המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:גם קופמן מדבר לעניין
שמואל1 כתב:להחתים את שי האוזמן, ויפה שעה אחת קודם!
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:גם קופמן מדבר לעניין
האמת שהוא די חוזר על מה שהאוזמן אמר ולא מחדש אז בטח שהוא מדבר לעניין...
Holiday_Armadillo כתב:יש מצב שאם האוזמן היה הולך למסיבת העיתונאים היום הוא היה מתקבל כמו גרינוולד בזמנו
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש מצב שאם האוזמן היה הולך למסיבת העיתונאים היום הוא היה מתקבל כמו גרינוולד בזמנו
הא? על מה מדובר?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש מצב שאם האוזמן היה הולך למסיבת העיתונאים היום הוא היה מתקבל כמו גרינוולד בזמנו
הא? על מה מדובר?
לא זוכרת מי זה היה, אולי פיני, אבל הוא ממש השפיל את גרינוולד באיזה מסיבת עיתונאים כשהוא רצה לשאול שאלה
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש מצב שאם האוזמן היה הולך למסיבת העיתונאים היום הוא היה מתקבל כמו גרינוולד בזמנו
הא? על מה מדובר?
לא זוכרת מי זה היה, אולי פיני, אבל הוא ממש השפיל את גרינוולד באיזה מסיבת עיתונאים כשהוא רצה לשאול שאלה
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש מצב שאם האוזמן היה הולך למסיבת העיתונאים היום הוא היה מתקבל כמו גרינוולד בזמנו
הא? על מה מדובר?
אף אחד לא היה משפיל את האוזמן, או לחילופין מבקש ממנו לא להגיע.
הוא עיתונאי רהוט שנותן פרשנות איכותית, וגם אנשי מכבי יודעים את זה.
אצל גרינוולד הסיפור שונה, הוא תמיד חיפש את הרע והצהוב ובגלל זה אף אחד במערכת לא סבל אותו. כמו פיק, אבל הנה אפילו פיק היה במסיבת עיתונאים ופדרמן אפילו התלוצץ איתו.
חנו'ש כתב:האמת שחבל לי קצת שגרינוולד נעלם מהתמונה.
אני יודעת שהיו הרבה שלא אהבו אותו אבל אני אישית אהבתי לקרוא את הטורים שלו, היו לו ניתוחים מעניינים.
my man כתב:חנו'ש כתב:האמת שחבל לי קצת שגרינוולד נעלם מהתמונה.
אני יודעת שהיו הרבה שלא אהבו אותו אבל אני אישית אהבתי לקרוא את הטורים שלו, היו לו ניתוחים מעניינים.
מה איתו היום? באמת נעלם...
חנו'ש כתב:האמת שחבל לי קצת שגרינוולד נעלם מהתמונה.
שמואל1 כתב:my man כתב:חנו'ש כתב:האמת שחבל לי קצת שגרינוולד נעלם מהתמונה.
מה איתו היום? באמת נעלם...
אני חושב שהוא התקדם לתפקיד בכיר יותר במחלקת הספורט של וואלה, ולכן כבר לא מסקר את מכבי (אם כי יש שמועה שהוא כותב איזה ספר מטורף על השחיתות של מכבי בספורט הישראלי או משהו כזה..)
משתמשים הגולשים בפורום זה: TAYO ו־11 אורחים