פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2

27 יוני 2014, 15:09

ד"א, לזכייה באליפות אירופה אין משמעות כלכלית גם?

27 יוני 2014, 15:09

מקאדו 3 כתב:אדם , היקמן לא היית משאיר גם ב 600 ? הוא אחד השחקנים השקטים הטובים והיעילים ביותר ( בטח ביחס לשכר שלו) שהיו במכבי הוא שווה 600 אלף זה בטוח וגם שווה וראוי שיעשה מאמץ להשאיר אותו , אחד הברגים החשובים בקבוצה הזו ואי אפשר להתבכיין על המשכיות ועל לא מפרקים קבוצה מנצחת בלי לפחות לנסות להשאיר אותו .

מקאדו על היקמן זה דיון ארוך,אני לא עיוור ,אני רואה סטטיסטיקה ,ואני רואה שהוא קולע 15 נקודות ,אני לא מתחבר לשחקן כזה ולצורת משחק כזאת ,אני חושב שלמרות הכל ולמרות שזה מוזר מאוד כי הסטטיסטיקה שלו מדברת בעד עצמה ,אני חושב שאפשר למצוא תחליפים בשבילו בקלות יחסית,שחקנים שיעשו את אותה עבודה כמוהו.
הוא שחקן שלא ישתנה ולא יבין תמשחק שונה ,הוא יחטוף עשר בלוקים ויחזור על אותה טעות בחדירה 10 פעמים,אז נכון יקלע 15 נקודות ,אבל אני וזה ר אני מחפש משו אחר ,תזכור שחקן שלוקח עליו את כל המשחק וזורק 15 14 פעמים יקלע 4 5 6 פעמים ,צריך לזכור את זה .
אני גם לא מתלהב מתחליפים כמו קרלון ורייט ,זה מכבי לא אשקלון ,אם ירושלים נהנת משחקנים כאלה סבבה ,אם רייט היה בסדרה נגד חיפה היה עושה עבודה אחרת הייתי משנה את דעתי,אבל שחקנים בינונים טובים וגדולים ההסדל בינהם נמדד בדברים האלה ,במשחקים החשובים ,במשחק שאמור לקחת תקבוצה צעד קדימה,הרי אנחנו מכירים מליון גארדים אמריקאים שמשחקים ביורוליג בכל מיני קבוצות פח והם קולעים 30 נקודות,אבל לאן זה לוקח אותם ?את הקבוצה?
שחקן יכול לקלוע 14 נקודות אבל שזה יהיה ברגעים הנכונים שהמהלכים במשחק יקחו את הקבוצה צעד קדימה ,היקמן משחק אותו דבר כל הזמן כמו בשכונה ,ופעם הולך פעם לא ואני מקווה שהבנת למה אני מתכוון .

27 יוני 2014, 15:10

MTA2311 כתב:ד"א, לזכייה באליפות אירופה אין משמעות כלכלית גם?

לדעתי בעיקר נזק בגלל כל הבונוסים והמענקים.

27 יוני 2014, 15:23

אם הם לא מסוגלים להשאיר את רייס אז שישחררו אותנו מעצמם כבר. בושה שבכלל דנים בזה.
אין לי בעיה שלא החתימו את דונטה או לא נלחמים על דאנקן מול קבוצות יורוקאפ אבל אסור שרייס ילך מכאן.

27 יוני 2014, 15:36

שמואל1 כתב:

הבונוסים והמענקים לא עלו כסף, הפדרמנים ביטחו את עצמם כשהיינו בשפל..

27 יוני 2014, 15:59

שמואל1 כתב:
חנו'ש כתב:
שמואל1 כתב:
חנו'ש כתב:
שמואל1 כתב:אם צסק"א תבוא ותניח לרייס 1.5M על השולחן, לא יהיה מה לעשות אלא לחפש לו מחליף.

אפשר להניח 1.4 מליון שביחד עם ה100 אלף פיצוי יצא אותו דבר ואז ברור שהוא יעדיף להישאר כאן.

1.4 מיליון דולר?
פדרמן שדד בנק לאחרונה?
אין סיכוי שיקרה, וזה גם יסתום את התקציב לשאר השחקנים.

למה כמה הציעו לפארגו לפני שנה כשהוא ברח ברגע האחרון?
כמה הציעו לאיידסון בזמנו?
אפשר להציע את זה גם לרייס ואין שום תירוצים מבחינתי על אין כסף!!

לא הציעו להם יותר ממיליון.
הכי הרבה שהציעו באמת לשחקן בשנים האחרונות זה 1.1 לקית' לנגפורד.

כמה הציעו באמת לא אני ולא אתה יודעים, אבל אני זוכרת מה דווח בתקשורת וזה היה כ1.4 לאיידסון ומשהו כמו 1.2 פלוס מינוס לפארגו.

27 יוני 2014, 16:26

שמואל1 כתב:

יש ביטוח.

27 יוני 2014, 17:05

נו, באמת. כל הצעות העתק האלה שכאילו הציעו אותם לשחקנים הם פיקציה שנועדה להראות שראשי מכבי מוכנים להשקיע הרבה כסף כדי לחזק את הקבוצה. גם בחורף הזה, אחרי שניתקע עם כמה קומבואים ואינסוף פורוורדים בינוניים (והפעם אין בלאט שיושיע) נשמע סיפורי גבורה על לנגפורד, פארגו, פרמאר וכספי שכמעט כמעט הגיעו ורק בגלל איזה סוכן נבזה הם הבריזו ברגע האחרון.

27 יוני 2014, 17:23

סופית - ג'וש דאנקן עובר לבאמברג.

27 יוני 2014, 17:25

חבל...

27 יוני 2014, 17:27

MTA2311 כתב:חבל...

אני ממש לא מתלהב ממנו אבל לא חושב שבמחירים שמכבי מקצה לחיזוק יש לה אלטרנטיבות טובות יותר.

27 יוני 2014, 17:37

נראה לי שהשנה שוב נהיה בלי 4 קלאסי , היסתדרנו לא רע ככה שנה שעברה אבל בלו איננו ובלאט איננו ...

27 יוני 2014, 17:40

מקאדו 3 כתב:נראה לי שהשנה שוב נהיה בלי 4 קלאסי , היסתדרנו לא רע ככה שנה שעברה אבל בלו איננו ובלאט איננו ...

בלו הוא בהחלט 4 קלאסי באירופה. בלעדיו אני אפילו לא רוצה לחשוב איפה היינו.

27 יוני 2014, 17:49

אני מאושר שניפטרנו ממנו ,מגוש דאנקן מזל ,אני מעדיף תלא מוכר ,על פניו ,הוא בינוני ולא מתאים לרמות האלה.

27 יוני 2014, 18:09

קודי כתב:
מקאדו 3 כתב:נראה לי שהשנה שוב נהיה בלי 4 קלאסי , היסתדרנו לא רע ככה שנה שעברה אבל בלו איננו ובלאט איננו ...

הוא לא 4 קלאסי יותר טווינר , אין לו גובה פוסט אפ ואתלטיות 4 קלאסי זה דאנקן ג'פרסון מוריס ובאסטון לא בלו .

27 יוני 2014, 18:17

דאנקן חתם בבאמברג.

בעייני חדשות מעולות בשבלנו. אני ממש לא מחזיק ממנו... בעייני הוא לא 4 מספיק טוב כדי להיות שחקן מוביל של אלופת היורוליג, ויקר מידי בשביל להיות גיבוי לעמדה מספר 4 מה שאומר שהוא היה מגיע על חשבון איכות בעמדות אחרות. מצד שני, השילוב שלו עם סמית' בהפועל היה יכול להיות קטלני , ולכן העזיבה שלו אותם היא אחלה לגמרי.

אמנם אין לי מושג מה עובר עליו, אולי הוא לא יודע שבמאמברג השנה לא ביורוליג, אבל יצא לנו טוב שהוא סתום..

שבת שלום

27 יוני 2014, 18:22

צ'שר כתב:דאנקן חתם בבאמברג.

בעייני חדשות מעולות בשבלנו. אני ממש לא מחזיק ממנו... בעייני הוא לא 4 מספיק טוב כדי להיות שחקן מוביל של אלופת היורוליג, ויקר מידי בשביל להיות גיבוי לעמדה מספר 4 מה שאומר שהוא היה מגיע על חשבון איכות בעמדות אחרות. מצד שני, השילוב שלו עם סמית' בהפועל היה יכול להיות קטלני , ולכן העזיבה שלו אותם היא אחלה לגמרי.

אמנם אין לי מושג מה עובר עליו, אולי הוא לא יודע שבמאמברג השנה לא ביורוליג, אבל יצא לנו טוב שהוא סתום..

שבת שלום

כן, בטח. אין ספק שיביאו 4 זול וטוב ממנו.

27 יוני 2014, 18:23

מקאדו 3 כתב:
קודי כתב:

הוא לא 4 קלאסי יותר טווינר , אין לו גובה פוסט אפ ואתלטיות 4 קלאסי זה דאנקן ג'פרסון מוריס ובאסטון לא בלו .

אין קשר לשמות שהזכרת. הוא סטרץ' 4 קלאסי לאירופה. הוא איטי מדי כדי לשחק בעמדה 3.

27 יוני 2014, 18:25

נו מה זה משנה קלאסי לא קלאסי, העניין הוא שהוא 4 והוא 4 מצויין שכולם היו שמחים שישאר.
4 זאת העמדה היחידה שהוא יכול לשחק, הוא כבר מזמן לא 3.

27 יוני 2014, 18:28

קודי כתב:
צ'שר כתב:דאנקן חתם בבאמברג.

שבת שלום

כן, בטח. אין ספק שיביאו 4 זול וטוב ממנו.

מה פדרמן הבונקר הזה ינתחית לנו פה אני לא יודע, אבל זה לא אומר שאנחנו האוהדים צריכים לשאוף לבינוני ודאנקן, בעייני, הוא ממש בינוני.
נושא נעול