המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:מכביסט כתב:במידה והכלומניק הזה באמת חוזר ללבוש צהוב
אני פיזית הולך למשרדים של הקבוצה ומבטל את המנוי שלי תוך כדי שאני אומר להם מה שאני חושב עיהם ועל ההתנהלות שלהם
לא יתכן שאגואיסט סוציומט אחד יהרוס הירככיה קבוצתית שלמה שבלאט בנה אותה בעמל רב ויהרוס לכולנו את ההנאה מהקבוצה שלנו.
אתה מגזים מאוד.
קודם כל תן קרדיט לבלאט שלא יכפו עליו את ביינום אם הוא לא רוצה, אני בטוח שאם הוא לא ירצה אותו הוא לא יהיה במכבי ואם הוא רוצה אותו
הוא חושב שהוא טוב למערכת ויכול להיכנס לתבנית קבוצתית ( בניגוד לשחקן כמו סולומון למשל שהוא מקרה אבוד ).
בינום לא אגואיסט ולא סוציומט, לא יודע מאיפה אתה מוציא את הביטויים האלה עליו, האוהדים בדטרויט דווקא אוהבים אותו. המשחק שלו הוא משחק נ.ב.א טיפוסי ואפשר להגיד כמעט על כל שחקן נ.ב.א היום שהוא " אגואיסט - סוציומט ".
אני מעדיף סוג כזה של " אגואיסט " על שחקני פרווה גמורה כמו זיסיס למשל. שחקן קבוצתי עלאק, אבל לא מסוגל לשבור הגנה אם זה תלוי בחיים שלו.
yarinsaky כתב:ביינום לא הפסיד לבדו את התארים האלו, כל הקבוצה המפוארת ( באמת ) שהייתה אז הפסידה את התארים בארץ.
כן, גם הלפרין שכולם פתאום מפנזטים עליו , גם מוריס, גם באטיסטה, גם ניקולה , גם בורשטיין ועוד כמה כוכבים. להפיל עליו הכול זה באמת
קצת לא רציני ומוגזם. זו הייתה קבוצה מפורקת חברתית לקראת סוף העונה וכל שחקן חשב כבר על החוזה בשנה הבאה.
דווקא ביינום היה הכי לויאלי ורגשני, בטח יותר ממוריס, הלפרין ועוד כמה.
yarinsaky כתב:ביינום לא הפסיד לבדו את התארים האלו, כל הקבוצה המפוארת ( באמת ) שהייתה אז הפסידה את התארים בארץ.
כן, גם הלפרין שכולם פתאום מפנזטים עליו , גם מוריס, גם באטיסטה, גם ניקולה , גם בורשטיין ועוד כמה כוכבים. להפיל עליו הכול זה באמת
קצת לא רציני ומוגזם. זו הייתה קבוצה מפורקת חברתית לקראת סוף העונה וכל שחקן חשב כבר על החוזה בשנה הבאה.
דווקא ביינום היה הכי לויאלי ורגשני, בטח יותר ממוריס, הלפרין ועוד כמה.
yiffy כתב:לא ממש מלפפון, יותר קשור לצמח ירקרק אחר. רודני וויט נעצר בחשד לניהול ארגון לסחר בסמים:
http://www.one.co.il/Article/183920.html
הליגה הסינית...מה חשבנו לעצמנו??
מכבי ת"א מחפשת גארד זר כדי להשלים את הסגל לעונה הקרובה. בקבוצה לא ממהרים לקבל החלטה ובוחנים כמה מועמדים כשאחד מהם הוא דיוויד לוגאן. האחרון שיחק מול מכבי בעונה שעברה במדי קאחה לבוראל שבה הוא חתום לעוד עונה אבל ייתכן שיעזוב בקרוב.
rc4991 כתב:cannon כתב:בכל זאת וויל ביינום?
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1844568
הפעם זה גם גרינוולד ולא רק ורד עם השפם והשערות בגב...
הלוואי שוויל יחזור. יהיה לנו את הקו האחורי המוכשר והמלהיב ביבשת.
הלוואי,אני לא יכול להפסיק לדמיין את הצמד פארגו-ביינום ואת האתלטיות וההגנה שנקבל מחמישייה שתכלול את פארגו,ביינום,סמית',הנדריקס וג'יימס
שחף כתב:זה לא משנה את העובדה שהוא שחקן טיפש, שומר גרוע ולא מתאים למכבי, בטח לא ליד פארגו.
er79 כתב:האמת שלוגאן שחקן לא רע, אני מסכים איתך. אבל אני די בספק אם הוא יבוא, ראשית כל כי הוא תחת חוזה, ושנית כל לאור המחיר הזעום שמכבי הולכת להוציא על הגארד האחרון, לוגאן, שמחירו גם כך גבוה יחסית בשוק+ביי אאוט לקאחה=אין מצב שזה יקרה. הלאה!
זה בדיוק מה שאמרו על מצ'באן.
אף אחד לא יודע כמה מכבי הולכת להוציא.
הלאה!
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Tom1313, גל גל ו־43 אורחים