החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:תהרוג אותי, אבל אני לא רואה איך ה VTB טוב יותר מלהשאר בליגה המקומית.
בליגה המקומית הכל קרוב, ולא מבזבזים ימים שלמים על טיסות ונסיעות.
אז כן ב VTB יש כמה משחקים נוספים מול קבוצות חזקות. אבל תכל'ס את מי זה מעניין? במילא מה שחשוב זה היורוליג.
מה הרווח???
בליגה המקומית אתה מעמיד קבוצה עם שלושה זרים קבועים מתוך הסגל.
לאו דווקא הזרים המובילים, אלא כאלה שאתה רוצה לפתח. אתה מביא מאמן אחר שמתעסק בזה, אבל עובד עם אותם תרגילים ושיטה כמו בקבוצה ביורוליג.
אתה מקדם בה את יובל זוסמן שבמקום לברוח לגלבוע-גליל ישחק אצלך 30 דק׳ בקבוע.
יש לך ממש מסגרת ג׳י-ליג.
בvtb אתה רושם את כל הזרים, עושה רוטציות ומשחקים ביניהם, וככה שומר את כולם פרש ליורוליג.
זה לא רעיון רע לדעתי. באמת שלא. זה יכול להתברר כאחלה ניסוי. הכי גרוע- לא יעבוד- יפסיקו אותו אחרי שנה.
לדעתי האישית, לא צריך לפצל את הקבוצה בכלל ולהחליט - חוק רוסי ונשארים בליגה, או הולכים על VTB ומנסים להתנהל עם מלא טיסות כל העונה. אין שום סיבה לבנות קבוצת יורוליג עם 6 (דרכונים) ישראלים בנוסף למכבי ב'.
אני לא מבין למה אתה חושב שליגת ה-VTB, שמוציאה בכל שנה 2 נציגות יורוליג ו-3 נציגות לפחות ליורוקאפ, תיתן למותג מתדרדר (צריך לקרוא לילד בשמו) כמו מכבי להשתין עליה. האינטרס היחיד שלהם במהלך הוא חיזוק הליגה וביסוס שלה כשנייה בטיבה באירופה. הרפתקה חד שנתית של מכבי, שהיא למעשה חשיפת שרירים לליגה הישראלית, לא משרתת את המטרה של ה-VTB והיא דורשת, בצדק, חוזה רב שנתי.
אם מכבי תלך על הרפתקה כזו ותנסה לשחק משחקים עם ה-VTB, היא כנראה תקבל זרנוק.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk