פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים/הכנות לעונה הבאה - באייקס וטאריק בלאק מוע

07 אפריל 2016, 15:45

Holiday_Armadillo כתב:אתם חושבים שמכבי ראו את ההזדמנות להחתים את השחקנים האלה והלכו על זה או שמאחורי הקלעים הם בונים את הקבוצה עם המאמן הבא?

כולנו יודעים כמה המאמנים רלוונטיים בבניית הקבוצה במכבי, אז...

07 אפריל 2016, 15:46

felix_r כתב:
מני כתב:מה עם טיוס היתם מחזירים?
שובר שיווין בליגה ,קפיץ ישראלי, חוסם ,משנה קליעות.
יכול להיות שחקן משלים מושלם.

לא הייתי ממחזר אף שחקן ששיחק במכבי

לפי דעתי זה פיספוס גדול לא להביא אותו אבל הפעם מהדלת הקידמית, מה שמכבי עשו לו בתקופה שהוא היה זה התעללות, הבן אדם ששיחק נתן את כל כולו אבל מכבי יודעים לצ'פר את כולם חוץ ממנו, הוא רואה שמביאים שחקנים סוג ז כמו אלכס מריץ למשל שהוחתם על חוזה חודשי וקיבל לחודש יותר ממנו ,שהוא שחקן שהביא עם מכבי אליפויות ושגיימס נפצע הוא היה הסנטר היחיד גם בליגה וגם באירופה, מכבי זילזלו בו ולא האמינו שהוא יעזוב.

07 אפריל 2016, 15:57

מני כתב:
felix_r כתב:
מני כתב:מה עם טיוס היתם מחזירים?
שובר שיווין בליגה ,קפיץ ישראלי, חוסם ,משנה קליעות.
יכול להיות שחקן משלים מושלם.

לא הייתי ממחזר אף שחקן ששיחק במכבי

לפי דעתי זה פיספוס גדול לא להביא אותו אבל הפעם מהדלת הקידמית, מה שמכבי עשו לו בתקופה שהוא היה זה התעללות, הבן אדם ששיחק נתן את כל כולו אבל מכבי יודעים לצ'פר את כולם חוץ ממנו, הוא רואה שמביאים שחקנים סוג ז כמו אלכס מריץ למשל שהוחתם על חוזה חודשי וקיבל לחודש יותר ממנו ,שהוא שחקן שהביא עם מכבי אליפויות ושגיימס נפצע הוא היה הסנטר היחיד גם בליגה וגם באירופה, מכבי זילזלו בו ולא האמינו שהוא יעזוב.

לא מסכים עם רוב הדברים שכתבת, ולא הייתי רוצה אותו כאן. שחקן מפונק, שתמיד חושב רק על עצמו, אף פעם לא מוכן לסכן את עצמו למען המועדון, ורק עושה שביתות איטלקיות ומתחזה לפצוע. שישאר בטוריקה.

07 אפריל 2016, 16:00

מכבי צריכה שחקנים רעבים, בגלל זה לא הייתי ממחזר אף שחקן שכבר שיחק כאן, והלך לכסף הגדול.

זאת גם הסיבה שלא הייתי הולך על סוני ווימס. הוא לא שחקן רעב שיקרה את התחת שלו על מנת להצליח ולהתפרסם.

07 אפריל 2016, 16:04

felix_r כתב:מכבי צריכה שחקנים רעבים, בגלל זה לא הייתי ממחזר אף שחקן שכבר שיחק כאן, והלך לכסף הגדול.

זאת גם הסיבה שלא הייתי הולך על סוני ווימס. הוא לא שחקן רעב שיקרה את התחת שלו על מנת להצליח ולהתפרסם.

זה תלוי מאד באופי של השחקן. יש באמת כאלה שאחרי שעשו כסף גדול באים רק להחתים כרטיס, ויש גם כאלה עם דרייב לא נגמר ותחרותיות בלתי מתפשרת, שלא משנה מה הם יבואו לשחק.
דוגמאות קיצון: ג'ורדן (מייקל, לא פארמאר...), בראיינט (קובי, לא ג'ון...)

07 אפריל 2016, 17:17

felix_r כתב:בעיקבות גל השמועות, הנהלת לוקומוטיב הודיעה בתקשורת הרוסית, כי לברצוקאס יש חוזה גם לעונה הבאה, והוא ישאר בלוקו.

קובאן אמורה לשחק ביורוליג בעונה הבאה?
כי אם לא אז יש מצב שיתחשבו ברצונותיו....

07 אפריל 2016, 17:19

MTA2311 כתב:אז בוא תבין.
לפני 48 שעות, אם הייתי אומר לך שמשהו מבין כל הדברים שקרו יקרה, היית צוחק לי בפנים.
הנדריקס שחקן לא טוב, וזאת הייתה טעות להחתים אותו. ביחס לשאר הדברים, החלפה שלו היא סבירה וריאלית.

שנתערב על זה?

07 אפריל 2016, 19:26

טוב, לפי מה שגלדסטון אומר (כולל פירוטים משכנעים) זה סגור ונעול.

07 אפריל 2016, 19:30

למישהו אכפת אם אעשה בדיחת פי הטבעת על ה''סגור ונעול''?

07 אפריל 2016, 19:39

Holiday_Armadillo כתב:למישהו אכפת אם אעשה בדיחת פי הטבעת על ה''סגור ונעול''?

בדיחה מהתחת?

07 אפריל 2016, 20:04

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 12965.html

07 אפריל 2016, 20:06

אבל דני פדרמן התפטר

07 אפריל 2016, 20:14

itai7 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.212965.html

לפי הכתבה הזאת ווימס אמור לשחק בעמדה 2. מעניין. למרות שלדעתי העמדה הטבעית שלו באירופה היא 3,בעיקרון הוא יכול לשחק בעמדה 2 בצורה טובה, כי זאת העמדה שהוא שיחק רוב הזמן בצסקא.

בכתבה כותבים כי החמישיה תהיה:

מקל (192 ס"מ)
ווימס (198)
סמית' (196)
מילר (206)
צירבס (208)

זאת חמישיה גבוה וחזקה מאוד פיזית. יכול להיות מעניין.

* מה שטוב בווימס, זאת העובדה שהוא יכול להחליף את סמית' במקרה ודווין יפצע, והוא מרבה להפצע

07 אפריל 2016, 20:22

ובסוף זה לא יהיה שווה כלום אם טבק יישאר

07 אפריל 2016, 20:50

בכלל לא מת על הרעיון הזה, גם בגלל שמכבי צריכה לדעתי שני מובילי כדור טובים על המגרש בעמדות הגארד, וגם בגלל שסמית וסוני ביחד על הפרקט? לא נשמע לי מתכון בריא. אני חושב שזה חרטוט של גלדסטון. לא רואה שום סרט שמכבי לא תביא גארד נוסף.

07 אפריל 2016, 20:51

felix_r כתב:

לפי הכתבה הזאת ווימס אמור לשחק בעמדה 2. מעניין. למרות שלדעתי העמדה הטבעית שלו באירופה היא 3,בעיקרון הוא יכול לשחק בעמדה 2 בצורה טובה, כי זאת העמדה שהוא שיחק רוב הזמן בצסקא.

מקל (192 ס"מ)
ווימס (198)
סמית' (196)
מילר (206)
צירבס (208)

* מה שטוב בווימס, זאת העובדה שהוא יכול להחליף את סמית' במקרה ודווין יפצע, והוא מרבה להפצע

עזוב את זה שהוא מיועד לעמדה 2, לפי הכתבה גם לא יוחתם אף שחקן זר נוסף לעמדות 1/2.
יוגי ומקל ינהלו את ההצגה. נפלא.

07 אפריל 2016, 21:03

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:

מקל (192 ס"מ)
ווימס (198)
סמית' (196)
מילר (206)
צירבס (208)

עזוב את זה שהוא מיועד לעמדה 2, לפי הכתבה גם לא יוחתם אף שחקן זר נוסף לעמדות 1/2.
יוגי ומקל ינהלו את ההצגה. נפלא.

אתה באמת חושב שזה יקרה? לא רואה סרט שכזה. גלדסטון כותב שטויות. הוא הולך לאמן את מכבי? הוא בסקאוטינג? בהנהלה? לא יסתמכו על מקל ואוחיון, ואין מה לעשות, אי אפשר לקרוא לווימס וסילבן גארדים קלאסיים. הם לא יסייעו בניהול המשחק והובלת הכדור. הרי שמות כמו וונאמייקר ובאייקס כן נזרקו לאוויר. להערכתי יגיע עוד גארד. יכול מאוד להיות שלאור החתמת השלושה, אם אכן תתרחש, יבוא מישהו במחיר במבה א-לה היינס, בתקווה שתהיה פגיעה כמו עם היקמן ועם רייס. לדעתי, הדבר הנכון יותר היה להשקיע את המשאבים בשחקן כמו דילייני, שחקנים כמו מילר וצירבס אפשר למצוא במחיר זול יותר. זו דעתי בכל אופן. אבל אין לי ספק שיגיע גארד נוסף, ייתכן וזול, אבל יגיע.

07 אפריל 2016, 21:07

לא קשור למאמין או לא מאמין, זה מקור המידע היחידי שיש כרגע בתקשורת בנושא המשך הבנייה.
את הידיעה על באייקס אגב, גלדסטון הביא, אתמול (יכול להיות לפני הסיכום הסופי עם ווימס).

אני כמובן מקווה שמכבי קצת יותר חכמים, אבל למדתי לא להסתמך על זה.

07 אפריל 2016, 21:10

תשמע, גם לא הייתי ממהר לבנות על זה שהשלישייה אכן סגורה במכבי. מה שכן, עם כל הטמטום של ההנהלה בשנה האחרונה בקבלת החלטות, לא רואה סרט שהם יסתמכו על אוחיון ומקל לבד. ווימס הוא קודם כל 3, גם סילבן לא גארד במלוא מובן המילה של המשחק. מכבי חייבת גיבוי של איזה קומבו. יגיע שחקן, אולי מעפאן, אבל יגיע.

07 אפריל 2016, 21:12

אתה לא צריך לשכנע את המשוכנע, אני חושב שחייב להגיע מוביל כדור טוב יותר ממקל/אוחיון. פשוט למדתי שהכל אפשרי עם מכבי הנוכחית.
נושא נעול