02 נובמבר 2018, 00:46
02 נובמבר 2018, 00:46
02 נובמבר 2018, 00:48
Jack55 כתב:אין הרבה מה לדבר על המשחק עצמו, הקבוצה התפרקה ברבע השלישי ובלי בלאק פארגו וסקוטי שהיה קטסטרופה לא באמת היה סיכוי מהרגע הראשון .
אבל זה לא אומר שזה בסדר, דבר ראשון אנחנו חייבים חיזוק עד המשחק נגד ריאל ואני מקווה שהמשחק הזה אולי סובב איזה בורג להנהלה שלנו .
ספאחיה מאמן שלא מתאים למפעל הזה אבל אני לא רואה הגיון בלהעיף אותו כי מי יביאו במקומו ? עדיף כבר שיישאר .
אני רק מקווה שעכשיו הפציעה של ווילבקין לא תהייה חמורה יותר כי אם כן זה כבר יכול לחרוץ את הגורל של העונה הזאת באופן רשמי .
02 נובמבר 2018, 00:50
Mmm כתב:לא צפיתי בביזיון הזה. מה קרה לוולביקין??
02 נובמבר 2018, 00:50
Jack55 כתב:
02 נובמבר 2018, 00:53
TAYO כתב:Mmm כתב:לא צפיתי בביזיון הזה. מה קרה לוולביקין??
נראה כמו הצל של עצמו. כנראה בכלל לא קרוב להחלים. שבר באצבע... אבל לא, לא ניכר שצריך חיזוק. בסך הכל ריי, קיין ורול מצליחים לעבור את החצי לפחות התקפה כן התקפה לא... סביר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
02 נובמבר 2018, 00:55
SirCharles כתב:תגידו עכשיו ברצינות, זה מפתיע מישהו שמכבי מובסת בברצלונה? עזבו את השאלה הראשונה שעולה לראש "מתי ניצחנו שם לאחרונה?" וגם נעזוב לרגע את זה ששניים מהשחקנים שבנו עליהם בתחילת העונה חסרים והשלישי, אם הבנתי נכון מהדיאלוג בין שלף לרסקין, משחק עם שבר שעדיין לא החלים באצבע (wtf ?!)
אף אחד הרי לא ציפה באמת שננצח הערב,.. אבל לפני כל משחק העונה ביורוליג אני רואה פה כאלה שמשוכנעים שמכבי אמורים לנצח ולא משנה מי הקבוצה. אז למי שהתבלבלה הספירה, מכבי ניצחה מתחילת העונה, כולל ההכנה, קבוצה קיקיונית מסין ושתי קבוצות אירופאיות - חימקי ובודוצנוסט - שדורגו לפני המשחק במקומות האחרונים ביורוליג. לכל השאר הפסדנו.
אבל אל דאגה, בקרוב פארגו יחזור והכל יהיה טוב...
(ועד שזה יקרה ווילבקין יושבת ודיבה יהיה הרכז הפותח כשהמחליף שלו יהיה ריי שאל תחשבו שהולך לאנשהו וגם תשכחו מכך שאובריינט יוחלף במישהו שאכפת לו אם קולעים או לוקחים עליו ריבאונדים או שיבוא איזה סמול פורוורד שימנע מהויקטור קלאברים של היורוליג לחגוג עלינו)
עד שלא תהיה מחאת אוהדים אמיתית שתגרום לבעלים להבין שעבר זמנם והגיע הזמן למכור ולעשות לביתם לפני שהילדים שלהם (ושל שותפם לשעבר מוני) יחד עם ניקולה ואבי אבן יהפכו אותה לנמושה אירופית שעברה המפואר נשכח.
02 נובמבר 2018, 00:59
לא סתם קבוצות, קבוצות שאמורות להיות יריבות ישירות של מכביtoja27 כתב:SirCharles כתב:תגידו עכשיו ברצינות, זה מפתיע מישהו שמכבי מובסת בברצלונה? עזבו את השאלה הראשונה שעולה לראש "מתי ניצחנו שם לאחרונה?" וגם נעזוב לרגע את זה ששניים מהשחקנים שבנו עליהם בתחילת העונה חסרים והשלישי, אם הבנתי נכון מהדיאלוג בין שלף לרסקין, משחק עם שבר שעדיין לא החלים באצבע (wtf ?!)
אף אחד הרי לא ציפה באמת שננצח הערב,.. אבל לפני כל משחק העונה ביורוליג אני רואה פה כאלה שמשוכנעים שמכבי אמורים לנצח ולא משנה מי הקבוצה. אז למי שהתבלבלה הספירה, מכבי ניצחה מתחילת העונה, כולל ההכנה, קבוצה קיקיונית מסין ושתי קבוצות אירופאיות - חימקי ובודוצנוסט - שדורגו לפני המשחק במקומות האחרונים ביורוליג. לכל השאר הפסדנו.
אבל אל דאגה, בקרוב פארגו יחזור והכל יהיה טוב...
(ועד שזה יקרה ווילבקין יושבת ודיבה יהיה הרכז הפותח כשהמחליף שלו יהיה ריי שאל תחשבו שהולך לאנשהו וגם תשכחו מכך שאובריינט יוחלף במישהו שאכפת לו אם קולעים או לוקחים עליו ריבאונדים או שיבוא איזה סמול פורוורד שימנע מהויקטור קלאברים של היורוליג לחגוג עלינו)
עד שלא תהיה מחאת אוהדים אמיתית שתגרום לבעלים להבין שעבר זמנם והגיע הזמן למכור ולעשות לביתם לפני שהילדים שלהם (ושל שותפם לשעבר מוני) יחד עם ניקולה ואבי אבן יהפכו אותה לנמושה אירופית שעברה המפואר נשכח.
למה לא? מי ידע שוולבקין מגיע עם שבר באצבע ובלאק לא משחק? את הברצלונה הזאת עוד הרבה קבוצות ינצחו השנה.
02 נובמבר 2018, 01:02
02 נובמבר 2018, 01:04
toja27 כתב:המשחק היום החזיר את הקולות של השנים האחרונות, וזה מבאס .
02 נובמבר 2018, 01:08
02 נובמבר 2018, 01:12
שועל כתב:ולשאלתי הקבועה, למה אתם עושים לעצמכם את זה?
02 נובמבר 2018, 01:16
שועל כתב:ולשאלתי הקבועה, למה אתם עושים לעצמכם את זה?
02 נובמבר 2018, 01:18
TAYO כתב:שועל כתב:ולשאלתי הקבועה, למה אתם עושים לעצמכם את זה?
אני אוהד מכבי מהיום שאני זוכר את עצמי, לא פדרמן, לא ספאחייה ובטח לא קנדריק ריי ישנו את זה. אם לסבול או להפסיק לאהוד, אני בוחר לסבול.
Sent from my iPhone using Tapatalk
02 נובמבר 2018, 01:21
02 נובמבר 2018, 01:21