TAYO כתב:A.Parker כתב:TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:חוזרת למה שאמרתי ברבעים הקודמים
אנחנו כרגע לא קבוצת כדורסל טובה, בנינו סגל מאוד לא מאוזן עם חלקים לא נכונים במקומות הלא נכונים וההשתוללויות האלה של ווילבקין ברבעים האחרונים זה לא כדורסל, זה בטח לא יכול להחזיק קבוצה
כשאנחנו צריכים לשחק ''כדורסל'' אנחנו נראים פשוט נורא, אנחנו בטח לא נראים כמו קבוצה ששמרה על רוב הסגל שלה
בדיוק. אבל אני הבטחתי לך שתגעגעי לאייסי ולג׳ייק כהן. ואם לא הם, אז למה ולנסיה יכולה להחתים את קאליניץ׳ ודריק וויליאמס ואנחנו תקועים עם בנדר וקלויארו שחקן חמישיה מרכזי?
Sent from my iPhone using Tapatalk
שניהם (ולנסיה) לא מרשימים במיוחד
שיחקו נהדר אתמול מול אחת הקבוצות החזקות ביבשת. אז נכון שההגנה של וויליאמס חשודה, אבל בנדר? באמת?
Sent from my iPhone using Tapatalk
1. עד שתי הדקות האחרונות קאליניץ' עמד על 2-3 נקודות והתרומה שלו היתה הגנתית בלבד. לא מתלהב משחקנים כאלה, בטח כשבר קלויארו פה.
2. זה שאני אומר שאחד לא טוב, לא אומר שהנוכחי עדיף. כבר כשחתם היה ברור שמידת ההתאמה של בנדר מוטלת בספק גדול. בינתיים יאניס גם לא מתאים כלום עבורו (דקות בעמדת הסנטר, הרכבים נכונים יותר). בכל מקרה, בנדר לא המועדף עליי. אם כבר אמרתי שממש הייתי שמח לראות פה את בולדן (במידה והראש במקום).