פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי

03 יולי 2016, 12:18

צ'שר כתב:
er79 כתב:נכון, בעיקר סיום העונה של רולנד היה טוב מאוד. לא הייתי מביא אותו למכבי אבל שחקן נחמד. מה שכן, פטרסון זו החתמה מעניינת שלהם.

כולכם פה מתלהבים מההחתמה הזו.. אם הוא היה חותם כאן נראה לי שהתגובות היו קצת אחרות.

מדובר בשחקן בן 31 שנתן עונה טובה אחת בקריירה ברמה השנייה של אירופה (וגם שם לא בטופ)... לא מבין מה ככ התרשמתם.

אם התכוונת אליי ואתה מדבר על רולנד, לא אמרתי שאני מתלהב ממנו, שים לב מה כתבתי, שהוא נתן עונה טובה בירושלים, בעיקר סוף העונה. הכל יחסי. עדיין זה לא שחקן שהייתי רוצה לראות במכבי. פטרסון החתמה טובה, לפחות לדעתי.

03 יולי 2016, 12:21

שועל כתב:
צ'שר כתב:
שועל כתב:
צ'שר כתב:
er79 כתב:נכון, בעיקר סיום העונה של רולנד היה טוב מאוד. לא הייתי מביא אותו למכבי אבל שחקן נחמד. מה שכן, פטרסון זו החתמה מעניינת שלהם.

כולכם פה מתלהבים מההחתמה הזו.. אם הוא היה חותם כאן נראה לי שהתגובות היו קצת אחרות.

מדובר בשחקן בן 31 שנתן עונה טובה אחת בקריירה ברמה השנייה של אירופה (וגם שם לא בטופ)... לא מבין מה ככ התרשמתם.

היו לו כמה עונות מצוינות, היה ה MVP של הVTB, נתן 2 עונות מאוד טובות בבנביט.
לגבי הגיל, בעונה האחרונה זה לא היה ניכר עליו.

אין לי מושג על מי אתה מדבר, אבל זה בטוח לא פיטרסון שחתם בהפועל. הוא בחיים לא שיחק בבנביט (וגם לא בתורכיה) , ובחיים לא זכה בMVP של הVTB. זו השנה הראשונה שהבחור שיחק בליגה בכירה (קדמו לה אוקראינית, בולגרית, צ'כית וליגה השנייה בספרד)... הדבר הכי קרוב להישג אישי זו הזכייה שלו בMVP של הליגה הבלקנית, שאם אני לא טועה זו אתה ליגה שגליל עליון זכתה בה (או הפסידה בגמר) כשהיא הייתה מדורגת 8 בליגה של 12 בליגת העל הישראלית.

טעות שלי. חשבתי שהמשכת את הדיון על רולנד
לא מכיר את ההיסטוריה של פטרסון, העונה הזו הוא מאוד הרשים אותי

אה, אז גם אני התבלבלתי. הוא דיבר על פטרסון. טוב, ימים יגידו. בעיני זו החתמה שירושלים יכולים להרוויח ממנה, אם הוא ייתן להם במונחים של הליגה מה שקלאתיס נתן לחיפה זה שיחוק. אם הוא ימנף את זה גם באירופה מה טוב בשבילם.

03 יולי 2016, 16:37

אייזיק רוזפלט מועמד לירושלים.
אני אישית לא מחזיק ממנו.

03 יולי 2016, 17:56

עכשיו הוא על סף חתימה.

03 יולי 2016, 18:00

איתי-שגב כתב:עכשיו הוא על סף חתימה.

כל ההחתמות שלהם חלשות עד עכשיו , ראיתי שנה שעברה את פטרסון והוא נתן משחק טוב יחסית נגד ים אבל נראה שהכל מפוזר ומקרי אצלו .

03 יולי 2016, 18:14

מקאדו 3 כתב:

כל ההחתמות שלהם חלשות עד עכשיו , ראיתי שנה שעברה את פטרסון והוא נתן משחק טוב יחסית נגד ים אבל נראה שהכל מפוזר ומקרי אצלו .

18 נקודות בממוצע ביורוקאפ (42% ל3, והוא זורק לא מעט) והובלת הVTB בריבאונדים אלו לא נתונים מקריים
יכל להיות מחליף לגיטימי לעמדות 4-5, הוא גם לא יקר

03 יולי 2016, 18:20

שועל כתב:
מקאדו 3 כתב:

18 נקודות בממוצע ביורוקאפ (42% ל3, והוא זורק לא מעט) והובלת הVTB בריבאונדים אלו לא נתונים מקריים

אחי יש לך איזה קטע איתו... הוא לא הוביל את הVTB בריבאונדים. הוא הוביל בפלייאוף , בשלושה משחקים שבהם הוא שיחק (כי הקבוצה שלו עפה ב3-0 סוויפ). במהלך כל העונה הוא היה במקום השמיני, שזה לא רע אבל גם לא מדהים. כמו שכתבתי קודם בסהכ מדובר בשחקן עם קריירה מאוד מאוד לא מרשימה... ואני עדין.

03 יולי 2016, 18:27

חוק הצעירים שונה.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 18607.html

03 יולי 2016, 18:31

צ'שר כתב:
שועל כתב:
מקאדו 3 כתב:

אחי יש לך איזה קטע איתו... הוא לא הוביל את הVTB בריבאונדים. הוא הוביל בפלייאוף , בשלושה משחקים שבהם הוא שיחק (כי הקבוצה שלו עפה ב3-0 סוויפ). במהלך כל העונה הוא היה במקום השמיני, שזה לא רע אבל גם לא מדהים. כמו שכתבתי קודם בסהכ מדובר בשחקן עם קריירה מאוד מאוד לא מרשימה... ואני עדין.

אני לא חושב שהוא שחקן מדהים, אני כן חושב שביחס למה שמכבי מסוגלת להביא כספית כשחקן מחליף הוא הכי טוב שיש.
אם אתה מתבסס על הקבוצות שהוא שיחק בהם בעבר זה לא אומר לי הרבה. השאלה אם ראית את היכולות שלו לאורך הקריירה. קריירה זה הרבה עניין של מזל תזמון סוכנים וכו'.

03 יולי 2016, 18:36

רוזפלט והפטרסון הזה חתמו

שמואל מגיע ומלחיץ בעוד 1......2......3......

03 יולי 2016, 18:37

שם הת'רד ישונה ל: "כדורסל ישראלי- הפועל ירושלים תתחרה עם קליבלנד על אליפות הנבא בעונה הבאה"

03 יולי 2016, 18:38

טרוויס פטרסון ואייזק רוזפלט חתמו רשמית לשנתיים בהפועל ירושלים.

03 יולי 2016, 18:39

שועל כתב:
צ'שר כתב:
שועל כתב:
מקאדו 3 כתב:

אני לא חושב שהוא שחקן מדהים, אני כן חושב שביחס למה שמכבי מסוגלת להביא כספית כשחקן מחליף הוא הכי טוב שיש.
אם אתה מתבסס על הקבוצות שהוא שיחק בהם בעבר זה לא אומר לי הרבה. השאלה אם ראית את היכולות שלו לאורך הקריירה. קריירה זה הרבה עניין של מזל תזמון סוכנים וכו'.

הכי טוב שיש? זה ה4 האידאלי שמכבי הייתה צריכה לנסות להביא? מקווה שאתה לא רציני...
אני לא ראיתי אותו יותר מידי אני מודה, אבל קראתי עליו. והמספרים שלו לאורך הקריירה רחוקים מאוד ממה שהוא עשה השנה... מה שכן ראיתי זה את הקבוצה שלו משחקת כמו בליגת קיץ עם מיליון פוזשנים במשחק , מה שאולי כן יכול להסביר את הקפיצה ההנדסית בסטטיסטיקה שלו.

03 יולי 2016, 18:42

זה לא ה4 האידיאלי. זה ה4 המחליף האידיאלי במחיר שמכבי מסוגלת לשלם.

03 יולי 2016, 18:48

איפה שמואל שיפרסם שההחתמות של ירושלים הפכו לרשמיות.
איזה פחד רוזפלט ופטרסון .
אוי לנו אם נתעסק מעבר לתחביב ולכיף שבדבר.
מקצועי נטו אנחנו כל השנים תלוים בעצמנו אם ההנהלה וזה אם גדול תעבוד נכון תתנהל נכון ותחתים נכון הכל יהיה בסדר.

03 יולי 2016, 18:55

אדם כתב:איפה שמואל שיפרסם שההחתמות של ירושלים הפכו לרשמיות.
איזה פחד רוזפלט ופטרסון .
אוי לנו אם נתעסק מעבר לתחביב ולכיף שבדבר.
מקצועי נטו אנחנו כל השנים תלוים בעצמנו אם ההנהלה וזה אם גדול תעבוד נכון תתנהל נכון ותחתים נכון הכל יהיה בסדר.

מקצועי נטו אנחנו תלויים באנשים הלא נכונים. היתרון הוא כספי בלבד.

03 יולי 2016, 19:00

שמואל1 כתב:אייזיק רוזפלט מועמד לירושלים.
אני אישית לא מחזיק ממנו.

שחקן האסל טוב שיוסיף הרבה כגבוה חמישי
אם שגב לא היה כאן הייתי שמח לראות אותו

03 יולי 2016, 19:02

rc4991 כתב:
אני אישית לא מחזיק ממנו.

חמישי למה?

03 יולי 2016, 19:11

צ'שר כתב:
rc4991 כתב:
אני אישית לא מחזיק ממנו.

חמישי למה?

האמת שחשבתי במושגים של מכבי עליו כגבוה חמישי
אני מניח שבירושלים הוא יהיה סנטר מחליף וזה גם תפקיד לא רע
בסך הכל החתמה טובה

03 יולי 2016, 19:22

שמואל1 כתב:טרוויס פטרסון ואייזק רוזפלט חתמו רשמית לשנתיים בהפועל ירושלים.

רוזפלט בירידה חדה יחסית (כנראה בגלל הגיל). אני לא בטוח שזו החתמה טובה. תלוי בסכום ותלוי בתפקיד שמיעדים לו בקבוצה.
נושא נעול