פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
27 ינואר 2017, 17:40
אני בעד שלא יחתימו אף אחד ויפסידו כמה שיותר.
עונה הבאה זה משהו אחר.
27 ינואר 2017, 17:54
LIAV10 כתב:אני בעד שלא יחתימו אף אחד ויפסידו כמה שיותר.
עונה הבאה זה משהו אחר.
אין לי בעיה שביורוליג לא יהיה כלום, כי ממילא אין כלום.
יש לי בעיה עקרונית להפסיד למגדל ודושאלון
28 ינואר 2017, 14:26
סיכוי לעלות יש, אבל זה תלוי אך ורק במה שאנאדולו אפס ודרושפאקה יעשו, וכמובן שזה תלוי בהאם מכבי תתחיל להיות קבוצה
נשארו עוד 10 מחזורים, גם אם מכבי תפסיד 2/3 עדיין יהיה סיכוי, אך ההפסדים האלה חייבים להיות נגד, או צסקא, או פנר או אולימפיאקוס או פנאתנייאקוס, או באסקוניה.
כל הפסד נגד קבוצת "תחתית" יסגור סופית את העונה
זאת אומרת שאת המשחקים נגד - באמברג, אנאדולו אפס, ז'לגיריס, ברצלונה ומילאנו חובה לנצח. שוב פעם אני חוזר, הפסד לאחת מהקבוצות הללו יסגור סופית את העונה.
נגיד שמכבי תנצח 7 ותפסיד 3, המאזן שלה יעמוד על 14-16 שלילי (ומנצחת את אפס מעל 9 הפרש)
במצב כזה מספיק למכבי שאנאדולו אפס תנצח 5 משחקים ותפסיד 5 משחקים, אך היא תצטרך שדרושפאקה תפסיד 7 משחקים ותנצח רק 3, למזלה של מכבי לדרושפאקה מחכות יריבות כמו ריאל צסקא באסקוניה אולימפיאקוס פנרבחצ'ה הכוכב האדום בלגרד ופנאתנייקוס.
זאת אומרת שהסיכוי לעלות עדיין קיים, אך מכבי חייבת להשתנות ומהר .
28 ינואר 2017, 17:29
שמות של ביג מנים שיסיימו חוזה בליגה הסינית בקרוב (3 שבועות מהיום):
1. ג'יי ג'יי היקסון
2. סמארדו סמואלס
3. סמואל דלאמברט
4. הנרי סימס
5. ג'רל בנימון
6. אייק דיוגו
7. אסטבן באטיסטה
8. מלקולם תומאס
9. דוואן בלייר
בזמן שגלאטסריי מתכוונת להחזיר את אריק מקולום, לא היה מזיק אם גם מכבי הייתה מכוונת את עצמה על הראשון ברשימה הזאת.
הוא לא ישמור יותר מדי, אבל לגמרי הייתי לוקח את הכשרון והפיזיות שלו ע"פ הדפקט ראד. לג'יט NBA פלייר.
מישהו צריך ללכת מכות עם אמארה בסוף השנה. לא הייתי רוצה לראות את קולטון מקבל דאנק אחרי דאנק.
29 ינואר 2017, 00:30
אני חושב שכדי לשפר את מצב הקבוצה.
1.ההנהלה צרזיכה להפסיק להתערב בעניינים מקצועיים כמו בנית הסגל ולומר למאמן מה לעשות.
2.להחליף את מנהל המקצועי בפיני גרשון או ישראלי אחר בתחום האמון.
3.לאתחיל לבנות את הקבוצה לקראת סוף העונה.
4.לא להביא שחקנים זרים כדוגמת סוני ווימס .
5.מי שצריך לבנות את הקבוצה בעניין המקצועי זה מנהל מקצועי, מאמן, העוזרים של המאמן ומערכת סקאוטים.
6.הנהלה צריכה לעסוק רק בעניינים כספים.
7.להביא מאמן ישראלי.
8.להחליף את כל השחקנים הזרים שהביאו העונה.
נערך לאחרונה על ידי
צהוב בנשמה בתאריך 03 פברואר 2017, 14:57, נערך 6 פעמים בסך הכל.
29 ינואר 2017, 00:41
החציל האצטקי כתב:שמות של ביג מנים שיסיימו חוזה בליגה הסינית בקרוב (3 שבועות מהיום):
1. ג'יי ג'יי היקסון
2. סמארדו סמואלס
3. סמואל דלאמברט
4. הנרי סימס
5. ג'רל בנימון
6. אייק דיוגו
7. אסטבן באטיסטה
8. מלקולם תומאס
9. דוואן בלייר
בזמן שגלאטסריי מתכוונת להחזיר את אריק מקולום, לא היה מזיק אם גם מכבי הייתה מכוונת את עצמה על הראשון ברשימה הזאת.
הוא לא ישמור יותר מדי, אבל לגמרי הייתי לוקח את הכשרון והפיזיות שלו ע"פ הדפקט ראד. לג'יט NBA פלייר.
מישהו צריך ללכת מכות עם אמארה בסוף השנה. לא הייתי רוצה לראות את קולטון מקבל דאנק אחרי דאנק.
היקסון בוודאי, ואם לא אז גם הנרי סימס ממש נחמד. לא הייתי נוגע בשאר. אגב, אני מבין מכך שהקבוצה של איילי הולמן עלתה לפלייאוף...
29 ינואר 2017, 00:59
אני אוהב את הולמן
29 ינואר 2017, 01:01
Mitelka כתב:החציל האצטקי כתב:שמות של ביג מנים שיסיימו חוזה בליגה הסינית בקרוב (3 שבועות מהיום):
1. ג'יי ג'יי היקסון
2. סמארדו סמואלס
3. סמואל דלאמברט
4. הנרי סימס
5. ג'רל בנימון
6. אייק דיוגו
7. אסטבן באטיסטה
8. מלקולם תומאס
9. דוואן בלייר
היקסון בוודאי, ואם לא אז גם הנרי סימס ממש נחמד. לא הייתי נוגע בשאר. אגב, אני מבין מכך שהקבוצה של איילי הולמן עלתה לפלייאוף...
היקסון הלוואי שיגיע עכשיו, אם לא סימס, ואם לא אז דלאמברט (אחלה שחקן ובמצב שלנו הוא יכול לעזור)
השאר לא משהו
29 ינואר 2017, 01:48
arel123 כתב:Mitelka כתב:החציל האצטקי כתב:שמות של ביג מנים שיסיימו חוזה בליגה הסינית בקרוב (3 שבועות מהיום):
1. ג'יי ג'יי היקסון
2. סמארדו סמואלס
3. סמואל דלאמברט
4. הנרי סימס
5. ג'רל בנימון
6. אייק דיוגו
7. אסטבן באטיסטה
8. מלקולם תומאס
9. דוואן בלייר
היקסון הלוואי שיגיע עכשיו, אם לא סימס, ואם לא אז דלאמברט (אחלה שחקן ובמצב שלנו הוא יכול לעזור)
השאר לא משהו
התקווה שלכם שהחונטה הביזיונית הזאת תביא לפה שחקן בעל שתי ברכיים שלא שייך למחלקה הגריאטרית ראויה לשבח
29 ינואר 2017, 15:49
להביא את היקסון בחוזה גם לשנה הבאה. במקום כל הסנטרים שיש לנו.
אבל לא יקרה.
29 ינואר 2017, 17:06
Chen כתב:להביא את היקסון בחוזה גם לשנה הבאה. במקום כל הסנטרים שיש לנו.
אבל לא יקרה.
לא הייתי רוצה שזה יקרה גם.
הוא שחקן NBA לגיטימי. אני מעריך שהוא רוצה לחזור לשם. הוא רק בן 28, והיה שחקן רוטציה משמעותי עד לפני שנתיים.
העונה שלו בסין היא נחמדה מבחינה סטטיסטית, אבל לא משהו לרשום עליו מבחינה קבוצתית.
תן לו לסיים את העונה חזק ביורוליג, ובפלייאוף מול אמארה, כשיש סביב המצ'-אפ הזה הרבה הייפ, וקיבלת מנייה בעליה בדרך לחוזה חדש בליגה.
29 ינואר 2017, 17:26
החציל האצטקי כתב:Chen כתב:להביא את היקסון בחוזה גם לשנה הבאה. במקום כל הסנטרים שיש לנו.
אבל לא יקרה.
לא הייתי רוצה שזה יקרה גם.
הוא שחקן NBA לגיטימי. אני מעריך שהוא רוצה לחזור לשם. הוא רק בן 28, והיה שחקן רוטציה משמעותי עד לפני שנתיים.
העונה שלו בסין היא נחמדה מבחינה סטטיסטית, אבל לא משהו לרשום עליו מבחינה קבוצתית.
תן לו לסיים את העונה חזק ביורוליג, ובפלייאוף מול אמארה, כשיש סביב המצ'-אפ הזה הרבה הייפ, וקיבלת מנייה בעליה בדרך לחוזה חדש בליגה.
מנסה להבין מה כתבת כאן
29 ינואר 2017, 17:26
שועל כתב:מנסה להבין מה כתבת כאן
מנסה לשכנע את עצמי שיש לו קייס להגיע לכאן, בדרך חזרה לNBA.
29 ינואר 2017, 18:48
קודם כל מילא לחיות באשליות על חיזוק טוב, אבל לחיות באשליות על חיזוק טוב של שחקן לגיטמי שיהיה מוכן לבוא בשביל גרושים רק לכמה חודשים - זה כבר גדול אפילו עליי. כל שחקן בדיוק כמו הנדריקס ירצה חוזה לעונה וקצת וצריך יהיה לחשוב טוב אם אנחנו רק שמים פלסטר על העונה - או שחושבים הלאה גם לשנה הבאה. אם אנחנו לא רוצים להתחייב לשנה הבאה - וזה לגיטמי, מבחר השחקנים האיכותיים שיסכימו לבוא לחודשיים - שלוש הוא בהחלט לא גדול במיוחד.
30 ינואר 2017, 03:10
יאללה שוטו - ווימס ילך הבייתה. צירבס הלך. יש לנו 4 זרים רק לליגה (סמית' ומילר לא נרשמו). מה אפשר לעשות כדי לפחות לזכות באליפות בארץ?
מה עושים עם סמית' ומילר ? בהנחה ורישומם יסגור את האופציות.
אתם בטח תהרגו אותי, אבל אם דונטה סמית' לא היה חותם בפורטו ריקו לא מין הנמנע שהייתי לוקח אותו עכשיו לליגה. בכל מקרה - אם זה החלטה שלי - את סמית' אני לא רושם לליגה, מביא 3-4 במקום סוני שנרשם לליגה. ומחכה או למילר או לגבוה מהליגה הסינית לשלב מאוחר יותר לזר האחרון של העונה.
30 ינואר 2017, 03:12
Mitelka כתב:יאללה שוטו - ווימס ילך הבייתה. צירבס הלך. יש לנו 4 זרים רק לליגה (סמית' ומילר לא נרשמו). מה אפשר לעשות כדי לפחות לזכות באליפות בארץ?
מה עושים עם סמית' ומילר ? בהנחה ורישומם יסגור את האופציות.
אתם בטח תהרגו אותי, אבל אם דונטה סמית' לא היה חותם בפורטו ריקו לא מין הנמנע שהייתי לוקח אותו עכשיו לליגה. בכל מקרה - אם זה החלטה שלי - את סמית' אני לא רושם לליגה, מביא 3-4 במקום סוני שנרשם לליגה. ומחכה או למילר או לגבוה מהליגה הסינית לשלב מאוחר יותר לזר האחרון של העונה.
משחרר היטלר אחד בשביל להביא היטלר אחר? לא תודה
30 ינואר 2017, 03:14
ברור שזה רע. אבל את בפברואר, וממש מתחשק לי לא לאבד אליפות 3 ברצף....אז אני הולך על המצוי ולא על הרצוי - אלה אם כן נופל משמיים באמצע העונה 3 מצויין - אני תמיד מקשיב. אני גם מחפש מישהו שלא צריך חודש וחצי עכשיו להתרגל לליגה ולחוקים ולעניינים שלה.
השאלה עכשיו היא יותר אסטרטגיה - מביאים במקום ווימס וצירבס שני זרים חדשים וסותמים את הגולל על סמית' ומילר? או שמביאים רק אחד (נגיד במקום ווימס) ומחכים למילר? או אולי גבוה ורושמים את סמית'?
30 ינואר 2017, 03:15
דונטה הוא האדם האחרון שיסכים להגיע בשביל להשלים חורים.
הוא גם חתם באיזה שהוא מקום נידח בימים האחרונים
30 ינואר 2017, 03:16
כן, פורטו ריקו - רשמתי גם "אם לא היה חותם בפורטו ריקו לפני כמה ימים..".
30 ינואר 2017, 03:17
מחתים את היקסון.
משחק עם ראד ב3.
ומתפלל לאללה שקווינסי יהיה בריא.
דווין לא אמור להרשם.