אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי yzafrir » 08 נובמבר 2012, 11:18

אז פה בדיוק ההבדל בינינו , אתה חושב שפרוביץ' נגר ואני חושב שהוא שחקן טוב . נכון שהוא אובר פייד בגלל הביקוש בעמדה שלו (ולא רק הוא) אבל כששחקן כמו באטיסטה מקבל יותר אז מי אנחנו שנלין .
מה זאת אומרת להשקיע בשחקנים טובים את הכסף ? גם בכאלו שהם בעמדות שאנחנו לא צריכים ? למה להשקיע (הרבה) כסף במדלי כשיש לנו כבר את ליאור בעמדה הזאת שהוא אף טוב ממנו ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי EulGam05 » 08 נובמבר 2012, 12:43

yzafrir כתב:אז פה בדיוק ההבדל בינינו , אתה חושב שפרוביץ' נגר ואני חושב שהוא שחקן טוב . נכון שהוא אובר פייד בגלל הביקוש בעמדה שלו (ולא רק הוא) אבל כששחקן כמו באטיסטה מקבל יותר אז מי אנחנו שנלין .
מה זאת אומרת להשקיע בשחקנים טובים את הכסף ? גם בכאלו שהם בעמדות שאנחנו לא צריכים ? למה להשקיע (הרבה) כסף במדלי כשיש לנו כבר את ליאור בעמדה הזאת שהוא אף טוב ממנו ?

זה שפילזן בוחרת לשלם הרבה כסף לבאטיסטה לא צריך בכלל לעניין אותנו אחרת כל שחקן ישראלי במכבי שמסוגל להקפיץ כדור מול הגנת יורוליג צריך לדרוש אוטומטית שדרוג לשכרו רק בגלל שיניב גרין קיבל ממכבי חצי מיליון... במילים אחרות, הצורה שבה הקבוצות האחרות משתמשות בתקציב אינה רלוונטית לצורה שבה מכבי צריכה להשתמש בתקציב, בטח במקרים שבהם ברור שהקבוצות האחרות משלמות לשחקן הרבה יותר ממה שהוא שווה.

בקשר לרישא - אז נתחיל מזה שאנחנו כן צריכים שחקן מהסוג של מדלי בעמדה של ליאור כי כמו שכתבתי כבר בעבר - בכדורסל האירופאי של היום נדיר למצוא קבוצה שאין לה אף שחקן בעמדה 4 שמסוגל לקלוע מבחוץ.

נמשיך בזה שהדבר הכי חשוב בקבוצה היא שיהיו בה שחקנים טובים, זה לא אומר שצריך להחתים 12 גארדים או 12 פורוורדים אבל זה כן אומר שאם הבחירה היא בין שחקן בינוני ויקר שממלא צורך ספציפי לבין שחקן טוב יותר וזול יותר שגם ממלא צורך מסוים עם כי פחות דחוף מהראשון אז לדעתי כדאי ללכת על השחקן השני ולעשות את ההתאמות הדרושות בשיטת המשחק, גם השלישיה שהתקבצה לה במיאמי לא ממש מתאימה אחד לשני אבל הם עד כדי כך טובים שזה פשוט לא משנה.

נסיים עם מדלי - להגיד היום, כשליאור נראה יותר טוב (בטח בהגנה) מאיך שהוא נראה בשנתיים הקודמות במכבי ומדלי נראה רע שמדלי מיותר זאת חוכמה בדיעבד. באשכול של בלו הראיתי שסטטיסטית ליאור תרם למכבי על המגרש מבחינה התקפית פחות משהוא הזיק לה הגנתית כך שבקיץ כשמדלי הוחתם זה ממש לא היה ברור שלא צריך שחקן נוסף בעמדה 4 וזה בטח לא היה ברור שליאור ישחק כל כך טוב כמו שהוא שיחק עד כה העונה במכבי.
EulGam05

הודעהעל ידי rc4991 » 08 נובמבר 2012, 13:08

הבנתי עכשיו (כנראה) על מה אנחנו חולקים...
אני חשבתי שהויכוח הוא נטו אם שחקן כמו פרוביץ' נחשב לשחק טוב או לא ועכשיו אני מבין שהויכוח הוא יותר האם הוא שווה את הכסף(תקנו אותי אם אני טועה)
אני לא יודע כמה הוא מרוויח במלאגה אבל לדעתי הוא שווה בסביבות השמונה מאות אלף ובכל מקרה זה לא סיבה לרדת עליו ועל שחקנים טובים ממנו ולהפוך אותם לאפסים
מילא שהייתם רושמים שאותם שחקנים מקבלים יותר ממה שהם שווים אבל זה נראה כאילו אתם עושים את זה בעיקר כדי להוציא אותו קטן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 08 נובמבר 2012, 13:17

אוקור הודיע שהוא פורש מכדורסל
איזה אידיוט,יכל לחתום בקיץ על חוזה טוב בריאל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 נובמבר 2012, 16:59

שימו ערוץ 58, תראו את הקהל הגרוע באירופה..
ברצלונה עושה לרוסים בצפר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 08 נובמבר 2012, 17:23

החופש של הגדול
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2584047
לומד בארה"ב, צופה בילד משחק, מתכונן לעונת הסקי. ז'ליקו אוברדוביץ' מעולם לא לקח שנה חופש. כיצד הוא עושה זאת הפעם, למה בעלי פנאתינייקוס עדיין כועס עליו ומדוע יש שחושבים שזה עשוי להסתיים באופציית הגעה למכבי תל אביב. החיים החדשים של המאמן הטוב באירופה

הצחיק אותי שהם חושבים שיש סיכוי שאוברדוביץ' יאמן את מכבי אחרי שהם אמרו שהסיבה העיקרית כנראה לעזיבה שלו מפאו היתה בגלל חילופי הדורות בהנהלה
נראה אותי מתמודדים מול דני פדרמן וטבלת האקסל שלו :D
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 08 נובמבר 2012, 20:18

rc4991 כתב:החופש של הגדול
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2584047
לומד בארה"ב, צופה בילד משחק, מתכונן לעונת הסקי. ז'ליקו אוברדוביץ' מעולם לא לקח שנה חופש. כיצד הוא עושה זאת הפעם, למה בעלי פנאתינייקוס עדיין כועס עליו ומדוע יש שחושבים שזה עשוי להסתיים באופציית הגעה למכבי תל אביב. החיים החדשים של המאמן הטוב באירופה

הצחיק אותי שהם חושבים שיש סיכוי שאוברדוביץ' יאמן את מכבי אחרי שהם אמרו שהסיבה העיקרית כנראה לעזיבה שלו מפאו היתה בגלל חילופי הדורות בהנהלה
נראה אותי מתמודדים מול דני פדרמן וטבלת האקסל שלו :D

אין סיכוי. אוברדוביץ' לא הולך לאמן קבוצה בתקציב של מכבי. אין סיכוי.
roy1000

הודעהעל ידי מכביסט24 » 08 נובמבר 2012, 22:22

כבר זרקתם את בלאט? :)
למרות שיש מצב שהוא ירצה ללכת ל-NBA מתישהו ואז את הבור שהוא ישאיר יהיה קשה מאוד למלא..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 08 נובמבר 2012, 23:42

rc4991 כתב:יש הרבה שחקנים שלא ממשים את עצמם בקבוצות מסוימות למרות שיש להם יכולות טובות,

ואילו יכולות טובות יש בדיוק לפרוביץ'?
האם מדובר בניידות ואתלטיות? האם במשחק פוסט-אפ משובח? האם ביוכלת ריבאונד? האם ביד טוב מחצי מרחק?
אומרים כאן שהוא "סנטר טוב" , אם כן אילו תכונות של סנטר מאפינות אותו פרט לעובדה שהוא גבוה ואיטי?

אתה טוען שבקובצה הנוכחית לא ממצאים את יכולתיו של פרוביץ'? אז איפה כן עשו את זה?
בברצלונה הוא היה סנטר שלישי ולאחר שתי עונות בינוניות, שבהן גם הראה ירידה ביכולת, בחרו בברצלונה להפטר ממנו וזאת למרות שהיה לו חוזה לעוד עונה.
אצל ספחיה, הוא היה בסה"כ שחקן סביר ולא יותר, וכל זאת במפעל קיקיוני כמו היורוקאפ.
בNBA הוא בכלל היה בדיחה ובפרטיזן הוא היה די גרוע, פרט לעונה אחת שגם היא היתה טובה ותו לא.
מה שרפאשה מוציא עכשיו מפרוביץ' זה פחות או יותר מה ששאר המאמנים שאימנו אותו בעבר הוציאו ממנו.
צריכים גם לזכור שמדובר בשחקן שהוא כבר לא ילד ונמצא במגמת ירידה בקריירה שלו. בגיל 27, את לא יכול לצפות ממנו לשנות לפתע את המגמה ולהפוך לשחקן טוב. גם בלאט לא יכול להפוך נגר חלש לכוכב על. סה"כ, מה שהוא מראה עכשיו היה מאוד צפוי, לפחות מבחינתי.

rc4991 כתב:מכבי ובעיקר בלאט טובים בלממש את כל הפוטנציאל של השחקנים שלהם ואפילו מעבר

אז איך אתה מסביר שכל העונה שעברה דיברו כאן שמכבי לא מצליחה לקדם כישרון כמו שייר ופנומן כמו פאפאלוקאס?
איך זה ששחקן כמו שון ג'יימס הופך רק עכשיו לשחקן טוב?

לומר שבמכבי קל לקדם שחקנים זה טוב ויפה. אבל קודם צריכים שלשחקנים יהיו יכולות ופוטנציאל ואת זה, אין לפרוביץ'.

rc4991 כתב:אתה אוהב להציג כל שחקן שלא במכבי כשחקן חלש באמצעות כתיבת החסרונות שלו אבל תוך כדי התעלמות מהיתרונות שלו אבל כן להאדיר שחקנים בינונים של מכבי
אני לא אומר שהשחקנים שלנו זוועה ושפרוביץ' איזה תותח אבל הוא ללא ספק סנטר יורוליג טוב ולגיטימי

לא מאדיר אף שחקן, רק טוען שהשחקנים הבינונים של מכבי הם לא כ"כ גרועים כמו שהמומחים הגדולים עושים מהם כל קיץ. כמו כן, אני מראה שאותם שחקנים שכבר קברו אותם, הופכים לטובים יותר מכל מיני אלילי פורום.

זה באמת מאוד שיעשע אותי שהעדיפו כאן שחקנים כמו שאראס ופרקינס (שעוד כונה בקיץ "שחקן מוכח" :eek ) על-פניו של שחקן כמו ריקי היקמן, שמראה יכולת טובה בהרבה משל אותם שניים וזה עוד כהוא לא מתגלה ככוכב גדול או ככשרון יוצא דופן. מה שיותר משעשע בנושא, זה שהדברים היו די ברורים כבר בקיץ והעובדה שהבאתו של היקמן היא טובה יותר מהבאת אותם שניים בלטה מאוד כבר אז.
כנ"ל לגבי פורביץ' שכבר שנתיים מתגלה כנגר נוראי ולי אישית היה די ברור שימשיך באותה מגמה. לטעמי, מדובר בשחקן לגיטמי לרמות היורוקאפ ולשם הוא כנאה יחזור במקודם או במאוחר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 09 נובמבר 2012, 08:36

חביב אורנג'ד כתב:
rc4991 כתב:יש הרבה שחקנים שלא ממשים את עצמם בקבוצות מסוימות למרות שיש להם יכולות טובות,

ואילו יכולות טובות יש בדיוק לפרוביץ'?
האם מדובר בניידות ואתלטיות? האם במשחק פוסט-אפ משובח? האם ביוכלת ריבאונד? האם ביד טוב מחצי מרחק?
אומרים כאן שהוא "סנטר טוב" , אם כן אילו תכונות של סנטר מאפינות אותו פרט לעובדה שהוא גבוה ואיטי?

אתה טוען שבקובצה הנוכחית לא ממצאים את יכולתיו של פרוביץ'? אז איפה כן עשו את זה?
בברצלונה הוא היה סנטר שלישי ולאחר שתי עונות בינוניות, שבהן גם הראה ירידה ביכולת, בחרו בברצלונה להפטר ממנו וזאת למרות שהיה לו חוזה לעוד עונה.
אצל ספחיה, הוא היה בסה"כ שחקן סביר ולא יותר, וכל זאת במפעל קיקיוני כמו היורוקאפ.
בNBA הוא בכלל היה בדיחה ובפרטיזן הוא היה די גרוע, פרט לעונה אחת שגם היא היתה טובה ותו לא.
מה שרפאשה מוציא עכשיו מפרוביץ' זה פחות או יותר מה ששאר המאמנים שאימנו אותו בעבר הוציאו ממנו.
צריכים גם לזכור שמדובר בשחקן שהוא כבר לא ילד ונמצא במגמת ירידה בקריירה שלו. בגיל 27, את לא יכול לצפות ממנו לשנות לפתע את המגמה ולהפוך לשחקן טוב. גם בלאט לא יכול להפוך נגר חלש לכוכב על. סה"כ, מה שהוא מראה עכשיו היה מאוד צפוי, לפחות מבחינתי.

rc4991 כתב:מכבי ובעיקר בלאט טובים בלממש את כל הפוטנציאל של השחקנים שלהם ואפילו מעבר

אז איך אתה מסביר שכל העונה שעברה דיברו כאן שמכבי לא מצליחה לקדם כישרון כמו שייר ופנומן כמו פאפאלוקאס?
איך זה ששחקן כמו שון ג'יימס הופך רק עכשיו לשחקן טוב?

לומר שבמכבי קל לקדם שחקנים זה טוב ויפה. אבל קודם צריכים שלשחקנים יהיו יכולות ופוטנציאל ואת זה, אין לפרוביץ'.

rc4991 כתב:אתה אוהב להציג כל שחקן שלא במכבי כשחקן חלש באמצעות כתיבת החסרונות שלו אבל תוך כדי התעלמות מהיתרונות שלו אבל כן להאדיר שחקנים בינונים של מכבי
אני לא אומר שהשחקנים שלנו זוועה ושפרוביץ' איזה תותח אבל הוא ללא ספק סנטר יורוליג טוב ולגיטימי

לא מאדיר אף שחקן, רק טוען שהשחקנים הבינונים של מכבי הם לא כ"כ גרועים כמו שהמומחים הגדולים עושים מהם כל קיץ. כמו כן, אני מראה שאותם שחקנים שכבר קברו אותם, הופכים לטובים יותר מכל מיני אלילי פורום.

זה באמת מאוד שיעשע אותי שהעדיפו כאן שחקנים כמו שאראס ופרקינס (שעוד כונה בקיץ "שחקן מוכח" :eek ) על-פניו של שחקן כמו ריקי היקמן, שמראה יכולת טובה בהרבה משל אותם שניים וזה עוד כהוא לא מתגלה ככוכב גדול או ככשרון יוצא דופן. מה שיותר משעשע בנושא, זה שהדברים היו די ברורים כבר בקיץ והעובדה שהבאתו של היקמן היא טובה יותר מהבאת אותם שניים בלטה מאוד כבר אז.
כנ"ל לגבי פורביץ' שכבר שנתיים מתגלה כנגר נוראי ולי אישית היה די ברור שימשיך באותה מגמה. לטעמי, מדובר בשחקן לגיטמי לרמות היורוקאפ ולשם הוא כנאה יחזור במקודם או במאוחר.

1.אמרתי כבר שפרוביץ' לא מצטיין בהתקפה אבל עם הגובה שלו הוא יכול לקלוע 10-12 נקודות במשחק וכשזה מצטרף להגנה הנהדרת שלו אז לדעתי הוא סנטר יורוליג נחמד
היו לו עונות טובות בפרטיזן ובולנסיה,לא גדולות שמוציאות את העיניים אבל כן טובות.הדבר שהכי טוב אצל פרוביץ' זה ההגנה
חשוב לי להבהיר שאני לא חושב שהוא איזה אליל ואין לי טענות להנהלה שלא החתימה אותו
2.בלאט אלוף בלהוציא את המיטב ויותר משחקניו לחוד וכקבוצה שעולה על סך חלקיה ואם זה אין וויכוח(הוא כבר הוכיח את זה מספיק)
אז אולי אין לו 100% הצלחה עם כל השחקנים ביג דיל,מה גם ששייר נראה רע כנראה בגלל הפציעה,ג'יימס נראה רע כי זו עונה ראשונה שלו במכבי ואולי שהוא לא מתאים לרמה ויכול להיות שהיכולת שלו עכשיו היא תוצאה של הבית האפסי הזה,פאפא' זו שריטה של בלאט שלא נתן לו דקות לשחק והוא עושה את זה גם ללאנדסברג בלי סיבה
3.אני מסכים שהשחקנים שלנו בסופו של דבר די טובים אבל למה לרדת על שחקנים כמו מאריץ' וויוקאס(ועזוב בצד את פרוביץ' כי כמו שכבר אמרתי גם אני לא כל כך מחזיק ממנו)?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 09 נובמבר 2012, 13:46

ארון ביינס יגיע בשנה הבאה ל-NBA?
http://www.sportando.net/eng/europe/adr ... s-nba.html
אני לא יודע אם הוא באמת יגיע לNBA אבל אני מאמין שהוא יהיה שם חם בקיץ אצל הרבה קבוצות יורוליג
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מני » 09 נובמבר 2012, 17:37

מילאנו שוקלת לשחרר את הנדריקס:

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 32177.html
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 נובמבר 2012, 18:48

מני כתב:מילאנו שוקלת לשחרר את הנדריקס:

יש לי תחושה שמילאנו תשחרר את הנדריקס, מכבי תשחרר את קיינר-מדלי ומכבי תחזיר את הנדריקס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מני » 09 נובמבר 2012, 18:54

שמואל1 כתב:
מני כתב:מילאנו שוקלת לשחרר את הנדריקס:

יש לי תחושה שמילאנו תשחרר את הנדריקס, מכבי תשחרר את קיינר-מדלי ומכבי תחזיר את הנדריקס.

לא נראה לי ,למרות שדויד אוהב את הנדריקס מאוד ,אבל הנדריקס, תומאס,ואליהו על אותה משבצת.
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 נובמבר 2012, 18:55

הנדריקס לא פורוורד. אין לו שום תכונות של כזה. פשוט לא התמזל מזלו לגבוה מעבר ל2.03
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 נובמבר 2012, 09:32

למרות שנוקיה קטן מדי ולא עומד בקטגוריה, יש לי תחושה שהפיינל פור שנה הבאה יהיה בתל אביב..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי or163 » 10 נובמבר 2012, 11:30

LIAV10 כתב:למרות שנוקיה קטן מדי ולא עומד בקטגוריה, יש לי תחושה שהפיינל פור שנה הבאה יהיה בתל אביב..

לפי המסורת שנה הבאה הפיינל פור באמת אמור להיות בנוקיה
פיינל פור 1994 היה בנוקיה
2004- היה בנוקיה
2014- יהיה בנוקיה?
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי felix_r » 10 נובמבר 2012, 13:39

or163 כתב:
LIAV10 כתב:למרות שנוקיה קטן מדי ולא עומד בקטגוריה, יש לי תחושה שהפיינל פור שנה הבאה יהיה בתל אביב..

לפי המסורת שנה הבאה הפיינל פור באמת אמור להיות בנוקיה
פיינל פור 1994 היה בנוקיה
2004- היה בנוקיה
2014- יהיה בנוקיה?

אולי פדרמן חוסך את הכסף בשביל שנה הבאה? :grin
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 10 נובמבר 2012, 22:39

rc4991 כתב:1.אמרתי כבר שפרוביץ' לא מצטיין בהתקפה אבל עם הגובה שלו הוא יכול לקלוע 10-12 נקודות במשחק וכשזה מצטרף להגנה הנהדרת שלו אז לדעתי הוא סנטר יורוליג נחמד
היו לו עונות טובות בפרטיזן ובולנסיה,לא גדולות שמוציאות את העיניים אבל כן טובות.הדבר שהכי טוב אצל פרוביץ' זה ההגנה

בוא נדייק קצת בדברים.
לפרוביץ' היו עונות די רעות בפרטיזן פרט לאחת, שגם היא היתה טובה ותו לא, וכל זה בקבוצת יורוליג קטנה שלא הגיע לשום הישג.
בולנסיה, ואת זאת אני אומר בתור אחד שעקב אחריו באותה תקופה, היה לא יותר מסביר. את רוב נקודתיו (שגם ככה לא היו הרבה), הוא עשה או עם הפנים לסל או מקו העונשין. בשורה התחתונה, הוא היה שחקן יורוקאפ נחמד ולא יותר, מרחק שנות אור ממה ששחקנים כמו סמית' ואידסון עשו במפעל הזה.
בנוגע להגנה שלו, שוב, הוא ממש לא כזה להיט. שחקן עם רגליים כ"כ כבדות לעולם לא יהיה עילו הגנתי וראינו זאת גם במשחק במלאגה.

rc4991 כתב:2.בלאט אלוף בלהוציא את המיטב ויותר משחקניו לחוד וכקבוצה שעולה על סך חלקיה ואם זה אין וויכוח(הוא כבר הוכיח את זה מספיק)
אז אולי אין לו 100% הצלחה עם כל השחקנים ביג דיל,מה גם ששייר נראה רע כנראה בגלל הפציעה,ג'יימס נראה רע כי זו עונה ראשונה שלו במכבי ואולי שהוא לא מתאים לרמה ויכול להיות שהיכולת שלו עכשיו היא תוצאה של הבית האפסי הזה,פאפא' זו שריטה של בלאט שלא נתן לו דקות לשחק והוא עושה את זה גם ללאנדסברג בלי סיבה

אלוף בלהוציא את המיטב משחקניו? אני ממש לא בטוח.
בלאט לא הוציא את המיטב משייר שמראה יכולת טובה בליגה הספרדית עכשיו, גם דיויד בלו פרץ תחת פיני ולא תחתיו, גם בנו אודריך לא היה להיט אצל בלאט ואני בכלל לא מזכיר את קוונסי לואיס. לבלאט היו גם נפילות.

מה שכן, בלאט יודע לזהות שחקן מוכשרים בעלי אפסייד גבוה ולתת להם את הבמה. שחקנים כמו וויצ'יץ', פארגו, פארקר (שפרץ אצל פיני אבל הובא ע"י בלאט) וסופו, פרצו כי הם היו שחקנים כשרוניים, צעירים ורעבים. פרוביץ' רחוק מרחק שנות מכל השחקנים האילו וגם משחקנים פחות כשרוניים שפרצו אצל בלאט.
צריך גם לזכור שפרוביץ' עבר כמה וכמ מאמנים ואף אחד לא הפך אותו לכוכב. לראות אותו הופך לשחקן של 10-12 נקודות למשחק בקבוצת יורוליג, נראה דבר בלתי אפשרי. אולי בקבוצה קטנה כמו פרטיזן, אבל לא בקבוצה רצינית שמעוניינת לאיים על התואר.

rc4991 כתב:3.אני מסכים שהשחקנים שלנו בסופו של דבר די טובים אבל למה לרדת על שחקנים כמו מאריץ' וויוקאס(ועזוב בצד את פרוביץ' כי כמו שכבר אמרתי גם אני לא כל כך מחזיק ממנו)?

על מאריץ' ועל וויוקאס אני לא יורד וכמעט לא התיחסתי אליהם בכלל.
מה שכן, הם לא נראים כאלו גדולים כמו שעשו אותם. סנטרים טובים ותו לא.
הנקודה שאולי מבינים כאן, היא שאין סנטרים אימתנים באירופה. אין אף שחקן שבכלל מתקרב לרשימה שכוללת סנטרים אדירים כמו האפמן, רברצ'ה, ראדג'ה, דיואץ, טארלץ', וויצ'יץ' ורבים וטובים אחרים.
גם סופו הגדול וגם קרסטיץ' שהוא כביכול הסנטר הטוב באירופה, לא מגיעים לקרסוליים של השחקנים שהזכרתי קודם.
אי-לכך, לא צריך ליחס לשחקנים כמו מאריץ' ווויוקאס יותר מדי חשיבות ולהפוך אותם לאיזה חלום רטוב. סה"כ, הבחירה של מכבי ללכת על קו קדמי נטול סנטרים, היא די כורח המציאות.

פליקס, פרקינס שוב לא התלבש למשחק של דונייצק. יכולת ששוב יש בעיה עם הברך?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 10 נובמבר 2012, 22:57

חביב אורנג'ד כתב:
rc4991 כתב:1.אמרתי כבר שפרוביץ' לא מצטיין בהתקפה אבל עם הגובה שלו הוא יכול לקלוע 10-12 נקודות במשחק וכשזה מצטרף להגנה הנהדרת שלו אז לדעתי הוא סנטר יורוליג נחמד

בוא נדייק קצת בדברים.
לפרוביץ' היו עונות די רעות בפרטיזן פרט לאחת, שגם היא היתה טובה ותו לא, וכל זה בקבוצת יורוליג קטנה שלא הגיע לשום הישג.
בולנסיה, ואת זאת אני אומר בתור אחד שעקב אחריו באותה תקופה, היה לא יותר מסביר. את רוב נקודתיו (שגם ככה לא היו הרבה), הוא עשה או עם הפנים לסל או מקו העונשין. בשורה התחתונה, הוא היה שחקן יורוקאפ נחמד ולא יותר, מרחק שנות אור ממה ששחקנים כמו סמית' ואידסון עשו במפעל הזה.
בנוגע להגנה שלו, שוב, הוא ממש לא כזה להיט. שחקן עם רגליים כ"כ כבדות לעולם לא יהיה עילו הגנתי וראינו זאת גם במשחק במלאגה.

rc4991 כתב:2.בלאט אלוף בלהוציא את המיטב ויותר משחקניו לחוד וכקבוצה שעולה על סך חלקיה ואם זה אין וויכוח(הוא כבר הוכיח את זה מספיק)

אלוף בלהוציא את המיטב משחקניו? אני ממש לא בטוח.
בלאט לא הוציא את המיטב משייר שמראה יכולת טובה בליגה הספרדית עכשיו, גם דיויד בלו פרץ תחת פיני ולא תחתיו, גם בנו אודריך לא היה להיט אצל בלאט ואני בכלל לא מזכיר את קוונסי לואיס. לבלאט היו גם נפילות.

מה שכן, בלאט יודע לזהות שחקן מוכשרים בעלי אפסייד גבוה ולתת להם את הבמה. שחקנים כמו וויצ'יץ', פארגו, פארקר (שפרץ אצל פיני אבל הובא ע"י בלאט) וסופו, פרצו כי הם היו שחקנים כשרוניים, צעירים ורעבים. פרוביץ' רחוק מרחק שנות מכל השחקנים האילו וגם משחקנים פחות כשרוניים שפרצו אצל בלאט.
צריך גם לזכור שפרוביץ' עבר כמה וכמ מאמנים ואף אחד לא הפך אותו לכוכב. לראות אותו הופך לשחקן של 10-12 נקודות למשחק בקבוצת יורוליג, נראה דבר בלתי אפשרי. אולי בקבוצה קטנה כמו פרטיזן, אבל לא בקבוצה רצינית שמעוניינת לאיים על התואר.

rc4991 כתב:3.אני מסכים שהשחקנים שלנו בסופו של דבר די טובים אבל למה לרדת על שחקנים כמו מאריץ' וויוקאס(ועזוב בצד את פרוביץ' כי כמו שכבר אמרתי גם אני לא כל כך מחזיק ממנו)?

על מאריץ' ועל וויוקאס אני לא יורד וכמעט לא התיחסתי אליהם בכלל.
מה שכן, הם לא נראים כאלו גדולים כמו שעשו אותם. סנטרים טובים ותו לא.
הנקודה שאולי מבינים כאן, היא שאין סנטרים אימתנים באירופה. אין אף שחקן שבכלל מתקרב לרשימה שכוללת סנטרים אדירים כמו האפמן, רברצ'ה, ראדג'ה, דיואץ, טארלץ', וויצ'יץ' ורבים וטובים אחרים.
גם סופו הגדול וגם קרסטיץ' שהוא כביכול הסנטר הטוב באירופה, לא מגיעים לקרסוליים של השחקנים שהזכרתי קודם.
אי-לכך, לא צריך ליחס לשחקנים כמו מאריץ' ווויוקאס יותר מדי חשיבות ולהפוך אותם לאיזה חלום רטוב. סה"כ, הבחירה של מכבי ללכת על קו קדמי נטול סנטרים, היא די כורח המציאות.

פליקס, פרקינס שוב לא התלבש למשחק של דונייצק. יכולת ששוב יש בעיה עם הברך?

1.אז כאן כנראה המחלקות ביננו,אתה חושב שהוא לא שחקן הגנה טוב ואני חושב שהוא נהדר בהגנה ועם העובדה שהוא יכול לתת 10 נקודות למשחק הוא הופך למועמד לגיטימי
2.אתה בעצם מחזק את מה שאנשים כאן אומרים כשרוצים זרים כמו ויוקאס ואחרים.בגלל שאין כבר באירופה זרים כאלה אז השחקנים האלה הופכים להיות השחקנים שאנחנו מעדיפים
ברור שאותם השחקנים לא מגיעים לרמות של השחקנים שציינת אבל אנחנו עושים את ההשוואה להווה ולא לעבר וכרגע שחקנים כמו מאריץ' וויוקאס הם סנטרים נהדרים ביחס לסנטרים שיש כרגע
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים