פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג, מח' 5: מכבי ת"א נגד פנרבחצ'ה, רביעי, 21:00

31 אוקטובר 2019, 00:48

מחצית ראשונה נפלאה. וולטרס רכז והקרדיט ליאניס ולא רק בגלל השינוי שעשה לנייט אלא גם האמון שנתן בטאריק שכבר משחק שלישי עם בטחון בפרקט והחזיר לו עם 15 קרשים. האנטר נפלא וכספי מדהים אותי. גונדי הדגיש עד כמה חסר לנו רכז אמיתי כדי שוולטרס יהיה מחליף שלו וסקוטי יתרכז בקליעה. אייסי עדיין מתאקלם ומפגין ידיים מאוד לא יציבות וזוס...ניצח את המשחק. עם רכז אנחנו בטופ 8

31 אוקטובר 2019, 00:49

Holiday_Armadillo כתב:
ankram כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
ankram כתב:
~Box & 1~ כתב:כולם פה מבינים שהמחצית הראשונה היתה שקר אחד גדול.
רק רסקין חי בסרט שהמשחק הזה הוא תצוגה היסטורית שלנו.
גם כשהובלנו ב24 הפרש ידעתי שעם הלוזר היווני על הקווים אנחנו לגמרי יכולים לאבד את זה.

הלוזר הזה הוא היחיד שניתן לקרוא לו מאמן מכבי מאז שבלאט עזב. חלאס עם הבכי הזה, מתגעגע לרמי הדר? בגקציס? אולי לטבק? איפה היית ב5 השנים האחרונות?

Sent from my iPhone using Tapatalk
אה, היה בגאצקיס וטבק אז אי אפשר להתלונן על יאניס
היגיון 10/10

יש להתלונן ויש לילל , לא שאני גדול האופטימיסטים פה וגם אני צרחתי על יאניס וקיללתי את ג׳ונדי , והייתי בטוח שמפסידים את זה ברגעים המחורבנים של המחצית השנייה, אבל מה שהלך פה בפורום , זה כבר היה מוגזם. והקהל אוהב את יאניס , מה רע בזה?

אז תסתכלו על המאזן ותיהנו
ניפגש כשנתחיל להפסיד ואז לא תגידו לי שאני ''מתבכיינת''

זה בסדר , אני מתלהם ודו קוטבי.

31 אוקטובר 2019, 00:50

סקוטי שומר הרבה יותר טוב השנה. חוטף כמעט 2 כדורים למשחק. זה מאד יפה לראות.

Re: יורוליג, מח' 5: מכבי ת

31 אוקטובר 2019, 00:54

ankram כתב:
~Box & 1~ כתב:טוב, התלוננתי הרבה, הגיע הזמן להגיד משהו חיובי.
הקהל, הרגיש לי כמו בימים הטובים. יש לו חלק גדול במחצית הראשונה.
גם מהשנייה הראשונה הופעל לחץ טוב על השופטים.

ממש תודה לך. כבר חשבתי לקפוץ לניחום אבלים על הנצחון.

אני אוהד מכבי תל אביב, מועדון שזכה ב6 אליפויות אירופה ו-9 פעמים הגיע לגמר.
ניצחונות יחידים מעולם לא עשו עליי רושם ולא משנה מי היריבה.
בשיקלול של כל הזמן שהוא פה לא מרגיש שהוא מאמן יותר מבינוני.
זה שפנר החטיאה במחצית הראשונה סלים פשוטים ועשתה טעויות מביכות לא הופך את יאניס פתאום למאמן טוב יותר ממה שעשה רושם עד כה.
רוצה לקוות שיש אי שם בשוק המאמנים מישהו טוב ממנו שאפשר להביא. אשאיר את זה לעכברי הכדורסל פה.
נערך לאחרונה על ידי ~Box & 1~ בתאריך 31 אוקטובר 2019, 00:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

31 אוקטובר 2019, 00:55

חברה אל תטעו מכבי ניצחה במזל.
אל תשכחו אוברדוביץ רצה לתת לנו לנצח.
אל תשכחו גם שאם הם היו קולעים את כל השלשות והחדירות ובין המחציות אז הם היו מנצחים ב40 הפרש .
גם הגביהו את הסל בצד שפנר זרקה.

זה פשוט כבר לא יאומן זה כאילו פורום שמורכב מפולניות שלא מסוגלות להנות ולפרגן ולראות משו טוב.
אם כל הכבוד לכולם ,אף פעם אין דבר שנקי מטעויות או שלא יכל לתפקד אחרת פחות או יותר טוב אבל לחפש היום דברים רעים ולהתמקד בהם?.
לא משנה באיזה כושר פנר היתה את המחצית הראשונה היא לא היתה מסימת אחרת,מכבי נתנה שם תצוגת הגנה מדהימה ,לא נתנה מבטים פנויים לקלעים ולגארדים שהובילו את הכדור.
הכריחה את דה קולו וסלוקאס למסור והוציאה את הכדור מהידים שלהם ,השחקנים של מכבי עברו בתוך ומעל החסימות בטירוף ושמרה מצוין ,ההתקפה פחות תפקדה אבל היתה סבירה.

נגיע למחצית השניה שהיתה שילוב של דברים ,ההפרש היה גבוה והיתה ירידה מנטלית קשה בתוספת עומס מצטבר ועיפות שהופיעה.
בנוסף קבלת החלטות של ספרופולוס היתה על הפנים,חילופים הזוים אם כי הכרחים מה לעשות שבסגל שלנו לא יושבים בספסל דאטומה ,קלאניץ,מוחמד ,ודה קולו,אלא גונדי ואבדיה .
הצירופים בהרכבים היו בעיתים ומוגבלים וגרמו לירידת קצב ולבלבול ולקושי למצוא חזרה את הקצב.
הדבר האחרון אחרי כל זה ,זה שלפנר כבר לא היה מה להפסיד והיא פשוט התחילה להפציץ ולזרוק מכל הבא ליד וזה גם נכנס ,הרי היא לא חזרה באיזה תחכום אלא ביאלה מה יש להפסיד.
בצד השני מכבי היתה אם הרכבים רעים ושספרופולוס נזכר זה קרה לאט ובבלאגן ושחקנים נכנסו למצב בעיתי ונהיה בלאגן ולא היה מי שיסדר ויחזיר את הקצב ויעצור את הבלאגן וכל אחד התחיל לנסות לבד ולא שיחקו בחוכמה.
התוצאה הסופית היא שבשבוע קשה מאוד וקשה מאוד מנטלית ופיזי ,מכבי ניצחה את ירושלים ואת פנר וכל אחד מאיתנו היה קונה תוצאה כזו בשבוע הזה.
במיוחד שאנחנו רואים איזה רמה יש השנה ביורוליג ואיזה קשה לנצח וכמה כולם שווים כמעט וזה לא בגלל שקבוצות החזקות רעות אלא כי יש שיפור בלמטה בדרג השני ויש גם חילופי דורות וקצת שובע וזקנה בצד של השחקנים בקבוצות הגדולות שהיתרגלנו אליהם ולזה שהם תמיד למעלה וזה טיבעי.

אני לא אומר לא לבקר ואני לא אומר שהכל מצוין ואין בעיות והחוכמה היא דווקא בניצחונות לראות מה לתקן ולא להיסתנוור .
אבל ויש אבל להפוך את הניצחון למכבי לסתמי ולעוד ניצחון ולמזל ואין קשר לאיך מכבי שיחקה ,ופנר רעה והיתפרקה ולא באה זה חרטה ובולשיט.
זה סגל חלומי וסגל שיש מצב שבסוף יהיה בפליאוף אם יתרון ביתיות ולא חסר בו כלום חוץ ממזל .
מכבי נתנה תצוגה בהגנה ולא תמיד צריך להוריד ממכבי זה כבר נהיה הרגל ואוטומטי והרגל כזה וזה קצת עצוב .
רוב החברים כאן הכינו אותנו להפסד ולזה שפנר תצא נגדנו מהמשבר ותתפוצץ ופתאום שמכבי מנצחת אז מליון תירוצים למה ואיך ומי.
שוילבראן מנצחת את באסקוניה ואולימפיאקוס את צסקא וריאל מפסידה ומה לא אז הכל בסדר .
אז לא זה לא בגלל שהם חלשות זה בגלל שבצד השני יש יריב ולפעמים היריב גם מנצח ולא רק מי שהיתרגלנו או נראה לנו תמיד,יקרה.
ריאל לפני 10 ויותר שנים לא היתה בכיוון וכך גם ברצלונה וזה דרכו של עולם כל תקופה חלק קמות וחלק נופלות .

31 אוקטובר 2019, 00:57

גם לי יש ביקורת וספקות לגבי ספרופולוס .
עושה רושם של מאמן סתמי ואין איזה טביעת אצבע או דרך או סגנון שלו .

31 אוקטובר 2019, 01:02

בעיני משחק די צפוי האמת, פנר הגיע במומנטום רע ומכבי במומנטום טוב, זה התבטא בחצי הראשון בבהירות. במחצית השניה פנר' התחילה לחזור לעצמה ומכבי גם, במובן של לאבד הפרשים גבוהים כדי להפוך למשחק מתוח , בסוף היתרון של מכבי מהחצי הראשון החזיק מעמד.
אני מצפה מפנר' להתחיל לחזור לעצמה במשחקים הבאים אחרי תפיסת מומנטום חיובי במחצית השניה.

31 אוקטובר 2019, 01:03

וסה"כ ניצחון חיוני שהיה צריך לקחת.

31 אוקטובר 2019, 01:07

היה כיף אדיר בהיכל היום.
החצי הראשון היה קונצרט וזה היה ברור שפנר תחזור בחצי השני כדי להלחם.

ווילבקין היה אדיר בהגנה בחצי הראשון. אדיר. שבר חסימות, תיאום פנטסטי עם בלאק והאנטר (איזה רכש גדול ואיזה הבדל עצום מטיוס, וטרן אמיתי). שמר כמו שציפיתי שישמור כשהגיע, והלוואי ונראה יותר מזה. הוא רחוק מלהיות הפראייר ההגנתי שהתקשורת מספרת לנו עליו.

השת״פ שלו עם וולטרס זה שיר של אש וקרח. נייט מאוד סולידי ועושה את העבודה שלו בצורה שקטה ויעילה. לא כשרון אדיר, אבל חכם ואחראי. גם הגנתית עושה עבודה הרבה יותר טובה ממה שציפיתי בינתיים.
ברבע האחרון זה פחות עבד, כשסקוטי כופה את מהלכי האחד-על-אחד הידועים לשמצה ונייט מתחבא בצד, אבל בכל מקרה- יש פה מוביל כדור אמין- שזה משהו שפשוט לא זכור לי מתי היה כאן לאחרונה. יאניס יצטרך ללמוד איך להשתמש בהם נכון יותר גם במאני טיים.

אהבתי את השימוש בבראיינט ואני חושב שלמרות המדד השלילי והתרומה הדי אפסית היום- הוא עשה עבודה סבירה לגמרי.
חיפש מסירה, לקח זריקות טובות, והיה סולידי לגמרי בהגנה. הוא שחקן התקפה הרבה יותר מוכשר ממה שאנחנו רואים עד עכשיו, ככה שאפשר להיות מבסוטים כשדווקא בכל מה שלא קשור לקליעה וסקורינג הוא מצליח להראות דברים חיוביים.
כמובן שגם זוס נתן את שלו בהגנה, ואני בסה״כ מאוד מחבב את הדברים שאנחנו מקבלים מעמדה 3, למרות המספרים המאוד מאוד דלים של השלישייה שמאיישת אותה כרגע.
הגנה, דחיפה יעילה של הכדור, אופציית קליעה (שצריכה ליפול באחוזים גבוהים הרבה יותר)...
קלויארו החמוד משלם מחיר מוצדק, לצערו.

אייסי מחריד.
יאניס התגרה בגורל עם ההרכב של וולטרס, ג׳ונדי, אבדיה, אייסי והאנטר. זה פשוט לא הרכב שצריך להיות יחד על המגרש ביורוליג- אף פעם.
ועדיין- ראוי לקרדיט על הנצחון הזה. הביא את מכבי במוכנות הגנתית אדירה והפתיחה הזאת הייתה משהו שלא ראינו פה שנים.

אה, וגם כספי שחקן לא רע בכלל.
איזה לוקסוס להחזיק שחקן כל כך מוכשר ומגוון בעמדה 4. רק שימשיך ככה, ויהיה בריא כפרה עליו.

בציפייה גדולה למשחק מול אולימפיאקוס. יהיה חם.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 31 אוקטובר 2019, 01:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

31 אוקטובר 2019, 01:08

לראות את ווסלי אומלל היום עשה לי טוב . סוף סוף יש לנו גבוהים קשוחים שמוציאים את המיץ ליריבות.

31 אוקטובר 2019, 01:09

אדגר פו כתב:לראות את ווסלי אומלל היום עשה לי טוב . סוף סוף יש לנו גבוהים קשוחים שמוציאים את המיץ ליריבות.

חכה למפגש הבא מולם, אני מעריך שזה יראה כבר אחרת.

31 אוקטובר 2019, 01:10

toja27 כתב:
אדגר פו כתב:לראות את ווסלי אומלל היום עשה לי טוב . סוף סוף יש לנו גבוהים קשוחים שמוציאים את המיץ ליריבות.

חכה למפגש הבא מולם, אני מעריך שזה יראה כבר אחרת.

אולי, אבל אני חי לי מיום ליום. :hi

31 אוקטובר 2019, 01:10

אדם כתב:גם לי יש ביקורת וספקות לגבי ספרופולוס .
עושה רושם של מאמן סתמי ואין איזה טביעת אצבע או דרך או סגנון שלו .

זה בסדר כתבת פוסט נהדר. אל תרגיש צרוך לסייג אותו. יאניס הוא לא מאמן סתמי. בוודאי ובוודאי שיש לו דרך והוא לא פראייר.
הוא לא מושלם כמובן.
אבל השינוי הזה במשחק של וולבקין (והצוות עם נייט) זה לא דבר שחשבתי שיקרה.
ויש הרבה שחקנים חדשים וצעירים. אבל כבר יש בריתות חזקות בין שחקנים. בין כספי להאנטר. בין כספי לזוסמן ואבדיה
בין האנטר לבלאק.
נערך לאחרונה על ידי גיא בתאריך 31 אוקטובר 2019, 01:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

31 אוקטובר 2019, 01:11

אתה במקרה שי? :)

31 אוקטובר 2019, 01:12

גיא כתב:

שמע, אתה גאון. אכן כן.
סוף סוף התאחדנו מחדש. :dance4

31 אוקטובר 2019, 01:12

בעיקרון בלי כספי , אני חושב שאין לקבוצה הזאת של מכבי הרבה למכור לצערי.
הוא משמעותי בעיני מאוד מאוד לקבוצה הזאת.

31 אוקטובר 2019, 01:13

היה נהדר היום בהיכל, אווירה מדהימה בעיקר בדקות האחרונות שמכבי דפקו את הריצה ושווסלי יצא החוצה.
כל הקו הקדמי היה פנטסטי מלבד אייסי - בלאק, האנטר וכספי באמת תענוג.
עכשיו בוא נראה אותם מתמודדים מול אולימפיאקוס בשישי, מבחינתי זה הדבר האמיתי לנצח בחוץ.

31 אוקטובר 2019, 01:14

אדגר פו כתב:
גיא כתב:

שמע, אתה גאון. אכן כן.
סוף סוף התאחדנו מחדש. :dance4

גדול !!! :)

31 אוקטובר 2019, 01:17

מה אומרים על דורסי ?

דווקא שמר לא רע בכלל היום

אני משום מה די מחבב אותו
צריך לחסדר לו יותר תרגילים לשלוש ונקבל ממנו גם תרומה יותר יציבה

31 אוקטובר 2019, 01:22

היה לו איזה מהלך הגנתי אחד מרשים על דה קולו ברבע הרביעי. אולי הוא לא כל כך חור כמו שחשבנו..
חייב לקבל עוד קרדיט מיאניס. מזל שנרשם לליגה בסופו של דבר.
פרסם תגובה