toja27 כתב:Shay_uzan כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:תן לי להנות קצת לראות את פליקס בחלק הזה של הטבלה.
לא יודע איפה אתה רואה אותי. אני לא רשום שם. אני פורש כי הבחור המאותגר הזה כבר שבועים ברצף לא מצליח לרשום את השם שלי בצורה נכונה, אז ברור שאין שום אפשרות שאסמוך על יכולתו לספור את הנקודות במשחק.
אם זאת הסיבה שלך, תהנה בחוץ, מוזמן לבקש, זה שינוי בתוכנה של חצי שניה, ממני לא ביקשו לשנות ובאמת איך שנרשמו השמות זה באמת לא הדבר שהשקעתי בו הכי הרבה השקעה.
רוצה אתקן, בכנות? אם זה היחס שלך והתודה שלך על ההשקעה שהכנסתי למשחק הזה וזה שטעיתי בשם אחד מתוך 18, שחלק בעברית, אנגלית, קאפסלוק וכדומה... תתמסכן, זאת לא הבעיה שלי, אני אתקן שאחזור למחשב, תעשה מה שאתה רוצה
בהתחלה רשמתי פה בכלל במקום לכל אחד שמות קיצורים, מה לעשות, לפעמים צריך לעבוד על דיוק ולפעמים על מהירות. לא נוח לך איך שאני עובד, לא צריך, אתב גם מוזמן לחשב את הניקוד שלך לבד
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
תודה רבה על ההשקעה שי, אתה עושה עבודה נפלאה ביחד עם אראל
וגם אם יש טעויות שזה טבעי ואין בעיה כל עוד מתקנים.
מה שכן אני מציע, וזאת עצה גם לעצמי ללא ספק, להשאיר את התרד הזה קצת פחות "עמוס" מכל השיחות הקטנות שלנו , לא בהרבה , תמיד כיף קצת לדבר ולצחוק , אבל ככה בקצת. כך שלרוב בעיקר יהיו כאן ההימורים של האנשים והתוצאות הסופיות.
מעבר לזה , שוב תודה לך ולאראל.
אני קודם כל מודה לך על התודה, אבל אני לא רשמתי את מה שרשמתי בשביל תודות, רשמתי בשביל שלא יקראו לי בשמות ודברים כאלה, לא עשיתי את זה בשביל התודה אבל בטח לא בשביל שירדו עלי.
אבל בלי קשר, יש פה אנשים שעושים את השיחות על ההימורים שלהם ושל חברים שלהם, אני לא יכול למנוע את זה וזה לא מתפקידי ושיש שיחות על החוקים מן הסתם אתערב (כמו על העריכה שהיה אתמול)
לגבי שאר ההודעות מעכשיו אני סיימתי לערוך את התוכנה, בכל סיבוב יהיה הודעה של ההימורים שנפתחים להצבעה ושעת הסגירה שלהם, תוצאות סיום יום א (כי ביקשו, אם תחליטו אחרת זה יבוטל), תוצאות סיום כלליות, סטטיסטיקה+ווינר (עכשיו סידרנו שכל אחד מפרסם את הטבלה לפי מה שנסכם בערב היום האחרון מה שיקצר את הזמן של הפירסום) וכל סיבוב בכפולות של 5, פליאוף א, ג, ה (בימי שבת) ובסוף יהיו סטטיסטיקות לאורך טווח וכמות תשובות נכונות
מה שמוריד את כמות ההודעות של הניהול לבין 3 ל4 הודעות כל סיבוב מה שלפני היה 2, זה במטרה מצד אחד להוריד את העומס ומצד שני כן לתת את המימד הנוסף בנתונים שאתם שואלים אליהם או שנוצרים אוטומטית (כל אלו בהודעה אחת, אולי עם הטבלאות). דבר נוסף שאני יכול לרשום ב18:00 של כל סיבוב זה מי לא שלח הימורים במידה ויש כמות גדולה של אנשים ששכחו
מפה השיח היה מהצד שלי פחות מתערב וחופר אלא יותר מקצועי, אם יש בעיות, תרשמו פה מבטיחים שנתקן הכל (אם זה מתייחס על הימור, מומלץ לרשום את הבקשה כתגובה לאותו הימור), כל תיקון זה פחות מחצי דקה והזמן שבדרך כלל יקח לנו לפרסם הוא קטן מאוד
[b] בכללי לכולם, יש עוד 2160 נקודות שכל אחד יכול להשיג, התחרות רחוקה מלהיגמר והאלה שהפסיקו לשלוח או שהם בתחום האפור יכולים עוד לחזור לתחרות
Sent from my SM-G975F using Tapatalk