המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:האיש הזה נחמד, כנראה גם אדם אינטלגנטי ורהוט. שחקן יורוליג הוא לא. לא בטוח שהוא מתאים אפילו לקופליג.
jol9 כתב:האיש הזה נחמד, כנראה גם אדם אינטלגנטי ורהוט. שחקן יורוליג הוא לא. לא בטוח שהוא מתאים אפילו לקופליג.
jol9 כתב:
ד"א לגבי מגדל - יש להם שחקן הרבה יותר טוב מסמית' ב2-3: סטרוברי.
סמית' הוא בערך ברמה של ג'קסון.
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:
מחזק.
כרגע סטורברי נראה יותר טוב מכל אחד משחקני הקו האחורי של מכבי.
roy1000 כתב:חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:
מחזק.
כרגע סטורברי נראה יותר טוב מכל אחד משחקני הקו האחורי של מכבי.
סטרוברי זה שחקן של ראש בקיר עם IQ של אפס.
חביב אורנג'ד כתב:roy1000 כתב:סטרוברי זה שחקן של ראש בקיר עם IQ של אפס.
בניגוד גמור לכמה משחקני מכבי...
roy1000 כתב:חביב אורנג'ד כתב:roy1000 כתב:סטרוברי זה שחקן של ראש בקיר עם IQ של אפס.
אם היה לו IQ דו ספרתי הוא כבר היה ב- NBA. שחקן כשרוני, אבל חור שחור שאין שני לו. אנשים היו משתגעים אם הוא היה במכבי.
בכל מקרה, שחקן כמו סמית' רק מראה שוב את הכישלון של בניה לרוחב. לא אוספים שחקנים כאילו הם צעצועים או בולים. אם אין לך כסף להביא זר נורמלי, עדיף לפעמים לוותר וללכת עם מה שיש (פניני ובלו).
קובי כתב:roy1000 כתב:חביב אורנג'ד כתב:roy1000 כתב:סטרוברי זה שחקן של ראש בקיר עם IQ של אפס.
אם היה לו IQ דו ספרתי הוא כבר היה ב- NBA. שחקן כשרוני, אבל חור שחור שאין שני לו. אנשים היו משתגעים אם הוא היה במכבי.
בכל מקרה, שחקן כמו סמית' רק מראה שוב את הכישלון של בניה לרוחב. לא אוספים שחקנים כאילו הם צעצועים או בולים. אם אין לך כסף להביא זר נורמלי, עדיף לפעמים לוותר וללכת עם מה שיש (פניני ובלו).
תיקון קטן: אם אין לך כסף להביא 7 זרים נורמליים, לך על 4-5.
קובי כתב:roy1000 כתב:חביב אורנג'ד כתב:roy1000 כתב:סטרוברי זה שחקן של ראש בקיר עם IQ של אפס.
קובי כתב:לטעמי (וזה ממש לא בדיעבד), היה עדיף לעשות מהלך כלכלי לשחרורו של בורשטיין ולהימנע מחוזה עם אוחיון וללכת בכל הכח על שחרורו של לאנדסברג מחיפה. ג'ף רוזן אמר שלא ישחרר, אבל אני בטוח שחימום המו"מ וביי אווט, היה משנה את הדברים לגביו.
כנ"ל לגבי הלפרין (שאותו אני פחות מחבב, אך אין ספק שהוא נמצא רמה מעל בורשטיין, שאייר ואוחיון), שהיו יכולים למצוא עימו פתרון חוזי.
חביב אורנג'ד כתב:קובי כתב:roy1000 כתב:חביב אורנג'ד כתב:roy1000 כתב:סטרוברי זה שחקן של ראש בקיר עם IQ של אפס.
זה נכון שמכבי כשלה גם בבחירת השחקנים וגם במיצוי תקציב השחקנים.
בניגוד לשנים עברו, העונה יש למכבי לא מעט שחקנים שאינם מצדיקים את השכר אותו הם מקבלים.
עם זאת, לא מדובר כאן רק בזרים.
שאייר ובורשטיין מרווחים סכומים מאוד גבוהים וממש לא נראה שהם מצדיקים זאת (צריכים זם לזכור שהמיסוי על שחקנים ישראלים הוא כפול מזה של זרים). יחד עם פאפאלוקאס וסמית' מכבי זורקת משהו כמו 1.2 מילון נטו (וכנראה יותר) על ארבעה שחקנים די בנוניים שפשוט לא שווים את הכסף, ובכך הם מהווים נטל תקציבי שפוגע ביכולתו של המאמן לבנות קבוצה.
צריכים לשאוף שמספר השחקנים הזה ירד בקיץ לאפס.
חביב אורנג'ד כתב:קובי כתב:לטעמי (וזה ממש לא בדיעבד), היה עדיף לעשות מהלך כלכלי לשחרורו של בורשטיין ולהימנע מחוזה עם אוחיון וללכת בכל הכח על שחרורו של לאנדסברג מחיפה. ג'ף רוזן אמר שלא ישחרר, אבל אני בטוח שחימום המו"מ וביי אווט, היה משנה את הדברים לגביו.
כנ"ל לגבי הלפרין (שאותו אני פחות מחבב, אך אין ספק שהוא נמצא רמה מעל בורשטיין, שאייר ואוחיון), שהיו יכולים למצוא עימו פתרון חוזי.
גם אני חושב כך וטענתי זאת גם בעבר.
לקבוצה כמו מכבי פשוט אסור ליפול עם עם זרים ובכלל בבחירת הזרים, בטח בעונה כמו זו.
בקיץ מכבי היתה צריכה לבנות קבוצה שאמורה היתה להיות גם איכותית דיה בכדי לנסות ולחשזר את השגיה של מכבי של העונה שעברה, וגם עמוקה ורחבה בכדי להתמודד בשלוש מסגרות.
במצב כזה ובהתחשבות בעובדה שתקציבה של מכבי הוא מוגבל מאוד ביחס לאילו של יריבותיה הגדולות, מכבי היתה חייבת לתעל כל סנט וסנט מתקציבה ולשאוף לvalue per money גבוה ככל שניתן.
בפועל, אנחנו במצב מאוד גרוע מבחינת תיעול התקציב.
באופן אבסורדי, דוקא אוחיון (שהוא השחקן הזול ביותר בסגל), נמצא יחסית במקום טוב באספקט של תמורה עבור כסף.
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:קובי כתב:לטעמי (וזה ממש לא בדיעבד), היה עדיף לעשות מהלך כלכלי לשחרורו של בורשטיין ולהימנע מחוזה עם אוחיון וללכת בכל הכח על שחרורו של לאנדסברג מחיפה. ג'ף רוזן אמר שלא ישחרר, אבל אני בטוח שחימום המו"מ וביי אווט, היה משנה את הדברים לגביו.
לקבוצה כמו מכבי פשוט אסור ליפול עם עם זרים ובכלל בבחירת הזרים, בטח בעונה כמו זו.
בקיץ מכבי היתה צריכה לבנות קבוצה שאמורה היתה להיות גם איכותית דיה בכדי לנסות ולחשזר את השגיה של מכבי של העונה שעברה, וגם עמוקה ורחבה בכדי להתמודד בשלוש מסגרות.
במצב כזה ובהתחשבות בעובדה שתקציבה של מכבי הוא מוגבל מאוד ביחס לאילו של יריבותיה הגדולות, מכבי היתה חייבת לתעל כל סנט וסנט מתקציבה ולשאוף לvalue per money גבוה ככל שניתן.
באופן אבסורדי, דוקא אוחיון (שהוא השחקן הזול ביותר בסגל), נמצא יחסית במקום טוב באספקט של תמורה עבור כסף.
חביב, אני באמת מחבב את אוחיון, אבל הוא לא שחקן שמתאים למכבי.
הוא שחקן שמתאים מצויין לקופליג ויכול לעשות בה דברים יפים, וגם לאדריאטית/יורוקאפ בצורה כזאת או אחרת.
זה לא שחקן למכבי, לא שחקן ליורוליג ובטח לא שחקן חמישייה שמשחק 25 דקות. זה פשוט הזוי.
אם היו אומרים לנו את זה בתחילת הקיץ, היינו מרימים כאן צעקת דפני ליף. היום כבר התרגלנו למצב המעוות הזה.
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:קובי כתב:לטעמי (וזה ממש לא בדיעבד), היה עדיף לעשות מהלך כלכלי לשחרורו של בורשטיין ולהימנע מחוזה עם אוחיון וללכת בכל הכח על שחרורו של לאנדסברג מחיפה. ג'ף רוזן אמר שלא ישחרר, אבל אני בטוח שחימום המו"מ וביי אווט, היה משנה את הדברים לגביו.
חביב, אני באמת מחבב את אוחיון, אבל הוא לא שחקן שמתאים למכבי.
הוא שחקן שמתאים מצויין לקופליג ויכול לעשות בה דברים יפים, וגם לאדריאטית/יורוקאפ בצורה כזאת או אחרת.
זה לא שחקן למכבי, לא שחקן ליורוליג ובטח לא שחקן חמישייה שמשחק 25 דקות. זה פשוט הזוי.
אם היו אומרים לנו את זה בתחילת הקיץ, היינו מרימים כאן צעקת דפני ליף. היום כבר התרגלנו למצב המעוות הזה.
זה ברור שאוחיון הוא לא שחקן ששייך לרמות האילו (למרות שבתור שחקן ספסל, אני מאמין שהוא יכול להיות יעיל), אבל יחסית לשאר השחקנים שהונחתו פה, מצבו טוב (בעיקר לאור המחיר הנמוך שלו).
לגבי ג'יימס, אני לא חושב שהוא מיותר.
ג'יימס אולי לא מככב ביורוליג (למרות שבדקות שהוא משחק הוא דוקא לא רע), אבל מראה יכולת טובה ומעמיד מספרים טובים בשתי המסגרות הנותרות. זה אולי לא הרבה, אבל זה נותן לבאלט את האשפרות להעניק מנוחה לסופו ולשמור אותו למשחקי היורוליג (ולצערי, בלאט לא משתמש יותר מדי באפשרות זאת).
כמו כן, ג'יימס הוא גם אחד מן השחקנים הזולים בסגל ומתפקד כגבוה שלישי. קשה לבוא אליו בטענות.
זה ברור שג'יימס הוא לא סיפור הצלחה, אבל סה"כ, יש לו מקום בסגל.
לחשוב שהיו פה כאלו שרצו כאן ששה גבוהים....
jol9 כתב:כנ"ל ג'יימס - אין לו מקום בסגל, בטח אם מחזירים את מצ'באן, ואין שום סיבה לא להחזיר אותו.
בקיצור, מבחינתי שיחזיקו סגל של 9-10 שחקנים, אבל שכל אחד מהם יוכל לתרום ושלכל אחד יהיה את הייחוד שלו.
Euro_Basket כתב:jol9 כתב:כנ"ל ג'יימס - אין לו מקום בסגל, בטח אם מחזירים את מצ'באן, ואין שום סיבה לא להחזיר אותו.
בקיצור, מבחינתי שיחזיקו סגל של 9-10 שחקנים, אבל שכל אחד מהם יוכל לתרום ושלכל אחד יהיה את הייחוד שלו.
אני מאוד מקווה שאם מצ'באן יחזור זה יהיה לעמדה מספר 4.
ג'יימס דווקא לא רק בתור סנטר שלישי, באמת שאין תלונות אליו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־29 אורחים