03 יולי 2016, 12:18
צ'שר כתב:er79 כתב:נכון, בעיקר סיום העונה של רולנד היה טוב מאוד. לא הייתי מביא אותו למכבי אבל שחקן נחמד. מה שכן, פטרסון זו החתמה מעניינת שלהם.
כולכם פה מתלהבים מההחתמה הזו.. אם הוא היה חותם כאן נראה לי שהתגובות היו קצת אחרות.
מדובר בשחקן בן 31 שנתן עונה טובה אחת בקריירה ברמה השנייה של אירופה (וגם שם לא בטופ)... לא מבין מה ככ התרשמתם.
03 יולי 2016, 12:21
שועל כתב:צ'שר כתב:שועל כתב:צ'שר כתב:er79 כתב:נכון, בעיקר סיום העונה של רולנד היה טוב מאוד. לא הייתי מביא אותו למכבי אבל שחקן נחמד. מה שכן, פטרסון זו החתמה מעניינת שלהם.
כולכם פה מתלהבים מההחתמה הזו.. אם הוא היה חותם כאן נראה לי שהתגובות היו קצת אחרות.
מדובר בשחקן בן 31 שנתן עונה טובה אחת בקריירה ברמה השנייה של אירופה (וגם שם לא בטופ)... לא מבין מה ככ התרשמתם.
היו לו כמה עונות מצוינות, היה ה MVP של הVTB, נתן 2 עונות מאוד טובות בבנביט.
לגבי הגיל, בעונה האחרונה זה לא היה ניכר עליו.
אין לי מושג על מי אתה מדבר, אבל זה בטוח לא פיטרסון שחתם בהפועל. הוא בחיים לא שיחק בבנביט (וגם לא בתורכיה) , ובחיים לא זכה בMVP של הVTB. זו השנה הראשונה שהבחור שיחק בליגה בכירה (קדמו לה אוקראינית, בולגרית, צ'כית וליגה השנייה בספרד)... הדבר הכי קרוב להישג אישי זו הזכייה שלו בMVP של הליגה הבלקנית, שאם אני לא טועה זו אתה ליגה שגליל עליון זכתה בה (או הפסידה בגמר) כשהיא הייתה מדורגת 8 בליגה של 12 בליגת העל הישראלית.
טעות שלי. חשבתי שהמשכת את הדיון על רולנד
לא מכיר את ההיסטוריה של פטרסון, העונה הזו הוא מאוד הרשים אותי
03 יולי 2016, 16:37
03 יולי 2016, 17:56
03 יולי 2016, 18:00
איתי-שגב כתב:עכשיו הוא על סף חתימה.
03 יולי 2016, 18:14
מקאדו 3 כתב:איתי-שגב כתב:עכשיו הוא על סף חתימה.
כל ההחתמות שלהם חלשות עד עכשיו , ראיתי שנה שעברה את פטרסון והוא נתן משחק טוב יחסית נגד ים אבל נראה שהכל מפוזר ומקרי אצלו .
03 יולי 2016, 18:20
שועל כתב:מקאדו 3 כתב:איתי-שגב כתב:עכשיו הוא על סף חתימה.
כל ההחתמות שלהם חלשות עד עכשיו , ראיתי שנה שעברה את פטרסון והוא נתן משחק טוב יחסית נגד ים אבל נראה שהכל מפוזר ומקרי אצלו .
18 נקודות בממוצע ביורוקאפ (42% ל3, והוא זורק לא מעט) והובלת הVTB בריבאונדים אלו לא נתונים מקריים
יכל להיות מחליף לגיטימי לעמדות 4-5, הוא גם לא יקר
03 יולי 2016, 18:27
03 יולי 2016, 18:31
צ'שר כתב:שועל כתב:מקאדו 3 כתב:איתי-שגב כתב:עכשיו הוא על סף חתימה.
18 נקודות בממוצע ביורוקאפ (42% ל3, והוא זורק לא מעט) והובלת הVTB בריבאונדים אלו לא נתונים מקריים
אחי יש לך איזה קטע איתו... הוא לא הוביל את הVTB בריבאונדים. הוא הוביל בפלייאוף , בשלושה משחקים שבהם הוא שיחק (כי הקבוצה שלו עפה ב3-0 סוויפ). במהלך כל העונה הוא היה במקום השמיני, שזה לא רע אבל גם לא מדהים. כמו שכתבתי קודם בסהכ מדובר בשחקן עם קריירה מאוד מאוד לא מרשימה... ואני עדין.
03 יולי 2016, 18:36
03 יולי 2016, 18:37
03 יולי 2016, 18:38
03 יולי 2016, 18:39
שועל כתב:צ'שר כתב:שועל כתב:מקאדו 3 כתב:איתי-שגב כתב:עכשיו הוא על סף חתימה.
אחי יש לך איזה קטע איתו... הוא לא הוביל את הVTB בריבאונדים. הוא הוביל בפלייאוף , בשלושה משחקים שבהם הוא שיחק (כי הקבוצה שלו עפה ב3-0 סוויפ). במהלך כל העונה הוא היה במקום השמיני, שזה לא רע אבל גם לא מדהים. כמו שכתבתי קודם בסהכ מדובר בשחקן עם קריירה מאוד מאוד לא מרשימה... ואני עדין.
אני לא חושב שהוא שחקן מדהים, אני כן חושב שביחס למה שמכבי מסוגלת להביא כספית כשחקן מחליף הוא הכי טוב שיש.
אם אתה מתבסס על הקבוצות שהוא שיחק בהם בעבר זה לא אומר לי הרבה. השאלה אם ראית את היכולות שלו לאורך הקריירה. קריירה זה הרבה עניין של מזל תזמון סוכנים וכו'.
03 יולי 2016, 18:42
03 יולי 2016, 18:48
03 יולי 2016, 18:55
אדם כתב:איפה שמואל שיפרסם שההחתמות של ירושלים הפכו לרשמיות.
איזה פחד רוזפלט ופטרסון .
אוי לנו אם נתעסק מעבר לתחביב ולכיף שבדבר.
מקצועי נטו אנחנו כל השנים תלוים בעצמנו אם ההנהלה וזה אם גדול תעבוד נכון תתנהל נכון ותחתים נכון הכל יהיה בסדר.
03 יולי 2016, 19:00
שמואל1 כתב:אייזיק רוזפלט מועמד לירושלים.
אני אישית לא מחזיק ממנו.
03 יולי 2016, 19:02
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:אייזיק רוזפלט מועמד לירושלים.
אני אישית לא מחזיק ממנו.
שחקן האסל טוב שיוסיף הרבה כגבוה חמישי
אם שגב לא היה כאן הייתי שמח לראות אותו
03 יולי 2016, 19:11
צ'שר כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:אייזיק רוזפלט מועמד לירושלים.
אני אישית לא מחזיק ממנו.
שחקן האסל טוב שיוסיף הרבה כגבוה חמישי
אם שגב לא היה כאן הייתי שמח לראות אותו
חמישי למה?
03 יולי 2016, 19:22
שמואל1 כתב:טרוויס פטרסון ואייזק רוזפלט חתמו רשמית לשנתיים בהפועל ירושלים.