המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:Chen כתב:קודי כתב:Chen כתב:סוף סוף רכז זר שמועמד, עדיף שיחזור, הוא ירכז את המשחק יותר טוב מהיקמן.
ולמי בקו האחורי הוא בדיוק ימסור?
ללנדסברג..
אתה מתכוון לשחקן שכל נסיונו המקצועני הוא בתחתית ליגת העל שלנו, מעולם לא שיחק פעמיים בשבוע ואין לו עוד דקה אחת במפעל אירופאי?
er79 כתב:זה מה שמתבשל?
1. פרקינס, רוט.
2. היקמן, יותם, לנדסברג.
3. סמית', פניני.
4. קנר מדלי, אליהו.
5. שרמדיני, ?, ג'יימס (?)
סגל של בין 6-7 זרים (תלוי בגיימס) ו- 5 ישראלים? בתכל'ס, זה סגל יורוקאפ לכל דבר ועניין. בטופ 16 נופלים עם סגל כזה, באחריות.
קודי כתב:אגב, אבי אורנן טוען הבוקר ב"מעריב" שבלאט מאוד רצה את טיוס ואף לחץ בסוף השבוע על ראשי מכבי לחדש את המו"מ עמו. בשבת הם ניסו לחדש אבל התברר שהפערים בין הצדדים מאוד גדולים ומיד לאחר מכן הוא חתם בקאנטו. שוב - לבלאט יש רצונות וההנהלה עושה מה שבא לה.
קודי כתב:עוד כמה הערות על נושא פרקינס:
1. שמישהו יספר לי איפה הכסף?
aribari24 כתב:תגידו החלקתם לגמרי על השכל? מה זאת הבכיינות הזאת?
כל מי שהמנוי שהוא עושה תלוי בסגל הקבוצה שיישאר באמת בבית ויחמם את הכורסא, לא צריכים בהיכל אוהדים מפונקים של הצלחות.
מה אתם מתבכיינים על פדרמן? הבנאדם משקיע מכספו האישי.. מכבי היא קבוצה פרטית, לא של האוהדים.
אני סומך לגמרי על בלאט ועל הצוות המקצועי שייעשו הכי טוב ממה שאפשר.
אם לדבר שניה מקצועית... חבל שאי אפשר להביא לפה את התגובות לבניית הקבוצה של פרקינס ופארגו.. יו פה לא פחות נביאי זעם באותה התקופה, ומה קרה? כולנו זוכרים..
תהנו ממה שיש.. זאת הקבוצה שלנו ואין אחרת
חביב אורנג'ד כתב:קודי כתב:עוד כמה הערות על נושא פרקינס:
1. שמישהו יספר לי איפה הכסף?
לפי מה שנודע עד כה, פרקינס הוא שחקן די יקר שדורש סכומים מאוד גבוהים.
אז לשלאתך, הנה הכסף, הוא הולך על פרקינס.
Assaf M כתב:טוב בואו אני אעשה לכם קצת סדר בדברים:
אלכס טיוס-מכבי לא הציעה לו חוזה מעולם. היו גישושים מול סוכנו לגביי הסכום אותו הוא עלול לדרוש אבל שום דבר מעבר לזה. טיוס משתוקק לקבל הצעה ממכבי שבנתיים לא ממהרת. כל הפרסומים, ד"א , על הצעות מספרד ואיטליה-מניפולציות.
שון ג'יימס-שון ג'יימס בזמנו חתם לשנתיים משמע יש לו חוזה לעונה הקרובה. מה שקורה הוא שעלות שחרורו של ג'יימס גבוהה מעלות המשכורת שלו ולכן שחרור שלו לאלתר איננו עומד על הפרק, רק במידה ותגיע הצעה רשמית, הצדדים יוכלו להפר את החוזה בהתאם להחלטה שלהם.
מה שעלול לקרות הוא מצב כזה:
ליאור אליהו מקבל חוזה בNBA, אלכס טיוס ושון ג'יימס בצוותא לובשים צהוב.
ליאור אליהו נשאר, ג'יימס מקבל הצעת חוזה ועוזב, טיוס במכבי.
ליאור אליהו נשאר, ג'יימס נשאר, טיוס לא מגיע. מכבי עם שבעה זרים וחמישה ישראלים.
gandya כתב:Assaf M כתב:טוב בואו אני אעשה לכם קצת סדר בדברים:
אלכס טיוס-מכבי לא הציעה לו חוזה מעולם. היו גישושים מול סוכנו לגביי הסכום אותו הוא עלול לדרוש אבל שום דבר מעבר לזה. טיוס משתוקק לקבל הצעה ממכבי שבנתיים לא ממהרת. כל הפרסומים, ד"א , על הצעות מספרד ואיטליה-מניפולציות.
שון ג'יימס-שון ג'יימס בזמנו חתם לשנתיים משמע יש לו חוזה לעונה הקרובה. מה שקורה הוא שעלות שחרורו של ג'יימס גבוהה מעלות המשכורת שלו ולכן שחרור שלו לאלתר איננו עומד על הפרק, רק במידה ותגיע הצעה רשמית, הצדדים יוכלו להפר את החוזה בהתאם להחלטה שלהם.
מה שעלול לקרות הוא מצב כזה:
ליאור אליהו מקבל חוזה בNBA, אלכס טיוס ושון ג'יימס בצוותא לובשים צהוב.
ליאור אליהו נשאר, ג'יימס מקבל הצעת חוזה ועוזב, טיוס במכבי.
ליאור אליהו נשאר, ג'יימס נשאר, טיוס לא מגיע. מכבי עם שבעה זרים וחמישה ישראלים.
אני במקומך הייתי עכשיו סוגר את עצמי בחדר ליומיים.
כל ההצעות מאיטליה ומספרד, מניפולציות..
Ido_Maccabi כתב:מתAMסרת כתב:jol9 כתב:yiffy כתב:פדרמן בונה קבוצה בפחות ממיליון דולר. אין לי מילים כמה עצבים יש לי עכשיו.
לפי דעתי דיוויד בלאט יתפטר אם פרקינס יוחתם ובצדק. אם הצל של השחקן שגם ככה לא היה מייצר נקודות הוא "הגארד הבכיר" שמגיע, זאת אחת הבדיחות הכי עצובות בהיסטוריה של המועדון מאז העונה של 93'.
מי שעושה מנוי לעונה כמו זו שמסתנ שמסתמנת מת כנראה יעשה מנוי גם אם השחקנים של הבקעה ילבשו מדי מכבי ויעלו לפארקט.
לא יקרה בחיים, כי כמו שאמרו כאן לפניי, בלאט חולה אל פרקינס. הוא ינסה לבסס שוב את שיטת הלחץ (שאת זה דווקא הקו האחורי המסתמן יוכל לתת לו).
הבעיה היא שהכשרון ההתקפי של החבורה הזאת, הוא מוגבל ברמות אחרות. קבוצה שאם הכל יתחבר בה כמו שצריך, יכולה להגיע להצלבה, אבל אם היקמן יתברר כפלופ, ולאנסדברג כלא שייך לרמה הזאת, אז לכל היותר זה יהיה טופ 16.
יוני, אתה שוכח שיש לנו את בלאט הקוסם ?
כמו שהוא יצר את שיטת הלחץ, ככה הוא יבנה משהו שמתאים לחבורה הנוכחית (התקפית והגנתית).
אתם מגזימים לגמרי עם בלאט.
הוא מאמן טוב, נכון, אבל הפכתם אותו לסוג של אלוהים. הוא מנהל משחק די בינוני ויש לו הרבה פאקים לפעמים, אז אל תהפכו אותו לקוסם.
אני מאושר שהוא פה וחושב שהוא המאמן שהכי מתאים למועדון, אבל אני לא חושב שאפשר להיות רגועים כאילו בלאט ימציא איזה משהו.
חביב אורנג'ד כתב:aribari24 כתב:תגידו החלקתם לגמרי על השכל? מה זאת הבכיינות הזאת?
כל מי שהמנוי שהוא עושה תלוי בסגל הקבוצה שיישאר באמת בבית ויחמם את הכורסא, לא צריכים בהיכל אוהדים מפונקים של הצלחות.
מה אתם מתבכיינים על פדרמן? הבנאדם משקיע מכספו האישי.. מכבי היא קבוצה פרטית, לא של האוהדים.
אני סומך לגמרי על בלאט ועל הצוות המקצועי שייעשו הכי טוב ממה שאפשר.
אם לדבר שניה מקצועית... חבל שאי אפשר להביא לפה את התגובות לבניית הקבוצה של פרקינס ופארגו.. יו פה לא פחות נביאי זעם באותה התקופה, ומה קרה? כולנו זוכרים..
תהנו ממה שיש.. זאת הקבוצה שלנו ואין אחרת
![]()
עם כל זה שהחתמת פרקינס עשויה להיות נוראית (והיא כנראה תהיה כזו), אין סיבה לעבור משלב של קיטורים לשלב של בכיינות.
סה"כ, כבר סבלנו עונות בהן למכבי היה סגל בינוני ומטה וגם הקבוצה שהיתה כאן בעונה שעברה, היתה מן החלשות שנבנו כאן בשנים האחרונות (וזאת למרות הבכי שהגיע אחרי פירוקה).
איכשהו, דברים תמיד מסתדרים ועם כל הפסימיות, אין שום סיכוי שבאמת נראה כאן קבוצה ברמה של יורוקאפ.
אם לאנשים באמת קשה והם ממשיכים לסבול, אני ממליץ לכל אחד לאמץ חבר פולני.
לפחות אנחנו יודעים לסבול בשקט
yellowaura כתב:ההחתמה של פרקינס דבר צפוי משתי סיבות:
1. בלאט אוהב אותו
2. הערך שלו בשוק נמוך מהמספרים שנזרקו. לדעתי יוכלו לרכוש אותו בסכום של 700,000 דולר אולי קצת יותר.
החתמה טובה מצד אחד. מצד שני בזמנו הביאו את פארגו כמשלים לפרקינס בשביל היצירתיות.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3944468,00.html
כלומר בלאט יודע ומכיר את פרקינס.. באמת מדובר בשחקן טוב (עם סימן שאלה רק לגבי הפציעה) אבל קשה לו לעבור שחקנים במשחק עומד כי הצעד הראשון שלו סביר (לעומת זאת יש לו ידיים מצוינות, זריזות וארוכות) ומבחינת יצירתיות ויצירת מצבים תהיה קצת בעיה בהתקפה.
מדובר בהחתמה לא יקרה (אלא אם ישלמו עליו מחיר שהוא מעל למה שמגיע לו). אם פרקינס יגיע בהחלט יש מקום לסנטר ברמה גבוהה.
גם להלפרין כי קו אחורי של: פרקינס, היקמן, לאנדסברג ורוט לא יקדם אותנו רחוק.
בכל מקרה החתמה של פרקינס היא החתמה טובה בתנאי שהלפרין יוחתם (ככה לפחות יהיה סגל רחב) ובתנאי שיביאו עוד סנטר טוב. אם זה יקרה יהיה סגל יחסית מאוזן ורחב. אני גם ככה חושב שהיתרון בבלאט זה יכולת הניצול שלו של סגל רחב (בניגוד לפיני גרשון למשל שדווקא טוב במיצוי סגל קצר)
מכבי סיכמה עם סנטר. לא יודע עדיין פרטים...
פרטים בהמשך... טרי טרי מהתנור. מקווה שמדובר על שם גדול. היו דיבורים מסיביים על פרוביץ' בימים האחרונים. מאוד מקווה שזה הוא...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים