25 אוגוסט 2016, 19:29
MaccabiTA כתב:toja27 כתב:אני אגב עישנתי בפעם האחרונה בתאילנד בקאו טאו לפני איזה 12 שנה בערך.
אתה מהשנתון של יוני במקרה?
25 אוגוסט 2016, 19:32
MTA2311 כתב:toja27 כתב:אני אגב עישנתי בפעם האחרונה בתאילנד בקאו טאו לפני איזה 12 שנה בערך.
זה היה חומר חזק רצח אם אתה תחת השפעה עד היום.
25 אוגוסט 2016, 19:34
25 אוגוסט 2016, 19:35
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:אני אגב עישנתי בפעם האחרונה בתאילנד בקאו טאו לפני איזה 12 שנה בערך.
קודם כל באותו רגע זה היה מדהים, ישבתי עם עוד שלוש בנות מספרד (הן הביאו לי את זה ) על החוף בקאו טאו שהוא אי ממש שקט והרגשתי שהבריזה של הים ממש עוברת דרכי, כאילו אין לי מוצקות של גוף ואני אוויר בעצמי. משהו מדהים. אחרי זה הראש כל כך היה כבד שאמרתי לעצמי שאני בחיים לא אעשן שוב. וכך עשיתי.
לא יודע למה לדעתך אני תחת השפעה עד עכשיו.
25 אוגוסט 2016, 19:37
LIAV10 כתב:תאילנד זה המקום האחרון שהייתי מעשן בו, נשמע מפחיד הכלא שם.
25 אוגוסט 2016, 19:40
LIAV10 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:אני אגב עישנתי בפעם האחרונה בתאילנד בקאו טאו לפני איזה 12 שנה בערך.
קודם כל באותו רגע זה היה מדהים, ישבתי עם עוד שלוש בנות מספרד (הן הביאו לי את זה ) על החוף בקאו טאו שהוא אי ממש שקט והרגשתי שהבריזה של הים ממש עוברת דרכי, כאילו אין לי מוצקות של גוף ואני אוויר בעצמי. משהו מדהים. אחרי זה הראש כל כך היה כבד שאמרתי לעצמי שאני בחיים לא אעשן שוב. וכך עשיתי.
נו, ומה קרה עם הספרדיות? הרגישו את המוצקות של הגוף שלך?
25 אוגוסט 2016, 19:40
toja27 כתב:LIAV10 כתב:תאילנד זה המקום האחרון שהייתי מעשן בו, נשמע מפחיד הכלא שם.
כן לא רעיון טוב במיוחד אבל קאו טאו הוא אי שקט במיוחד , בדרך כלל מגיעים לשם בשביל לעשות קורס צלילה. בנוסף אני זוכר שהן אמרו לי שהבר במקום כאילו קנה את השוטרים והם לא מציקים כאן וגם היינו די מבודדים שם.
25 אוגוסט 2016, 19:41
toja27 כתב:LIAV10 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:אני אגב עישנתי בפעם האחרונה בתאילנד בקאו טאו לפני איזה 12 שנה בערך.
נו, ומה קרה עם הספרדיות? הרגישו את המוצקות של הגוף שלך?
יצא לי לבקר אותן(היו שם שתי אחיות) פעמיים בברצלונה ואחת מהן הגיע לבקר אותי (ועוד מישהו שהיא פגשה )בישראל. לא היו שם יותר מדי עניינים האמת.
25 אוגוסט 2016, 19:42
25 אוגוסט 2016, 19:42
MTA2311 כתב:צריך לנסוע לתאילנד אה?
25 אוגוסט 2016, 19:43
בן כמה אתה?
25 אוגוסט 2016, 19:44
25 אוגוסט 2016, 19:46
25 אוגוסט 2016, 19:46
LIAV10 כתב:toja27 כתב:LIAV10 כתב:תאילנד זה המקום האחרון שהייתי מעשן בו, נשמע מפחיד הכלא שם.
כן לא רעיון טוב במיוחד אבל קאו טאו הוא אי שקט במיוחד , בדרך כלל מגיעים לשם בשביל לעשות קורס צלילה. בנוסף אני זוכר שהן אמרו לי שהבר במקום כאילו קנה את השוטרים והם לא מציקים כאן וגם היינו די מבודדים שם.
הייתי עם המשפחה בקופנגן בזמן ירח מלא, לא יודע אם זה אומר לך משהו ואם אתה מכיר את האי, אבל היינו במלון הכי ענק שראיתי בחיים, שעוברים בין מקום למקום עם תאילנדים עם רכב גולף, קיצור, שידרו בטלויזיה של המלון את הפול מון פארטי בלייב, בחיים לא ראיתי ריכוז כזה של מסוממים, מטורף.
25 אוגוסט 2016, 19:47
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:צריך לנסוע לתאילנד אה?
עוד שבוע וחצי
25 אוגוסט 2016, 19:47
toja27 כתב:LIAV10 כתב:toja27 כתב:LIAV10 כתב:תאילנד זה המקום האחרון שהייתי מעשן בו, נשמע מפחיד הכלא שם.
הייתי עם המשפחה בקופנגן בזמן ירח מלא, לא יודע אם זה אומר לך משהו ואם אתה מכיר את האי, אבל היינו במלון הכי ענק שראיתי בחיים, שעוברים בין מקום למקום עם תאילנדים עם רכב גולף, קיצור, שידרו בטלויזיה של המלון את הפול מון פארטי בלייב, בחיים לא ראיתי ריכוז כזה של מסוממים, מטורף.
קופנהגן זה אחד המקומות האהובים עלי בתאילנד אבל דווקא בדיוק בתקופה של הלא פול מון פארטי. בפול מון פארטי האי מתמלא אנשים והאנרגיות כל כך דחוסות שקשה לי לחיות עם זה בכיף. ודווקא בפול מון פארטי מאוד צריך להיזהר עם הסמים, כי יש שוטרים בכל מקום.
25 אוגוסט 2016, 19:48
25 אוגוסט 2016, 19:49
toja27 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:צריך לנסוע לתאילנד אה?
עוד שבוע וחצי
עוד חודש וחצי
25 אוגוסט 2016, 19:49
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:LIAV10 כתב:toja27 כתב:LIAV10 כתב:תאילנד זה המקום האחרון שהייתי מעשן בו, נשמע מפחיד הכלא שם.
קופנהגן זה אחד המקומות האהובים עלי בתאילנד אבל דווקא בדיוק בתקופה של הלא פול מון פארטי. בפול מון פארטי האי מתמלא אנשים והאנרגיות כל כך דחוסות שקשה לי לחיות עם זה בכיף. ודווקא בפול מון פארטי מאוד צריך להיזהר עם הסמים, כי יש שוטרים בכל מקום.
קופנהגן זה בדנמרק
קופנגן זה הגרוע באסיה
25 אוגוסט 2016, 19:50
LIAV10 כתב:האהובים עלי הם קו סאמוי ופוקט.
את בנגקוק למשל צריך להשמיד, חוץ ממלון מנילה והקומה של כל סוגי המאכלים בעולם בקניון הענק.