פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

20 יולי 2012, 17:47

Chen כתב:
A.Maric signed contract with "Lokomotiv-Kuban". D.Lavrinovic also is very close to sign contract with them.

:yuck

מאיפה זה?

20 יולי 2012, 17:49

felix_r כתב:
Chen כתב:
A.Maric signed contract with "Lokomotiv-Kuban". D.Lavrinovic also is very close to sign contract with them.

מאיפה זה?

מהיוזר הרוסי שלי באינטרבסקט. :hi

20 יולי 2012, 18:07

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:
Chen כתב:

מאיפה זה?

מהיוזר הרוסי שלי באינטרבסקט. :hi

לא בטוח שזה נכון, אבל אולי כן.

גם לא הבנתי, איך החלטת שהוא רוסי. עד כמה שראיתי אין שם שום פרטים עליו

20 יולי 2012, 19:21

פליקס, הוא כתב שהוא בעצמו כתב את ההודעה מיוזר פיקטיבי.

כל הכבוד!!!
:clap2 :clap2 :clap2 :clap2

20 יולי 2012, 19:26

האמת שלא הייתי רציני, אבל בדיוק כמוני זה יכול להיות (וסביר להניח שגם באמת) כל מתחזה אחר.

20 יולי 2012, 19:37

פליקס, כמה זרים מותר ברוסיה? לקובאן ממה שאני רואה יש כבר יותר מ-6....
בכל אופן אחרי שזארקו היוזרים שם לא ממש אמינים(אחד החתים לנו את מאריץ' כבר) באמת שלא הייתי לוקח את זה ברצינות.

20 יולי 2012, 20:56

שחף כתב:פליקס, כמה זרים מותר ברוסיה? לקובאן ממה שאני רואה יש כבר יותר מ-6....
בכל אופן אחרי שזארקו היוזרים שם לא ממש אמינים(אחד החתים לנו את מאריץ' כבר) באמת שלא הייתי לוקח את זה ברצינות.

אל תשאל אותי, אני לא יודע כמה זרים מותר בישראל :nono

האמת שאליפות רוסיה כמעט והתבטלה בכלל. ה VTB גמר אותה.
בסוף החליטו שתהיה ליגה, אבל בלי פליי-אוף, כדי שלא יהיה יותר מדי משחקים והקבוצות הגדולות יצליחו לשחק בשלוש מסגרות..

20 יולי 2012, 21:00

לפני 5 דקות ז'לגיריס החתימה את טרמל דארדן ואת דריוש לאברינוביץ'

20 יולי 2012, 21:10

felix_r כתב:לפני 5 דקות ז'לגיריס החתימה את טרמל דארדן ואת דריוש לאברינוביץ'

כל כך שמח שלברינוביץ לא יגיע לפה.

21 יולי 2012, 09:17

עידן כתב:אז זהו? גם מאריץ' אין?

אותי באופן אישי זה לא יפתיע, ממה שהבנתי אתמול מהראיון של מיסטר רקאנטי גיוניור, הסנטר שיגיעה למכבי לא יהיה מהטופ, והוא מצפה לניפלאות משון גיימס..

21 יולי 2012, 09:20

הליצן הזה כתב שם שגם לברינוביץ' קרוב לקובאן ודקה אחר כך הוא חתם בז'לגיריס. סתם קשקשן. בקיצור מאריץ' עדיין שחקן חופשי.

21 יולי 2012, 09:23

שחף כתב:הליצן הזה כתב שם שגם לברינוביץ' קרוב לקובאן ודקה אחר כך הוא חתם בז'לגיריס. סתם קשקשן. בקיצור מאריץ' עדיין שחקן חופשי.

אבל בארסה שוקלת לקחת אותו. היא רק מחכה לראות מה יעשה באולימפיאדה. בנתים במשחקי ההכנה של נבחרת אוסטרליה הוא אפס מאופס.

21 יולי 2012, 09:35

felix_r כתב:
שחף כתב:הליצן הזה כתב שם שגם לברינוביץ' קרוב לקובאן ודקה אחר כך הוא חתם בז'לגיריס. סתם קשקשן. בקיצור מאריץ' עדיין שחקן חופשי.

אבל בארסה שוקלת לקחת אותו. היא רק מחכה לראות מה יעשה באולימפיאדה. בנתים במשחקי ההכנה של נבחרת אוסטרליה הוא אפס מאופס.

שזה מה שהוא בערך בשנתיים האחרונות , אבל העיקר שעל סופו ויתרו כי ייש עוד מלא סנטרים טובים ממנו...

21 יולי 2012, 09:38

felix_r כתב:

אני מניח שבארסה תקח אותו בכל מקרה(הרי גם לה אין את מי לקחת..), אני באופן אישי אשמח.

21 יולי 2012, 09:45

felix_r כתב:

אני לא בטוח שגם זה נכון. וגם אם כן, אחרי ההחתמות של לורבק(3 מיליון יורו), החוזה של נבארו( עוד 3 מיליון) ואידסון (2) יחד עם שאר השחקנים שם אני לא חושב שיש להם יותר כסף להוציא על מאריץ' מאשר למכבי, והיסטואציה עבורו פה היא בוודאי עדיפה.

21 יולי 2012, 09:49

שחף עושה רושם שהוא פשוט לא רוצה(או לכל הפחות לא ממש מתלהב) לבוא לכאן, אם היה רוצה כבר היה חתום ממזמן.
בכל מקרה, אחרי שאתם רואים מה הוא עושה במשחקי ההכנה האולימפיים, למשהו יש עוד ספק? הבחור סוס מת!

21 יולי 2012, 18:09

gandya כתב:שחף עושה רושם שהוא פשוט לא רוצה(או לכל הפחות לא ממש מתלהב) לבוא לכאן, אם היה רוצה כבר היה חתום ממזמן.
בכל מקרה, אחרי שאתם רואים מה הוא עושה במשחקי ההכנה האולימפיים, למשהו יש עוד ספק? הבחור סוס מת!

אני נוטה להסכים. אם הוא קיבל הצעה ראויה ממכבי, לבוא ולהיות סנטר פותח והוא לא ממהר לחתום (כי מחכה להצעות גבוהות יותר?) - כנראה שהוא לא באמת רוצה לבוא למכבי.
אם זה המצב, אולי עדיף לרדת ממנו. שלא יעשה טובות.

21 יולי 2012, 18:20

התחילה המחצית השניה בין ברזיל-צרפת
http://lsh.lshunter.tv/static/popups/10 ... 81750.html

21 יולי 2012, 18:29

דה קולו מדהים.

21 יולי 2012, 18:47

הבנתי שביום שלישי יש משחק בין ארה"ב לספרד,מישהו יודע באיזה שעה(שעון ישראל)?
נושא נעול