ת'רד המועמדים - מכבי תל אביב ב' ממשיכה להיבנות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המועמדים

הודעהעל ידי Rampel » 30 מרץ 2018, 09:11

קראו כתבת מעניינת מאפליקציית sport5

מסתמן: ספאחיה יישאר אם יביא אליפות, ג'קסון יעזוב
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 01&lang=he

אלכס טיוס, ג'ייק כהן וג'ון דיברתולומיאו מחזיקים בחוזה לעונה הבאה והם צפויים להישאר. על מייקל רול ודיאנדרה קיין מכבי מחזיקה באופציה וההערכה היא שהקבוצה צפויה לממש אותה לאור שביעות הרצון משניהם ולנוכח העובדה ששניהם משתכרים בסביבות 300 אלף דולר, ולדעת אנשי מכבי מנפקים תמורה טובה ביחס לשכר.

לפי חוק טובים השניים בתקשורת הישראלית (משמע, פורסם ביותר ממקור אחד) צריך להתחיל להתרגל לאפשרות הסבירה שרול וקיין ישארו בעונה הבאה. לדעתי זה אסון וכל המשפט האחרון פשוט מעצבן מכמה סיבות:
1. לפני הכל - מכבי חרטה את הבינוניות גם על השנה הבאה. הכל עובד ב-Price/Performance במערכת וזה מה שמוליך אותם לעבר ההישארות עם עמדה 2 הכי גרועה במפעל, שנה שנייה ברציפות.
2. בכדורסל המודרני, עמדות 2-3 הפכו לעמדות ורסטיליות ולכן נדרשים בהם שחקנים ורסטיליים. קיין ורול הם שני שוטינג גארדס שמנסים למכור אותם כסווינגמנים - אחד שומר טוב אבל לפעמים מנגר בהתקפה והשני קלעי סביר ומאוד פעלתן, אבל בעל כושר לקוי, כשאת הפוזשנים ההגנתיים המוצלחים שלו העונה אפשר לספור על כף יד אחת.
אני חושב שקיים קונצנזוס בפורום בנוגע לזה ששניהם שחקנים משלימים ולא יותר מזה וזה אומר שהציפייה היא שיביאו שחקנים מובילים שיעלו לפניהם בעמדות 2-3.
אז עם 4 שחקנים בעמדות האלו + ג'ונדי שהוא 1.5, לא רק שברור שזוס צריך לצאת להשאלה, אלא שגם אין מקום לאיגור קולשוב שעוד ראוי להזדמנות במכבי. אני לא מאמין שהוא יגיע בשביל להיות אופציה חמישית בשתי העמדות.
במצב שבונים על רול/קיין לחמישיה אפשר לחתום את העונה הבאה כבר עכשיו, לנוח שנה ולראות לאן נושבת הרוח לקראת 2020.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי MM3 » 30 מרץ 2018, 10:46

Rampel כתב:קראו כתבת מעניינת מאפליקציית sport5

אלכס טיוס, ג'ייק כהן וג'ון דיברתולומיאו מחזיקים בחוזה לעונה הבאה והם צפויים להישאר. על מייקל רול ודיאנדרה קיין מכבי מחזיקה באופציה וההערכה היא שהקבוצה צפויה לממש אותה לאור שביעות הרצון משניהם ולנוכח העובדה ששניהם משתכרים בסביבות 300 אלף דולר, ולדעת אנשי מכבי מנפקים תמורה טובה ביחס לשכר.

לפי חוק טובים השניים בתקשורת הישראלית (משמע, פורסם ביותר ממקור אחד) צריך להתחיל להתרגל לאפשרות הסבירה שרול וקיין ישארו בעונה הבאה. לדעתי זה אסון וכל המשפט האחרון פשוט מעצבן מכמה סיבות:
1. לפני הכל - מכבי חרטה את הבינוניות גם על השנה הבאה. הכל עובד ב-Price/Performance במערכת וזה מה שמוליך אותם לעבר ההישארות עם עמדה 2 הכי גרועה במפעל, שנה שנייה ברציפות.
2. בכדורסל המודרני, עמדות 2-3 הפכו לעמדות ורסטיליות ולכן נדרשים בהם שחקנים ורסטיליים. קיין ורול הם שני שוטינג גארדס שמנסים למכור אותם כסווינגמנים - אחד שומר טוב אבל לפעמים מנגר בהתקפה והשני קלעי סביר ומאוד פעלתן, אבל בעל כושר לקוי, כשאת הפוזשנים ההגנתיים המוצלחים שלו העונה אפשר לספור על כף יד אחת.
אני חושב שקיים קונצנזוס בפורום בנוגע לזה ששניהם שחקנים משלימים ולא יותר מזה וזה אומר שהציפייה היא שיביאו שחקנים מובילים שיעלו לפניהם בעמדות 2-3.
אז עם 4 שחקנים בעמדות האלו + ג'ונדי שהוא 1.5, לא רק שברור שזוס צריך לצאת להשאלה, אלא שגם אין מקום לאיגור קולשוב שעוד ראוי להזדמנות במכבי. אני לא מאמין שהוא יגיע בשביל להיות אופציה חמישית בשתי העמדות.
במצב שבונים על רול/קיין לחמישיה אפשר לחתום את העונה הבאה כבר עכשיו, לנוח שנה ולראות לאן נושבת הרוח לקראת 2020.

דווקא מהכתבה הזאת החלק שישאירו את קיין \ רול הוא היה החלק הפחות נוראי בכל הסיפור . הבעיה עם הצעד הזה וזה נאמר כבר 5 שנים שבונים את מכבי הפוך מביאים את המחליפים ואז מתאימים להם את הכוכבים ולא הפוך . אותי יותר עצבן לקרוא שהם מחפשים ישראלים שיבינו את מעמדם כאילו בואו נכוון נמוך בכוונה כדי לא לעצבן אף אחד.

הבעיה העיקרית של מכבי תל אביב היא פשיטת רגל ערכית שהתחילה בדומננטיות של דיויד פדרמן. ברגע שמזרחי לקח צעד אחורה והניצחון לא היה חזות הכל מכבי התחילה ליפול. הדומננטיות של מכבי בליגה הישראלית היוותה חלק גדול בבנית האתוס של הקבוצה. ברגע שלקבוצה יש את האמונה שהיא צריכה ויכולה לנצח כל קבוצה ויש לה איזשהי תדמית של מנצחת השחקנים גם מאמינים בזה ונדבקים בזה וזה גם משפיע באירופה. אי אפשר באמת להפריד בין דומיננטיות בליגה להצלחה באירופה.

היו שנים גרועות למכבי באירופה והיא הייתה רחוקה מלהיות מהאריות היבשת אבל הדומננטיות שלה בליגה עזרה לשמר את הרוח של הקבוצה. הצעד ההכרחי של מכבי הוא להלחם בתכתבי המנהלת כדי לאפשר לה לבנות קבוצה אחת דומננטית לליגה ולאירופה בלי כל מיני חוקים מוזרים שבאים לפגוע בה. ומשם להתקדם .. מכבי צריכה לחזור להיות הקבוצה של מזרחי באופי לא בפרקטיקה ולחשוב קודם כל על עצמה ואח"כ על טובת הליגה.

למרות שזה לא נכון לבנות קבוצה מהמחליפים למכבי אין כרגע ברירה, השינויים הטקטונים האלה בסגל הקבוצה פשוט הורגים אותה .. צריך לשמר את המעט חלקים בריאים בקבוצה שמראים ניצוצות של מכביזם (יותר קיין פחות רול). ולצערנו צריך להחזיק חזק אצבעות שנצליח לקחת אליפות השנה כדי להתחיל לבנות הצלחה.
MM3

הודעהעל ידי גל גל » 30 מרץ 2018, 11:21

לא מכיר כל כך את חואקין שוכמן מה אומרים עליו ? רפי מנקו שחקן נחמד
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי er79 » 30 מרץ 2018, 11:54

שני ישראלים בינוניים ולא רלוונטיים. צפויים להיות על תקן השגב והמשעור של העונה. נערי ספסל
er79

הודעהעל ידי Rampel » 30 מרץ 2018, 12:09

MM3 כתב:
Rampel כתב:קראו כתבת מעניינת מאפליקציית sport5

דווקא מהכתבה הזאת החלק שישאירו את קיין \ רול הוא היה החלק הפחות נוראי בכל הסיפור . הבעיה עם הצעד הזה וזה נאמר כבר 5 שנים שבונים את מכבי הפוך מביאים את המחליפים ואז מתאימים להם את הכוכבים ולא הפוך . אותי יותר עצבן לקרוא שהם מחפשים ישראלים שיבינו את מעמדם כאילו בואו נכוון נמוך בכוונה כדי לא לעצבן אף אחד.

הבעיה העיקרית של מכבי תל אביב היא פשיטת רגל ערכית שהתחילה בדומננטיות של דיויד פדרמן. ברגע שמזרחי לקח צעד אחורה והניצחון לא היה חזות הכל מכבי התחילה ליפול. הדומננטיות של מכבי בליגה הישראלית היוותה חלק גדול בבנית האתוס של הקבוצה. ברגע שלקבוצה יש את האמונה שהיא צריכה ויכולה לנצח כל קבוצה ויש לה איזשהי תדמית של מנצחת השחקנים גם מאמינים בזה ונדבקים בזה וזה גם משפיע באירופה. אי אפשר באמת להפריד בין דומיננטיות בליגה להצלחה באירופה.

היו שנים גרועות למכבי באירופה והיא הייתה רחוקה מלהיות מהאריות היבשת אבל הדומננטיות שלה בליגה עזרה לשמר את הרוח של הקבוצה. הצעד ההכרחי של מכבי הוא להלחם בתכתבי המנהלת כדי לאפשר לה לבנות קבוצה אחת דומננטית לליגה ולאירופה בלי כל מיני חוקים מוזרים שבאים לפגוע בה. ומשם להתקדם .. מכבי צריכה לחזור להיות הקבוצה של מזרחי באופי לא בפרקטיקה ולחשוב קודם כל על עצמה ואח"כ על טובת הליגה.

למרות שזה לא נכון לבנות קבוצה מהמחליפים למכבי אין כרגע ברירה, השינויים הטקטונים האלה בסגל הקבוצה פשוט הורגים אותה .. צריך לשמר את המעט חלקים בריאים בקבוצה שמראים ניצוצות של מכביזם (יותר קיין פחות רול). ולצערנו צריך להחזיק חזק אצבעות שנצליח לקחת אליפות השנה כדי להתחיל לבנות הצלחה.
אתה צודק בכל מה שרשמת, אבל כנראה שפספסת שזה לא קיין/רול זה קיין ורול. השארת שניהם די גוזרת עוד עונה בינונית בקו האחורי גם בעונה הבאה.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי cifkcv » 30 מרץ 2018, 12:14

הישראלי היחיד שהייתי מביא מהליגה זה האוול.
קולושוב אופציה מעניינת אבל אני לא חושב שהוא מכוון להגיע לישראל.
cifkcv

הודעהעל ידי er79 » 30 מרץ 2018, 12:28

cifkcv כתב:הישראלי היחיד שהייתי מביא מהליגה זה האוול.
קולושוב אופציה מעניינת אבל אני לא חושב שהוא מכוון להגיע לישראל.

ל-nba לא יצליח. עם זאת לא בטוח שאתה לא צודק, עוד יכול למצוא עצמו ברוסיה. מקווה שמכבי תשכיל להביא אוחו
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 מרץ 2018, 12:29

אם יש משהו שהעונה הזאת לימדה את כולנו זה ששווה שוב להעביר קיץ שלם בדיונים על ישראלים
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 מרץ 2018, 12:53

MTA2311 כתב:אם יש משהו שהעונה הזאת לימדה את כולנו זה ששווה שוב להעביר קיץ שלם בדיונים על ישראלים

צריך זרים טובים.
הרבה זרים טובים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 30 מרץ 2018, 13:13

אני בטוח שעונה הבאה תיראה יותר טוב עם סוג מסויים של שיטה והמשכיות של לפחות 5-6 שחקנים והבאה של עוד 6 שחקנים חדשים 2 ישראלים ו 4-5 זרים

תכלס ? הליגה לא הכי מעניינת , מצידי שתגמר כמה שיותר מהר ויתחילו לבנות גם כמה שיותר מהר אבל אני כבר רואה איך מכבי מחברים אוסף של שחקנים
ואז אומרים נחכה לליגת הקיץ ואז יגידו נחכה לניפויים מה NBA ושוב פעם יבנו קבוצה לא שלמה ושחסר בה משהו כמו תמיד
נמאס לי מכל הגמדים הלא ממושמעים במכבי , צריך רכז שבאמת ידע לנהל את המשחק ולעשות הגנה קצת עם פיזיות , מה שהכי חסר למכבי השנה זה ניסיון ו IQ
את תומאס לא הייתי משאיר, הוא קצת חור בהגנה גם לא לוקח ריבאונדים ותחנה אחרונה בהתקפה מעדיף מישהו יותר קבוצתי ממנו
את בולדן הייתי משאיר לפניו ומאמין שנראה גרף השתפרות אצלו אבל ההשארה שלו לא תלויה בנו אלא בפילי, אולי עדיף שיקחו אותו ושנקבל 650 אלף דולר לחיזוק הקבוצה כי גם ככה אין כסף

היחידים שהייתי משאיר ? קיין טיוס דיבה ורול ואולי כהן

וכן אני מסכים עם כל הכתבות שצצו ברשת על זה ששמכבי צריכים איזה בעל בית אירופאי על המגרש
רשמו משעל על הרטל ועל נדוביץ שמכבי התעניינו בו במהלך השנה
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 מרץ 2018, 13:25

לא יודעת על סמך מה אפשר להגיד ש''העונה הבאה תהיה יותר טובה''
שום דבר לא מצביע על זה
לא ההיסטוריה ולא מה שה''גורמים'' אומרים בכתבות על העונה הבאה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 מרץ 2018, 13:26

נייג׳ל וויליאמס גוס מפרטיזן זה שחקן שמכבי צריכה לבדוק טוב מאוד.
על פניו, נראה כמו הפלור ג׳נרל שמסתתר מתחת לפנס.

מצד אחד, משחק רק בפרטיזן הצנועה. מצד שני, נראה שם נהדר, וגם העבר שלו מצויין.
נראה שמביא את האופי שאנחנו כל כך רוצים מרכז בקבוצה שלנו, לפני הכל: חכם, קשוח, ווינר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 30 מרץ 2018, 13:26

אני מאמין בזה
או לפחות מקווה לזה
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי גל גל » 30 מרץ 2018, 13:31

החציל האצטקי כתב:נייג׳ל וויליאמס גוס מפרטיזן זה שחקן שמכבי צריכה לבדוק טוב מאוד.

נראה שמביא את האופי שאנחנו כל כך רוצים מרכז בקבוצה שלנו, לפני הכל: חכם, קשוח, ווינר.

או, סוף סוף חיכיתי לאיזה תגובה שלך עליו
רשמתי עליו כבר, אם אני מכבי אני מביא אותו ונותן לו חוזה ל 3 שנים נו קאט
הוא הולך להיות כוכב הוא רק בן 24
הסיבה היחידה שהוא לא ב NBA היא בכלל שהוא לא אתלט
אבל הוא עושה את הכל על המגרש אבל פשוט הכל
חכם מוסר מוריד ריבאונד שומר קולע באחוזים מדהימים מכל טווח על המגרש וגם גדול מאוד פיזית
הכי חשוב ? קראתי עליו דברים טובים וגם נשמע כמו בחור עם אופי טוב
הוא בדיוק ההפך מקול וגקסון שחקן שמשחק מאוד מאוד מסודר

קיצר הוא חייב להיות בינגו מי שתיקח אותו באירופה רק תרוויח
כבר נתן הופעות גדולות נגד קבוצות ברמת יורוליג כמו הכוכב וגם נגד קובאן ודארושפקה

הוא הראשון שהייתי מחתים למכבי ואחריו איזה סקורר טוב בעמדה 1-2 כמו נדוביץ
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי felix_r » 30 מרץ 2018, 13:32

החציל האצטקי כתב:נייג׳ל וויליאמס גוס מפרטיזן זה שחקן שמכבי צריכה לבדוק טוב מאוד.

בנוסף חייבים לקחת בחשבון, שבקבוצות הסרביות משחקים בסגנון מסוים. זה לא הסגנון האמריקאי שנהוג לשחק במכבי. אתה לא יכול לדעת עם שחקן כזה, שמצוין בפרטיזן, יתאים למכבי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 30 מרץ 2018, 13:34

felix_r כתב:

בנוסף חייבים לקחת בחשבון, שבקבוצות הסרביות משחקים בסגנון מסוים. זה לא הסגנון האמריקאי שנהוג לשחק במכבי. אתה לא יכול לדעת עם שחקן כזה, שמצוין בפרטיזן, יתאים למכבי.

הוא נגיד ככה , זה שחקן שמרוויח כרגע פיצוחים ויבוא גם תמורת 500 אלף דולר

פרטיזן השנה שיחקה יחסית עם כמה אמריקאים בעמדות הגארד , הוא משחק בסגנון יותר אירופאי מאשר אמריקאי, אני אישית כבר הייתי רוצה לראות רכז כזה במכבי
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי felix_r » 30 מרץ 2018, 13:37

גל גל כתב:
felix_r כתב:

פרטיזן השנה שיחקה יחסית עם כמה אמריקאים בעמדות הגארד , הוא משחק בסגנון יותר אירופאי מאשר אמריקאי, אני אישית כבר הייתי רוצה לראות רכז כזה במכבי

כנראה שאתה לא קראת את מה שכתבתי. כי התגובה שלך לא קשורה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 30 מרץ 2018, 13:40

felix_r כתב:
גל גל כתב:
felix_r כתב:

כנראה שאתה לא קראת את מה שכתבתי. כי התגובה שלך לא קשורה.

רשמתי שזה שחקן שמשחק בסגנון יותר מסודר ואירופאי והייתי רוצה לראות כבר כזה במכבי
לדעת אם מתאים או לא ? אי אפשר לדעת אבל הגיע הזמן לנסות
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 מרץ 2018, 13:42

הוא פיור פוינט גארד עם סט כישורים שלם, ונראה כמו איש שיכול ורוצה להיות בעל הבית. העונה שיווענו לכזה.
אני מסכים שזה יכול להיות פרוייקט מעולה לטווח ארוך.

בסוף, הרכז שלך באמת משפיע מאוד על איך כל שאר השחקנים האחרים משחקים, ועל כל קבלת ההחלטות.
העובדה שהיו לנו השנה שני סוסי פרא בוודאי ניכרת בתוצאות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 30 מרץ 2018, 13:43

אני אומר, שבסרביה משחקים בסגנון אחר מאשר במכבי. בסרביה משחקים את הסגנון הקלאסי של פעם, זה לא הסגנון האמריקאי שמשחקים במכבי. לכן אתה לא יכול לדעת אם רכז כזה, שמתאים מצוין לפרטיזן, יתאים גם למכבי. רוב השחקנים שמכבי מביאה מה D ליג לא רגילים לסגנון כזה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים