שמעו אחרי שראיתי את אלבא ,קבוצה מצוינת אם ניצחון ובלי ניצחוןן ,קבוצה מאומנת שיטתית,יודעת מה רוצה מעצמה ,ולאן רוצה להגיע במשחק ,אין הרבה מקריות אצלה ,ממש הפתיעה ושאני רואה איך אנחנו בוחרים תזרים שלנו בפינצטה ונופלים בלי סוף ומביאים איזה היינס ולינהרט ,והם מבאים כל מיני אמרקאים תתותחים ,כמו רידינג והמונס ומקלין ,והיה עוד אחד ,ואני בטוח שלא דיקתי בשמם ,אבל אני לא מבין,ולחשוב שמחזור שלישי אנחנו נגד אלבא אצלם בגרמניה. לא אומר שלא ננצח שם ,רק אומר שלא יהיה קל,וחבל שלא מצאנו גארד תותח ליד פארגו ,אחד אם נוכחות פיזית ובנוי טוב
מצד שני הספרס שוב היו צריכים את שלושת המובילים שלהם משחקים כמעט 40 דקות כדי לגבור על קבוצת יורוליג בינונית בהפרש חד ספרתי. אני חושב שהשנה הרגליים הצעירות של הת'אנדר יגברו על הניסיון של סאן אנטוניו.
שחף כתב:מצד שני הספרס שוב היו צריכים את שלושת המובילים שלהם משחקים כמעט 40 דקות כדי לגבור על קבוצת יורוליג בינונית בהפרש חד ספרתי. אני חושב שהשנה הרגליים הצעירות של הת'אנדר יגברו על הניסיון של סאן אנטוניו.
בעונה שעברה הם היו 3-4 שלילי בהכנה, כולל ניצחון דחוק ב2 נק' בהארכה על צסק"א בטקסס. יכול להיות שהמשפט האחרון לך יתממש אבל המשחקים האלה לא מהווים שום אינדיקציה לגבי זה.