roy1000 כתב:jol9 כתב:אתה באמת בטוח בזה? בדקת אצל כל השחקנים האמריקאים מה הם מעדיפים לעשות?
אני חושב שזה בכלל לא רעיון רע לנסות למצוא שחקן משם.
צריך ללכת רחוק? הנה כמה מקרים שאתה מכיר - ג'רמי פארגו הלך לשחק בקצה הספסל של ממפיס תמורת משכורת מינימום (ופיצוי למכבי) למרות שהיה יכול לקבל סכומים גבוהים בהרבה באירופה. ג'ורדן פארמר משחק בלייקרס במשכורת מינימום, למרות שהיה יכול להרוויח פי 5 באירופה. והנה דוגמא לשחקן מהסוג שאתה מדבר עליו - קנדל מארשל קיבל מספר הצעות מאירופה התחילת השנה, הוא ויתר עליהם בשביל ליגת הפיתוח ובסופו של דבר קיבל חוזה מינימום בלייקרס.
על גל מקל ועמרי כספי שמעת? שניהם משחקים ב- NBA (בקצה הספסל) תמורת חוזי מינימום. אז אם אפילו ישראלים אתה לא יכול להביא מקצה הספסל של קבוצות NBA, איך אתה רוצה להביא לפה אמריקאים?
אוקיי, הבאת מספר דוגמאות, ואפשר להביא גם דוגמאות הפוכות של שחקנים שכן הגיעו מהNBA לאירופה.
אני בכלל לא חושב שמדובר במשהו קל, אבל בכסף של דני פדרמן, אני מעדיף שינסו לפתות איזה פוטנציאל מעניין מהNBA מאשר עוד איזה תואם היקמן ורייס.
אל תשכח שלא כל בני האדם הם אותו הדבר. יש כאלה שדווקא לצאת החוצה, לאירופה, ימשוך אותם מאוד, מה גם שמדובר בשדרוג מעמד ושדרוג כספי. לא הכל שחור או לבן,
צריך פשוט לחפש טוב.