יורוליג, מחזור 1: מלאגה נגד מכבי - חמישי, 20:45, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מחזור 1: מלאגה נגד מכבי - חמישי, 20:45, ערוץ 10

הודעהעל ידי rc4991 » 11 אוקטובר 2012, 21:06

felix_r כתב:
rc4991 כתב:
מקאדו 3 כתב:ני חושב שחייבים דיון על 'הקו הקדמי האיכותי של מלאגה ' ואיך שהוא נראה היום , לא יודע כמה ואסקז ופרוביץ קלעו היום אבל כשאני חושב כמה ריר נשפך פה על 2 מוגבלים כמו מאריץ ופרוביץ זה עכשיו נראה קצת הזוי לא ?

גם ואסקז היה זוועה(נראה לי בלי נקודות)וכולם פה היו מתים לראות אותו במכבי
למלאגה יש גבוהים נהדרים רק שהיא מפגרת שהיא לא ממצה את היכולות שלהם

רק אל תעשה הכללות ;)

אתה לא אוהב את ואסקז? :o
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Sabonis » 11 אוקטובר 2012, 21:07

אותי מאוד מעניין לראות הרכב של ג'יימס ותומאס ביחד.
פוטנציאל למטרייה הגנתית נדירה.
Sabonis

הודעהעל ידי felix_r » 11 אוקטובר 2012, 21:08

rc4991 כתב:
felix_r כתב:
rc4991 כתב:
מקאדו 3 כתב:ני חושב שחייבים דיון על 'הקו הקדמי האיכותי של מלאגה ' ואיך שהוא נראה היום , לא יודע כמה ואסקז ופרוביץ קלעו היום אבל כשאני חושב כמה ריר נשפך פה על 2 מוגבלים כמו מאריץ ופרוביץ זה עכשיו נראה קצת הזוי לא ?

רק אל תעשה הכללות ;)

אני מחבב אותו אבל הוא לא נחשב אצלי לסנטר רציני. חוץ מזה הוא בירידה כבר כמה שנים
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 11 אוקטובר 2012, 21:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 אוקטובר 2012, 21:08

felix_r כתב:

ואללה! :D
אפשר גם לחזור לדיון עד כמה אליהו תמיד משחק רע נגד הספרדיות ;)

חיכיתי שתצאו מהחורים. רק אצלנו משחק 1 טוב מוחק שנתיים רעות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 11 אוקטובר 2012, 21:09

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

ואללה! :D
אפשר גם לחזור לדיון עד כמה אליהו תמיד משחק רע נגד הספרדיות ;)

חיכיתי שתצאו מהחורים. רק אצלנו משחק 1 טוב מוחק שנתיים רעות.

איך אומרים? אתה טוב בדיוק כמו המשחק האחרון שלך ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 אוקטובר 2012, 21:09

Mta_atic כתב:
מכביסט28 כתב:
LIAV10 כתב:מישהו יודע מי זה האיש המבוגר שהשחקנים רקדו איתו?

וואי מעניין גם אותי לדעת! מה הסיפור של האיש עם הכובע שנוסע לכל משחק?

כמו שכבר כתבו - מדובר באחד מהאוהדים הותיקים והמסורים של הקבוצה, גבי בר נתן.
למי שרוצה להרחיב:
http://www.one.co.il/cat/articles/artic ... 86546&bz=9

אבל של הידוען רועי בר נתן
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 11 אוקטובר 2012, 21:10

וואי זה אבא של רועי בר נתן חחחח :grin
סוף סוף אני יודע מי זה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי roy1000 » 11 אוקטובר 2012, 21:11

rc4991 כתב:אני בטוח שהאופציה שמורה למכבי שלא רצתה להתחייב לשנתיים כי הוא ברירת מחדל

לא יודע איזה אופציה, אבל אני די בטוח שתומאס לא היה חותם לשנתיים תמורת 450 אלף. ברור לחלוטין שיש שהוא לא נעול במכבי לעוד עונה.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 11 אוקטובר 2012, 21:12

felix_r כתב:
rc4991 כתב:
felix_r כתב:
rc4991 כתב:

רק אל תעשה הכללות ;)

אני מחבב אותו אבל הוא לא נחשב אצלי לסנטר רציני. חוץ מזה הוא בירידה כבר כמה שנים

זה בגלל שברצלונה ומלאגה טיפשות,במכבי הוא היה הופך לסנטר מצויין
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 אוקטובר 2012, 21:12

משחק טוב של מכבי שלולא שיפוט רע מאוד (לשני הצדדים), היה נגמר בהפרש מאוד גבוה.

דברים שבלטו לי היום:

הקו האחורי של מכבי - אומרים שהוא נחלש? אולי... אני אישית לא זוכר מתי היה המשחק האחרון בו שני גארדים של מכבי קלעו לפחות 14 נקודות כ"א.
לא זוכר הרבה זמן משחק בו כל גארדים נתנו משחק טוב - הערב, גם היקמן, גם לוגאן, גם אוחיון וגם רוט נתנו משחק טוב, אולי אפילו טוב מאוד.

קבוצתיות - זה לא רק מספר האסיסטים הגבוה במשחק הזה, אלא שפשוט נראה שכל שחקן מוצא את מקומו בקבוצה; אם זה אוחיון ורוט שאחראיים על ניהול המשחק, אם זה היקמן ולוגאן שמספקים נקודות ומביאים הרבה מהירות מן הקו האחורי, אם זה פניני ולנדסברג שנותנים דקות טובות מן העמדה מס' 3, אם זה אליהו שנתן משחק של "כוכב" מן העמדה מס' 4 ואם זה ג'יימס וה"ילד האמריקאי" שנותנים הגנה וריבאונד בקו הקדמי.
חוץ מקיינר מדלי שאיכזב היום, כל שחקן של מכבי נתן משחק טוב.

"הילד האמרקאי" - מלקולם תומאס, שעד לא מזמן כונה כאן "ילד אמריקאי בן 24" במטרה להכפישו ולבקר את ההנהלה (או ה"ג'וניורים" כפי שהיא מכונה עכשיו), מתגלה כשחקן לא רע בכלל. נכון, הוא לא סנטר והוא גם לא מסתמן ככישרון יוצא דופן, אבל לפחות בכל הקשור להגנה, ריבאונד ואתלטיות הוא מתגלה כשחקן טוב מאוד (למרות שחייבים לציין שזה עוד מוקדם לקבוע).
שוב מאוד משעשע אותי הזלזול המיידי שניתן כאן לשחקן שאין לו שם גדול, מול הכבוד האוטומתי שניתן לשחקן שחוץ משם אין לו כלום.
כבר במשחקו הראשון של תומאס, כאשר הוא מתמאן עם הקבוצה פחות משבוע, הוא נתן משחק הרבה יותר טוב מזה שנתן היום פרוביץ' המזעזע.
מדהים איך שחקן כ"כ גרוע כמו פרוביץ' קיבל כאן יותר קרדיט מתומאס (או בכלל קרידט) ועוד יותר מדהים שאשכרה רצו לראות אות הנגר המזוויע הזה כאן ועוד כסנטר ראשון.
לפני כמה ימים עוד התלננו כאן שג'יימס עשוי למצוא עצמו ככסנטר ראשון של מכבי אם כן, אפילו הוא, הסנטר השלישי של מכבי, מסתמן כשחקן טוב יותר מאותו "סנטר" נוראי שרצו לראות כאן. נישאר רק להודות לבלאט שלא קנה את הלוקש של פרוביץ' והביאו אותו לכאן.

ליאור אליהו - הזכרתי זאת קודם, אבל אעשה זאת שוב - נתן משחק של כוכב אמיתי. ממשיך את היכולת הטובה מן הנבחרת ומראה יכולת טובה משני צידי המגרש - רק שימשיך.

גיא פניני - מוכיח שאם קצת יותר קרדיט הוא יכול להיות שחקן פנטסטי. נראה היום הרבה יותר טוב מסמית' האנמי של העונה שעברה.

בכל אופן, למרות המשחק הטוב, יש עוד הרבה עבודה לפנינו וכלל לא בטוח שמלאגה (שבאמת לא נראת יותר מדי גדולה) היא היא היריבה הקשה בבית.
יש הרבה סיבות לאופטימיות, אבל המצב רחוק מלהיות מושלם.
בנתיים, יש לשמוח ממגמת השיפור ולקוות שהיא רק תמשך.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 אוקטובר 2012, 21:17

חביב אורנג'ד כתב:משחק טוב של מכבי שלולא שיפוט רע מאוד (לשני הצדדים), היה נגמר בהפרש מאוד גבוה.

דברים שבלטו לי היום:

הקו האחורי של מכבי - אומרים שהוא נחלש? אולי... אני אישית לא זוכר מתי היה המשחק האחרון בו שני גארדים של מכבי קלעו לפחות 14 נקודות כ"א.
לא זוכר הרבה זמן משחק בו כל גארדים נתנו משחק טוב - הערב, גם היקמן, גם לוגאן, גם אוחיון וגם רוט נתנו משחק טוב, אולי אפילו טוב מאוד.

קבוצתיות - זה לא רק מספר האסיסטים הגבוה במשחק הזה, אלא שפשוט נראה שכל שחקן מוצא את מקומו בקבוצה; אם זה אוחיון ורוט שאחראיים על ניהול המשחק, אם זה היקמן ולוגאן שמספקים נקודות ומביאים הרבה מהירות מן הקו האחורי, אם זה פניני ולנדסברג שנותנים דקות טובות מן העמדה מס' 3, אם זה אליהו שנתן משחק של "כוכב" מן העמדה מס' 4 ואם זה ג'יימס וה"ילד האמריקאי" שנותנים הגנה וריבאונד בקו הקדמי.

"הילד האמרקאי" - מלקולם תומאס, שעד לא מזמן כונה כאן "ילד אמריקאי בן 24" במטרה להכפישו ולבקר את ההנהלה (או ה"ג'וניורים" כפי שהיא מכונה עכשיו), מתגלה כשחקן לא רע בכלל. נכון, הוא לא סנטר והוא גם לא מסתמן ככישרון יוצא דופן, אבל לפחות בכל הקשור להגנה, ריבאונד ואתלטיות הוא מתגלה כשחקן טוב מאוד (למרות שחייבים לציין שזה עוד מוקדם לקבוע).
שוב מאוד משעשע אותי הזלזול המיידי שניתן כאן לשחקן שאין לו שם גדול, מול הכבוד האוטומתי שניתן לשחקן שחוץ משם אין לו כלום.
כבר במשחקו הראשון של תומאס, כאשר הוא מתמאן עם הקבוצה פחות משבוע, הוא נתן משחק הרבה יותר טוב מזה שנתן היום פרוביץ' המזעזע.
מדהים איך שחקן כ"כ גרוע כמו פרוביץ' קיבל כאן יותר קרדיט מתומאס (או בכלל קרידט) ועוד יותר מדהים שאשכרה רצו לראות אות הנגר המזוויע הזה כאן ועוד כסנטר ראשון.
לפני כמה ימים עוד התלננו כאן שג'יימס עשוי למצוא עצמו ככסנטר ראשון של מכבי אם כן, אפילו הוא, הסנטר השלישי של מכבי, מסתמן כשחקן טוב יותר מאותו "סנטר" נוראי שרצו לראות כאן. נישאר רק להודות לבלאט שלא קנה את הלוקש של פרוביץ' והביאו אותו לכאן.

ליאור אליהו - הזכרתי זאת קודם, אבל אעשה זאת שוב - נתן משחק של כוכב אמיתי. ממשיך את היכולת הטובה מן הנבחרת ומראה יכולת טובה משני צידי המגרש - רק שימשיך.

גיא פניני - מוכיח שאם קצת יותר קרדיט הוא יכול להיות שחקן פנטסטי. נראה היום הרבה יותר טוב מסמית' האנמי של העונה שעברה.

בכל אופן, למרות המשחק הטוב, יש עוד הרבה עבודה לפנינו וכלל לא בטוח שמלאגה (שבאמת לא נראת יותר מדי גדולה) היא היא היריבה הקשה בבית.

ביקורת יפה!!
חסר לי פה רק ביקורת אישית על היקמן שקברו פה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 11 אוקטובר 2012, 21:19

אגב,מישהו ראה את המשחק באינטרנט?(חוץ מספורט5)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 11 אוקטובר 2012, 21:21

משחק טוב, קצת אקשן על המסך בניגוד למה שראינו עד עכשיו..

למרות שהשיטה כרגע זה ראן אנד גאן או יותר נכון ראן אנד לוגאן היה משחק לא רע בכלל של רוב השחקנים. רוב השחקנים נתנו תפוקה טובה ביחס לדקות ששיחקו מלבד מדלי שלא בא לידי ביטוי דווקא נגד קבוצה ספרדית.
היקמן עושה הרבה דברים על המגרש ומנסה להיות דומיננטי, לפעמים זה מצליח לו ולפעמים לא, הוא צריך קצת ללמוד לרסן את עצמו כי היו לו הרבה זריקות שלא היה כדאי לו לקחת(אם כי בחלקן הוא פגע) שילוב שלו ושל סמית' בהתקפה יכול להפוך אותו לעוד יותר דומיננטי כי סמית הוא שחקן שאוהב להיפתר מהכדור.
בנוגע ללוגאן, השלשות זה הנשק העיקרי שלו, ואם הוא לא יפגע מהטווח הזה זה יכול להיות בעייתי כי הוא ימשיך לזרוק שהוא יספק את הנקודות שלו במשחק...
עבודה יפה של תומאס בדקות שלו, אהבתי איך הוא רץ את המגרש במהירות.. יתאים למשחק המהיר במעבר.
ג'יימס גם נתן עבודה יפה בהגנה.
הבעיה של הגבוהים מתחילה בהתקפה כאשר ההתקפה מסודרת...
הישראלים היו שחקנים חשובים מאוד היום וזה היה דבר שכיף לראות רק קצת מצער אותי שסילבן לא מספיק דומיננטי אצלנו. אולי זה יגיע בהמשך.

למזלנו שיחקנו נגד מאמן אידיוט שלא ניצל מספיק טוב את החולשות שלנו, למשחקים הבאים נצתרך כלים חדשים ושיטה ברורה עם רכז שיוביל אותה, אחרת ילמדו לעצור אותנו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 אוקטובר 2012, 21:22

LIAV10 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:משחק טוב של מכבי שלולא שיפוט רע מאוד (לשני הצדדים), היה נגמר בהפרש מאוד גבוה.

דברים שבלטו לי היום:

ביקורת יפה!!
חסר לי פה רק ביקורת אישית על היקמן שקברו פה..

היקמן נתן היום משחק של 16 נק', 4 ריב' ו4 אס'. אם היו קוראים לו פרקינס, ממזמן היית שומע כאן מחמאות ודברי הלל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 11 אוקטובר 2012, 21:29

אפשר לסגור את הליגה...יש לנו אלופה!!!!
מכבי ניצחה במשחק חוץ בתחילת העונה וכשהיא עשתה את זה בעבר היא היתה אלופת אירופה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי maccabit » 11 אוקטובר 2012, 21:29

rc4991 כתב:אגב,מישהו ראה את המשחק באינטרנט?(חוץ מספורט5)

ראיתי בוואלה החל מסוף הרבע השני,
היה מצויין.
maccabit

הודעהעל ידי roy1000 » 11 אוקטובר 2012, 21:29

חביב אורנג'ד כתב:היקמן נתן היום משחק של 16 נק', 4 ריב' ו4 אס'. אם היו קוראים לו פרקינס, ממזמן היית שומע כאן מחמאות ודברי הלל.

בוא מחכה קצת לפני שנעשה מהיקמן את הפארגו/פרקינס הבא. הוא נתן משחק טוב היום, אבל בוא נחכה שייתן 2-3 משחקים טובים לפני ששמים לו כתרים למיניהם.
roy1000

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 אוקטובר 2012, 21:33

roy1000 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:היקמן נתן היום משחק של 16 נק', 4 ריב' ו4 אס'. אם היו קוראים לו פרקינס, ממזמן היית שומע כאן מחמאות ודברי הלל.

בוא מחכה קצת לפני שנעשה מהיקמן את הפארגו/פרקינס הבא. הוא נתן משחק טוב היום, אבל בוא נחכה שייתן 2-3 משחקים טובים לפני ששמים לו כתרים למיניהם.

אני לא חושב שהיקמן יהיה שחקן גדול ואני די בטוח שהוא גם בכלל לא יתקרב לרמות של פארגו.
אבל הוא כן שחקן טוב והוא גם מתגלה כטוב יותר מכל מיני אלטרנטיבות שהוזכרו כאן בקיץ.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 אוקטובר 2012, 21:33

לא מבין למה לא משחקים יותר על שארמדיני. יש לנו גארדים שיודעים לשחק פיק אנד רול, והוא גם יכול להתמודד עם שחקנים כמו ואסקז ופרוביץ' בפוסט. זה פספוס לדעתי. מה שכן, הגנתית הוא פשוט נורא. הרבה יותר מסופו המושמץ.

תגידו מה שאתם רוצים, תומאס הוא עדיין בסך הכל ילד בן 24, שיכול להתגלות כשחקן טוב, ויכול שלא(למרות שרובכם כבר החלטתם שהוא שחקן על, והחתמת השנה). בכל מקרה, הוא לא אמור להיות פה בתור 5, וחבל שהעמדה הטבעית שלו עמוסה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 11 אוקטובר 2012, 21:35

חביב אורנג'ד כתב:
roy1000 כתב:

אני לא חושב שהיקמן יהיה שחקן גדול ואני די בטוח שהוא גם בכלל לא יתקרב לרמות של פארגו.
אבל הוא כן שחקן טוב והוא גם מתגלה כטוב יותר מכל מיני אלטרנטיבות שהוזכרו כאן בקיץ.

הוא היה קטסטרופה במשחקי ההכנה. שיקח מצויין היום. בוא נראה מה הוא יעשה בהמשך. אי אפשר להסיק מסקנות לגבי משחק אחד. לא בכל משחק מכבי תקלע כמו היום.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים