יורוליג, מח' 4: הכוכב האדום נגד מכבי ת"א, חמישי, 20:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מח' 4: הכוכב האדום נגד מכבי ת"א, חמישי, 20:00

הודעהעל ידי TAYO » 27 אוקטובר 2017, 07:04

שועל כתב:צריך לומר את האמת, גם ברמת המאמן מכבי נראית רע מאוד ב4 המשחקים האחרונים. משחק שבלוני ומבולבל.

בוא נחזיר את אדלשטיין. או שאולי את פיני והפיצות שלו. ועכשיו ברצינות - ספאחיה בן אדם ואפילו לא מושלם, אבל הוא המאמן הכי טוב שמכבי יכלה לשים עליו את היד. הוא הסכים להגיע לפרוייקט שאפתני שבתקציב מוגבל מחליפים 12 שחקנים. נכון לרגע זה הוא מוציא מהצוות שלו תפוקה יפה מאד ויש גרף התקדמות יפה. אני אגב לא בדקתי אבל די בטוח שפתיחת העונה של בלאט ב-2014 לא הייתה טובה יותר.
עכשיו השאלה האם יהיה לו את השקט לקחת את החבורה שלו עוד צעד קדימה, ואז נראה התמודדות יפה גם נגד קבוצות בסדר גודל של ריאל, או שיתחילו הקולות והזמזומים ביציע (וידידי, בלי להעליב, הזמזום שלך נשמע עד כאן) וההנהלה הרעועה שלנו תתחיל להתנהל בפאניקה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי ankram » 27 אוקטובר 2017, 08:50

אמציה קלע סלים שהוא מעולם לא קלע, במכבי הוא היה מטיח את החדירות האלו בקרש. אין מה לומר, אלוהי האקסים מכה שוב.
אני מאד מקווה שגאודלוק לא יבריא עד המפגש מולנו כי זה יהיה טבח.
מגיע לספחיה הרבה מילים טובות אבל גם ביקורת על ניהול המשחק, רוצסטי היה צריך להיות עסוק בהגנה עד צוואר, מלא בעבירות, מכבי כשלה נחרצות במה שהיה ה trade mark שלה בעבר, קרי השמדת מנהל המשחק ממול.
יש גם לציין שעמדות 3-4-5 עשו פחות או יותר את העבודה, דווקא הצד החזק שלנו היה רע מאד, הגארדים היו לא מדוייקים בלשון המעטה ( גונדי קיין) מפוזרים עם קבלת החלטות לא טובה ( גקסון) או מחרידים בכל קנה מידה ( קול).
הגיע הזמן לתת גם לשגב ולזוסמן דקות , הרוטציה של מכבי קצרה מדי.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

Re: יורוליג, מח' 4: הכוכב האדום נגד מכבי ת

הודעהעל ידי Mmm » 27 אוקטובר 2017, 10:25

אני רוצה תחזיות אופטימיות נמאס לי כבר לשמוע פסימיות ...
יאלה חברה בבקשה תעלו קצת אופטימיות...
אני לא ישנתי כל הלילה אני לוקח מאד קשה הפסדים....
בפרט כאלה שהיו בכיס שלנו....
חושש מאד מרצף שלילי עכשיו מול מילאנו אנדלו וכמובן ריאל המפחידה
Mmm

הודעהעל ידי שועל » 27 אוקטובר 2017, 11:35

Mmm כתב:אני רוצה תחזיות אופטימיות נמאס לי כבר לשמוע פסימיות ...
יאלה חברה בבקשה תעלו קצת אופטימיות...
אני לא ישנתי כל הלילה אני לוקח מאד קשה הפסדים....
בפרט כאלה שהיו בכיס שלנו....
חושש מאד מרצף שלילי עכשיו מול מילאנו אנדלו וכמובן ריאל המפחידה

אז הפסימיות (או המציאותיות) רק תעזור לך ותחליש את עוצמת המכה שתקבל בפעמים הבאות. דווקא האופטימיות תרסק אותך שוב ושוב.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי RomanR » 27 אוקטובר 2017, 12:52

קריסת הסוציאליזם - אודי הירש מדבר על ניהול המשחק של ספאחיה, שבדומה למאמנים אירופיים רבים מנהל רוטציה רחבה עם הרבה חילופים שלא תמיד קשורים למהלך המשחק. כמו שהיה ברבע השלישי בו ספאחיה נתקע על הרכב שכלל את פראחוסקי כשאנטיץ' ובייליצה על הפרקט.
הוא מקנח בפסקה הבאה:
מכבי מגיעה לישורת האחרונה של משחקי תחילת העונה הנוחים עד מאוד, תוצאה של הגרלה חלומית, בתחושות מעורבות. היא הפסידה בשבוע האחרון בשני משחקים צמודים, ואף אחד מההפסדים אינו בגדר אסון לקבוצה שלא מתכוונת להסתער על התואר. רק שהפסד ביתי נוסף בשבוע הבא, נגד מילאנו, שההגרלה שלה הייתה בגדר סיוט – פתיחה מול צסק"א, פנרבחצ'ה, ריאל וברצלונה (הניצחון הראשון והיחיד, אמש) – כבר יהווה בעיה במאבק על הטופ 8. זה יהיה משחק שבו ספאחיה יצטרך לייצב רוטציה יציבה וללכת עם שחקניו הבכירים – כן, גם ל-30 דקות ומעלה. אם ינסה לשמור כוחות להמשך העונה – כלל לא בטוח שתהיה לה משמעות.

https://sports.walla.co.il/item/3106910
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי jay » 27 אוקטובר 2017, 13:18

ספאחיה לא היה חף מטעויות, אבל היה סביר. אם לא הוא, זה ממילא לא היה נראה כמו שזה היה נראה במחצית הראשונה. לטעמי, ג'קסון שלקח שלשה שלא קשורה לכלום בדקות הסיום, ותומאס שלקח שלשה כדי להכריע את המשחק במקום ללכת פנימה וכו', היו טעויות של שחקנים שהכריעו את המשחק לא פחות מכל הרכב שהעמיד המאמן. ואם רק היינו מנצחים בנקודה במשחק הזה ובזה שקדם לו, עם אותה צורת משחק בדיוק - כל הפרשנויות היו נראות אחרת. באט איט איז וואט איט איז.

חוסר יציבות בין משחקים, בתוך המשחקים, טעויות בדקות האחרונות - הכל קלאסי לקבוצה חדשה עם מעט ניסיון. אולי אנחנו סוג של באמברג של העונה שעברה - אנדרדוג מפתיע שמותח את כולם אבל בדר"כ מפסיד. שזה יותר ממה שצפיתי שיהיה העונה. נראה איך זה יתפתח מפה, אני מניח שיהיו עוד הרבה משחקים צמודים בהמשך.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי 0ved1212 » 27 אוקטובר 2017, 13:44

נראה לי שכמה אנשים ובנייהם כמה פרדנים שכחו שמכבי קבוצה חדשה
ושיחקו נגד קבוצות שפחות או יותר רצות יחד שנה לפחות
אולימפיאקוס למשל מכונה משומנת היטב שההפסד מולה היה נטו ניסיון
והכוכב שניצחו את בארסה בהפרש יותר גבוהה גם פחות או יותר רצים ביחד
לחבר 12 שחקנים שלעולם לא ראו אחד את השני שלא לדבר על לשחק אחד עם השני זה מאוד קשה ואולי נראה ניצוצות של חיבור עוד כמה חודשים
בנתיים מהמשחקים שהיו אפשר להגיד שמכבי של השנה טובה יותר מזאת של שנה שעברה

ולכל אלה שמדברים על המאמן
שלא ישכחו לרגע במי מדובר ובאיזה השגים יש לו
שבעשר שנים האחרונות פראט חבלאט כל אחד מהמאמנים היו חולמים על עשירית מההשגים של ספאחיה
0ved1212

הודעהעל ידי שועל » 27 אוקטובר 2017, 14:12

0ved1212 כתב:נראה לי שכמה אנשים ובנייהם כמה פרדנים שכחו שמכבי קבוצה חדשה
ושיחקו נגד קבוצות שפחות או יותר רצות יחד שנה לפחות
אולימפיאקוס למשל מכונה משומנת היטב שההפסד מולה היה נטו ניסיון
והכוכב שניצחו את בארסה בהפרש יותר גבוהה גם פחות או יותר רצים ביחד
לחבר 12 שחקנים שלעולם לא ראו אחד את השני שלא לדבר על לשחק אחד עם השני זה מאוד קשה ואולי נראה ניצוצות של חיבור עוד כמה חודשים
בנתיים מהמשחקים שהיו אפשר להגיד שמכבי של השנה טובה יותר מזאת של שנה שעברה

ולכל אלה שמדברים על המאמן
שלא ישכחו לרגע במי מדובר ובאיזה השגים יש לו
שבעשר שנים האחרונות פראט חבלאט כל אחד מהמאמנים היו חולמים על עשירית מההשגים של ספאחיה

נראה לי ששכחת שהכוכב (ולא רק היא) היא גם קבוצה חדשה, עם חמישית מהתקציב של מכבי, וגם שכחת שזה לא תירוץ, כי אלו ניצחונות שמכבי חייבת אם היא חולמת להתמודד על הטופ 8 ואין זמן לתקן. וחוץ מזה, שאפשר להביע דעה על השחקנים ברמה הפרסונלית אחרי כמות כזו של משחקים.

אז מה היו צריכים לעשות? לחפות על זה שמדובר בסגל חדש על ידי הבאת שחקנים יותר מוכחים ומנוסים, פחות להתקמצן, פחות לשגות בבניה. אין זמן לטעויות.

ומותר לדבר על כל מאמן, אם מישהו חושב שהוא שגה, והוא שגה, למרות שהבעיה העיקרית היא כמובן הסגל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 אוקטובר 2017, 14:50

זה מעניין.

אחרי העונות הקודמות היו יכולים לקרות פה שני דברים:
1. 0 סובלנות לבינוניות, אי קבלה של הקטנת התקציב, של בניית סגל בלי נסיון יורוליג ובוז למשפטים כמו "המלחמה והלב שוב לא הספיקו" כמו שקיבלנו בפייס אתמול.
2. תפיסה של "אחרי הבזיונות בשנים האחרונות כל מה שהוא לא התפרקות מוחלטת זה סבבה" +"אני דווקא אופטימי אחרי הפסדים בבית לאולימפיאקוס בלי ספאנוליס ולכוכב בחוץ בהובלת רוצ'סטי".

משום מה רוב הפורום בחר באופציה השנייה. לא ממש מצליח להבין את זה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי shayD » 27 אוקטובר 2017, 18:53

MTA2311 כתב:זה מעניין.

1. 0 סובלנות לבינוניות, אי קבלה של הקטנת התקציב, של בניית סגל בלי נסיון יורוליג ובוז למשפטים כמו "המלחמה והלב שוב לא הספיקו" כמו שקיבלנו בפייס אתמול.
2. תפיסה של "אחרי הבזיונות בשנים האחרונות כל מה שהוא לא התפרקות מוחלטת זה סבבה" +"אני דווקא אופטימי אחרי הפסדים בבית לאולימפיאקוס בלי ספאנוליס ולכוכב בחוץ בהובלת רוצ'סטי".

מאסנו בהויה פראנויה.

מעבר לזה, אחרי כמה שנים של גימקים עושה רושם שהשנה באמת באו לעבוד.

תחבר את כל זה למאמן שהוא באמת פיגורה, עם צוות מקצועי ישראלי מעולה והנהלה שלקחה צעד אחורה.

תקבל שקט תעשייתי.
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הודעהעל ידי bigi » 27 אוקטובר 2017, 23:04

האמת שהמשחק הזה הוציא את כל הרוח מהמפרשים בטח אחרי המחצית הראשונה ה מצויינת .. , פרחובסקי צריך ללכת הביתה , עם כל הכבוד למחויבות הוא לא לרמה . כמה 4 - 5 רציני עכשיו יכול לעשות שינוי זה לא יאמן . באמת שחבל לפספס הזדמנות , עם שחקן מתאים במקום, באמת אפשר לרוץ רחוק העונה הלוואי וישכילו לראות את זה .
bigi

הודעהעל ידי שועל » 27 אוקטובר 2017, 23:15

shayD כתב:

מאסנו בהויה פראנויה.

תחבר את כל זה למאמן שהוא באמת פיגורה, עם צוות מקצועי ישראלי מעולה והנהלה שלקחה צעד אחורה.

תקבל שקט תעשייתי.

גם אם מציאות נמשכת הרבה זמן וזה מעצבן זה לא אומר שצריך לעוות אותה. זו המציאות, והיא נמשכת, ועל זה מדברים כאן, זה שנמאס לך לשמוע את זה לא אמור לשנות את העובדות.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי shayD » 30 אוקטובר 2017, 12:46

שועל כתב:
shayD כתב:

מאסנו בהויה פראנויה.

תקבל שקט תעשייתי.

גם אם מציאות נמשכת הרבה זמן וזה מעצבן זה לא אומר שצריך לעוות אותה. זו המציאות, והיא נמשכת, ועל זה מדברים כאן, זה שנמאס לך לשמוע את זה לא אמור לשנות את העובדות.

לא מוצא קשר לוגי בין ההודעות שלנו.
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הודעהעל ידי שמוליק » 30 אוקטובר 2017, 13:52

bigi כתב:האמת שהמשחק הזה הוציא את כל הרוח מהמפרשים בטח אחרי המחצית הראשונה ה מצויינת .. , פרחובסקי צריך ללכת הביתה , עם כל הכבוד למחויבות הוא לא לרמה . כמה 4 - 5 רציני עכשיו יכול לעשות שינוי זה לא יאמן . באמת שחבל לפספס הזדמנות , עם שחקן מתאים במקום, באמת אפשר לרוץ רחוק העונה הלוואי וישכילו לראות את זה .

לפרחובסקי יש את הכלים להיות יעיל. שיקבל שיעורים מניקולה ושספחיה לא יוריד אותו מהמגרש עד שיתן דאבל.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי felix_r » 31 אוקטובר 2017, 23:20

שמוליק כתב:
bigi כתב:האמת שהמשחק הזה הוציא את כל הרוח מהמפרשים בטח אחרי המחצית הראשונה ה מצויינת .. , פרחובסקי צריך ללכת הביתה , עם כל הכבוד למחויבות הוא לא לרמה . כמה 4 - 5 רציני עכשיו יכול לעשות שינוי זה לא יאמן . באמת שחבל לפספס הזדמנות , עם שחקן מתאים במקום, באמת אפשר לרוץ רחוק העונה הלוואי וישכילו לראות את זה .

לפרחובסקי יש את הכלים להיות יעיל. שיקבל שיעורים מניקולה ושספחיה לא יוריד אותו מהמגרש עד שיתן דאבל.

אין לו רכז פיק-נ-רולים.

שים אותו עם מאיר טפירו (בכושר סביר), והוא עושה 20 נקודות בכל יום
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot], גל גל ו־28 אורחים