ההכנות לעונה הבאה - התחילה עונת המלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ההכנות לעונה הבאה

הודעהעל ידי roy1000 » 29 מרץ 2014, 20:02

er79 כתב:
roy1000 כתב:
er79 כתב:אין בעיה, תן לי את פארגו ומצידי שאוחיון יפתח בליגה כל משחק. זה לא אקוטי, העיקר שפארגו יגיע. ביורוליג אוחיון לא יכול לפתוח.

אני מנסה להסביר לך בפעם האלף - גם ביורוליג צריך ישראלי אחד לפחות בחמישייה. אוחיון ימשיך לפתוח ביורוליג בין אם אתה רוצה או לא.

וגם אני מסביר לך בפעם ה-1001:פניני. אוחיון לא ראוי לתפקיד הזה כרגע.

אתה יכול להגיד פניני עד שנה הבאה, אבל על עמדה 3 יש את סמית', ככה שפניני לא יהיה בחמישייה בכל מקרה. אוחיון ימשיך לפתוח. זה כמו לנהל דיון על זה שהשמש לא צריכה לזרוח בכל יום.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מרץ 2014, 20:10

גם השנה סמית ופניני פותחים בחמישייה ביחד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 29 מרץ 2014, 20:12

jol9 כתב:אתה באמת בטוח בזה? בדקת אצל כל השחקנים האמריקאים מה הם מעדיפים לעשות?
אני חושב שזה בכלל לא רעיון רע לנסות למצוא שחקן משם.

צריך ללכת רחוק? הנה כמה מקרים שאתה מכיר - ג'רמי פארגו הלך לשחק בקצה הספסל של ממפיס תמורת משכורת מינימום (ופיצוי למכבי) למרות שהיה יכול לקבל סכומים גבוהים בהרבה באירופה. ג'ורדן פארמר משחק בלייקרס במשכורת מינימום, למרות שהיה יכול להרוויח פי 5 באירופה. והנה דוגמא לשחקן מהסוג שאתה מדבר עליו - קנדל מארשל קיבל מספר הצעות מאירופה התחילת השנה, הוא ויתר עליהם בשביל ליגת הפיתוח ובסופו של דבר קיבל חוזה מינימום בלייקרס.

על גל מקל ועמרי כספי שמעת? שניהם משחקים ב- NBA (בקצה הספסל) תמורת חוזי מינימום. אז אם אפילו ישראלים אתה לא יכול להביא מקצה הספסל של קבוצות NBA, איך אתה רוצה להביא לפה אמריקאים?
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 29 מרץ 2014, 20:13

דווין סמית' לא ימשיך לשחק בעמדה 4 בשנה הבאה ופניני לא יפתח (גם השנה הוא לא פותח בקביעות).
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 29 מרץ 2014, 20:15

אל תהיה בטוח שסמית ימשיך, גם אם יש לו חוזה. חוץ מזה, השנה פניני פתח הרבה בחמישייה ביחד עם סמית כסמול בול. חוץ מזה, אני עדיין טוען שכרגע יש ישראלים שיותר ראויים לפתוח בחמישייה לפני אוחיון, כמו פניני כאמור ובלו, שהם בכושר טוב יותר מיוגב. שורה תחתונה, יוגב לא צריך לפתוח בחמישייה לדעתי. אגב,הצורך בישראלי בחמישייה זה סתם גחמה להרגיע את הקהל. אם לא יהיו ישראלים מספיק טובים, מצידי שלא יהיה ישראלי בחמישייה. הצביון פחות חשוב לי מהצלחת הקבוצה.
er79

הודעהעל ידי שחף » 29 מרץ 2014, 20:18

פניני לא יכול לשחק 4 מול מירוטיץ', לורבק וחריאפה. זה לא שחקנים בגודל שלו. זה אחת הסיבות שמכבי לא מסוגלת לקחת ריבאונד בהגנה השנה. אי אפשר לשחק סמול בול כל הזמן.
מכבי תביא אמריקאי לתפקיד הזה או שת'יוס יוסב לעמדה 4 ליד סנטר שמכבי תביא במקום ג'יימס.
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 29 מרץ 2014, 20:22

er79 כתב:אופירה אסייג החליטה שבלאט לא יהיה במכבי בעונה הבאה, ושיבוא מאמן זר

http://www.one.co.il/Article/231444.html

אבל מי שמבין עניין יודע, שלמרות שבלאט גונב את דעת הקהל ומאשים את כולם חוץ מעצמו, אי אפשר להמשיך עונה נוספת איתו.

איכסססס :throwup2
פשוט דוחה ללכלך ככה בתקשורת על המאמן שלך

LIAV10 כתב:
הכי קל להגיד למכבי להביא את אוברדוביץ', אבל מי שמבין יודע שלהביא את אוברדוביץ' זה לא רק שכר, זה מאמן שדורש עשרות מיליוני יורו תקציב וזה לא משהו שבא בחשבון, בטח שלא אחרי התקופה הכושלת

חברים, סוף סוף פרסמו את הסיבה לתקציבים העלובים, זה תמיד בגלל שהעונה הקודמת הייתה כושלת (מה הקשר?)

אין קשר,סתם מחפשים סיבות מפגרות לא להשקיע כאילו השנה הם השקיעו ונכשלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 29 מרץ 2014, 20:22

1. למה אתם לוקחים את מה שרשום בוואן כתורה מסיני? אני מאמין שהכל עדיין פתוח בנוגע לבלאט (אם הוא יגיע לפיינל פור ויביא אליפות אני מאמין שהוא ישאר)
2. לא משנה מי פותח בחמישיה- חשוב מי מסיים את המשחק.
מקובי

הודעהעל ידי roy1000 » 29 מרץ 2014, 20:25

בלו לא נחשב ישראלי לצורך עניין הזהות. אני לא רואה מצב שסמית' לא נשאר - יש לו חוזה, ומכבי לא תשלם גם לו בשביל לשבת בבית.
יכול להיות שאתה לא רואה צורך בגחמה של ישראלי בחמישייה, אבל תאר לעצמך מצב של חמישיית זרים במכבי - התקשורת תחגוג על זה, הקהל ימחה, והספונסרים יברחו. זה אולי נראה כמו גחמה, אבל זה הכרח וזה ימשיך להיות בשנה הבאה וכמעט בוודאות זה יהיה אוחיון.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 29 מרץ 2014, 20:29

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אתה באמת בטוח בזה? בדקת אצל כל השחקנים האמריקאים מה הם מעדיפים לעשות?
אני חושב שזה בכלל לא רעיון רע לנסות למצוא שחקן משם.

צריך ללכת רחוק? הנה כמה מקרים שאתה מכיר - ג'רמי פארגו הלך לשחק בקצה הספסל של ממפיס תמורת משכורת מינימום (ופיצוי למכבי) למרות שהיה יכול לקבל סכומים גבוהים בהרבה באירופה. ג'ורדן פארמר משחק בלייקרס במשכורת מינימום, למרות שהיה יכול להרוויח פי 5 באירופה. והנה דוגמא לשחקן מהסוג שאתה מדבר עליו - קנדל מארשל קיבל מספר הצעות מאירופה התחילת השנה, הוא ויתר עליהם בשביל ליגת הפיתוח ובסופו של דבר קיבל חוזה מינימום בלייקרס.

על גל מקל ועמרי כספי שמעת? שניהם משחקים ב- NBA (בקצה הספסל) תמורת חוזי מינימום. אז אם אפילו ישראלים אתה לא יכול להביא מקצה הספסל של קבוצות NBA, איך אתה רוצה להביא לפה אמריקאים?

אוקיי, הבאת מספר דוגמאות, ואפשר להביא גם דוגמאות הפוכות של שחקנים שכן הגיעו מהNBA לאירופה.
אני בכלל לא חושב שמדובר במשהו קל, אבל בכסף של דני פדרמן, אני מעדיף שינסו לפתות איזה פוטנציאל מעניין מהNBA מאשר עוד איזה תואם היקמן ורייס.

אל תשכח שלא כל בני האדם הם אותו הדבר. יש כאלה שדווקא לצאת החוצה, לאירופה, ימשוך אותם מאוד, מה גם שמדובר בשדרוג מעמד ושדרוג כספי. לא הכל שחור או לבן,
צריך פשוט לחפש טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 29 מרץ 2014, 20:30

שחף כתב:פניני לא יכול לשחק 4 מול מירוטיץ', לורבק וחריאפה. זה לא שחקנים בגודל שלו. זה אחת הסיבות שמכבי לא מסוגלת לקחת ריבאונד בהגנה השנה. אי אפשר לשחק סמול בול כל הזמן.
מכבי תביא אמריקאי לתפקיד הזה או שת'יוס יוסב לעמדה 4 ליד סנטר שמכבי תביא במקום ג'יימס.

שחף, טיוס לא יכול לשחק 4. אבו מאזן יכיר במדינה היהודית ויוותר על זכות השיבה, לפני שטיוס יוסב לעמדה 4.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מרץ 2014, 20:31

jol9 כתב:
שחף כתב:פניני לא יכול לשחק 4 מול מירוטיץ', לורבק וחריאפה. זה לא שחקנים בגודל שלו. זה אחת הסיבות שמכבי לא מסוגלת לקחת ריבאונד בהגנה השנה. אי אפשר לשחק סמול בול כל הזמן.

שחף, טיוס לא יכול לשחק 4. אבו מאזן יכיר במדינה היהודית ויוותר על זכות השיבה, לפני שטיוס יוסב לעמדה 4.

אם קייל היינס משחק אצל מסינה כ4 ליד קרסטיץ וקאון, גם טיוס יכול לשחק 4.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 29 מרץ 2014, 20:37

קייל הנס משחק 5 לייד קרסטיץ' שהוסט ל-4
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 29 מרץ 2014, 20:37

jol9 כתב:אוקיי, הבאת מספר דוגמאות, ואפשר להביא גם דוגמאות הפוכות של שחקנים שכן הגיעו מהNBA לאירופה.
אני בכלל לא חושב שמדובר במשהו קל, אבל בכסף של דני פדרמן, אני מעדיף שינסו לפתות איזה פוטנציאל מעניין מהNBA מאשר עוד איזה תואם היקמן ורייס.

אל תשכח שלא כל בני האדם הם אותו הדבר. יש כאלה שדווקא לצאת החוצה, לאירופה, ימשוך אותם מאוד, מה גם שמדובר בשדרוג מעמד ושדרוג כספי. לא הכל שחור או לבן,
צריך פשוט לחפש טוב.

מי הדוגמא הנגדית שלך? על איזה סוג שחקנים אתה מדבר? אני מכיר רק דוגמאות בכיוון שציינתי.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 29 מרץ 2014, 20:39

felix_r כתב:קייל הנס משחק 5 לייד קרסטיץ' שהוסט ל-4

לא יודע אם קרסטיץ' הוא 4 כי הוא שומר על מספרי 5, אבל קרסטיץ' יודע לשחק גם רחוק מהסל וזה מה שמאפשר את היינס לצידו. טיוס יכול לשחק רק עם שחקן פנים שמשחק רחוק מהסל.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 29 מרץ 2014, 20:51

roy1000 כתב:בלו לא נחשב ישראלי לצורך עניין הזהות. אני לא רואה מצב שסמית' לא נשאר - יש לו חוזה, ומכבי לא תשלם גם לו בשביל לשבת בבית.
יכול להיות שאתה לא רואה צורך בגחמה של ישראלי בחמישייה, אבל תאר לעצמך מצב של חמישיית זרים במכבי - התקשורת תחגוג על זה, הקהל ימחה, והספונסרים יברחו. זה אולי נראה כמו גחמה, אבל זה הכרח וזה ימשיך להיות בשנה הבאה וכמעט בוודאות זה יהיה אוחיון.

מעניין לי את התחת צביון. מי שטוב ישחק. ואגב זהות, למה אתה חושב שהקהל מחובר לאוחיון יותר מלבלו? הקהל לא אוהב את אוחיון. הישראלי היחיד שהקהל מזוהה איתו ומחובר אליו זה גיא פניני. הקהל מחובר יותר לזרים בשנים האחרונות, כמו סופו.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 29 מרץ 2014, 20:52

roy1000 כתב:
felix_r כתב:קייל הנס משחק 5 לייד קרסטיץ' שהוסט ל-4

לא יודע אם קרסטיץ' הוא 4 כי הוא שומר על מספרי 5, אבל קרסטיץ' יודע לשחק גם רחוק מהסל וזה מה שמאפשר את היינס לצידו. טיוס יכול לשחק רק עם שחקן פנים שמשחק רחוק מהסל.

אמת
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 29 מרץ 2014, 20:53

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

אם קייל היינס משחק אצל מסינה כ4 ליד קרסטיץ וקאון, גם טיוס יכול לשחק 4.

אור, אתה היית בעד טיוס מההתחלה, והיום אני בהחלט חושב שצדקת, כי הוא אחלה שחקן. אבל הוא לא פאקינג 4. מעולם לא היה ומעולם לא יהיה.
זה פשוט לא יעבוד. אולי אם יהיה לנו סנטר כמו ווייצ'יץ', ואז זה לא משנה מי מהם 4 או 5, אבל לא יהיה לנו... :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 29 מרץ 2014, 20:56

er79 כתב:מעניין לי את התחת צביון. מי שטוב ישחק. ואגב זהות, למה אתה חושב שהקהל מחובר לאוחיון יותר מלבלו? הקהל לא אוהב את אוחיון. הישראלי היחיד שהקהל מזוהה איתו ומחובר אליו זה גיא פניני. הקהל מחובר יותר לזרים בשנים האחרונות, כמו סופו.

הישראלי בחמישייה זו מוסמכה. מכבי לא רוצה לפתוח את תיבת הפנדורה של חמישיית זרים/מתאזרחים.
מה שמעניין אותך זה לא מה שמעניין את דני פדרמן. אוחיון ימשיך לפתוח.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 29 מרץ 2014, 20:59

roy1000 כתב:
er79 כתב:מעניין לי את התחת צביון. מי שטוב ישחק. ואגב זהות, למה אתה חושב שהקהל מחובר לאוחיון יותר מלבלו? הקהל לא אוהב את אוחיון. הישראלי היחיד שהקהל מזוהה איתו ומחובר אליו זה גיא פניני. הקהל מחובר יותר לזרים בשנים האחרונות, כמו סופו.

הישראלי בחמישייה זו מוסמכה. מכבי לא רוצה לפתוח את תיבת הפנדורה של חמישיית זרים/מתאזרחים.
מה שמעניין אותך זה לא מה שמעניין את דני פדרמן. אוחיון ימשיך לפתוח.

כנראה שכן, אבל אם להנהלה ולצוות המקצועי יהיה קצת שכל לשם שינוי - אז אני מקווה שלא. רכז בינוני ומטה, ולא יעזור כלום. אוחיון כרכז ראשון זה תשדורת לבינוניות, לא משנה איך תסובב את זה.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים