המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
BIG sofo כתב:דרמה ענקית במשחק בין הפועל תל אביב לקרית אתא
קרית אתא כבר פיגרו ב20 הפרש
במהלך האחרון של המשחק בפיגור נקודה, הייתה צריכה להישרק עבירה ברורה לטובת קרית אתא ומשום מה, לא הייתה שריקה!
omerk כתב:פיבא הודיעה שמוטלי לא שחקן חופשי.
ניצחון חשוב לכדורסל הישראלי.
שמוליק כתב:omerk כתב:פיבא הודיעה שמוטלי לא שחקן חופשי.
ניצחון חשוב לכדורסל הישראלי.
בעוד סעיף שחרור סייבן לי מאימונים של ההנעלה שלנו היא תעודת עניות. עופר ינאי אסצנטרי מצד אחד ומגמד את רקנאטי ופדרמן בכל היבט, מהצד השני.
MTA2311 כתב:מכבי מתחרבשת עם עצמה חודשיים וחצי בשביל להחתים שחקן ששוחרר מסין ב350 אלף לעונה ועופר ינאי מחתים את איטודיס ל3 שנים.
העיקר פה מזלזלים בו.
מרסר כתב:MTA2311 כתב:מכבי מתחרבשת עם עצמה חודשיים וחצי בשביל להחתים שחקן ששוחרר מסין ב350 אלף לעונה ועופר ינאי מחתים את איטודיס ל3 שנים.
העיקר פה מזלזלים בו.
ינאי בעלים שבא לעשות הכול בשביל להצליח אבל יש לו גם בעיות לא מעטות עם האולטראס של הפועל, בואו נראה כמה הם יתאפקו לפני שיתחילו לבוא אליו לבית ולמרר לו את החיים ובסוף גם לגרש אותו מהפועל כמו שהם עשו לבעלים אחרים בקבוצת הכדורגל.
MTA2311 כתב:מרסר כתב:MTA2311 כתב:מכבי מתחרבשת עם עצמה חודשיים וחצי בשביל להחתים שחקן ששוחרר מסין ב350 אלף לעונה ועופר ינאי מחתים את איטודיס ל3 שנים.
העיקר פה מזלזלים בו.
ינאי בעלים שבא לעשות הכול בשביל להצליח אבל יש לו גם בעיות לא מעטות עם האולטראס של הפועל, בואו נראה כמה הם יתאפקו לפני שיתחילו לבוא אליו לבית ולמרר לו את החיים ובסוף גם לגרש אותו מהפועל כמו שהם עשו לבעלים אחרים בקבוצת הכדורגל.
זאת כבר בעיה של אוהדים טיפשים, אני מדבר על ינאי ואיך מזלזלים בו פה באופן קבוע.
מרסר כתב:MTA2311 כתב:מרסר כתב:MTA2311 כתב:מכבי מתחרבשת עם עצמה חודשיים וחצי בשביל להחתים שחקן ששוחרר מסין ב350 אלף לעונה ועופר ינאי מחתים את איטודיס ל3 שנים.
העיקר פה מזלזלים בו.
לא מזלזלים במעשים שלו מזלזלים בהתנהגות שלו שהיא לרוב ילדותית ולא מתאימה לגילו, עוקץ את מכבי על כול הפסד כיאלו הוא נולד בשער 5 בבלומפילד זה לא מתאים הדברים האלה .
מרסר כתב:MTA2311 כתב:מרסר כתב:MTA2311 כתב:מכבי מתחרבשת עם עצמה חודשיים וחצי בשביל להחתים שחקן ששוחרר מסין ב350 אלף לעונה ועופר ינאי מחתים את איטודיס ל3 שנים.
העיקר פה מזלזלים בו.
לא מזלזלים במעשים שלו מזלזלים בהתנהגות שלו שהיא לרוב ילדותית ולא מתאימה לגילו, עוקץ את מכבי על כול הפסד כיאלו הוא נולד בשער 5 בבלומפילד זה לא מתאים הדברים האלה .
MTA2311 כתב:מרסר כתב:MTA2311 כתב:מרסר כתב:MTA2311 כתב:מכבי מתחרבשת עם עצמה חודשיים וחצי בשביל להחתים שחקן ששוחרר מסין ב350 אלף לעונה ועופר ינאי מחתים את איטודיס ל3 שנים.
העיקר פה מזלזלים בו.
אני מעדיף התנהלות ילדותית כביכול בהתחשב באיך הוא מנהל את הקבוצה בפועל, מאשר ההתנהגות האבירית והגנטלמנית של ההנהלה שלנו שמנהלת את מכבי כמו דוכן בבזאר טורקי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־14 אורחים