06 ינואר 2018, 18:23
jol9 כתב:ShiriV כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אם מסתכלים על חצי הדרך, אז אני חושב שפייר, קול, תומאס, בולדן וארט צריכים להמשיך.
חושב שלפראחובסקי, מגיעה עונה נוספת בצהוב.
למה?
כי אני חושב שאפשר להפיק ממנו הרבה יותר. אני מסייג את העניין הזה כמובן. יש לנו עוד חצי עונה. בשלושת המשחקים האחרונים הוא
על 13.5 נק', 6.5 רב' ב-20 דקות בערך.
אם הקו הזה יימשך, אז אני לגמרי בעד.
ואיך מחביאים את הבעיות הכרוניות שלו בהגנה? כל פיק אנד רול הכי קטן מפרק אותו ומשאיר את השחקן שלו חופשי בצבע.. אני לא יודעת אם זה שווה את התפוקה ההתקפית הסבירה שהוא מסוגל לתת.
הוא לא כזה נוראי בהגנה לדעתי. בכל מקרה, ב800 אלף שמכבי מקצה לסנטר המוביל שלה, קשה למצוא סנטר שיתרום בשני
צידי המגרש.
06 ינואר 2018, 18:25
Jack55 כתב:jol9 כתב:ShiriV כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:למה?
כי אני חושב שאפשר להפיק ממנו הרבה יותר. אני מסייג את העניין הזה כמובן. יש לנו עוד חצי עונה. בשלושת המשחקים האחרונים הוא
על 13.5 נק', 6.5 רב' ב-20 דקות בערך.
אם הקו הזה יימשך, אז אני לגמרי בעד.
ואיך מחביאים את הבעיות הכרוניות שלו בהגנה? כל פיק אנד רול הכי קטן מפרק אותו ומשאיר את השחקן שלו חופשי בצבע.. אני לא יודעת אם זה שווה את התפוקה ההתקפית הסבירה שהוא מסוגל לתת.
הוא לא כזה נוראי בהגנה לדעתי. בכל מקרה, ב800 אלף שמכבי מקצה לסנטר המוביל שלה, קשה למצוא סנטר שיתרום בשני
צידי המגרש.
אתה מתכוון להשאיר אותו כסנטר פותח או כמחליף ?
06 ינואר 2018, 18:40
06 ינואר 2018, 18:42
yarin150 כתב:אחדשיודע כתב:yarin150 כתב:felix_r כתב:התחלנו עם עונת המלפפונים?
לא , אבל לאנשים נמאס פה לראות כמה שחקנים בקבוצה . ובצדק.
קח סגל לעונה הבאה בתקציב שמכבי עמדה בו בעבר :
1.גקסון , קול .
2. נדוביץ, ג'ונדי \בר טימור .
3.מקדניאלס , קי סי ריבס ( ישראלי) ,זוסמן \ משעור.
4. בולדן \ 4 הגנתי אחר , תומאס , זלמנסון.
5.טיוס , קהם בירץ , גייק כהן.
מעבר לזה שריברס מחזיק בחוזה רב שנתי מנופח בפאו, הוא לא ישראלי. הוא יכול פוטנציאלית להשיג אזרחות, אבל הליך מדורג של קבלת אזרחות הרבה יותר ארוך מקבלת אזרחות מתוקף חוק השבות.
לגבי הישראלים - טימור לא באמת רלוונטי (מחזיק כרגע בחוזה בירושלים) וגם פחות טוב מג'ון די.
זלמנסון? לא תודה. צריך עוד לעבוד על עצמו אם הוא רוצה לחזור.
אם הצליחו לאזרח את רוצסטי , קי סי ריבס נשוי לישראלית מה שנותן לו אזרחות אוטומטית ( זה החוק גם אם זה כרוך בקצת בירוקרטיה ששמעון יודע לסדר )
בכל מקרה לפי מה שבדקתי הוא מסיים חוזה בעונה הזאת , מה שהופך את העניין לאפשרי . תחשוב שכל ישראלי צבר אתה משלם לו כפול בגלל מיסים , ועם ריברס אתה לא משלם בשנים הראשונות שלו.
וכבר אמרתי שג'ון די \ טימור לא כזה משנה.
וזלמנסון ? כל דבר עדיף על איתי שגב.
06 ינואר 2018, 18:45
jol9 כתב:הוא לא כזה נוראי בהגנה לדעתי. בכל מקרה, ב800 אלף שמכבי מקצה לסנטר המוביל שלה, קשה למצוא סנטר שיתרום בשני
צידי המגרש.
06 ינואר 2018, 18:46
אחדשיודע כתב:yarin150 כתב:אחדשיודע כתב:yarin150 כתב:felix_r כתב:התחלנו עם עונת המלפפונים?
לא , אבל לאנשים נמאס פה לראות כמה שחקנים בקבוצה . ובצדק.
קח סגל לעונה הבאה בתקציב שמכבי עמדה בו בעבר :
1.גקסון , קול .
2. נדוביץ, ג'ונדי \בר טימור .
3.מקדניאלס , קי סי ריבס ( ישראלי) ,זוסמן \ משעור.
4. בולדן \ 4 הגנתי אחר , תומאס , זלמנסון.
5.טיוס , קהם בירץ , גייק כהן.
מעבר לזה שריברס מחזיק בחוזה רב שנתי מנופח בפאו, הוא לא ישראלי. הוא יכול פוטנציאלית להשיג אזרחות, אבל הליך מדורג של קבלת אזרחות הרבה יותר ארוך מקבלת אזרחות מתוקף חוק השבות.
לגבי הישראלים - טימור לא באמת רלוונטי (מחזיק כרגע בחוזה בירושלים) וגם פחות טוב מג'ון די.
זלמנסון? לא תודה. צריך עוד לעבוד על עצמו אם הוא רוצה לחזור.
אם הצליחו לאזרח את רוצסטי , קי סי ריבס נשוי לישראלית מה שנותן לו אזרחות אוטומטית ( זה החוק גם אם זה כרוך בקצת בירוקרטיה ששמעון יודע לסדר )
בכל מקרה לפי מה שבדקתי הוא מסיים חוזה בעונה הזאת , מה שהופך את העניין לאפשרי . תחשוב שכל ישראלי צבר אתה משלם לו כפול בגלל מיסים , ועם ריברס אתה לא משלם בשנים הראשונות שלו.
וכבר אמרתי שג'ון די \ טימור לא כזה משנה.
וזלמנסון ? כל דבר עדיף על איתי שגב.
לא, לא. רוצ'סטי קיבל אזרחות מתוקף חוק השבות, יש לו שורשים יהודיים. זה לא המקרה עם ריברס, וגם שמעון לא יעזור לזרז את זה (אלא אם דוחפים אותו לנבחרת). בכל מקרה, כמו שאמרתי - הוא יושב על חוזה גדול בפאו (מיליון אירו לעונה עד 2020). אין טעם לדבר עליו.
אני אתקן אותך גם בעניין המיסים. אתה משלם מס כפול (כמעט), לא שכר כפול. ישראלי משלם 48% מס, זר 25%.
עולה חדש משלם מס כמו זר בשנה הראשונה מקבלת האזרחות, אבל לא פטור לחלוטין ממס.
זלמנסון לא עדיף על כלום כרגע, עדיף שישחק בקבוצה אחרת. לא יהיו חייבים להחליף את שגב בגבוה.
06 ינואר 2018, 18:54
toja27 כתב:מה יש לכם מנדוביץ? עוד סקורר חסר מצפון.
לדעתי האישית אוהדי מכבי פיתחו סוג של טעם לשחקנים נוצצים /אתלטיים בלי איזון נכון בפרמטרים האחרים של המשחק.
06 ינואר 2018, 19:00
yarin150 כתב:ולגבי ריבס , היה כתבה שאמרה שהוא בדרך לחידוש חוזה בקיץ האחרון, יש לך מקור שבו רשום שהוא חידש באופן סופי ? כי אני לא ראיתי
06 ינואר 2018, 19:15
אחדשיודע כתב:yarin150 כתב:ולגבי ריבס , היה כתבה שאמרה שהוא בדרך לחידוש חוזה בקיץ האחרון, יש לך מקור שבו רשום שהוא חידש באופן סופי ? כי אני לא ראיתי
האמת שידיעה רשמית אין לי. מתבסס על הדיווחים בקיץ.
ביורוהופס דווח בספטמבר שסיכם אפילו עד 2021: http://www.eurohoops.net/en/euroleague/ ... ikos-2021/
06 ינואר 2018, 20:07
06 ינואר 2018, 20:13
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:הוא לא כזה נוראי בהגנה לדעתי. בכל מקרה, ב800 אלף שמכבי מקצה לסנטר המוביל שלה, קשה למצוא סנטר שיתרום בשני
צידי המגרש.
קודם כל, כדאי שמכבי יקצו יותר כסף לסנטר הפותח שלהם.
דבר שני, בעיניי הוא די גרוע בהגנה. לא צירבס, אבל רע. זו דעתי.
06 ינואר 2018, 20:15
06 ינואר 2018, 20:21
החציל האצטקי כתב:גם בשכר של ארט אפשר למצוא טובים יותר.
נניח, פוסטוביי.
06 ינואר 2018, 20:57
06 ינואר 2018, 21:13
נקודות האור הן פראחובסקי וזוסמן (חוץ מג'קסון מן הסתם). הפסד במדריד לא מעיד על סיכוי להצלבה - המשחקים מול באמברג והכוכב בבית יתנו יותר תשובות ותמונת מצב רלוונטית.Mmm כתב:לטובת מי שלא ראה מה כן היה טוב במשחק של מכבי ממה ניתן לצאת מעודד אם בכלל?
יש עאד סיכוי לטופ 8?
06 ינואר 2018, 21:32
06 ינואר 2018, 23:30
06 ינואר 2018, 23:39
06 ינואר 2018, 23:40
06 ינואר 2018, 23:45