פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג, מח' 5: ברצלונה vs מכבי ת

02 נובמבר 2018, 00:46

בינתיים המשחק מול צסק"א, שגם הוא נגמר בהפסד ועוד בהיכל, היה היוצא מהכלל שלא מעיד על הכלל.
אנחנו נראים לא מאומנים בעליל. מסרבים ללמוד מטעויות ונענשים פער אחר פעם ממהלכים דומים.
אין תחושה שאנחנו משחקים על היתרונות של השחקנים שלנו כשמנגד קבוצות עושות עלינו יותר מדי פעמים סלים קלים.
ספאחיה אדיש ושחקנים מרשים לעצמם ליפול מנטלית בקלות תחתיו.

חייבים שינוי ומהר.

02 נובמבר 2018, 00:46

אין הרבה מה לדבר על המשחק עצמו, הקבוצה התפרקה ברבע השלישי ובלי בלאק פארגו וסקוטי שהיה קטסטרופה לא באמת היה סיכוי מהרגע הראשון .
אבל זה לא אומר שזה בסדר, דבר ראשון אנחנו חייבים חיזוק עד המשחק נגד ריאל ואני מקווה שהמשחק הזה אולי סובב איזה בורג להנהלה שלנו .
ספאחיה מאמן שלא מתאים למפעל הזה אבל אני לא רואה הגיון בלהעיף אותו כי מי יביאו במקומו ? עדיף כבר שיישאר .

אני רק מקווה שעכשיו הפציעה של ווילבקין לא תהייה חמורה יותר כי אם כן זה כבר יכול לחרוץ את הגורל של העונה הזאת באופן רשמי .

02 נובמבר 2018, 00:48

לא צפיתי בביזיון הזה. מה קרה לוולביקין??

תמונה

יורוליג, מח' 5: ברצלונה vs מכבי ת"א - חמישי, 22:00, ספורט5

Jack55 כתב:אין הרבה מה לדבר על המשחק עצמו, הקבוצה התפרקה ברבע השלישי ובלי בלאק פארגו וסקוטי שהיה קטסטרופה לא באמת היה סיכוי מהרגע הראשון .
אבל זה לא אומר שזה בסדר, דבר ראשון אנחנו חייבים חיזוק עד המשחק נגד ריאל ואני מקווה שהמשחק הזה אולי סובב איזה בורג להנהלה שלנו .
ספאחיה מאמן שלא מתאים למפעל הזה אבל אני לא רואה הגיון בלהעיף אותו כי מי יביאו במקומו ? עדיף כבר שיישאר .

אני רק מקווה שעכשיו הפציעה של ווילבקין לא תהייה חמורה יותר כי אם כן זה כבר יכול לחרוץ את הגורל של העונה הזאת באופן רשמי .

חיזוק עד המשחק עם ריאל? זה מחר בבוקר. עזוב, קברנו את עצמנו בבור עמוק מאד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: יורוליג, מח' 5: ברצלונה vs מכבי ת"א - חמישי, 22:00, ספור

02 נובמבר 2018, 00:50

Mmm כתב:לא צפיתי בביזיון הזה. מה קרה לוולביקין??

נראה כמו הצל של עצמו. כנראה בכלל לא קרוב להחלים. שבר באצבע... אבל לא, לא ניכר שצריך חיזוק. בסך הכל ריי, קיין ורול מצליחים לעבור את החצי לפחות התקפה כן התקפה לא... סביר.

02 נובמבר 2018, 00:50

Jack55 כתב:תמונה

12 עבירות כל המשחק. סימפטום של קבוצה גמורה

02 נובמבר 2018, 00:53

TAYO כתב:
Mmm כתב:לא צפיתי בביזיון הזה. מה קרה לוולביקין??

נראה כמו הצל של עצמו. כנראה בכלל לא קרוב להחלים. שבר באצבע... אבל לא, לא ניכר שצריך חיזוק. בסך הכל ריי, קיין ורול מצליחים לעבור את החצי לפחות התקפה כן התקפה לא... סביר.

לא הבנתי נפצע שוב?מה פתאום שבר לא מבין

תגידו עכשיו ברצינות, זה מפתיע מישהו שמכבי מובסת בברצלונה? עזבו את השאלה הראשונה שעולה לראש "מתי ניצחנו שם לאחרונה?" וגם נעזוב לרגע את זה ששניים מהשחקנים שבנו עליהם בתחילת העונה חסרים והשלישי, אם הבנתי נכון מהדיאלוג בין שלף לרסקין, משחק עם שבר שעדיין לא החלים באצבע (wtf ?!)
אף אחד הרי לא ציפה באמת שננצח הערב,.. אבל לפני כל משחק העונה ביורוליג אני רואה פה כאלה שמשוכנעים שמכבי אמורים לנצח ולא משנה מי הקבוצה. אז למי שהתבלבלה הספירה, מכבי ניצחה מתחילת העונה, כולל ההכנה, קבוצה קיקיונית מסין ושתי קבוצות אירופאיות - חימקי ובודוצנוסט - שדורגו לפני המשחק במקומות האחרונים ביורוליג. לכל השאר הפסדנו.

אבל אל דאגה, בקרוב פארגו יחזור והכל יהיה טוב...
(ועד שזה יקרה ווילבקין יושבת ודיבה יהיה הרכז הפותח כשהמחליף שלו יהיה ריי שאל תחשבו שהולך לאנשהו וגם תשכחו מכך שאובריינט יוחלף במישהו שאכפת לו אם קולעים או לוקחים עליו ריבאונדים או שיבוא איזה סמול פורוורד שימנע מהויקטור קלאברים של היורוליג לחגוג עלינו)
עד שלא תהיה מחאת אוהדים אמיתית שתגרום לבעלים להבין שעבר זמנם והגיע הזמן למכור ולעשות לביתם לפני שהילדים שלהם (ושל שותפם לשעבר מוני) יחד עם ניקולה ואבי אבן יהפכו אותה לנמושה אירופית שעברה המפואר נשכח.

צריכים חיזוק דחוף וצריכים להחליף את המאמן. אין משהו אחר.

02 נובמבר 2018, 00:55

SirCharles כתב:תגידו עכשיו ברצינות, זה מפתיע מישהו שמכבי מובסת בברצלונה? עזבו את השאלה הראשונה שעולה לראש "מתי ניצחנו שם לאחרונה?" וגם נעזוב לרגע את זה ששניים מהשחקנים שבנו עליהם בתחילת העונה חסרים והשלישי, אם הבנתי נכון מהדיאלוג בין שלף לרסקין, משחק עם שבר שעדיין לא החלים באצבע (wtf ?!)
אף אחד הרי לא ציפה באמת שננצח הערב,.. אבל לפני כל משחק העונה ביורוליג אני רואה פה כאלה שמשוכנעים שמכבי אמורים לנצח ולא משנה מי הקבוצה. אז למי שהתבלבלה הספירה, מכבי ניצחה מתחילת העונה, כולל ההכנה, קבוצה קיקיונית מסין ושתי קבוצות אירופאיות - חימקי ובודוצנוסט - שדורגו לפני המשחק במקומות האחרונים ביורוליג. לכל השאר הפסדנו.

(ועד שזה יקרה ווילבקין יושבת ודיבה יהיה הרכז הפותח כשהמחליף שלו יהיה ריי שאל תחשבו שהולך לאנשהו וגם תשכחו מכך שאובריינט יוחלף במישהו שאכפת לו אם קולעים או לוקחים עליו ריבאונדים או שיבוא איזה סמול פורוורד שימנע מהויקטור קלאברים של היורוליג לחגוג עלינו)
עד שלא תהיה מחאת אוהדים אמיתית שתגרום לבעלים להבין שעבר זמנם והגיע הזמן למכור ולעשות לביתם לפני שהילדים שלהם (ושל שותפם לשעבר מוני) יחד עם ניקולה ואבי אבן יהפכו אותה לנמושה אירופית שעברה המפואר נשכח.

למה לא? מי ידע שוולבקין מגיע עם שבר באצבע ובלאק לא משחק? את הברצלונה הזאת עוד הרבה קבוצות ינצחו השנה.

02 נובמבר 2018, 00:59

toja27 כתב:
SirCharles כתב:תגידו עכשיו ברצינות, זה מפתיע מישהו שמכבי מובסת בברצלונה? עזבו את השאלה הראשונה שעולה לראש "מתי ניצחנו שם לאחרונה?" וגם נעזוב לרגע את זה ששניים מהשחקנים שבנו עליהם בתחילת העונה חסרים והשלישי, אם הבנתי נכון מהדיאלוג בין שלף לרסקין, משחק עם שבר שעדיין לא החלים באצבע (wtf ?!)

למה לא? מי ידע שוולבקין מגיע עם שבר באצבע ובלאק לא משחק? את הברצלונה הזאת עוד הרבה קבוצות ינצחו השנה.
לא סתם קבוצות, קבוצות שאמורות להיות יריבות ישירות של מכבי

בתחילת העונה הקבוצות האלה היו אמורות להיות אולי' ומילאנו, עכשיו יותר בודצ'נוסט וגראן קנריה

02 נובמבר 2018, 01:02

המשחק היום החזיר את הקולות של השנים האחרונות, וזה מבאס .

02 נובמבר 2018, 01:04

toja27 כתב:המשחק היום החזיר את הקולות של השנים האחרונות, וזה מבאס .

כי שום דבר לא באמת השתנה.
מביאים כמה עלי תאנה, מרפדים אותם בהרבה זבל ומצפים שלא נשים לב.

02 נובמבר 2018, 01:08

ולשאלתי הקבועה, למה אתם עושים לעצמכם את זה?

02 נובמבר 2018, 01:12

שועל כתב:ולשאלתי הקבועה, למה אתם עושים לעצמכם את זה?

זה משהו שאני בחיים לא אצליח להבין

02 נובמבר 2018, 01:16

אני אוהד מכבי מהיום שאני זוכר את עצמי, לא פדרמן, לא ספאחייה ובטח לא קנדריק ריי ישנו את זה. אם לסבול או להפסיק לאהוד, אני בוחר לסבול.

02 נובמבר 2018, 01:18

TAYO כתב:

אני אוהד מכבי מהיום שאני זוכר את עצמי, לא פדרמן, לא ספאחייה ובטח לא קנדריק ריי ישנו את זה. אם לסבול או להפסיק לאהוד, אני בוחר לסבול.

תגובת השנה

02 נובמבר 2018, 01:21

לא ראיתי את המשחק ואני מאוד מרוצה מההחלטה.
התוצאה לא מפתיעה אותי, מכבי קבוצה גמורה. העונה גמורה. המועדון הזה גמור. אין כבר חשק לראות את הביזיון הזה.

02 נובמבר 2018, 01:21

משחק נהדר שלנו במיוחד הקו האחורי שהציג משחק הרואי והביא הרבה כבוד , רואים את השיפור יחסית לעונה שעברה ואין צורך בחיזוק שרק יפגע במרקם האנושי שבחדר הלבשה , כשקנדריק יתחבר נהיה קבוצה מפחידה .
פרסם תגובה