אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי ישלים את הפאזל?

הודעהעל ידי yzafrir » 27 יולי 2011, 13:42

אני גם בדע שביינום יכול להתאים לסגל הזה . נכון שהוא לא השחקן הכי חכם בעולם אבל השנה יש מספיק שחקנים אינטילגנטים שיפצו על זה . אבל חסר שחקנים כמו ביינום שיודעים ליצור מצבים לעצמו , מה גם שהוא מאוד הבגר במשחק שלו .
מבחינת אופי הוא בן אדם מאוד צנוע ולא אגואיסט בכלל ומאוד התחבר עם השחקנים האחרים וההנהלה .
מאוד אהבתי אצלו את עקומת הלמידה והוא ממש הראה שיפור בעונה השנייה שלו בקבוצה ואחרי התאונה שלו הוא פשוט נתן את הנשמה לקבוצה. אני לא אשכח לו את הבכי אחרי איבוד האליפות במיוחד שהיו כאלי שזה היה נראה כאילו זה לא מזיז להם (ואתם יודעים למי אני מתכוון...)
דבר חשוב נוסף זה שבלאט הוא מאמן שמאוד מתאים לשחקן כזה שרוצה ללמוד ולהתקדם...

אבל , הוא חתום על חוזה ענק ואין פשוט סיכוי שהוא יוותר עליו . אם כן אז או שהוא אוהב את מכבי עד מוות או שהוא טיפש מבחינת ההתנהלות הכלכלית ברמות עצומות...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחף » 27 יולי 2011, 13:42

עדיף שחקנים שהם אופציה להצלחה מאשר שחקן שהיה פה שנתיים ואנחנו יודעים שהוא לא מתאים למכבי.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 27 יולי 2011, 13:45

אתם לא מבינים עוד שהוא ל יגיע למכבי? יש לו חוזה של 7 מיליון דולר, הוא רוצה לבוא למכבי כדי להעביר את השביתה, ומכבי רוצה שחקן לעונה שלמה. הוא לא יגיע למכבי, למה להמשיך לחפור עליו?
מה גם שמקצועית הוא ממש לא מתאים. הוא שחקן הגנה בינוני (ומשום מה חלק הפכו אותו פה לאיזה פרקינס), תואם פארגו בהתקפה, קלעי בינוני, ושחקן מאוד טיפש. הוא מצליח בNBA בזכות האתלטיות שלו. יש למכבי פארגו 1, לא צריך עוד גרסה טיפשה ונמוכה שלו. עדיף שחקן יותר מגוון
asafb96

הודעהעל ידי מכביסט » 27 יולי 2011, 13:47

yarinsaky כתב:
מכביסט כתב:במידה והכלומניק הזה באמת חוזר ללבוש צהוב
אני פיזית הולך למשרדים של הקבוצה ומבטל את המנוי שלי תוך כדי שאני אומר להם מה שאני חושב עיהם ועל ההתנהלות שלהם
לא יתכן שאגואיסט סוציומט אחד יהרוס הירככיה קבוצתית שלמה שבלאט בנה אותה בעמל רב ויהרוס לכולנו את ההנאה מהקבוצה שלנו.

אתה מגזים מאוד.

קודם כל תן קרדיט לבלאט שלא יכפו עליו את ביינום אם הוא לא רוצה, אני בטוח שאם הוא לא ירצה אותו הוא לא יהיה במכבי ואם הוא רוצה אותו
הוא חושב שהוא טוב למערכת ויכול להיכנס לתבנית קבוצתית ( בניגוד לשחקן כמו סולומון למשל שהוא מקרה אבוד ).

בינום לא אגואיסט ולא סוציומט, לא יודע מאיפה אתה מוציא את הביטויים האלה עליו, האוהדים בדטרויט דווקא אוהבים אותו. המשחק שלו הוא משחק נ.ב.א טיפוסי ואפשר להגיד כמעט על כל שחקן נ.ב.א היום שהוא " אגואיסט - סוציומט ".

אני מעדיף סוג כזה של " אגואיסט " על שחקני פרווה גמורה כמו זיסיס למשל. שחקן קבוצתי עלאק, אבל לא מסוגל לשבור הגנה אם זה תלוי בחיים שלו.

אני לא מאלה שיש להם זיכרון קצר,
לי אישית הספיקו השנתיים שהוא שיחק כאן עם המשחק האנוכי שלו,האיבודי כדור,האין הגנה והכניסות לסל עם הראש בקיר
ובעיקר העובדה שבשנתיים האלה הפסדנו שלושה מתוך ארבעה תארים בארץ ואם לא הנס בסל המפורסם של ג'יימי ארנולד היינו מפסידים את כולם,
אני ממש לא רוצה לעבור את זה שוב זה רק יהרוס לי את הבריאות.
מכביסט

הודעהעל ידי yarinsaky » 27 יולי 2011, 13:51

ביינום לא הפסיד לבדו את התארים האלו, כל הקבוצה המפוארת ( באמת ) שהייתה אז הפסידה את התארים בארץ.

כן, גם הלפרין שכולם פתאום מפנזטים עליו , גם מוריס, גם באטיסטה, גם ניקולה , גם בורשטיין ועוד כמה כוכבים. להפיל עליו הכול זה באמת
קצת לא רציני ומוגזם. זו הייתה קבוצה מפורקת חברתית לקראת סוף העונה וכל שחקן חשב כבר על החוזה בשנה הבאה.

דווקא ביינום היה הכי לויאלי ורגשני, בטח יותר ממוריס, הלפרין ועוד כמה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי מכביסט » 27 יולי 2011, 14:02

yarinsaky כתב:ביינום לא הפסיד לבדו את התארים האלו, כל הקבוצה המפוארת ( באמת ) שהייתה אז הפסידה את התארים בארץ.

כן, גם הלפרין שכולם פתאום מפנזטים עליו , גם מוריס, גם באטיסטה, גם ניקולה , גם בורשטיין ועוד כמה כוכבים. להפיל עליו הכול זה באמת
קצת לא רציני ומוגזם. זו הייתה קבוצה מפורקת חברתית לקראת סוף העונה וכל שחקן חשב כבר על החוזה בשנה הבאה.

צר לי אבל אני חושב שצריך להפסיק את הדיון הזה כאן ועכשיו כי זה ממילא לא יוביל אותנו לשום מקום.
בכל מקרה אני מקווה ומתפלל שהשביתה הארורה הזאת תסתיים מהר ושהבחור יחזור לפיסטונס שלו,ימשיך לחרב אותם וכרגיל הם ימשיכו לראות את הפלייאוף מהסלון כמו בכל אחת משלושת העונות שהוא משחק שם.
מכביסט

הודעהעל ידי yarinsaky » 27 יולי 2011, 14:37

ביינום לא מחרב את הפיסטונס ולא הוא הסיבה שהם לא בפלייאוף, הוא לא כוכב על שיש לו השפעה כל כך גדולה, רכז מחליף, בכל זאת.

אבל באמת נעזוב את העניין הזה, זה בינתיים רחוק מאוד ממימוש.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 27 יולי 2011, 15:36

yarinsaky כתב:ביינום לא הפסיד לבדו את התארים האלו, כל הקבוצה המפוארת ( באמת ) שהייתה אז הפסידה את התארים בארץ.

זה באמת מוגזם שמייחסים את הפסד האליפות לחולון לביינום.
אני מזכיר שלפני עונה מכבי הפסידה את האליפות לגליל, ואז שיחק במכבי לא אחר מדורון פרקינס הלוחמני והמהולל. באותה גמר הגארדים של גליל חגגו מול ההגנה של מכבי ולא ראיתי אף אחד שמעיז לייחס את הפסד האליפות לפרקינס. צריכים גם לזכור שבואתה עונה, מכבי היתה רחוקה משחק אחד מלעוף מהפיינל-פור הישראלי.
בכל מקרה, ביינום לא אחראי לאיבוד האליפות מול חולון בדיוק כמו שפרקינס לא אחראי על איבוד האליפות מול גליל.
אנשים פה פשוט פחות אוהבים את ביינום (ובאמת שיש לא מעט סיבות לכך) ונוטים לייחס לו את הכשלנות של מכבי. נו שויין.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yiffy » 27 יולי 2011, 19:04

לא ממש מלפפון, יותר קשור לצמח ירקרק אחר. רודני וויט נעצר בחשד לניהול ארגון לסחר בסמים:
http://www.one.co.il/Article/183920.html

הליגה הסינית...מה חשבנו לעצמנו??
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי refael » 27 יולי 2011, 20:24

yiffy כתב:לא ממש מלפפון, יותר קשור לצמח ירקרק אחר. רודני וויט נעצר בחשד לניהול ארגון לסחר בסמים:
http://www.one.co.il/Article/183920.html

הליגה הסינית...מה חשבנו לעצמנו??

אויי הגעגועים :roll:
תמונה
refael

הודעהעל ידי misha » 28 יולי 2011, 03:37

מ"ישראל היום":

מכבי ת"א מחפשת גארד זר כדי להשלים את הסגל לעונה הקרובה. בקבוצה לא ממהרים לקבל החלטה ובוחנים כמה מועמדים כשאחד מהם הוא דיוויד לוגאן. האחרון שיחק מול מכבי בעונה שעברה במדי קאחה לבוראל שבה הוא חתום לעוד עונה אבל ייתכן שיעזוב בקרוב.

אני לא מחסידי לוגאן, מקווה שנמצא מישהו טוב יותר.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי ankram » 28 יולי 2011, 04:35

rc4991 כתב:
cannon כתב:בכל זאת וויל ביינום?
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1844568

הפעם זה גם גרינוולד ולא רק ורד עם השפם והשערות בגב...

הלוואי שוויל יחזור. יהיה לנו את הקו האחורי המוכשר והמלהיב ביבשת.

הלוואי,אני לא יכול להפסיק לדמיין את הצמד פארגו-ביינום ואת האתלטיות וההגנה שנקבל מחמישייה שתכלול את פארגו,ביינום,סמית',הנדריקס וג'יימס

ומצ'באן וסופו מהספסל.

ושליאור אליהו , פניני , שייר , בלו ואוחיון יעודדו מהספסל.

בובה של קבוצה ישראלית.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 28 יולי 2011, 04:36

שחף כתב:זה לא משנה את העובדה שהוא שחקן טיפש, שומר גרוע ולא מתאים למכבי, בטח לא ליד פארגו.

מחזק.

עד היום שאני רואה את המשחקים מהעונות שהוא שיחק פה , מחדדות אצלי את ההרגשה שהוא הכי מתאים להיות איזה מיקרוגל מהספסל ב NBA מאשר שחקן אירופאי מוביל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי er79 » 28 יולי 2011, 04:43

אגב, גם ערן ויצמן מעיתון "פוסט" מוסר שביינום מתקרב למכבי.
er79

הודעהעל ידי קובי » 28 יולי 2011, 05:37

אני דווקא בעד לוגאן. כרגע זה נשמע רחוק, מאחר והוא חתום לעונה נוספת בקאחה.

בעיניי שחקן שיכול להשתלב טוב במערך של בלאט ולחזק בעיקר את האספקטים ההתקפיים עם יד טובה מבחוץ ויכולת חדירה לא רעה. יכול גם לעזור בהובלת הכדור לצד פארגו.
עשה התקדמות נפלאה באירופה בשנים האחרונות, ואם איבאנוביץ' והוא זה לא סיפור אהבה גדול, הייתי שמח לראות עוד פליט מתוסכל ומוכשר שלו אצלינו בקבוצה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי er79 » 28 יולי 2011, 05:55

האמת שלוגאן שחקן לא רע, אני מסכים איתך. אבל אני די בספק אם הוא יבוא, ראשית כל כי הוא תחת חוזה, ושנית כל לאור המחיר הזעום שמכבי הולכת להוציא על הגארד האחרון, לוגאן, שמחירו גם כך גבוה יחסית בשוק+ביי אאוט לקאחה=אין מצב שזה יקרה. הלאה!
er79

הודעהעל ידי בנימין נעמן » 28 יולי 2011, 06:15

er79 כתב:האמת שלוגאן שחקן לא רע, אני מסכים איתך. אבל אני די בספק אם הוא יבוא, ראשית כל כי הוא תחת חוזה, ושנית כל לאור המחיר הזעום שמכבי הולכת להוציא על הגארד האחרון, לוגאן, שמחירו גם כך גבוה יחסית בשוק+ביי אאוט לקאחה=אין מצב שזה יקרה. הלאה!

זה בדיוק מה שאמרו על מצ'באן.
אף אחד לא יודע כמה מכבי הולכת להוציא.
הלאה!
סמל אישי של המשתמש
בנימין נעמן

הודעהעל ידי er79 » 28 יולי 2011, 06:22

זה בדיוק מה שאמרו על מצ'באן.
אף אחד לא יודע כמה מכבי הולכת להוציא.
הלאה!

מצבאן זה old story, העונה ההחתמות החדשות (למעט פארגו ששכרו שודרג, ובצדק) לא עוברות את ה-400-450 אלף דולר, אז סלח לי שאני לא אופטימי כמוך כרגע.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 28 יולי 2011, 06:58

אני גם לא חסיד גדול של לוגאן אבל לאור מצב הגארדים עם נסיון אירופאי שיש כרגע בשוק הוא יכול להיות אופציה לא רעה ודיויד יודע להוציא משחקנים כאלו את המיטב...
מה קורה עם ג'אאבר ? הוא סגור איפשהו ? הוא יכול להיות אופציה טובה גם כן בעיקר בגלל שהוא יכול להוסיף מבחינה הגנתית מאוד לסגל הנוכחי ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי גל גל » 28 יולי 2011, 07:36

אני מפחד שהשנה גבלל ריבוי השחקנים בעמדה 4 מצבאן לא יקבל הרבה דקות והוא לא יפרוץ גם השנה...
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Tom1313, גל גל ו־43 אורחים