פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג, מחזור 16: ריאל מדריד נגד מכבי ת

06 ינואר 2018, 18:23

jol9 כתב:
ShiriV כתב:
jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:אם מסתכלים על חצי הדרך, אז אני חושב שפייר, קול, תומאס, בולדן וארט צריכים להמשיך.
חושב שלפראחובסקי, מגיעה עונה נוספת בצהוב.

למה?

כי אני חושב שאפשר להפיק ממנו הרבה יותר. אני מסייג את העניין הזה כמובן. יש לנו עוד חצי עונה. בשלושת המשחקים האחרונים הוא
על 13.5 נק', 6.5 רב' ב-20 דקות בערך.
אם הקו הזה יימשך, אז אני לגמרי בעד.

ואיך מחביאים את הבעיות הכרוניות שלו בהגנה? כל פיק אנד רול הכי קטן מפרק אותו ומשאיר את השחקן שלו חופשי בצבע.. אני לא יודעת אם זה שווה את התפוקה ההתקפית הסבירה שהוא מסוגל לתת.

הוא לא כזה נוראי בהגנה לדעתי. בכל מקרה, ב800 אלף שמכבי מקצה לסנטר המוביל שלה, קשה למצוא סנטר שיתרום בשני
צידי המגרש.

אתה מתכוון להשאיר אותו כסנטר פותח או כמחליף ?

06 ינואר 2018, 18:25

Jack55 כתב:
jol9 כתב:
ShiriV כתב:
jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:למה?

כי אני חושב שאפשר להפיק ממנו הרבה יותר. אני מסייג את העניין הזה כמובן. יש לנו עוד חצי עונה. בשלושת המשחקים האחרונים הוא
על 13.5 נק', 6.5 רב' ב-20 דקות בערך.
אם הקו הזה יימשך, אז אני לגמרי בעד.

ואיך מחביאים את הבעיות הכרוניות שלו בהגנה? כל פיק אנד רול הכי קטן מפרק אותו ומשאיר את השחקן שלו חופשי בצבע.. אני לא יודעת אם זה שווה את התפוקה ההתקפית הסבירה שהוא מסוגל לתת.

הוא לא כזה נוראי בהגנה לדעתי. בכל מקרה, ב800 אלף שמכבי מקצה לסנטר המוביל שלה, קשה למצוא סנטר שיתרום בשני
צידי המגרש.

אתה מתכוון להשאיר אותו כסנטר פותח או כמחליף ?

פראחובסקי, טיוס וכהן בעמדה 5. כמו היום.

06 ינואר 2018, 18:40

מה יש לכם מנדוביץ? עוד סקורר חסר מצפון.

לדעתי האישית אוהדי מכבי פיתחו סוג של טעם לשחקנים נוצצים /אתלטיים בלי איזון נכון בפרמטרים האחרים של המשחק.

06 ינואר 2018, 18:42

yarin150 כתב:
אחדשיודע כתב:
yarin150 כתב:
felix_r כתב:התחלנו עם עונת המלפפונים?

לא , אבל לאנשים נמאס פה לראות כמה שחקנים בקבוצה . ובצדק.

קח סגל לעונה הבאה בתקציב שמכבי עמדה בו בעבר :

1.גקסון , קול .
2. נדוביץ, ג'ונדי \בר טימור .
3.מקדניאלס , קי סי ריבס ( ישראלי) ,זוסמן \ משעור.
4. בולדן \ 4 הגנתי אחר , תומאס , זלמנסון.
5.טיוס , קהם בירץ , גייק כהן.

מעבר לזה שריברס מחזיק בחוזה רב שנתי מנופח בפאו, הוא לא ישראלי. הוא יכול פוטנציאלית להשיג אזרחות, אבל הליך מדורג של קבלת אזרחות הרבה יותר ארוך מקבלת אזרחות מתוקף חוק השבות.

לגבי הישראלים - טימור לא באמת רלוונטי (מחזיק כרגע בחוזה בירושלים) וגם פחות טוב מג'ון די.
זלמנסון? לא תודה. צריך עוד לעבוד על עצמו אם הוא רוצה לחזור.

אם הצליחו לאזרח את רוצסטי , קי סי ריבס נשוי לישראלית מה שנותן לו אזרחות אוטומטית ( זה החוק גם אם זה כרוך בקצת בירוקרטיה ששמעון יודע לסדר )

בכל מקרה לפי מה שבדקתי הוא מסיים חוזה בעונה הזאת , מה שהופך את העניין לאפשרי . תחשוב שכל ישראלי צבר אתה משלם לו כפול בגלל מיסים , ועם ריברס אתה לא משלם בשנים הראשונות שלו.

וכבר אמרתי שג'ון די \ טימור לא כזה משנה.

וזלמנסון ? כל דבר עדיף על איתי שגב.

לא, לא. רוצ'סטי קיבל אזרחות מתוקף חוק השבות, יש לו שורשים יהודיים. זה לא המקרה עם ריברס, וגם שמעון לא יעזור לזרז את זה (אלא אם דוחפים אותו לנבחרת). בכל מקרה, כמו שאמרתי - הוא יושב על חוזה גדול בפאו (מיליון אירו לעונה עד 2020). אין טעם לדבר עליו.

אני אתקן אותך גם בעניין המיסים. אתה משלם מס כפול (כמעט), לא שכר כפול. ישראלי משלם 48% מס, זר 25%.
עולה חדש משלם מס כמו זר בשנה הראשונה מקבלת האזרחות, אבל לא פטור לחלוטין ממס.

זלמנסון לא עדיף על כלום כרגע, עדיף שישחק בקבוצה אחרת. לא יהיו חייבים להחליף את שגב בגבוה.

06 ינואר 2018, 18:45

jol9 כתב:הוא לא כזה נוראי בהגנה לדעתי. בכל מקרה, ב800 אלף שמכבי מקצה לסנטר המוביל שלה, קשה למצוא סנטר שיתרום בשני
צידי המגרש.

קודם כל, כדאי שמכבי יקצו יותר כסף לסנטר הפותח שלהם.
דבר שני, בעיניי הוא די גרוע בהגנה. לא צירבס, אבל רע. זו דעתי.

06 ינואר 2018, 18:46

אחדשיודע כתב:
yarin150 כתב:
אחדשיודע כתב:
yarin150 כתב:
felix_r כתב:התחלנו עם עונת המלפפונים?

לא , אבל לאנשים נמאס פה לראות כמה שחקנים בקבוצה . ובצדק.

קח סגל לעונה הבאה בתקציב שמכבי עמדה בו בעבר :

1.גקסון , קול .
2. נדוביץ, ג'ונדי \בר טימור .
3.מקדניאלס , קי סי ריבס ( ישראלי) ,זוסמן \ משעור.
4. בולדן \ 4 הגנתי אחר , תומאס , זלמנסון.
5.טיוס , קהם בירץ , גייק כהן.

מעבר לזה שריברס מחזיק בחוזה רב שנתי מנופח בפאו, הוא לא ישראלי. הוא יכול פוטנציאלית להשיג אזרחות, אבל הליך מדורג של קבלת אזרחות הרבה יותר ארוך מקבלת אזרחות מתוקף חוק השבות.

לגבי הישראלים - טימור לא באמת רלוונטי (מחזיק כרגע בחוזה בירושלים) וגם פחות טוב מג'ון די.
זלמנסון? לא תודה. צריך עוד לעבוד על עצמו אם הוא רוצה לחזור.

אם הצליחו לאזרח את רוצסטי , קי סי ריבס נשוי לישראלית מה שנותן לו אזרחות אוטומטית ( זה החוק גם אם זה כרוך בקצת בירוקרטיה ששמעון יודע לסדר )

בכל מקרה לפי מה שבדקתי הוא מסיים חוזה בעונה הזאת , מה שהופך את העניין לאפשרי . תחשוב שכל ישראלי צבר אתה משלם לו כפול בגלל מיסים , ועם ריברס אתה לא משלם בשנים הראשונות שלו.

וכבר אמרתי שג'ון די \ טימור לא כזה משנה.

וזלמנסון ? כל דבר עדיף על איתי שגב.

לא, לא. רוצ'סטי קיבל אזרחות מתוקף חוק השבות, יש לו שורשים יהודיים. זה לא המקרה עם ריברס, וגם שמעון לא יעזור לזרז את זה (אלא אם דוחפים אותו לנבחרת). בכל מקרה, כמו שאמרתי - הוא יושב על חוזה גדול בפאו (מיליון אירו לעונה עד 2020). אין טעם לדבר עליו.

אני אתקן אותך גם בעניין המיסים. אתה משלם מס כפול (כמעט), לא שכר כפול. ישראלי משלם 48% מס, זר 25%.
עולה חדש משלם מס כמו זר בשנה הראשונה מקבלת האזרחות, אבל לא פטור לחלוטין ממס.

זלמנסון לא עדיף על כלום כרגע, עדיף שישחק בקבוצה אחרת. לא יהיו חייבים להחליף את שגב בגבוה.

אסור לשגב לראות דקה אחת במכבי באף ליגה ! כל ישראלי אחר עדיף עליו . הוא לא שחקן כדורסל .
לא מעניין אותי כמה הוא מחויב , הוא מסריח את הפרקט.
ולגבי ריבס , היה כתבה שאמרה שהוא בדרך לחידוש חוזה בקיץ האחרון, יש לך מקור שבו רשום שהוא חידש באופן סופי ? כי אני לא ראיתי

06 ינואר 2018, 18:54

toja27 כתב:מה יש לכם מנדוביץ? עוד סקורר חסר מצפון.

לדעתי האישית אוהדי מכבי פיתחו סוג של טעם לשחקנים נוצצים /אתלטיים בלי איזון נכון בפרמטרים האחרים של המשחק.

אשכרה, כמו שמישהו פה רשם לפניי כמה ימים, זה כדורסל מקצועי ולא NBA2K
מסתכלים על עוד כל כך הרבה דברים חשובים ולא רק על מי שקולע הרבה
רק מזכיר לכם ששחקן יכול לקלוע 30 נקודות במשחק, אבל אם ה+- שלו שלילי כל ה30 נקודות שלו יכולות ללכת לפח

06 ינואר 2018, 19:00

yarin150 כתב:ולגבי ריבס , היה כתבה שאמרה שהוא בדרך לחידוש חוזה בקיץ האחרון, יש לך מקור שבו רשום שהוא חידש באופן סופי ? כי אני לא ראיתי

האמת שידיעה רשמית אין לי. מתבסס על הדיווחים בקיץ.
ביורוהופס דווח בספטמבר שסיכם אפילו עד 2021: http://www.eurohoops.net/en/euroleague/ ... ikos-2021/

06 ינואר 2018, 19:15

אחדשיודע כתב:
yarin150 כתב:ולגבי ריבס , היה כתבה שאמרה שהוא בדרך לחידוש חוזה בקיץ האחרון, יש לך מקור שבו רשום שהוא חידש באופן סופי ? כי אני לא ראיתי

האמת שידיעה רשמית אין לי. מתבסס על הדיווחים בקיץ.
ביורוהופס דווח בספטמבר שסיכם אפילו עד 2021: http://www.eurohoops.net/en/euroleague/ ... ikos-2021/

כן את זה גם אני ראיתי.
כל עוד אין כתבה רשמית שהוא חתם , וגם אפילו חיפשתי כזאת , ופשוט אין.
לדעתי הוא עדין לא חתם , אין סיבה לשחקנים אירופאים להאריך חוזה לפני סיום החוזה הנוכחי , זה פשוט לא יעזור להם. במיוחד שחקן כמוהו שרק משתפר

06 ינואר 2018, 20:07

יש סיבה, הוא בן 30 (אוטוטו 31) והוא רוצה להבטיח את עתידו הכלכלי. כל עוד לא התפרסמה ידיעה חדשה ששוללת את הידיעה הזאת, אני נוטה להאמין שהוא סגור שם. כשמדובר בשחקן שמאריך חוזה, החתימה/ההודעה הפורמלית מתעכבת לעיתים לשלבים מאוחרים יותר. אם פאו מרוצים ממנו, הוא כנראה יישאר שם.

06 ינואר 2018, 20:13

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:הוא לא כזה נוראי בהגנה לדעתי. בכל מקרה, ב800 אלף שמכבי מקצה לסנטר המוביל שלה, קשה למצוא סנטר שיתרום בשני
צידי המגרש.

קודם כל, כדאי שמכבי יקצו יותר כסף לסנטר הפותח שלהם.
דבר שני, בעיניי הוא די גרוע בהגנה. לא צירבס, אבל רע. זו דעתי.

אם מכבי יקצו יותר כסף, אז זה משהו אחר.
אני אישית חושב שאם מכבי יכולה לשים כסף על 2 ו-3 לחמישייה, וגם להשאיר את פייר, נוריס, ג'ונה ותומאס (וכמובן
את טיוס), אז הייתי לגמרי זורם עם ארט עוד עונה.

06 ינואר 2018, 20:15

גם בשכר של ארט אפשר למצוא טובים יותר.
נניח, פוסטוביי.

06 ינואר 2018, 20:21

החציל האצטקי כתב:גם בשכר של ארט אפשר למצוא טובים יותר.
נניח, פוסטוביי.

הכל תאורטי. למכבי כבר היו סנטרים שהיו צריכים להיות מעולים על הנייר, והושקע בהם הרבה כסף, והם הסריחו.
אם ארט יישאר סביב הממוצעים הנוכחיים שלו, אז לא יהיה טעם למשוך עוד שנה, אבל אם הוא יהיה קרוב יותר לממוצעים שלו
מהחודש האחרון, אז בהחלט כן.

06 ינואר 2018, 20:57

לטובת מי שלא ראה מה כן היה טוב במשחק של מכבי ממה ניתן לצאת מעודד אם בכלל?
יש עאד סיכוי לטופ 8?

Re: יורוליג, מחזור 16: ריאל מדריד נגד מכבי ת"א, שישי, 21:45

06 ינואר 2018, 21:13

Mmm כתב:לטובת מי שלא ראה מה כן היה טוב במשחק של מכבי ממה ניתן לצאת מעודד אם בכלל?
יש עאד סיכוי לטופ 8?
נקודות האור הן פראחובסקי וזוסמן (חוץ מג'קסון מן הסתם). הפסד במדריד לא מעיד על סיכוי להצלבה - המשחקים מול באמברג והכוכב בבית יתנו יותר תשובות ותמונת מצב רלוונטית.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

06 ינואר 2018, 21:32

אבל איך היתה ההגנה יש שיפור?ישסיכוי גדול לנצח את באברג והכוכב לאור היכולת הדלה בתקופה האחרונה?האם יש גרף שיפור מסוים?

Re: יורוליג, מחזור 16: ריאל מדריד נגד מכבי ת"א, שישי, 21:45

06 ינואר 2018, 23:30

מה שהמשחק הזה הוכיח זה שבלי קול ותומאס מכבי לא תגיע לשום מקום.. המשחק הזה הוכיח שצריך חיזוק.

מעבר לזה אי אפשר ללמוד על המשחק הזה כלום. ניהול משחק שבלוני של לאסו איפשר לנו להוביל במחצית הראשונה, במחצית השנייה נגמר לג'קסון האוויר ובזאת תם הטקס. אי אפשר ללמוד מהמשחק הזה כלום, כנראה שהיינו מפסידים אותו בכל מקרה.

ביורוליג כל משחק לגופו, אי אפשר לדעת מה יהיה מול באמברג ולפני הכוכב יש את אולימפיאקוס.. אז מאוד קשה לענות על השאלה שלך.. נחכה ונראה ונקווה שמכבי יגיעו מפוקסים למשחקים שציינת, כי הם קריטיים למאבק על ההצלבה.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

06 ינואר 2018, 23:39

הלוואי אני ממש מבואס מהתקופה האחרונה באמת האמנתי עד המשחק מול מלאגה שיש לנו סיכוי לטופ 8...עכשיו אני מקוה שלא נדגדג את טופ 16

06 ינואר 2018, 23:40

אגב מה הסיכוי שמכבי תצרף שחקן?אם כן יש שמועות מי יכול להיות?

06 ינואר 2018, 23:45

לדעתי, אין סיכוי כל עוד אף אחד מהשחקנים לא גמר את העונה.
וזה לא מקמצנות, פשוט מכבי עדיין משלמת חצי מהמשכורות של השחקנים ששיחקו כאן בעונה שעברה ונחתכו.
פרסם תגובה