23 אוקטובר 2016, 09:36
yanay21 כתב:אני מקווה שאף אחד פה לא אוכל את הספינים ומבין שארז אדלשטיין לא אשם בכלום, בסופו של דבר
23 אוקטובר 2016, 09:37
23 אוקטובר 2016, 09:38
roy1000 כתב:yanay21 כתב:אני מקווה שאף אחד פה לא אוכל את הספינים ומבין שארז אדלשטיין לא אשם בכלום, בסופו של דבר
אדלשטיין אשם בזה שהוא הכניס את עצמו למצב שבו הכשלון שלו היה ידוע וברור.
23 אוקטובר 2016, 09:39
er79 כתב:roy1000 כתב:goshimon כתב:מדהים שהמאמנים בישראל עוד חולמים לבוא לשחק אצלנו. בסך הכל היו שני משחקים בכלל לא רעים ביורוליג.
מפטרים מאמנים כמו זבובים, מחליפים שחקנים כמו גרביים, סקאוטינג דפוק (בשביל גאודלוק לא צריך סקאוטינג. צריך כזה בשביל לא להביא אונווקואים). את המנהלים ומקבלי ההחלטות אף אחד לא מפטר, והם ממשיכים לקבל החלטות גרועות, לבזבז כסף על מאמנים ושחקנים שלא משחקים כמו יבזוריים למיניהם. והקהל קונה מינויים ומוחה כפיים להנהלה, כאשר עוד חודש ,כאשר יהיה ברור שהיורוליג לא רלבנטי השנה, ההנהלה תבטיח שבשנה הבאה יהיו 20 שחקני יורוליג לגיטימיים וכל הקהל ירוץ עם המזומנים ביד לקנות את המנויים היקרים ביותר באירופה.
הכל מתחיל ונגמר בהנהלה. היא החולי האמיתי. עד שהם לא יפטרו את עצמם לא יגיע שום שינוי, גם אם פופוביץ יאמן כאן
23 אוקטובר 2016, 09:39
yanay21 כתב:אני מקווה שאף אחד פה לא אוכל את הספינים ומבין שארז אדלשטיין לא אשם בכלום, בסופו של דבר
23 אוקטובר 2016, 09:42
yanay21 כתב:לא מקבל את הקביעה הזו. כי אין לי ספק ש"שיחת המכירה" של מכבי לאדלשטיין הייתה אחרת. הוא מאמן בינוני, כן? שלא תבין לא נכון. אבל אני בספק אם זה הסגל שהוא ציפה לו לפי ההבטחות. הוא לא סקאוטר מבריק, אבל גם הוא לא יבנה קו קדמי של אייברסון וצירבס. ונכון שיש את זה שהוא לא הסתדר עם הזרים, אבל מה שהציף את הכול אלו כנראה ההפסדים. כשמנצחים הכול שקט.
23 אוקטובר 2016, 09:44
reuelc כתב:להנהלה יש רצון טוב אבל ההחלטות שלהם הזיות. אחרי עונת הכישלון היה צריך ללכת על בטוח ולא להמר על מאמן חסר ניסיון במיוחד אחרי שיש כוונה לשפוך מיליוני דולרים.
23 אוקטובר 2016, 09:47
yanay21 כתב:roy1000 כתב:yanay21 כתב:אני מקווה שאף אחד פה לא אוכל את הספינים ומבין שארז אדלשטיין לא אשם בכלום, בסופו של דבר
לא מקבל את הקביעה הזו. כי אין לי ספק ש"שיחת המכירה" של מכבי לאדלשטיין הייתה אחרת. הוא מאמן בינוני, כן? שלא תבין לא נכון. אבל אני בספק אם זה הסגל שהוא ציפה לו לפי ההבטחות. הוא לא סקאוטר מבריק, אבל גם הוא לא יבנה קו קדמי של אייברסון וצירבס. ונכון שיש את זה שהוא לא הסתדר עם הזרים, אבל מה שהציף את הכול אלו כנראה ההפסדים. כשמנצחים הכול שקט.
23 אוקטובר 2016, 09:49
reuelc כתב:yanay21 כתב:roy1000 כתב:yanay21 כתב:אני מקווה שאף אחד פה לא אוכל את הספינים ומבין שארז אדלשטיין לא אשם בכלום, בסופו של דבר
לא מקבל את הקביעה הזו. כי אין לי ספק ש"שיחת המכירה" של מכבי לאדלשטיין הייתה אחרת. הוא מאמן בינוני, כן? שלא תבין לא נכון. אבל אני בספק אם זה הסגל שהוא ציפה לו לפי ההבטחות. הוא לא סקאוטר מבריק, אבל גם הוא לא יבנה קו קדמי של אייברסון וצירבס. ונכון שיש את זה שהוא לא הסתדר עם הזרים, אבל מה שהציף את הכול אלו כנראה ההפסדים. כשמנצחים הכול שקט.
הבעיה עם ארז אדלשטיין היא שאין לו קור רוח, שמכבי נקלעה לפיגורים משמעותיים הוא היה נראה חסר אונים לחלוטין כמו בגמר גביע ווינר, או למשל בעיטה בשלטים אחרי כל התקפה לא מוצלחת, כדי להצליח במכבי אתה חייב להיות קר רוח מהסוג של דייוויד בלאט.
23 אוקטובר 2016, 09:50
23 אוקטובר 2016, 09:51
roy1000 כתב:reuelc כתב:להנהלה יש רצון טוב אבל ההחלטות שלהם הזיות. אחרי עונת הכישלון היה צריך ללכת על בטוח ולא להמר על מאמן חסר ניסיון במיוחד אחרי שיש כוונה לשפוך מיליוני דולרים.
"רצון טוב" היה להרבה אנשים שעכשיו נמצאים בגיהנום. אין להנהלה הזו שום יכולת לנהל קבוצת כדורסל בסדר גודל של מכבי הנוכחית.
23 אוקטובר 2016, 09:59
23 אוקטובר 2016, 10:01
23 אוקטובר 2016, 10:05
התנין 2 כתב:ריאל? זו שנמצא אצלה על הקווים (בטוב וברע) אותו מאמן בערך מאז בריאת העולם? או צסק"א שמלכתחילה מביאה מאמנים מעולים ולא זכור לי שפיטרה אחד מהם באמצע העונה, אולי להוציא את ההוא שהגיע מפרטיזן ולא העלה אותם שלב ביורוליג (וויושביץ'?).
רמה אחרת של התנהלות.
23 אוקטובר 2016, 10:08
reuelc כתב:התנין 2 כתב:ריאל? זו שנמצא אצלה על הקווים (בטוב וברע) אותו מאמן בערך מאז בריאת העולם? או צסק"א שמלכתחילה מביאה מאמנים מעולים ולא זכור לי שפיטרה אחד מהם באמצע העונה, אולי להוציא את ההוא שהגיע מפרטיזן ולא העלה אותם שלב ביורוליג (וויושביץ'?).
רמה אחרת של התנהלות.
גם אנחנו היינו משאירים את בלאט אם הוא לא היה מקבל הצעה מה-NBA, ולצסק"א פשוט יש כסף להביא את כל מה שמתחשק להם.
23 אוקטובר 2016, 10:10
Holiday_Armadillo כתב:reuelc כתב:התנין 2 כתב:ריאל? זו שנמצא אצלה על הקווים (בטוב וברע) אותו מאמן בערך מאז בריאת העולם? או צסק"א שמלכתחילה מביאה מאמנים מעולים ולא זכור לי שפיטרה אחד מהם באמצע העונה, אולי להוציא את ההוא שהגיע מפרטיזן ולא העלה אותם שלב ביורוליג (וויושביץ'?).
רמה אחרת של התנהלות.
גם אנחנו היינו משאירים את בלאט אם הוא לא היה מקבל הצעה מה-NBA, ולצסק"א פשוט יש כסף להביא את כל מה שמתחשק להם.
עם הדרך שבלאט וההנהלה היו עליה, לא כל כך בטוחה שבלאט היה נשאר פה יותר מדי
אפילו קרדיט על הזכייה ביורוליג הם סירבו לתת לו
23 אוקטובר 2016, 10:11
reuelc כתב:Holiday_Armadillo כתב:reuelc כתב:התנין 2 כתב:ריאל? זו שנמצא אצלה על הקווים (בטוב וברע) אותו מאמן בערך מאז בריאת העולם? או צסק"א שמלכתחילה מביאה מאמנים מעולים ולא זכור לי שפיטרה אחד מהם באמצע העונה, אולי להוציא את ההוא שהגיע מפרטיזן ולא העלה אותם שלב ביורוליג (וויושביץ'?).
רמה אחרת של התנהלות.
קצת אחרי הזכייה ביורוליג בלאט אמר בראיון שהוא רוצה חוזה ארוך טווח.
23 אוקטובר 2016, 10:15
Holiday_Armadillo כתב:reuelc כתב:Holiday_Armadillo כתב:reuelc כתב:התנין 2 כתב:ריאל? זו שנמצא אצלה על הקווים (בטוב וברע) אותו מאמן בערך מאז בריאת העולם? או צסק"א שמלכתחילה מביאה מאמנים מעולים ולא זכור לי שפיטרה אחד מהם באמצע העונה, אולי להוציא את ההוא שהגיע מפרטיזן ולא העלה אותם שלב ביורוליג (וויושביץ'?).
רמה אחרת של התנהלות.
וממש אחרי הזכייה ביורוליג הוא אמר לגודס ואלון שטיין שהוא עוזב
23 אוקטובר 2016, 10:17
reuelc כתב:Holiday_Armadillo כתב:reuelc כתב:Holiday_Armadillo כתב:reuelc כתב:[quote="התנין 2"]ריאל? זו שנמצא אצלה על הקווים (בטוב וברע) אותו מאמן בערך מאז בריאת העולם? או צסק"א שמלכתחילה מביאה מאמנים מעולים ולא זכור לי שפיטרה אחד מהם באמצע העונה, אולי להוציא את ההוא שהגיע מפרטיזן ולא העלה אותם שלב ביורוליג (וויושביץ'?).
רמה אחרת של התנהלות.
וממש אחרי הזכייה ביורוליג הוא אמר לגודס ואלון שטיין שהוא עוזב
23 אוקטובר 2016, 10:18