28 יוני 2021, 22:28
28 יוני 2021, 22:42
28 יוני 2021, 22:45
לא צריך לעשות עניין, אוואנס כבר סגור פה ושום דבר לא יכול למנוע את זה, זה שמכבי לא פרסמו תמונת welcome בטוויטר זה לא משנה את העובדה שבפועל השחקן כבר של מכביMmm כתב:יש שמועה שירדו מאוונס. שמחפשים רכז
גיק וכנון שמעתם משהו?
28 יוני 2021, 22:50
תחושה שנראה כאן את דוברתJack55 כתב:לא צריך לעשות עניין, אוואנס כבר סגור פה ושום דבר לא יכול למנוע את זה, זה שמכבי לא פרסמו תמונת welcome בטוויטר זה לא משנה את העובדה שבפועל השחקן כבר של מכביMmm כתב:יש שמועה שירדו מאוונס. שמחפשים רכז
גיק וכנון שמעתם משהו?
28 יוני 2021, 22:51
Blondjam כתב:תחושה שנראה כאן את דוברתJack55 כתב:לא צריך לעשות עניין, אוואנס כבר סגור פה ושום דבר לא יכול למנוע את זה, זה שמכבי לא פרסמו תמונת welcome בטוויטר זה לא משנה את העובדה שבפועל השחקן כבר של מכביMmm כתב:יש שמועה שירדו מאוונס. שמחפשים רכז
גיק וכנון שמעתם משהו?
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
28 יוני 2021, 22:52
מאמין שיסתדרו על פחות+ סהר ו/או סנדיfelix_r כתב:Blondjam כתב:תחושה שנראה כאן את דוברתJack55 כתב:לא צריך לעשות עניין, אוואנס כבר סגור פה ושום דבר לא יכול למנוע את זה, זה שמכבי לא פרסמו תמונת welcome בטוויטר זה לא משנה את העובדה שבפועל השחקן כבר של מכביMmm כתב:יש שמועה שירדו מאוונס. שמחפשים רכז
גיק וכנון שמעתם משהו?
אתה תורם מיליון שקל לשחרר את דוברת מהחוזה בראשון?
28 יוני 2021, 22:54
גם אני חושבBlondjam כתב:תחושה שנראה כאן את דוברתJack55 כתב:לא צריך לעשות עניין, אוואנס כבר סגור פה ושום דבר לא יכול למנוע את זה, זה שמכבי לא פרסמו תמונת welcome בטוויטר זה לא משנה את העובדה שבפועל השחקן כבר של מכביMmm כתב:יש שמועה שירדו מאוונס. שמחפשים רכז
גיק וכנון שמעתם משהו?
28 יוני 2021, 22:55
מכבי ילכו כמעט בטוח על רכז ישראלי, לא חושב שזיו יהיה כאן אז זה משאיר את מדר/דוברתJack55 כתב:גם אני חושבBlondjam כתב:תחושה שנראה כאן את דוברתJack55 כתב:לא צריך לעשות עניין, אוואנס כבר סגור פה ושום דבר לא יכול למנוע את זה, זה שמכבי לא פרסמו תמונת welcome בטוויטר זה לא משנה את העובדה שבפועל השחקן כבר של מכביMmm כתב:יש שמועה שירדו מאוונס. שמחפשים רכז
גיק וכנון שמעתם משהו?
28 יוני 2021, 23:03
28 יוני 2021, 23:04
Jack55 כתב:גם אני חושבBlondjam כתב:תחושה שנראה כאן את דוברתJack55 כתב:לא צריך לעשות עניין, אוואנס כבר סגור פה ושום דבר לא יכול למנוע את זה, זה שמכבי לא פרסמו תמונת welcome בטוויטר זה לא משנה את העובדה שבפועל השחקן כבר של מכביMmm כתב:יש שמועה שירדו מאוונס. שמחפשים רכז
גיק וכנון שמעתם משהו?
28 יוני 2021, 23:05
להפך, אני חושב שאחד מבין זיו/מדר יהיה פה בסבירות מאוד גבוההBlondjam כתב:מכבי ילכו כמעט בטוח על רכז ישראלי, לא חושב שזיו יהיה כאן אז זה משאיר את מדר/דוברתJack55 כתב:גם אני חושבBlondjam כתב:תחושה שנראה כאן את דוברתJack55 כתב:לא צריך לעשות עניין, אוואנס כבר סגור פה ושום דבר לא יכול למנוע את זה, זה שמכבי לא פרסמו תמונת welcome בטוויטר זה לא משנה את העובדה שבפועל השחקן כבר של מכביMmm כתב:יש שמועה שירדו מאוונס. שמחפשים רכז
גיק וכנון שמעתם משהו?
28 יוני 2021, 23:06
שטויות, מכבי נתנה ונותנת צאנס לצעירים, ע"ע זוסמן, אבדיה וכד'A.Parker כתב:קודם כל, דברת לא רכז אלא 2. והכי חשוב - כל מי שאוהב אותו (ואני בתוכם) לא אמור לרצות אותו כאן העונה. לא צריך שמכבי תדפוק לו את ההתקדמות עם ההתנהלות שלה עם צעירים.
28 יוני 2021, 23:06
מיליון שקל, מכבי גם יכולה להציע לראשון שחקנים או משהו כזה, נגיד זלמנסון, סנדי והיידיגר בהשאלהwhere is the love? כתב:Jack55 כתב:גם אני חושבBlondjam כתב:תחושה שנראה כאן את דוברתJack55 כתב:לא צריך לעשות עניין, אוואנס כבר סגור פה ושום דבר לא יכול למנוע את זה, זה שמכבי לא פרסמו תמונת welcome בטוויטר זה לא משנה את העובדה שבפועל השחקן כבר של מכביMmm כתב:יש שמועה שירדו מאוונס. שמחפשים רכז
גיק וכנון שמעתם משהו?
הרבה מאוד דברים שאתה חושב קורים...
אני אישית אוהב את דוברת, אבל מה מחיר השחרור שלו ?
28 יוני 2021, 23:08
בדיוק, מעבר לזה בליגה יקבל הרבה דקות מן הסתם (כמו שהיה מקבל בראשון) ובמכבי הוא מקבל גם בונוס של דקות משחק ביורוליג וניסיון ברמה הכי גבוהה באירופהBlondjam כתב:שטויות, מכבי נתנה ונותנת צאנס לצעירים, ע"ע זוסמן, אבדיה וכד'A.Parker כתב:קודם כל, דברת לא רכז אלא 2. והכי חשוב - כל מי שאוהב אותו (ואני בתוכם) לא אמור לרצות אותו כאן העונה. לא צריך שמכבי תדפוק לו את ההתקדמות עם ההתנהלות שלה עם צעירים.
28 יוני 2021, 23:12
Blondjam כתב:שטויות, מכבי נתנה ונותנת צאנס לצעירים, ע"ע זוסמן, אבדיה וכד'A.Parker כתב:קודם כל, דברת לא רכז אלא 2. והכי חשוב - כל מי שאוהב אותו (ואני בתוכם) לא אמור לרצות אותו כאן העונה. לא צריך שמכבי תדפוק לו את ההתקדמות עם ההתנהלות שלה עם צעירים.
28 יוני 2021, 23:12
Blondjam כתב:שטויות, מכבי נתנה ונותנת צאנס לצעירים, ע"ע זוסמן, אבדיה וכד'A.Parker כתב:קודם כל, דברת לא רכז אלא 2. והכי חשוב - כל מי שאוהב אותו (ואני בתוכם) לא אמור לרצות אותו כאן העונה. לא צריך שמכבי תדפוק לו את ההתקדמות עם ההתנהלות שלה עם צעירים.
28 יוני 2021, 23:14
זוסמן זה שחקן שלא לקח את ההזדמנות כמו שצריך. הוא נורא מאכזב, מראה נגרות בפן ההתקפי וגם מבחינה הגנתית הוא קצת אוברייטד. בנוגע לסהר, מסכים שלא קיבל מספיק דקות וחבל. בובה של שחקןאחדשיודע כתב:Blondjam כתב:שטויות, מכבי נתנה ונותנת צאנס לצעירים, ע"ע זוסמן, אבדיה וכד'A.Parker כתב:קודם כל, דברת לא רכז אלא 2. והכי חשוב - כל מי שאוהב אותו (ואני בתוכם) לא אמור לרצות אותו כאן העונה. לא צריך שמכבי תדפוק לו את ההתקדמות עם ההתנהלות שלה עם צעירים.
זוסמן? זאת הדוגמה שלך? דפק לעצמו את הקריירה בזה שבחר להעביר את השנים הקריטיות בהתפתחות שלו כשחקן מכבי. הוא קיבל דקות, אבל לא קיבל ביטחון לטעות ולנסות. אין במכבי מקום לזה.
28 יוני 2021, 23:17
Blondjam כתב:זוסמן זה שחקן שלא לקח את ההזדמנות כמו שצריך. הוא נורא מאכזב, מראה נגרות בפן ההתקפי וגם מבחינה הגנתית הוא קצת אוברייטד. בנוגע לסהר, מסכים שלא קיבל מספיק דקות וחבל. בובה של שחקןאחדשיודע כתב:Blondjam כתב:שטויות, מכבי נתנה ונותנת צאנס לצעירים, ע"ע זוסמן, אבדיה וכד'A.Parker כתב:קודם כל, דברת לא רכז אלא 2. והכי חשוב - כל מי שאוהב אותו (ואני בתוכם) לא אמור לרצות אותו כאן העונה. לא צריך שמכבי תדפוק לו את ההתקדמות עם ההתנהלות שלה עם צעירים.
זוסמן? זאת הדוגמה שלך? דפק לעצמו את הקריירה בזה שבחר להעביר את השנים הקריטיות בהתפתחות שלו כשחקן מכבי. הוא קיבל דקות, אבל לא קיבל ביטחון לטעות ולנסות. אין במכבי מקום לזה.
28 יוני 2021, 23:19
28 יוני 2021, 23:58
אתה צודק. דוברת הוא סווינגמן.A.Parker כתב:קודם כל, דברת לא רכז אלא 2. והכי חשוב - כל מי שאוהב אותו (ואני בתוכם) לא אמור לרצות אותו כאן העונה. לא צריך שמכבי תדפוק לו את ההתקדמות עם ההתנהלות שלה עם צעירים.