rc4991 כתב:jol9 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:יוני, אני באמת לא מבין מאיפה הגיע המוד הזה שלך של להגן על היינס
אנחנו מכבי, אנחנו צריכים זרים שיתרמו לנו בצורה ניכרת ביורוליג (בטח שגארדים) ומי שלא כזה לא אמור להיות פה
אתה באמת חושב שאין שחקנים שיכולים להגיע לפה ויתרמו יותר ממנו ביורוליג?
בשלב הזה של העונה-זה יהיה מאד מאד קשה למצוא מישו כזה...פארמר ומעלה זו הרמה שאתה מחפש ואת זה מכבי לא תביא..
בדיוק!!
ואם כבר, אז למה שלא נחליף גם את לינהארט ואת לאנדסברג ואת ג'ייק כהן? גם טיוס לא מדהים ביורוליג העונה, וסופו, פרט
למשחק או שניים, עושה יותר נזק מתועלת רוב הזמן...יש כאן קבוצה, שכבר רצה, ואנחנו כבר בסוף ינואר. שינויים בשלב הזה, עלולים לגרום לתוצאה הפוכה ממה שכולם חושבים.
המשפט הזה רק מעיד כמה אתה טועה ומעוות את המציאות
לאנדסברג וכהן כאן בגלל האזרחות וטיוס, סופו ולינהארט יותר טובים ממנו ואין בכלל מקום להשוות ביניהם
לא צריך שום פארמר, או שאתם חושבים שאני דורש שחקן של 15 נק' או שעשיתם מהיורוליג NBA
בסדר, יש מספיק שחקנים עם ת.ז כחולה שישמחו לבוא לכאן גם ברבע מהשכר של לאנדסברג.
אתה באמת חושב שלינהארט, על שני המשחקים ששיחק, טוב מהיינס ואין בכלל מקום להשוות בינהם?
אתם פשוט נסחפים בביקורת האינסופית שלכם לשחקן, ומתעלמים מכמה עובדות פשוטות:
1. הוא מצויין בליגה בחודשיים האחרונים
2. בשלב שאנחנו נמצאים בו בעונה, זה יהיה טיפשי להחליף אותו בשביל שחקן שהתרומה שלו לא בטוח שתהיה גבוהה יותר
3. הוא מראה גישה טובה, רצון ומחוייבות, וגם שומר טוב בהגנה
אני לא מבקש פארמר, למעשה אני לא מבקש שום דבר. אבל מי שכן מבקש שהיינס יוחלף, חייב לקחת בחשבון, שלא בטוח
שהתחליף שיגיע יהיה טוב יותר, ואז גם נאבד חלק מהכימיה שנוצרה בקבוצה, וגם שחקן שמשחק טוב לפחות בליגה.