02 אוקטובר 2018, 03:30
02 אוקטובר 2018, 03:44
שמואל1 כתב:ShiriV כתב:RomanR כתב:הדבר הכי גרוע בהפסד של מכבי שירושלים עוד יכולה בטעות להניף את הגביע ואז נשמע על שובו של הנסיך, והאלטרנטיבה עוד כאן למרות שאורי אלון עזב
ממי תשמע את זה? מהתקשורת. את מי התקשורת הזאת מעניינת? נכון, את התחת שלי וגם זה בספק.
אנחנו צריכים להתעסק במכבי ולא במה שאומרים על מכבי אנשים דפ"רים וחסרי הבנה בכדורסל (ויש ים כאלה שעובדים בערוץ הספורט). מצדי שירושלים תיקח את גביע השוקו והלוואי שזה יהיה התואר האחרון שהם יקחו העונה. אני מפרגנת.
זה לא ממש נכון. התקשורת יכולה לעצב דעת קהל. זה מאוד חשוב ולא סתם מכבי משקיעה לכך משאבים רבים.
02 אוקטובר 2018, 08:00
בערך מה שאפשר היה להגיד עליו לפני המשחק הזה. שחקן 3&D סולידי, בטח לרמת הליגה. מה שהרשים במשחק שלו אתמול זה שהוא לא מוותר על ריבאונדים, גם חצי אבודים (הפציעה של בלאק הייתה ממאבק על ריבאונד איתו אאל"ט, שקולשוב ניצח בו בסוף. יפה שיש לו ביצים לקפוץ על בלאק בכלל) ושאת השלשות שידענו שיש לו, מסתבר שהוא יודע לתת גם בלב המאניטיים (2 ברבע האחרון אאל"ט, אחת ממש בסיום).גל גל כתב:מה אומרים על קולשוב?
02 אוקטובר 2018, 08:09
ראשון נראתה יותר מאומנת ומחוברת, משום שהם התחילו להתאמן לפני מכבי ועד שמכבי עשתה משחק אימון, ראשון הספיקה לעשות 4. את התלונות על הסיטואציה אפשר להביא על מועד תחילת האימונים, פחות משחקי הכנה לא היו משפרים את המצב. האימונים גם ככה לא בסגל מלא עד השבוע.אנטוניו כתב:ודי עם המנטרה של הקבוצה חדשה וצריכה זמן להתגבש.
גם ראשון היא קבוצה חדשה לחלוטין אבל נראת מגובשת מתואמת ומאומנת ואפילו יותר מוכשרת.
די נמאס עם התירוצים האלו.
02 אוקטובר 2018, 08:47
שמואל1 כתב:ShiriV כתב:RomanR כתב:הדבר הכי גרוע בהפסד של מכבי שירושלים עוד יכולה בטעות להניף את הגביע ואז נשמע על שובו של הנסיך, והאלטרנטיבה עוד כאן למרות שאורי אלון עזב
ממי תשמע את זה? מהתקשורת. את מי התקשורת הזאת מעניינת? נכון, את התחת שלי וגם זה בספק.
אנחנו צריכים להתעסק במכבי ולא במה שאומרים על מכבי אנשים דפ"רים וחסרי הבנה בכדורסל (ויש ים כאלה שעובדים בערוץ הספורט). מצדי שירושלים תיקח את גביע השוקו והלוואי שזה יהיה התואר האחרון שהם יקחו העונה. אני מפרגנת.
זה לא ממש נכון. התקשורת יכולה לעצב דעת קהל. זה מאוד חשוב ולא סתם מכבי משקיעה לכך משאבים רבים.
02 אוקטובר 2018, 08:48
מסכים.jol9 כתב:שמואל1 כתב:ShiriV כתב:RomanR כתב:הדבר הכי גרוע בהפסד של מכבי שירושלים עוד יכולה בטעות להניף את הגביע ואז נשמע על שובו של הנסיך, והאלטרנטיבה עוד כאן למרות שאורי אלון עזב
זה נכון שהתקשורת מעצבת את דעת הקהל, אבל מה שיותר מעצב את דעת הקהל זה ניצחונות.
אם מכבי תספק תוצאות על המגרש, זה מה שיכריע, אם לא, אז גם סיקור הכי אוהב בעולם (כמו שהיה בזמנו לאפי ולאדלשטיין)
לא יעזור.
02 אוקטובר 2018, 08:51
02 אוקטובר 2018, 09:07
02 אוקטובר 2018, 09:10
התנין 2 כתב:למרות שכן הייתי בעדו תקופה מסוימת, ספאחיה הוכיח שהוא מאמן לא טוב לרמה הזאת, זו כבר נקודה שהובהרה בעונה שעברה (וגם בקדנציה הראשונה שלו במכבי ב 2006). הבעיה שאם נשחרר אותו עכשיו מי יבוא במקומו? אם נודה על האמת, קיימת מצוקת מאמנים באירופה. אגב, טרינקיירי פנוי?
02 אוקטובר 2018, 09:17
TAYO כתב:התנין 2 כתב:למרות שכן הייתי בעדו תקופה מסוימת, ספאחיה הוכיח שהוא מאמן לא טוב לרמה הזאת, זו כבר נקודה שהובהרה בעונה שעברה (וגם בקדנציה הראשונה שלו במכבי ב 2006). הבעיה שאם נשחרר אותו עכשיו מי יבוא במקומו? אם נודה על האמת, קיימת מצוקת מאמנים באירופה. אגב, טרינקיירי פנוי?
לא קיימת שום מצוקת מאמנים באירופה (או בישראל). קיימת מצוקת מנג׳רים במכבי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
02 אוקטובר 2018, 09:29
TAYO כתב:התנין 2 כתב:למרות שכן הייתי בעדו תקופה מסוימת, ספאחיה הוכיח שהוא מאמן לא טוב לרמה הזאת, זו כבר נקודה שהובהרה בעונה שעברה (וגם בקדנציה הראשונה שלו במכבי ב 2006). הבעיה שאם נשחרר אותו עכשיו מי יבוא במקומו? אם נודה על האמת, קיימת מצוקת מאמנים באירופה. אגב, טרינקיירי פנוי?
02 אוקטובר 2018, 09:33
02 אוקטובר 2018, 09:37
02 אוקטובר 2018, 09:38
02 אוקטובר 2018, 09:50
02 אוקטובר 2018, 10:18
02 אוקטובר 2018, 10:23
02 אוקטובר 2018, 10:36
מקאדו 3 כתב:אף לא מדבר על בלאק ? נראה לי שגם בהקשר שלו עפו יותר מדי , מגל מה שראיתי הוא ממש לא ריזה שובר שוויון , היכולת שלו בהתקפה דיי ממוצעת .
נ.ב הוא 2.06 כשהוא נועל פלטפורמה אולי ,לדעתי משהו בכיוון 2.01 גג 2.03 במקרה הטוב .
02 אוקטובר 2018, 10:45
jol9 כתב:בניגוד אבל לדעה המוקדמת שלי שיש כאן היסטריה מוגזמת, גם על פי התגובות של מכבי (לפחות על פי התקשורת),
זה לא נראה טוב עבור ספאחיה. הוא יצטרך לספק תוצאות מהר מאוד, וכל הדיבורים על 30 משחקים וכד' זה סתם קישקושים.
02 אוקטובר 2018, 10:59