07 נובמבר 2014, 02:02
אביהוא כתב:להיות אנטי הפועל לא עושה אותי יותר אוהד מכבי,ולא רואה איך זה עושה אותכם יותר
12 נובמבר 2014, 21:31
12 נובמבר 2014, 21:33
my man כתב:אני איש קטן אני יודע... אבל רק שמגדל יפסידו היום! אמן!
12 נובמבר 2014, 21:42
12 נובמבר 2014, 21:48
rc4991 כתב:ירושלים עם איבודים מביכים וזה לא שריטאס גדולה
עדיין לא קולט איך הפסדנו, יותר נכון הובסנו, אצלם
12 נובמבר 2014, 21:49
12 נובמבר 2014, 21:50
roy1000 כתב:rc4991 כתב:ירושלים עם איבודים מביכים וזה לא שריטאס גדולה
אני אוהב את הקבוצות המזרח אירופאיות האלה שמשחקות עם שחקנים צעירים. פשוט משחקים כדורסל יפה וקבוצתי. רצים, מבצעים תרגילים פשוטים, שומרים, בלי כל שחקני האנד וואן האלה.
12 נובמבר 2014, 21:53
roy1000 כתב:rc4991 כתב:ירושלים עם איבודים מביכים וזה לא שריטאס גדולה
אני אוהב את הקבוצות המזרח אירופאיות האלה שמשחקות עם שחקנים צעירים. פשוט משחקים כדורסל יפה וקבוצתי. רצים, מבצעים תרגילים פשוטים, שומרים, בלי כל שחקני האנד וואן האלה.
12 נובמבר 2014, 21:54
12 נובמבר 2014, 21:55
my man כתב:אני איש קטן אני יודע... אבל רק שמגדל יפסידו היום! אמן!
12 נובמבר 2014, 22:03
חנו'ש כתב:my man כתב:אני איש קטן אני יודע... אבל רק שמגדל יפסידו היום! אמן!
זה נורא עצוב ופתטי, אבל בימים אלה, הפסדים של הפועל זה הדבר היחידי שיכול לנחם אותי....![]()
האם הפכתי להיות אדומה??
12 נובמבר 2014, 22:28
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:my man כתב:אני איש קטן אני יודע... אבל רק שמגדל יפסידו היום! אמן!
זה נורא עצוב ופתטי, אבל בימים אלה, הפסדים של הפועל זה הדבר היחידי שיכול לנחם אותי....![]()
האם הפכתי להיות אדומה??
אני מאז ומתמיד רוצה שהם יפסידו בכל משחק אבל אחרי מה שהיה לנו נגדם..מבחינתי שהאדמה בארנה תבלע אותם
12 נובמבר 2014, 22:31
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:my man כתב:אני איש קטן אני יודע... אבל רק שמגדל יפסידו היום! אמן!
האם הפכתי להיות אדומה??
אני מאז ומתמיד רוצה שהם יפסידו בכל משחק אבל אחרי מה שהיה לנו נגדם..מבחינתי שהאדמה בארנה תבלע אותם
12 נובמבר 2014, 22:32
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:my man כתב:אני איש קטן אני יודע... אבל רק שמגדל יפסידו היום! אמן!
האם הפכתי להיות אדומה??
כן, אבל זה כרגע הנחמה היחידה שלי.
במקום להינות מההישגים הבלתי נגמרים של הקבוצה שלי, אני בעיקר אוכלת תחת מהם ונשאר לי רק האושר מכשלונות היריבה - זה מה שעצוב....
12 נובמבר 2014, 22:34
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:my man כתב:אני איש קטן אני יודע... אבל רק שמגדל יפסידו היום! אמן!
האם הפכתי להיות אדומה??
במקום להינות מההישגים הבלתי נגמרים של הקבוצה שלי, אני בעיקר אוכלת תחת מהם ונשאר לי רק האושר מכשלונות היריבה - זה מה שעצוב....
12 נובמבר 2014, 22:35
12 נובמבר 2014, 22:38
my man כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:my man כתב:אני איש קטן אני יודע... אבל רק שמגדל יפסידו היום! אמן!
האם הפכתי להיות אדומה??
יש פה עוד דברים שאפשר להנות מהם...
כמו למשל-הסגידה של הירושלמים ליותם ואליהו...
12 נובמבר 2014, 22:40
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:my man כתב:אני איש קטן אני יודע... אבל רק שמגדל יפסידו היום! אמן!
האם הפכתי להיות אדומה??
לא חושבת שאי פעם שמעתי אותך משתמשת בשפה כמו ''אוכלת תחת''