toja27 כתב:jay כתב:זה שהשחקנים אשמים זה האובייסט.
אני מאוהדי ספאחיה, אבל לחשוב שכל החולי מבני בסגל ושאין למאמן חלק בזה זה לחטוא למציאות.
אם צסק"א הייתה נותנת לנו 99 בראש אף אחד לא היה פוצה פה (וככל הנראה אנחנו בדרך לשם במקרה הטוב), אבל אנחנו רואים את חומר השחקנים של שאראס - הוא חביב, אבל בשום צורה לא עליון לזה של מכבי.
ספאחיה נראה במשחק הזה כמו גודס משודרג לכל היותר. רבאק, אותה קבוצה, עם אותו סגל, הייתה אחת מקבוצות ההגנה הטובות ביורוליג בשליש הראשון של העונה. למאמן היה חלק בזה אז, ויש לו חלק במה שקורה היום.
100 אחוז. אני רוצה להבין מהדיון הזה את הנתון הבא: למה מכבי הקבוצה ביורוליג שהקבוצות היריבות זורקות מולה את כמות השלושה הגדולה ביורוליג .
http://www.euroleague.net/main/statisti ... tedReverse
jay, לך יש הסבר משלך?
כי אנחנו מאפשרים. לא יודע למה, לא יודע אם ספאחיה אומר לתקשורת שהוא שם דגש על השלשות אבל בפועל שם דגש על לצופף את הצבע. זה כאילו אליהו נמצא אצלנו בכל עמדה.
אחדשיודע כתב:מי שרוצה להתעלם מהבעיות הללו, שיבושם לו. זכותו.
אף אחד לא טען את זה.
על ספאחיה (ועל השחקנים, כמובן) מוטלת האחריות שב-10 המשחקים האחרונים קיבלנו מעל 90 נק' למשחק, ומספר שיא של שלשות ב-50-60%. אין סיבה שנחטוף 99 נק' במשחק חוץ מול ז'לגיריס, אפשר גם להפסיד 75-70 מכובד ולא יהיו טענות מיוחדות למעט פיספוס הזדמנות. פשוט. לשאראס יש לא פחות בעיות מבניות.
MTA2311 כתב:כמובן שאף אחד לא יזכור שקבוצת האליפות הסריחה את הפרקט, באופן שמציג את הקבוצה הנוכחית כמו צסקא, משהו כמו 80% מהעונה.
בקשר לספאחיה, אף אחד לא אומר שהוא חף מטעויות. הנקודה היא שעם סגל כזה, המיקום שהקבוצה נמצאת בו בשלב הזה של העונה מגמד את הטעויות האלה.
מי זה אף אחד? אני לפחות תמיד מזכיר את זה. אני בכלל לא בטוח שבלאט מוציא מאזן יותר טוב מהקבוצה הזו. אולי הגנה טובה יותר.
זה אכן מיקום טוב. כתבתי פה בתחילת הדרך, לא אחת, שעל הנייר, אנחנו נראים כמו קבוצה של 10-13 במקרה הטוב, ונלחם על הפלייאוף במקרה של עונה מוצלחת. כתבתי גם שהעונה תקום ותפול על היכולת של ג'קסון, קול ובולדן. מכיוון שיש סוג של קונצנזוס ששלושתם בינגו, התאבון גדל. בייחוד כשרואים קבוצה עוד יותר מוגבלת כמו ז'לגיריס נותנת לנו בראש.