01 יוני 2019, 20:44
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:אני מניח שזה נובע מהצרות הכלכליות של אולימפיאקוס.
התרשמתי שדייויד דווקא מאוד אוהב אותו.
אם זה קורה- מכבי צריכה להיות חזקה בתמונה. אם שאראס רוצה אותו- זה כבר סימן טוב.
הוא לא נוצץ, אבל הוא חכם, בנוי מצויין, ותורם בכל האספקטים של המשחק. ברור שהיה צריך להסתגל ליורוליג- אבל בסה״כ הצליח לא רע.
הוא פיט טוב מאוד ליד סקוטי.
לא ממש עקבתי אחריו העונה, איך הוא בצד ההגנתי?
מזכיר קצת את ג׳ונדי.
קטן אבל חזק ואתלט מצויין.
הוא מסתובב באירופה כבר תקופה ארוכה, קשה לי לראות את זה קורה דווקא עכשיו.
01 יוני 2019, 21:13
01 יוני 2019, 21:52
החציל האצטקי כתב:דיברתי על רגלנד. ציטוט לא נכון.
סליחה על הבלאגן נשמות.
01 יוני 2019, 22:03
Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:דיברתי על רגלנד. ציטוט לא נכון.
סליחה על הבלאגן נשמות.
אז גוס, שומר טוב?
02 יוני 2019, 02:23
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:דיברתי על רגלנד. ציטוט לא נכון.
סליחה על הבלאגן נשמות.
אז גוס, שומר טוב?
שומר בסדר. לא מצויין.
הוא ורסטילי בהגנה. להערכתי יכול לעשות עבודה דומה למה שעושה דיאנדרה קיין.
02 יוני 2019, 20:40
felix_r כתב: השמועה אומרת שאולימפיאקוס עומדת לחתוך את וויליאמס-גוס עד ה 30 ביוני. אולי שווה לקחת אחרי שהעונה הוא הגלח על הזקן של אולימפיאקוס. הוא רק בן 25
03 יוני 2019, 12:23
03 יוני 2019, 20:54
04 יוני 2019, 22:25
כעת, לאחר שקיבל את ארגז הכלים הכי טוב שיכול היה לבקש, מאחד הרכזים הבולטים בהיסטוריית הכדורסל האירופי, וולטרס יצטרך להמשיך ביכולת הטובה באחד מסירי הלחץ הגדולים של אירופה - מכבי ת"א. הרבה רכזים בעלי ניסיון שהגיעו על תקן רכז שני נכשלו לפניו במכבי. הדוגמה הטרייה ביותר היא קנדריק ריי, אך לפניו היו גם מרקיז היינס, די ג'יי סילי וטיילור רוצ'סטי. הפעם הצהובים למדו את הלקח והלכו על קונספט נטול אגו. האחרון שהגיע על אותו קונספט הוא ג'ון דיברתולומיאו, רכז שהגיע עם מינימום ציפיות וסיים את העונה כאחד מאהובי הקהל, אבל לספרופולוס זה לא הספיק.
05 יוני 2019, 16:25
ברקע השינויים הללו, סוכני השחקנים החלו בימים האחרונים להציע לקבוצות היורוליג שחקנים שבשנים האחרונות הופיעו בליגה הסינית, כמו ארון ג'קסון, ושם קצת יותר רלוונטי עבור מכבי ת"א - מלקולם דילייני, שעדיין דורש סכומים הנעים סביב 2 מיליון דולרים. במכבי מתכוונים להמתין ולראות כיצד השוק יתפתח לפני שיעשו את המהלך הגדול של הקיץ, שהוא החתמת רכז מהשורה הראשונה.
05 יוני 2019, 16:32
05 יוני 2019, 16:34
במקביל להכנות לקראת הפיינל פור, במכבי ת"א לא מפסיקים לעבוד מאחורי הקלעים על העונה הבאה. בצל המגעים של מייקל רול עם פנאתיניאקוס, הצהובים מנהלים מו"מ עם הגארד/פורוורד הצרפתי אקסל טופאן (26, 2.01 מ') ששיחק העונה אצל דיוויד בלאט באולימפיאקוס.
05 יוני 2019, 16:54
במקום קייןJack55 כתב:במקביל להכנות לקראת הפיינל פור, במכבי ת"א לא מפסיקים לעבוד מאחורי הקלעים על העונה הבאה. בצל המגעים של מייקל רול עם פנאתיניאקוס, הצהובים מנהלים מו"מ עם הגארד/פורוורד הצרפתי אקסל טופאן (26, 2.01 מ') ששיחק העונה אצל דיוויד בלאט באולימפיאקוס.
לא יודע, לא ממש אוהב את הרעיון הזה .
אחריי עונה דיי רעה באולימפיאקוס...
05 יוני 2019, 17:00
05 יוני 2019, 17:03
גל גל כתב:שומר די טוב
הוא יכול לשחק 3 בהצלחה
יכול להתאים לסיסטם מסוים
05 יוני 2019, 17:07
Blondjam כתב:במקום קייןJack55 כתב:במקביל להכנות לקראת הפיינל פור, במכבי ת"א לא מפסיקים לעבוד מאחורי הקלעים על העונה הבאה. בצל המגעים של מייקל רול עם פנאתיניאקוס, הצהובים מנהלים מו"מ עם הגארד/פורוורד הצרפתי אקסל טופאן (26, 2.01 מ') ששיחק העונה אצל דיוויד בלאט באולימפיאקוס.
לא יודע, לא ממש אוהב את הרעיון הזה .
אחריי עונה דיי רעה באולימפיאקוס...
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
05 יוני 2019, 17:07
05 יוני 2019, 17:17
my man כתב:לדעתי שחקן שעושה הגנה זה לא פחות חשוב משחקן שיעשה נקודות..וחוץ מזה אני מאמין שלטופאן יש מה לתרום גם בצד ההתקפי..
אני דווקא די מחבב אותו..
05 יוני 2019, 17:18
Jack55 כתב:my man כתב:לדעתי שחקן שעושה הגנה זה לא פחות חשוב משחקן שיעשה נקודות..וחוץ מזה אני מאמין שלטופאן יש מה לתרום גם בצד ההתקפי..
אני דווקא די מחבב אותו..
אתה צריך לעבות את הקו האחורי בעוד שחקן שיכול לייצר נקודות ברמה טובה במקרה והוא מגיע .
מה שמשחק לטובתו זה שהוא לגמריי שחקן הגנה נהדר, ויש לו ניסיון ברמות האלה .
05 יוני 2019, 17:20
בשלות כתב:Jack55 כתב:my man כתב:לדעתי שחקן שעושה הגנה זה לא פחות חשוב משחקן שיעשה נקודות..וחוץ מזה אני מאמין שלטופאן יש מה לתרום גם בצד ההתקפי..
אני דווקא די מחבב אותו..
אתה צריך לעבות את הקו האחורי בעוד שחקן שיכול לייצר נקודות ברמה טובה במקרה והוא מגיע .
מה שמשחק לטובתו זה שהוא לגמריי שחקן הגנה נהדר, ויש לו ניסיון ברמות האלה .
לא הבנתי במקום רול או קיין? למה אם זה במקום רול וקיין יישאר עוד אז שיהיה לנו בהצלחה .