כי אין שחקנים בשוק. פדרמן בעצמו אמר שהם ידעו שפארגו לא יגיע עוד בסוף יולי ומאז ועד היום היה מספיק זמן למצוא שחקנים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 אוקטובר 2011, 07:03

כן, זה בדיוק מה שרציתי לכתוב, קודי. הייתה קצת היסטריה אחרי שפארגו תקע לנו ברז ומכבי מיהרה עם סגירת הסגל בקו האחורי. ברור שדברים שנעשים בלחץ פחות טובים מדברים שנעשים בשקט ובמחשבה יתרה.
אבל עדיין אפשר לתקן, לא ברורה לי הפסימיות המופלגת של פדרמן. תפקידו גם לתקן, לא רק להתריע ולהנמיך ציפיות.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Euro_Basket » 06 אוקטובר 2011, 07:09

15 עמודים ו...

האמת שכבר נמאס מהסאגה הזאת. יגיע שחקן, לא יגיע שחקן, פדרמן קמצן, הטוויטר של לנגפורד. אותי כבר ממזמן זה הפסיק לעניין.
רק שתתחיל כבר העונה ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי קודי » 06 אוקטובר 2011, 07:13

yarinsaky כתב:כן, זה בדיוק מה שרציתי לכתוב, קודי. הייתה קצת היסטריה אחרי שפארגו תקע לנו ברז ומכבי מיהרה עם סגירת הסגל בקו האחורי. ברור שדברים שנעשים בלחץ פחות טובים מדברים שנעשים בשקט ובמחשבה יתרה.
אבל עדיין אפשר לתקן, לא ברורה לי הפסימיות המופלגת של פדרמן. תפקידו גם לתקן, לא רק להתריע ולהנמיך ציפיות.

הבעיה היא שהוא לא מוכן לשלם את המחיר על הטעויות האלה. כשאתה עושה טעות באוגוסט אז לתקן אותה עולה יותר ככל שהזמן חולף, מאחר שלהביא היום גארד ברמה גבוהה הרבה יותר יקר מלהביא בקיץ. המזל הגדול הוא שלא הצליחו להחתים באוגוסט את עמרי כספי, אחרת זה בכלל היה שורף גם את הסכום המצחיק שעוד נותר לרכש.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי EulGam05 » 06 אוקטובר 2011, 07:14

Euro_Basket כתב:15 עמודים ו...

האמת שכבר נמאס מהסאגה הזאת. יגיע שחקן, לא יגיע שחקן, פדרמן קמצן, הטוויטר של לנגפורד. אותי כבר ממזמן זה הפסיק לעניין.

:thumbup
EulGam05

הודעהעל ידי jol9 » 06 אוקטובר 2011, 07:27

Euro_Basket כתב:15 עמודים ו...

צודק לגמרי.
כמות החפירות כאן לגבי הנושא כבר עברו לחלוטין את הטעם הטוב.

מזל שהיום יש משחק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 06 אוקטובר 2011, 07:39

יש חדש בגזרת לנגפורד?
אני מהמר שהוא חוזר לאיטליה, יש לי תחושה שוירטוס יחתימו אותו. בכל זאת קובי יהיה שם, אם וכאשר, רק לחודש. לנגפורד יכול למנף אותם לאחר מכן.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 06 אוקטובר 2011, 07:57

er79 כתב:יש חדש בגזרת לנגפורד?
אני מהמר שהוא חוזר לאיטליה, יש לי תחושה שוירטוס יחתימו אותו. בכל זאת קובי יהיה שם, אם וכאשר, רק לחודש. לנגפורד יכול למנף אותם לאחר מכן.

ימנף אותם לאן? הם לא משתתפים בשום מפעל אירופאי. הטריק של קובי הוא שיווקי, והוא נועד כנראה להראות, שיש להם כסף ושהם חוזרים להיות כוח
בכדורסל האיטלקי והאירופאי.
אני לא מאמין שיש להם מטרות מקצועיות כבר השנה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 06 אוקטובר 2011, 08:13

התכוונתי כמובן למינוף בליגה. עושה רושם שהנשיא שלהם מנסה להחזיר עטרה ליושנה ולשפוך כספים. הצלחה בליגה עשויה להחזיר אותם ליורוליג. מינוף לא אומר רק בזירה הבינלאומית, אלא גם בגזרה המקומית. עצם זה שהנשיא שופך בטפשות רבה כסף על קובי, זה רק אומר שלא נראה לי שתהיה לו בעיה כלכלית לממן את לנגפורד. בכל מקרה זו רק תחושת בטן, ייתכן כמובן ואני טועה.
er79

הודעהעל ידי itai7 » 06 אוקטובר 2011, 10:10

דובי פיק מסכם את עונת המלפפונים בנתיים

http://www.eurobasket.com/Euroleague/ba ... sID=244100
itai7

הודעהעל ידי פארוק » 06 אוקטובר 2011, 10:14

jol9 כתב:
פארוק כתב:היחיד שדיבר אתמול נכון היה אלי סהר בחדשות הספורט. בתכלס למכבי היום חסר שחקן בעמדה 2 (יוגב זה בדיחה לא מצחיקה וטל זו טרגדיה). אחרי שפארמר יחזור יהיה גם חסר שחקן בעמדה 1. לכן כל ההתנהלות של ההנהלה שמחפשים היום מחליף לפארמר זה סוג של רמאות כי צריך עוד שני שחקנים.

מה בדיחה ביוגב אוחיון?

לדעתי רכז 1.88 שלא קולע מיותר משני מטר מהסל מקומו לא במכבי.
בעצם הוא גם לא פתח בחמישיייה של ירושלים ונבחרת ישראל.
לפחות הסכמת איתי שבורשטיין זה טרגדיה ...
פארוק

הודעהעל ידי jol9 » 06 אוקטובר 2011, 10:26

er79 כתב:התכוונתי כמובן למינוף בליגה. עושה רושם שהנשיא שלהם מנסה להחזיר עטרה ליושנה ולשפוך כספים. הצלחה בליגה עשויה להחזיר אותם ליורוליג. מינוף לא אומר רק בזירה הבינלאומית, אלא גם בגזרה המקומית. עצם זה שהנשיא שופך בטפשות רבה כסף על קובי, זה רק אומר שלא נראה לי שתהיה לו בעיה כלכלית לממן את לנגפורד. בכל מקרה זו רק תחושת בטן, ייתכן כמובן ואני טועה.

אין ספק שהצלחה בגזרה המקומית זה דבר חשוב מאוד, אבל אם זאת היתה המטרה של בולוניה, אז הוא היה לוקח את הכסף הזה ומשקיע ב3-4 שחקנים טובים מאוד, במקום על קובי אחד לעשרה משחקים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 06 אוקטובר 2011, 10:33

נכון, אבל אם הוא מביא גם את קובי וגם לצורך העניין גארד נוסף ליום שאחרי קובי, כמו לנגפורד, זה עדיין צעד לשיפור היכולת של הקבוצה. ולך תדע, אולי תוכנית החומש של הנשיא שלהם טרם הסתיימה.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 06 אוקטובר 2011, 10:36

פארוק כתב:
jol9 כתב:

מה בדיחה ביוגב אוחיון?

לדעתי רכז 1.88 שלא קולע מיותר משני מטר מהסל מקומו לא במכבי.
בעצם הוא גם לא פתח בחמישיייה של ירושלים ונבחרת ישראל.
לפחות הסכמת איתי שבורשטיין זה טרגדיה ...

אני באופן אישי לא נוהג לכנות את השחקנים של הקבוצה שלי כבדיחה עצובה או טרגדיה. לדעתי זה לא מכבד.
אני כן מסכים שזה ממש לא אידיאלי, אם כי אני כן חושב שיוגב יוכל להפתיע.

זה שהוא לא פתח בנבחרת ובמגדל, לא אומר שהוא לא שחקן טוב ושהוא לא יכול להצליח גם במכבי, אבל ברור שהשאיפה היא לראות שחקן מוכח וטוב יותר בתפקיד מפתח בקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים