04 אפריל 2014, 01:11
04 אפריל 2014, 01:16
MTA2311 כתב:לא צריך להיות שחקן גדול בשביל להגיע לנבא. אפילו גל מקל קיבל שם חוזה.
הוא שחקן עם יכולת אישית טובה מאוד. לא רכז שהייתי מביא.
04 אפריל 2014, 01:25
שמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:דרך אגב, אני רוצה להזכיר לכם, שגם ז'יז'יץ' תרם תרומה חשובה מאוד לנצחון של מכבי. מהרגע שהוא עשה את חסימת הבטון שלו לדילייני, דילייני שיחק הרבה יותר חלש
אמרתי לפני שבוע שלדעתי דלייני עוד שנתיים בNBA ושמקומו לא באירופה והנה פיני גרשון מודיע שהרוקטס רוצים אותו כבר עכשיו. מישהו אמר "רייס קצת יותר משודרג"? או נמאס משחקנים עם בנדאנה?
עדיף לראות את השחקן קודם לפני שמגיבים, ולא להתייחס לדמיון לעובדות השטחיות כמו שרייס גם הגיע מביירן מינכן שהוא לובש בנאדנה ושהוא רכז שחור.
דילייני שחקן טוב, ועדיף עשרות מונים על רייס והיקמן.
עדיין, הוא לא רכז שהייתי רוצה לראות במכבי. לא מתחבר לסגנון המשחק הזה. מסוג השחקנים שדופקים סטטיסטיקה אבל בתכלס לא תורמים לניצחון והרבה פעמים מחרבים את המשחק הקבוצתי.
הוא לא רכז טבעי (אין הרבה כאלה באירופה היום), אבל בכל זאת סיים עם 10 אסיסטים. אז אי אפשר לומר שהוא דופק את המשחק הקבוצתי
אני לא מתרשם מנתונים מספריים.
ספציפית היום היה לו משחק טוב, אבל עדיין הוא תקע לבאיירן לא מעט התקפות עם זריקות לא במקום.
בימים אחרים הוא היה מחטיא, ואז זה באמת היה נראה רע.
04 אפריל 2014, 01:30
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:לא צריך להיות שחקן גדול בשביל להגיע לנבא. אפילו גל מקל קיבל שם חוזה.
למה ללכת לגל מקל?
אפילו מלקולם תומאס קיבל שם חוזה...
04 אפריל 2014, 01:49
toja27 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:לא צריך להיות שחקן גדול בשביל להגיע לנבא. אפילו גל מקל קיבל שם חוזה.
למה ללכת לגל מקל?
אפילו מלקולם תומאס קיבל שם חוזה...
עשו לי טובה... על כל שחקן פחות איכותי ישנם שם 10 שחקנים איכותיים.
אני באמת צריך לשכנע מישהו שאתה צריך להיות שחקן איכותי ב +90 אחוז מהמקרים כדי לשחק בNBA?
04 אפריל 2014, 10:10
04 אפריל 2014, 11:18
04 אפריל 2014, 11:38
jol9 כתב:ER,
לגבי אינגלס. אני חושב שזה לא הוגן להזכיר לו רק את הסל העצמי (אני לא בטוח שזה היה סל עצמי) ולהתעלם מהמשחק הטוב יחסית שלו אתמול.
יש לו בעיה לא ברורה - הוא לא מסוגל לשים נקודות על הלוח. לא מבין את זה. מעבר לכך, אתמול הנוכחות שלו היתה מאוד חיובית. הוא הניע את הכדור היטב, הפעיל כרגיל מצויין את טיוס,
וגם עשה רנקינג טוב מאוד (3 אחרי טיוס ורייס).
אני חושב שדייויד חייב לעבוד איתו על הנושא של הסקורינג. שחקן טוב או לא, 10 נק' הוא יכול לשים בערב ואין שום סיבה שיסיים ערב עם 3 זריקות מהשדה.
עוד 3-4 זריקות וזה ייראה הרבה יותר טוב גם עבורו וגם עבור מכבי.
לגבי דילייני, הדברים שאתה אומר הם קצת גזעניים הייתי אומר.
מה היית אומר אם מקדונלד נניח היה לובש בנדנה? או כריס פול?
צריך לשפוט שחקנים לפי היכולות וסגנון המשחק ולא לפי המראה שלהם.
04 אפריל 2014, 11:40
04 אפריל 2014, 11:41
04 אפריל 2014, 13:07
04 אפריל 2014, 13:55
felix_r כתב:er79,
בשורה התחתונה אתה מפספס את העיקר: זה לא שבקייץ תוכל לבחור בין שאראס, דיאמנטידיס או ספאנוליס. המבחר יהיה בין שחקנים בסגנון של רייס והיקמן. לכן עדיף כבר דילייני.
04 אפריל 2014, 13:55
toja27 כתב:er79 כתב:דילייני נתן משחק טוב, אבל שורה תחתונה זה עוד קומבו אמריקאי עם בנדנה על הראש. יש כאלה כמו מגפה ובא לי להקיא. לא שדרוג משמעותי מרייס, עדיף עליו אבל לא שחקן שהייתי רוצה לראות כרכז ראשון בקבוצה.
הודעה אינפנטילית. ואני לא מתכוון אפילו להתנצל על כך.
04 אפריל 2014, 13:56
Maccabikid כתב:jol9 כתב:ER,
לגבי אינגלס. אני חושב שזה לא הוגן להזכיר לו רק את הסל העצמי (אני לא בטוח שזה היה סל עצמי) ולהתעלם מהמשחק הטוב יחסית שלו אתמול.
יש לו בעיה לא ברורה - הוא לא מסוגל לשים נקודות על הלוח. לא מבין את זה. מעבר לכך, אתמול הנוכחות שלו היתה מאוד חיובית. הוא הניע את הכדור היטב, הפעיל כרגיל מצויין את טיוס,
אני חושב שדייויד חייב לעבוד איתו על הנושא של הסקורינג. שחקן טוב או לא, 10 נק' הוא יכול לשים בערב ואין שום סיבה שיסיים ערב עם 3 זריקות מהשדה.
לאור העובדה שהוא ישמח לראות את פארגו פה בעונה הבאה אני מניח שהוא התכוון לסגנון המשחק של היקמן/רייס/דייליני ודומיהם..
04 אפריל 2014, 13:57
04 אפריל 2014, 14:47
jol9 כתב:ER,
04 אפריל 2014, 14:48
04 אפריל 2014, 15:16
04 אפריל 2014, 15:40
er79 כתב:Maccabikid כתב:jol9 כתב:ER,
לאור העובדה שהוא ישמח לראות את פארגו פה בעונה הבאה אני מניח שהוא התכוון לסגנון המשחק של היקמן/רייס/דייליני ודומיהם..
מבחינתי פארגו באטמוספרה אחרת מהשחקנים שציינת
04 אפריל 2014, 16:07
er79 כתב:felix_r כתב:er79,
בשורה התחתונה אתה מפספס את העיקר: זה לא שבקייץ תוכל לבחור בין שאראס, דיאמנטידיס או ספאנוליס. המבחר יהיה בין שחקנים בסגנון של רייס והיקמן. לכן עדיף כבר דילייני.
פארגו