3 אופציות מהטוב ביותר לזול ביותר:
אופציה 1:
C- פול דיוויס*, דיון תומפסון*
PF- עומרי כספי, אלכס טיוס
SF- דווין סמית'*, סילבן לאנדסברג
SG- ג'רמי פארגו*, דיוויד לוגן*
PG- פטריק בוורלי*, יוגב אוחיון
אופציה 2:
PF- ג'וליאן רייט*, אלכס טיוס
SF- עומרי כספי/דווין סמית'*, סילבן לאנדסברג
SG- ג'רמי פארגו*, דיוויד לוגן*
אופציה 3:
PF- ג'וליאן רייט*, אלכס טיוס
SF- עומרי כספי/דווין סמית'*, סילבן לאנדסברג
SG- ריקי היקמן*, דיוויד לוגן*
פטריק בוורלי סוף סוף סיים את החוזה הגדול שלו ברוסיה. שחקן מאוד מגוון, אתלטי, ארוך, המון ניסיון בגיל צעיר מאוד. חייבים להשיג אותו !
http://www.nba.com/playerfile/patrick_beverley/http://www.youtube.com/watch?v=T25cTHMf2Ucסה"כ 3 שחקני הנ.ב.א עם ממוצעים לא מושכים את העין.
בוורלי בהחלט החתמה אפשרית (5 נק' למשחק),
כספי חלש מאוד העונה (4 נק' למשחק) בקבוצה לא גדולה ואני מאמין שיש סיכוי טוב שיחזור.
פארגו עם 7.7 נק' למשחק אבל הפך לרכז מחליף לגיטימי בנ.ב.א והוא בהחלט החתמה לא פשוטה.
דיוויס שחקן חכם בהתקפה ויתן גוף מתחת לסל (אם הממוצעים המרשימים של שון ג'יימס השנה אני מאמין שהוא יגיע עונה הבאה לצסקא או ברסה)
תומפסון הוא פורוורד/סנטר מגוון שיתן לנו אפשרות לשחק במשחקים החשובים עם רוטציה של 3 גבוהים (שחקן אלבה- בהחלט החתמה אפשרית).
בכל מקרה אני רואה שרושמים סגלים בינוניים מאוד. הפדרמנים הרגילו אותנו יפה להוריד סטנדרטים. כאילו אנחנו צריכים לומר תודה עם באראץ' או לאנגפורד יגיעו.
תפסיקו להנמיך ציפיות. המנויים עלו, ההכנסות עלו וההוצאות יורדות. אסור לוותר על הדרישה לבנות סגל יותר מבינוני.
למכבי יש את ההכנסות הגבוהות באירופה. הסגל שלה מבחינה כספית צריך להיות מספר 5-6 באירופה (נניח אחרי צסק"א, מדריד, ברצלונה, אפס, פנרבחצ'ה).
הסגל שבניתי מכוון להיות כספית מספר 5-6 באירופה ולטעמי יכול בהחלט לתת פייט רציני להיות סגל אטרקטיבי ומועמד רציני לאליפות יורוליג.
פניני, אליהו עולים יותר מדי לדעתי. כספי ואליהו ביחד איתם זה פשוט לזרוק את הכסף לפח.
ג'יימס יעלה שנה הבאה המון !! יש לו את הממוצעים הטובים ביותר ביורוליג לגבוה וזה במכבי ת"א לא בקבוצה זניחה.
סמית' למזלנו הוא שחקן עם ממוצעים מאוד מאוד בינוניים ומאוד אפור. מכבי לא קבוצה שהצליחה השנה ואני מאמין שיהיה אפשר להשאיר אותו במחיר בהחלט סביר.