המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:להשאיר את מילר זה בדיוק לא ללמוד כלום מהעונה המסויטת הזו..
my man כתב:להשאיר את מילר זה בדיוק לא ללמוד כלום מהעונה המסויטת הזו..
toja27 כתב:my man כתב:להשאיר את מילר זה בדיוק לא ללמוד כלום מהעונה המסויטת הזו..
ואת גאודלוק 2 מיליון? זה כן ללמוד?
RomanR כתב:משה ברדה ואלי שבידלר (?) מצייצים שלפי גורם במכבי, גם גאודלוק וגם מילר בתוכניות לעונה הבאה
MTA2311 כתב:גאודלוק רוצה להישאר, זה לא סוד
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:גאודלוק רוצה להישאר, זה לא סוד
כולם יודעים מה זה אומר
יגררו את העניין על 10k ואז בסוף כשהוא ייקבל הצעה הרבה יותר טובה מקבוצה אחרת יתנו לו את מה שהוא רצה כשיודעים שהוא לא יסכים
A_P_18 כתב:אם אני לא טועה סהר אמר אתמול במשחק שהאופציה על גאודלוק לעונה הבאה היא 1,8 מיליון לא שזה כזה משנה אני בכל מקרה הייתי משאיר אותו.
גל גל כתב:קונים חמישייה כזאת עם מחליפים זולים?
גקסון
גאודלוק
היגנס
מילר
טיוס/זר
my man כתב:גל גל כתב:קונים חמישייה כזאת עם מחליפים זולים?
גקסון
גאודלוק
היגנס
מילר
טיוס/זר
לא
ג'קסון לא שחקן לחמישייה..
ומילר אחרי כמה משחקים ייפצע..
אני רק אזכיר שאת העונה הנוכחית דווין פתח בצורה מסחררת והרבה כבר חשבו שזה היה רעיון מעולה להשאיר אותו וכמובן שאחרי לא הרבה זמן הוא שוב הזכיר לנו שהוא בעצם פרש ממשחק פעיל(והבליח בגמר גביע)
שמואל1 כתב:גאודלוק חייב להמשיך.
arel123 כתב:my man כתב:גל גל כתב:קונים חמישייה כזאת עם מחליפים זולים?
גקסון
גאודלוק
היגנס
מילר
טיוס/זר
לא
אני רק אזכיר שאת העונה הנוכחית דווין פתח בצורה מסחררת והרבה כבר חשבו שזה היה רעיון מעולה להשאיר אותו וכמובן שאחרי לא הרבה זמן הוא שוב הזכיר לנו שהוא בעצם פרש ממשחק פעיל(והבליח בגמר גביע)
אארון ג'קסון רכז מעולה לחמישייה לדעתי, לא צריך יותר מזה זה מספיק .
אני דווקא מאמין במילר ולדעתי שנה הבאה הוא יהיה שחקן חשוב ולא יפצע הרבה אם יישאר, אבל אכן לא אמור להיות בחמישייה, אני מאמין שניתן להביא שחקן טוב ממנו כפותח
my man כתב:arel123 כתב:my man כתב:גל גל כתב:קונים חמישייה כזאת עם מחליפים זולים?
גקסון
גאודלוק
היגנס
מילר
טיוס/זר
לא
אארון ג'קסון רכז מעולה לחמישייה לדעתי, לא צריך יותר מזה זה מספיק .
אני דווקא מאמין במילר ולדעתי שנה הבאה הוא יהיה שחקן חשוב ולא יפצע הרבה אם יישאר, אבל אכן לא אמור להיות בחמישייה, אני מאמין שניתן להביא שחקן טוב ממנו כפותח
אנחנו לא צריכים לבנות על שחקן בן 32..וגם לא על שחקן שקרע כבר 3 רצועות..
יש רכזים בשוק ויש גם פורוורדים..
אבל מאמן כבר יש שאנחנו מחתימים פה שחקנים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים