ת׳רד הפיינל פור של היורוליג - צסק"א אלופת אירופה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד הפיינל פור של היורוליג - צסק"א אלופת אירופה

הודעהעל ידי rc4991 » 15 מאי 2016, 23:49

אני לא יכול לחכות כבר לעונה הבאה עם הפורמט החדש
הולכת להיות ליגה מטורפת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: ת׳רד הפיינל פור של היורוליג - צסק"א ופנר בקרב על התואר

הודעהעל ידי yanay21 » 15 מאי 2016, 23:50

rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:צסקא הכי שנואה באירופה.
אחריה בפער קטן ממש ריאל.

מה הופך אותם לכל כך שנואים?
אני באמת לא מבין את זה

0 קהל
0 נשמה
100% מסורת שמבוססת אך ורק על כסף ושכירי חרב

לא יודע, נראה לי מוזר לבסס על זה שנאה (ועוד כה עזה) כלפיהם
מה גם שכן יש להם שחקני נשמה (היינס ענק, גם ג'קסון ואחרים) וזה לא שפנר כל כך שונה בקטע הזה

אבל לצסק"א יש רזומה מכובד של היחנקות. הם מתנחלים בפיינל פור כבר עשור וחצי, ויצא להם מזה כל כך מעט. זה לא במקרה, וזה לא איזו פאשלה בסקאוטינג, אם זה קורה שוב ושוב. ההפסד לאולי' בשנה שעברה, בדקות האחרונות. ההפסד לנו. ההפסד לאולי' שוב, ב2013. 2012, עוד פעם אולי', עם תצוגת צ'וקינג אגדית מהעונשין. והקבוצות שהביסו אותה, משנה לשנה, נהיו יותר גרועות. אני עד עכשיו לא מבין איך אולימפיאקוס של השנה שעברה ניצחה אותם. (וספאנוליס זה לא הסבר מספק, כי עד הדקות האחרונות הוא היה זוועה מהלכת). זו קבוצה חלולה. תן לאחת היווניות, או הסרביות, או בעבר לנו, את התקציב של צסק"א ל5-6 שנים, יש שלוש אליפויות. ואני לא מגזים.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 מאי 2016, 23:56

הפיינל פורים הכי מרגשים היו שלנו ושל אולי', אין מה לעשות
לא מרגישה שום אמפתיה לצסק''א או מילוש
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

Re: ת׳רד הפיינל פור של היורוליג - צסק"א ופנר בקרב על התואר

הודעהעל ידי rc4991 » 15 מאי 2016, 23:58

yanay21 כתב:
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:צסקא הכי שנואה באירופה.
אחריה בפער קטן ממש ריאל.

מה הופך אותם לכל כך שנואים?
אני באמת לא מבין את זה

0 קהל
0 נשמה
100% מסורת שמבוססת אך ורק על כסף ושכירי חרב

לא יודע, נראה לי מוזר לבסס על זה שנאה (ועוד כה עזה) כלפיהם
מה גם שכן יש להם שחקני נשמה (היינס ענק, גם ג'קסון ואחרים) וזה לא שפנר כל כך שונה בקטע הזה

אבל לצסק"א יש רזומה מכובד של היחנקות. הם מתנחלים בפיינל פור כבר עשור וחצי, ויצא להם מזה כל כך מעט. זה לא במקרה, וזה לא איזו פאשלה בסקאוטינג, אם זה קורה שוב ושוב. ההפסד לאולי' בשנה שעברה, בדקות האחרונות. ההפסד לנו. ההפסד לאולי' שוב, ב2013. 2012, עוד פעם אולי', עם תצוגת צ'וקינג אגדית מהעונשין. והקבוצות שהביסו אותה, משנה לשנה, נהיו יותר גרועות. אני עד עכשיו לא מבין איך אולימפיאקוס של השנה שעברה ניצחה אותם. (וספאנוליס זה לא הסבר מספק, כי עד הדקות האחרונות הוא היה זוועה מהלכת). זו קבוצה חלולה. תן לאחת היווניות, או הסרביות, או בעבר לנו, את התקציב של צסק"א ל5-6 שנים, יש שלוש אליפויות. ואני לא מגזים.

לא מערער על זה אבל לא מבין למה זה מפריע לכם וגורם לכך שתשנאו אותה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 16 מאי 2016, 00:23

אני באמת לא מתלהב לא מדה קולו ולא מדאטומה.
לא היתי לוקח אותם למכבי.
דה קולו ניצל תטימטום של פנר שעשו חילוף כל פעם והביאו לא את אודו.
שחקנים טובים לא משו שעושה לי וואו.
שני הקבוצות לא גדולות היו בשנים האחרונות קבוצות הרבה יותר טובות מהשנים האלה ,גם כאלה שלא הגיעו לפינל פור .
אדם

הודעהעל ידי jol9 » 16 מאי 2016, 00:29

אדם כתב:אני באמת לא מתלהב לא מדה קולו ולא מדאטומה.
לא היתי לוקח אותם למכבי.
שני הקבוצות לא גדולות היו בשנים האחרונות קבוצות הרבה יותר טובות מהשנים האלה ,גם כאלה שלא הגיעו לפינל פור .

ברור שלא. יש לנו את פניני ואת לנדסברג. אין להם מקום ברוטציה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 מאי 2016, 00:30

כל העונה ניצל חילופים מטומטמים בדרך לMVP של המפעל, MVP של הפיינל פור והליד סקורר של המפעל
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 16 מאי 2016, 00:32

MTA2311 כתב:כל העונה ניצל חילופים מטומטמים בדרך לMVP של המפעל, MVP של הפיינל פור והליד סקורר של המפעל

לגמרי.
תראה את השומרים המטומטמים של סטף קרי...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 16 מאי 2016, 00:33

אדם כתב:אני באמת לא מתלהב לא מדה קולו ולא מדאטומה.
לא היתי לוקח אותם למכבי.

אתה לא רציני
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 16 מאי 2016, 01:36

לא עושה לי את זה.
זה לא השוואה ללאנדסברג או לפניני ,לא מחזיק יותר מידי ,בסגלים של 15 16 שחקנים בתקציבים האלה זה שונה לגמרי ממכבי תל אביב ,פה 3 שחקנים צריכים להחזיק את כל העסק ,ולשחק 30 35 דקות בערב שם זה 17 22 דקות זה שונה בתכלית .
שוב לא מחזיק יותר מידי וזה שדה קולו זכה במויפי ,כל הכבוד לו ,האמת צריכה להיאמר ,לא היו יותר מידי אפשרויות אחרות ,אבל כוכב לא זרח ,לא נוצרו כוכבים חדשים השנה ביורוליג ,הדור הותיק נגמר ופורש ,ואלה שחשבו שבוגדנוביץ או דיקסון וכדומה הם משו לזכיה אז הוכח שלא ,גם הסיומת של דיקסון לא תשכיח שהוא בלאגניסט ואת כל ה3 רבעים שהיה לו יד בזה שהמצב הידרדר, שחקן נחמד .
לא חייב ללכת אם הזרם ,לא רואה שום משו מיוחד בדה קולו ,מבחינת כדרור או איזה יכולת חדירה ,קלעי טוב .
לגבי פנר ודאטומה ,אוברדוביץ לקח מכל הבא ליד פשוט מאוד,ועדין אין לו סנטר אחד לרפואה אם משחק גב לסל ,לא וסלי כזה ולא אנטיץ ובטח שלא אודו שרק בסוף הצליחו ליצר לו מצא אפ אם הגב לסל ,אבל לא אפשרי לבנות עליו כשחקן פוסט.
אם מסתכלים על כוכבים באירופה ,אני לוקח לפני דה קולו , את נבארו את ספאלוניס ,גם את ריס וגם את לאנגפורד ,ועוד הרבה אחרים ,מה לעשות לא מתלהב מזה ,שאני רואה היתעלות ויכולת סחיבה של שחקן כמו ראנדלוף אני מתלהב .
אדם

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 מאי 2016, 05:36

אובראדוביץ׳ אלוף העולם בלחזור מפיגור דו ספרתי בגמר ואז להפסיד את המשחק.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי ankram » 16 מאי 2016, 09:33

גמר מצויין , שהתחיל בבית ספר של איטודיס לזליקו , הדיע לרבע שלישי מהגיהנום עם מופע מביך של יאן ווסלי מהעונשין (איך גודס וגרשון לא עשו את זה איתו?? , לא מבין) , וכמובן עברנו לרבע רביעי בו כל השדים של צסק"א עלו , אובראדוביץ' קיבל שיפוט פרטי למשך רבע אחד , וריבאונד התקפה אחד של חריאפה , מנע מצסק"א שיברון לב נוסף.
זליקו הראה מעט מאד קלאסה בסוף , הוא שכח שמשחק שלם השופטים הלכו איתו ועם הפיצוצים של השחקנים שלו , מתי שהו זה היה חייב להתאזן , להאשים את השופטים באובדן התואר הזה , זה עליבות.
אני שמח עם התוצאה , כי למילוש מגיע תואר גם אם הוא נחנק , כי צסק"א היו הכי טובים השנה , כי הם שיחקו ללא הסנטר שלהם , וגם כי אחרי כל כך הרבה נסיונות , מגיע להם. אני רק מפחד שעכשיו שהקוף ירד מהגב , הם יתחילו שושלת , סה"כ יש להם את האמצעים לעשות את זה , הם רחוקים 2 שחקנים (סנטר מחליף טוב ו 3 טוב) , מלייצר קבוצה כמעט בלתי עצירה , ועכשיו בלאד , יש להם גם ביטחון.
אני גם מבסוט בגלל שפנר היא מועדון שעלה מ 0 משמעות ביורוליג בכל שנותיו , למפלצת של 40 מליון יורו עם ספסל לא נגמר , ו 0 שחקני בית , עם קהל אלים ואוירת טרור (בניגוד לבלגרד , שם זאת אוירת כדורסל) , שחקנים מרגיזים כמו יאן ווסלי שצורח לך בפנים על כל דאנק שהוא עושה , או מאמן שבוכה על כל שריקה. בעיקר גם כי טורקיה השתלטה השתלטות עוינת על המפעל הזה.
למכבי תהיה עבודה רצינית מאד כדי בכלל להתקרב למעמד הזה , לפי השמועות יורגוס סגר בדרושאפקה (עוד קבוצה של מליונים עם מסורת 0) , ויחד עם המליונים שלהם הולך להרים שם וואחד קבוצה , צסק"א , פנר הספרדיות והיווניות לא הולכות להעלם , צסק"א שנה הבאה תהיה קבוצה טובה יותר , ומכבי?

מכבי חייבים לסגור עם המאמן שלה לעונה הבאה , אם זה טבק , לא תרגישו אותי שנה הבאה , וחייבת כבר עכשיו לסגור רוסטר לעונה הבאה , רוסטר מספיק איכותי , כדי לא לבייש את המועדון הזה.

וקייל היינס הוא אגדה , לא סתם יש לו 3 אליפויות אירופה , האיש הוא השחקן הראשון שאני לוקח לכל קבוצה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שועל » 16 מאי 2016, 09:40

אדם כתב:לא עושה לי את זה.
זה לא השוואה ללאנדסברג או לפניני ,לא מחזיק יותר מידי ,בסגלים של 15 16 שחקנים בתקציבים האלה זה שונה לגמרי ממכבי תל אביב ,פה 3 שחקנים צריכים להחזיק את כל העסק ,ולשחק 30 35 דקות בערב שם זה 17 22 דקות זה שונה בתכלית .
שוב לא מחזיק יותר מידי וזה שדה קולו זכה במויפי ,כל הכבוד לו ,האמת צריכה להיאמר ,לא היו יותר מידי אפשרויות אחרות ,אבל כוכב לא זרח ,לא נוצרו כוכבים חדשים השנה ביורוליג ,הדור הותיק נגמר ופורש ,ואלה שחשבו שבוגדנוביץ או דיקסון וכדומה הם משו לזכיה אז הוכח שלא ,גם הסיומת של דיקסון לא תשכיח שהוא בלאגניסט ואת כל ה3 רבעים שהיה לו יד בזה שהמצב הידרדר, שחקן נחמד .
לא חייב ללכת אם הזרם ,לא רואה שום משו מיוחד בדה קולו ,מבחינת כדרור או איזה יכולת חדירה ,קלעי טוב .
לגבי פנר ודאטומה ,אוברדוביץ לקח מכל הבא ליד פשוט מאוד,ועדין אין לו סנטר אחד לרפואה אם משחק גב לסל ,לא וסלי כזה ולא אנטיץ ובטח שלא אודו שרק בסוף הצליחו ליצר לו מצא אפ אם הגב לסל ,אבל לא אפשרי לבנות עליו כשחקן פוסט.
אם מסתכלים על כוכבים באירופה ,אני לוקח לפני דה קולו , את נבארו את ספאלוניס ,גם את ריס וגם את לאנגפורד ,ועוד הרבה אחרים ,מה לעשות לא מתלהב מזה ,שאני רואה היתעלות ויכולת סחיבה של שחקן כמו ראנדלוף אני מתלהב .

אם אתה מבסס את הדעה שלך על משחק בודד שהוא גם גמר יורוליג אתה חוטא חלקית לאמת. דה קולו שחקן על ביחס לרמה האירופית, קליעה חדירה מסירה וחכמת משחק שאין להם שניים באירופה. כנל גם דאוטמה בוגדנוביץ' וסלי ואודו, הם שחקנים עם יכולות פנטסטיות בוודאי ביחס לאירופה. משחקי גמר יורוליג הם משחקים עם כללי חיים משלהם, ואני מסכים אתך לגבי זה שמבחינת האופי במשחקי אליפות קריטיים דה קולו ובוגדנוביץ' הוכיחו אתמול שאין להם את זה, לתואודוסיץ' כבר ידענו שאין את זה. הפעם היה להם מזל והם הצליחו בסופו של דבר במהלך אחד או שניים חכמים לקחת את המשחק. אם תיזכר בהופעת האימים של ספאנוליס בגמר היורוליג בעונה שעברה אתה תבין שדה קולו היה זהב לעומתו. לגבי נבארו, אני בדעה שמבין כל השחקנים הפעילים כיום אין אף אחד שהיה או יהיה ברמה שלו כשהוא היה בשיאו.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 מאי 2016, 10:38

rc4991 כתב:אני לא יכול לחכות כבר לעונה הבאה עם הפורמט החדש
הולכת להיות ליגה מטורפת

קשה לדמיין את מכבי משחקת כדורסל ברמות האלה.
יש כל כך הרבה עבודה לעשות...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדם » 16 מאי 2016, 11:26

שועל כתב:
אדם כתב:לא עושה לי את זה.

אם אתה מבסס את הדעה שלך על משחק בודד שהוא גם גמר יורוליג אתה חוטא חלקית לאמת. דה קולו שחקן על ביחס לרמה האירופית, קליעה חדירה מסירה וחכמת משחק שאין להם שניים באירופה. כנל גם דאוטמה בוגדנוביץ' וסלי ואודו, הם שחקנים עם יכולות פנטסטיות בוודאי ביחס לאירופה. משחקי גמר יורוליג הם משחקים עם כללי חיים משלהם, ואני מסכים אתך לגבי זה שמבחינת האופי במשחקי אליפות קריטיים דה קולו ובוגדנוביץ' הוכיחו אתמול שאין להם את זה, לתואודוסיץ' כבר ידענו שאין את זה. הפעם היה להם מזל והם הצליחו בסופו של דבר במהלך אחד או שניים חכמים לקחת את המשחק. אם תיזכר בהופעת האימים של ספאנוליס בגמר היורוליג בעונה שעברה אתה תבין שדה קולו היה זהב לעומתו. לגבי נבארו, אני בדעה שמבין כל השחקנים הפעילים כיום אין אף אחד שהיה או יהיה ברמה שלו כשהוא היה בשיאו.

אתה יודע שלא אגיד שום כלום על סמך משחק כזה,משחקים פחות טובים או אפילו גרועים יכולים לקרות לכל אחד.
זו דעה שלי על סמך שנים,לא אמרתי שהם לא שחקנים טובים,פשוט לא מתלהב יותר מידי,נהיתה שיטה ,לא לעשות כמעט כלום באירופה ,יחסית כן?,ללכת לאנביאי ,לחזור אם הזנב בין הרגלים אחרי שנה וברגע להיחשב כוכב,לא יעזור כלום לא אנטיץ כוכב,ולא דאטומה ,שבעיני שחקן נחמד לא יותר,לא עשה כלום לפני היציאה,ולא הפך להיות מישו שיסחוב,גם אם פנר תשחרר ותביא מחליף לא ישימו לב.
גנטילה למשל זה דוגמא לשחק שסוחב שדומיננטי,דאטומה זה דוגמה לאחד פרווה,הוא איך נדיד את זה שוחה אם הזרם בקבוצה טובה ובא פה ושם,שים אותו בפנאתיניקוס או אפילו דרושפאקה,קודם כל לא היה משדרג אותם ,וגם לא בטוח שהיה עושה יותר מידי.
ווסלי כמו הרבה שחקנים גבוהים חיב שיעבדו בשבילו כל מה שרחוק מטר מהטבעת כבר לא טוב לא.
הוא שחקן של אנרגיות,פיק אנרול,ואסיפת זבל.
אני מעדיף גארד אמריקאי כלשהו ברמה טובה לעצדת הגארדים שלנו כרגע ולא את דה קולו סתם לדוגמה אם היתה אפשרות,לא כי הוא לא טוב אלא כי זה לא איזה עכשיו איך אקרא לזה,מישו שיסחוב לבד או יקח אותנו,אנחנו לא צסקא,אצלנו הוא יהיה חיב להיות הקבוצה הוא ועוד אחד שניים,הוא טוב כחלק מקבוצה כחלק מזרימה מקבוצה שיש בה הרבה שחקנים טובים.
אני לא יודע אם הוא מסוג השחקנים שיהיו רייס או ספאלוניס או עוד דוגמאות ,אצלנו במכבי הציפיה שלנו ששחקן יעשה הכל,אבל בגלל הכסף הגדול בקבוצות העשירןת הדברים מתנהלים אחרת,סגלים של 15 בכירים,כל אחד יש לו תפקיד מסוים ,לא כל אחד חיב לקלוע 15 נקודות,לא הכל בנוי ותלוי על מישו אחד ,כל ערב מישו אחר ,תראו למשל בצסקא איך היגינס ,בא פה ושם תורם כמה נקודות ויוצא ,זה פריבילגיה שאין לנו ,בא חריאפה אחרי שלא שיחק רוב המשחק ועושה כמה םעולות קטנות בסוף וזהו.
אותו דבר הרוסי מהחצי גמר,ברח לי שמו ,נתן הופעה בחצי ,בגמר כבר לא היה קיים,ואותו דבר כנל לגבי וורנוביץ והבלונדיני הרוסי,במכבי כמעט בטוח ש90 אחוז מהם יראו חיוורים ,כי הציפיה היא מהם לעשות הכל ולסחוב הכל.
אדם

הודעהעל ידי rc4991 » 16 מאי 2016, 12:41

החציל האצטקי כתב:
rc4991 כתב:אני לא יכול לחכות כבר לעונה הבאה עם הפורמט החדש
הולכת להיות ליגה מטורפת

קשה לדמיין את מכבי משחקת כדורסל ברמות האלה.
יש כל כך הרבה עבודה לעשות...

בינתיים היא עשתה צעד משמעותי מאוד עם ווימס ומילר
מקווה שידעו להשלים את זה עם גארד קלעי ושלושה שחקני פנים טובים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 16 מאי 2016, 15:13

דרך אגב, מכל הסגל של צסקא, רק ניקיטה קורבאנוב זכה בגביע עם צסקא גם בפעם הלפני אחרונה (בפראג 2006 נגד מכבי)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yanay21 » 16 מאי 2016, 15:22

felix_r כתב:דרך אגב, מכל הסגל של צסקא, רק ניקיטה קורבאנוב זכה בגביע עם צסקא גם בפעם הלפני אחרונה (בפראג 2006 נגד מכבי)

לדעתי חרייאפה וקורבנוב היו ב2008.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי felix_r » 16 מאי 2016, 15:38

yanay21 כתב:
felix_r כתב:דרך אגב, מכל הסגל של צסקא, רק ניקיטה קורבאנוב זכה בגביע עם צסקא גם בפעם הלפני אחרונה (בפראג 2006 נגד מכבי)

לדעתי חרייאפה וקורבנוב היו ב2008.

רק חריאפה היה ב 2008. ב 2006 רק קורבאנוב. הוא היה אז בן 20. לא שיחק בגמר נגד מכבי, אבל שיחק בחצי הגמר נגד בארסה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], yon1, גל גל, עידן ו־23 אורחים