פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: דווין סמית'

02 דצמבר 2011, 00:24

yzafrir כתב:יוסי , אתה לא שם לב שכולם פה לא בדע שלך ורק אתה מתווכח כל הזמן ?? וגורע יותר , מזלזל בכולם ??
הסיבה היחידה שסמית' היה הרבה זמן על הפרקט היא בגלל שפניני בכושר גרוע .
הבעיה שזה כושר השיא של סמית' וכשפניני יחזור לעצמו הוא לא רואה את סמית' ממטר....
התחזית שלי מהקיץ לגביו הולכת ומוכיחה את עצמה , אני כל הזמן אמרתי שהוא לא סימן שאלה מבחינתי כי ידענו בדיוק מה הוא יודע וראינו את זה כבר ביורוליג . רק שבלאט התעקש עליו כי חשב שיוכל להוציא ממנו יותר אבל סמית' מקרה קלאסי של what u see is what u get

ואתה לא שם לב שבלאט נותן לו כמעט 24 דקות למשחק , שלישי לפארמר כשהוא משחק 8 שניות פחות מבלו (חסכתי לחביב עבודת מחקר) ?

יש סיבה שבלאט נותן לו כל כך הרבה דקות באופן מאוד קונסיסטנטי בלי שינויים וללא תלות בזהות היריבה , אני רואה למה ואתם לא , אז אולי אתם לא רואים את מה שבלאט רואה?

02 דצמבר 2011, 00:45

דווקא סמית' היה יחסית לא רע היום.

02 דצמבר 2011, 00:47

יוסי22 כתב:
yzafrir כתב:יוסי , אתה לא שם לב שכולם פה לא בדע שלך ורק אתה מתווכח כל הזמן ?? וגורע יותר , מזלזל בכולם ??
הסיבה היחידה שסמית' היה הרבה זמן על הפרקט היא בגלל שפניני בכושר גרוע .
הבעיה שזה כושר השיא של סמית' וכשפניני יחזור לעצמו הוא לא רואה את סמית' ממטר....
התחזית שלי מהקיץ לגביו הולכת ומוכיחה את עצמה , אני כל הזמן אמרתי שהוא לא סימן שאלה מבחינתי כי ידענו בדיוק מה הוא יודע וראינו את זה כבר ביורוליג . רק שבלאט התעקש עליו כי חשב שיוכל להוציא ממנו יותר אבל סמית' מקרה קלאסי של what u see is what u get

ואתה לא שם לב שבלאט נותן לו כמעט 24 דקות למשחק , שלישי לפארמר כשהוא משחק 8 שניות פחות מבלו (חסכתי לחביב עבודת מחקר) ?

יש סיבה שבלאט נותן לו כל כך הרבה דקות באופן מאוד קונסיסטנטי בלי שינויים וללא תלות בזהות היריבה , אני רואה למה ואתם לא , אז אולי אתם לא רואים את מה שבלאט רואה?

שאני אכתוב שוב או שאתה פשוט לא קורא ?
בגלל שהוא בכושר טוב יותר מפניני כרגע הוא משחק יותר , ברגע שגיא יחזור לעצמו זה ילך ויתהפך...

02 דצמבר 2011, 09:17

יוסי מה אתה אוהד ירושלים שרוצה בכוח ששחקן כמו סמית' ישאר פה עוד עונה או מה?
הבן אדם נפילה אני מתגעגע לימי ג'ייסון (ממש לא) לפחות הוא ניסה להיכנס פנימה ולהוציא עבירות

02 דצמבר 2011, 10:44

הוא שומר טוב מאוד אבל בהתקפה הוא פשוט מייצר רק לעצמו, ובאופן בינוני ביותר...

02 דצמבר 2011, 11:02

עכשיו נראה מה דווין סמית' יכול לעשות בלי שפארמר מסדר לו זריקות חופשיות. עד עכשיו הוא נעלם לחלוטין במשחקים בלי פארמר.

02 דצמבר 2011, 11:07

סמית' לא יהיה פה בעונה הבאה, חבל על האנרגיות שאתם משקיעים בלכתוב עליו באמצעות המקלדת. ברצינות אני אומר, פניני צריך לפתוח בחמישייה, לא הוא.

02 דצמבר 2011, 13:45

er79 כתב:סמית' לא יהיה פה בעונה הבאה, חבל על האנרגיות שאתם משקיעים בלכתוב עליו באמצעות המקלדת. ברצינות אני אומר, פניני צריך לפתוח בחמישייה, לא הוא.

נכון... גם נכון...

02 דצמבר 2011, 13:48

לצערי הרב אני מרגיש בלאט קצת נתקע, הוא נראה מאוד מיואש מהמצב של הקבוצה ואני חושב שהוא צריך לנסות דברים חדשים כמו למשל לפתוח עם פניני שהוא יוכל להתבלט, למשל לשלב הרבה יותר את פאפאלוקאס שיכול לתרום, ולא להתקע עם השיטה הזאת שכנראה לא מתאימה. בכל אופן אין לי טענות אליו ואני מאוד אוהב אותו, אבל אני חושב שהוא קצת עקשן כרגע.

02 דצמבר 2011, 13:52

roy1000 כתב:עכשיו נראה מה דווין סמית' יכול לעשות בלי שפארמר מסדר לו זריקות חופשיות. עד עכשיו הוא נעלם לחלוטין במשחקים בלי פארמר.

לא רק הוא יפגע, זה בטוח.
עכשיו כל הלחץ על אוחיון ופאפלוקאס, אחד מהם יעשה במכנסיים והשני עלול לשבוק חיים לכל חי באמצע העונה.

פארמר גם הפעיל מצויין את סופו, לא מקרי שספו עשה שיא קריירה אצלו. הולך להיות מאוד קשה. זה מבחן גדול מאוד לבלאט .

02 דצמבר 2011, 14:08

where is the love? כתב:לצערי הרב אני מרגיש בלאט קצת נתקע, הוא נראה מאוד מיואש מהמצב של הקבוצה ואני חושב שהוא צריך לנסות דברים חדשים כמו למשל לפתוח עם פניני שהוא יוכל להתבלט, למשל לשלב הרבה יותר את פאפאלוקאס שיכול לתרום, ולא להתקע עם השיטה הזאת שכנראה לא מתאימה. בכל אופן אין לי טענות אליו ואני מאוד אוהב אותו, אבל אני חושב שהוא קצת עקשן כרגע.

בלאט הביא את עצמו למצב הזה. עכשיו הוא יצטרך לחשוב איך לצאת ממנו.

02 דצמבר 2011, 14:17

חביב אורנג'ד כתב:
where is the love? כתב:לצערי הרב אני מרגיש בלאט קצת נתקע, הוא נראה מאוד מיואש מהמצב של הקבוצה ואני חושב שהוא צריך לנסות דברים חדשים כמו למשל לפתוח עם פניני שהוא יוכל להתבלט, למשל לשלב הרבה יותר את פאפאלוקאס שיכול לתרום, ולא להתקע עם השיטה הזאת שכנראה לא מתאימה. בכל אופן אין לי טענות אליו ואני מאוד אוהב אותו, אבל אני חושב שהוא קצת עקשן כרגע.

ממש לא אשמת בלאט אל תאשים אותו
זה אשמת פדרמן שהלך לאדריאטית ולא מוציא כסף לשחקנים זרים טובים

02 דצמבר 2011, 14:46

er79 כתב:סמית' לא יהיה פה בעונה הבאה, חבל על האנרגיות שאתם משקיעים בלכתוב עליו באמצעות המקלדת. ברצינות אני אומר, פניני צריך לפתוח בחמישייה, לא הוא.

צודק. אבל הויכוח הוא כנראה אחר. יש כאן אנשים שטוענים (ולא בטוח שלא בצדק) שהבחור לא שייך לרמה ושצריך לחתוך אותו כבר עכשיו.

האמת עם כספי ופארמר, מכבי היתה יכולה להיות קבוצה כמעט מושלמת.

02 דצמבר 2011, 14:53

JasonWilliams12 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

נכון, פדרמן אשם בהכל... לפעמים אני שוכח את זה.
זה כמובן לא בלאט שהביא לכאן את סמית' ואת שאייר וזאת גם לא היתה ההנהלה (או "פדרמן" כפי שהיא מכונה כאן), ששמה מיליון דולר בשביל להביא לבאלט את לנגפורד.
לפעמים אני שוכח שבהכל פדרמן אשם ושבלאט בכלל אינו מסוגל לטעות :duh
אתה יודע איך זה... עם הגיל הזכרון הוא כבר לא מה שהיה..

02 דצמבר 2011, 14:57

חביב אורנג'ד כתב:
JasonWilliams12 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

נכון, פדרמן אשם בהכל... לפעמים אני שוכח את זה.
זה כמובן לא בלאט שהביא לכאן את סמית' ואת שאייר וזאת גם לא היתה ההנהלה (או "פדרמן" כפי שהיא מכונה כאן), ששמה מיליון דולר בשביל להביא לבאלט את לנגפורד.
לפעמים אני שוכח שבהכל פדרמן אשם ושבלאט בכלל אינו מסוגל לטעות :duh
אתה יודע איך זה... עם הגיל הזכרון הוא כבר לא מה שהיה..

עזוב, אין מה להתייחס אליו
נראה שבזמן האחרון קצת ירדו מפדרמן, אבל הילד הזה לא מפסיק. פשוט צריך להתעלם

02 דצמבר 2011, 15:04

אני פשוט לא מבין מה הבעיה להסתכל לאמת בעיניים. כמה כבר עוד אפשר להסתתר מאחורי ההשתפות באדריאטית ובהאשמות חסרות כל ביסוס בכל הקשור להנהלה?
מכבי של העונה לא טובה כי אין לה שחקנים מספיק טובים (בעיקר בקו האחורי). זהו, זה באמת לא כ"כ מוסבך. זה אולי לא רעיון כ"כ סקסי ומורכב ובאמת שיותר נחמד לחפש אשמים במקומות אחרים, אבל הבעיה כאן היא הרבה יותר פשוטה ממה שמנסים לעשות ממנה.
אני בטוח שעם שחקנים טובים יותר מפאפאלוקס, לנגפורד, סמית' ושאייר, מכבי היתה נראת הרבה יותר טוב גם כאשר היא משתתפת בשלוש מסגרות.

08 דצמבר 2011, 22:06

יוסי22 כתב:למזלנו בלאט כנראה רואה את מה שאני רואה והוא מעדיף אותו כרגע על גיא ואני בהחלט יכול להבין אותו , בהגנה הוא תורם הרבה יותר מגיא שיודע לעשות הצגות ולסחוט עבירות תוקף , סמית עושה הגנה לפי הספר , חזק קשוח ויעיל.

גם התקפית הוא בהחלט מספק את הסחורה במשחקים האחרונים , קולע באחוזים טובים , מוסר כמו שצריך , למה בדיוק ציפו פה אני לא מבין .

:stoned

08 דצמבר 2011, 22:11

אני עדיין לא מצליח להבין איך הבחור הזה התגלגל למכבי ולמה? מה הוא היה אמור להיות בפנטזיות של בלאט?

08 דצמבר 2011, 22:13

roy1000 כתב: מה הוא היה אמור להיות בפנטזיות של בלאט?

היורש של אידסון.. ה"שכל" של מכבי.

08 דצמבר 2011, 22:21

Euro_Basket כתב:
roy1000 כתב: מה הוא היה אמור להיות בפנטזיות של בלאט?

היורש של אידסון.. ה"שכל" של מכבי.

אני מאוד מקווה שבלאט לא חשב ככה.
פרסם תגובה