22 מרץ 2016, 00:10
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו רוצה לשחק את המשחק ''מחאה או קנס''? זה להיט אצל נמושות וגנבים
על מה את מדברת? "השחקנים רוב הזמן ביצעו את ההוראות"!!!
22 מרץ 2016, 00:11
my man כתב:מכביסט31 כתב:שמואל1 כתב:מכביסט31 כתב:שמואל, איזה חילופי שלטון?! שתי הקבוצות מתחרות בתואר ״מובילת הליגה הגרועה בכל הזמנים״. מכבי של העונה היא הגרועה בתולדות המועדון. ירושלים סופגת השפלה אחר השפלה במפעל המשני של אירופה. אז על איזה חילופי שלטון אתה מדבר?!
מה הקשר ליורוקאפ? אני מדבר על הליגה הישראלית, ושם הפועל ירושלים שולטת ללא עוררין בשנתיים האחרונות. הנתונים מונחים על השולחן, זאת עובדה.
כשירושלים תשלוט בעונה שמכבי תשכיל לבנות בה קבוצה נורמלית, אז אולי נדבר על חילופי שלטון אמיתיים.
מכבי בעונה הגרועה בתולדותיה אני מזכיר לך.
תפסיק להתלהב כמו ילד קטן.
אני לא מסכים עם שמואל אבל אתה באמת רואה את זה קורה בקרוב?
22 מרץ 2016, 00:11
22 מרץ 2016, 00:12
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו רוצה לשחק את המשחק ''מחאה או קנס''? זה להיט אצל נמושות וגנבים
על מה את מדברת? "השחקנים רוב הזמן ביצעו את ההוראות"!!!
ואני ''רוב הזמן עובדת'' אבל שנינו יודעים שזאת גניבת דעת ורק בשביל לא לעצבן את הבוס
22 מרץ 2016, 00:12
22 מרץ 2016, 00:13
yanay21 כתב:שמואל ,אתה מדבר שטויות. אתה אומר "חילופי שלטון", כי הם מובילים את הליגה שנתיים. שנתיים. ושוב, לא רק להוביל, זה גם לזכות. והם לא הפגינו דומיננטיות בשנתיים האלו. שנה שעברה חטפו על הראש בגביע, והשנה אשכרה לא הוכיחו כלום. אם יפסידו את האליפות השנה, אלו עדיין חילופי שלטון?כי זכו בק טו בק?
הם צריכים מינימום ארבע שנים כאלו, ולהגיע לכל הגמרים.מינימום. ואנחנו סיימנו ראשונים בשנה שעברה, אגב. רק אומר.
22 מרץ 2016, 00:13
yanay21 כתב:שמואל ,אתה מדבר שטויות. אתה אומר "חילופי שלטון", כי הם מובילים את הליגה שנתיים. שנתיים. ושוב, לא רק להוביל, זה גם לזכות. והם לא הפגינו דומיננטיות בשנתיים האלו. שנה שעברה חטפו על הראש בגביע, והשנה אשכרה לא הוכיחו כלום. אם יפסידו את האליפות השנה, אלו עדיין חילופי שלטון?כי זכו בק טו בק?
הם צריכים מינימום ארבע שנים כאלו, ולהגיע לכל הגמרים.מינימום.
22 מרץ 2016, 00:14
מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:שמואל ,אתה מדבר שטויות. אתה אומר "חילופי שלטון", כי הם מובילים את הליגה שנתיים. שנתיים. ושוב, לא רק להוביל, זה גם לזכות. והם לא הפגינו דומיננטיות בשנתיים האלו. שנה שעברה חטפו על הראש בגביע, והשנה אשכרה לא הוכיחו כלום. אם יפסידו את האליפות השנה, אלו עדיין חילופי שלטון?כי זכו בק טו בק?
הם צריכים מינימום ארבע שנים כאלו, ולהגיע לכל הגמרים.מינימום. ואנחנו סיימנו ראשונים בשנה שעברה, אגב. רק אומר.
ינאי, תודה שאתה קיים. אתה מצליח להסביר את מה שאני מנסה ללא הצלחה..
22 מרץ 2016, 00:15
Holiday_Armadillo כתב:*מקל מדבר*
אמא שלי: מה השם שלו?
אני: מקל
אמא שלי: לא ידעתי שהוא מדבר ככה עברית
אני: הוא ישראלי...
אמא שלי: מי מאמן אותם עכשיו?
אני: זה לא באמת משנה
אמא שלי: למה? כי הם גרוטאות?
22 מרץ 2016, 00:15
22 מרץ 2016, 00:17
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל ,אתה מדבר שטויות. אתה אומר "חילופי שלטון", כי הם מובילים את הליגה שנתיים. שנתיים. ושוב, לא רק להוביל, זה גם לזכות. והם לא הפגינו דומיננטיות בשנתיים האלו. שנה שעברה חטפו על הראש בגביע, והשנה אשכרה לא הוכיחו כלום. אם יפסידו את האליפות השנה, אלו עדיין חילופי שלטון?כי זכו בק טו בק?
כן, דומיננטיות מתבטאת בעונה הסדירה. במיוחד בליגה שבה האליפות מוכרעת במשחק אחד או שניים.
להפועל ירושלים יש את מס' ניצחונות הרב ביותר בשנתיים האחרונות, הרבה יותר ממכבי או כל קבוצה אחרת. זאת נקראת דומיננטיות.
ובינתיים גם יש להם צלחת ראשונה בהיסטוריה, והשנייה בדרך.
לא ניתן להתעלם מהתהליך שקורה כאן.
חנו'ש כתב:אורי אלון: " היינו האלופה הראשונה שלא שיחקה ביורוליג"
????![]()
חיפה? גליל? חולון???
מישהי מהן שיחקה ביורוליג אחרי שזכו ב"אליפות"??
22 מרץ 2016, 00:18
מכביסט31 כתב:חנו'ש כתב:אורי אלון: " היינו האלופה הראשונה שלא שיחקה ביורוליג"
????![]()
חיפה? גליל? חולון???
מישהי מהן שיחקה ביורוליג אחרי שזכו ב"אליפות"??
הוא באמת כזה אידיוט..?
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל ,אתה מדבר שטויות. אתה אומר "חילופי שלטון", כי הם מובילים את הליגה שנתיים. שנתיים. ושוב, לא רק להוביל, זה גם לזכות. והם לא הפגינו דומיננטיות בשנתיים האלו. שנה שעברה חטפו על הראש בגביע, והשנה אשכרה לא הוכיחו כלום. אם יפסידו את האליפות השנה, אלו עדיין חילופי שלטון?כי זכו בק טו בק?
כן, דומיננטיות מתבטאת בעונה הסדירה. במיוחד בליגה שבה האליפות מוכרעת במשחק אחד או שניים.
להפועל ירושלים יש את מס' ניצחונות הרב ביותר בשנתיים האחרונות, הרבה יותר ממכבי או כל קבוצה אחרת. זאת נקראת דומיננטיות.
ובינתיים גם יש להם צלחת ראשונה בהיסטוריה, והשנייה בדרך.
לא ניתן להתעלם מהתהליך שקורה כאן.
שמואל1 כתב:אורי אלון מטיל פצצה: "פארגו רצהלבוא לירושלים אבל לא רצינו כדי לא לפגוע במרקם הקבוצתי"
22 מרץ 2016, 00:19
שמואל1 כתב:אורי אלון מטיל פצצה: "פארגו רצהלבוא לירושלים אבל לא רצינו כדי לא לפגוע במרקם הקבוצתי"